تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 103 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این قضیه قایفون و قطع و وصلی وایرلس دوباره بوجود اومد برام ولی باز با کانفیگ مودم درست میشه واقعا نمیدونم چکار کنم

حالا میشه بگید این یکی دیگه چیه ؟ اعصاب مارو خود کرده هرچند وقت یه بار میادش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

این قضیه قایفون و قطع و وصلی وایرلس دوباره بوجود اومد برام ولی باز با کانفیگ مودم درست میشه واقعا نمیدونم چکار کنم

انگار یک برنامه اختلال ایجاد میکنه تو سیستمت.میگه اونو پاک کن.(force stop).ببین کدوم برنامست که اینو میگه.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

آقا به نظر من همون راهی که Mehdi گفت رو برو.یه بار یه رام رسمی (یا غیر رسمی) نصب کن این مشکلاتت انشاا... حل میشه.
    فقط یه بکاپ از اطلاعاتت داشته باش که اگر مجبور شدی وایپ کنی اطلاعاتت قابل برگردوندن باشه.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام.

آقا به نظر من همون راهی که Mehdi گفت رو برو.یه بار یه رام رسمی (یا غیر رسمی) نصب کن این مشکلاتت انشاا... حل میشه.
    فقط یه بکاپ از اطلاعاتت داشته باش که اگر مجبور شدی وایپ کنی اطلاعاتت قابل برگردوندن باشه.
    این مشکل رو فهمیدم از کجا اب میخوره.اگه بشنوید شاخ درمیاره ک چه ربطی داره
    تو خونمون با 1لپ تاپ ایسر ویندوز 8 داریم با یه گوشی سونی اولترا با یه گلکسی وای و گوشیه خودم .... گوشیه گلکسی وای ک اصلا سایفون بهش نمیخوره چون اندروید 4نداره پس اون هیچ.سونی اولترا هم به سایفون وصل میشه و مشکلی هم نداره اونم هیچ ولی بین گوشیه من و لپ تاپ ایسر کشمکشی وجود داره ک تازه خودم فهمیدم.مودمو وقتی گانفیگ میکنم و با نوت3 وصل میشم و سایفون رو هم میزنم اوکیه ولی دیگه لپ تاپ ایسره سایفونش کار نمیکنه وبرعکس اگه لپ تاپ ایسر به نحوی بتونه به سایفون وصل بشه گوشیه من دیگه نمیتونه وصل بشه و داءما اختلال تو وایرلس و سایفونش بوجود میاد.خیلی عجیبه !!!!!!! موندم چکار کنم . هردو دستگاه هم به سایفون احتیاج شدیدی دارن
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 14-11-2013 at 00:30.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

این مشکل رو فهمیدم از کجا اب میخوره.اگه بشنوید شاخ درمیاره ک چه ربطی داره
    تو خونمون با 1لپ تاپ ایسر ویندوز 8 داریم با یه گوشی سونی اولترا با یه گلکسی وای و گوشیه خودم .... گوشیه گلکسی وای ک اصلا سایفون بهش نمیخوره چون اندروید 4نداره پس اون هیچ.سونی اولترا هم به سایفون وصل میشه و مشکلی هم نداره اونم هیچ ولی بین گوشیه من و لپ تاپ ایسر کشمکشی وجود داره ک تازه خودم فهمیدم.مودمو وقتی گانفیگ میکنم و با نوت3 وصل میشم و سایفون رو هم میزنم اوکیه ولی دیگه لپ تاپ ایسره سایفونش کار نمیکنه وبرعکس اگه لپ تاپ ایسر به نحوی بتونه به سایفون وصل بشه گوشیه من دیگه نمیتونه وصل بشه و داءما اختلال تو وایرلس و سایفونش بوجود میاد.خیلی عجیبه !!!!!!! موندم چکار کنم . هردو دستگاه هم به سایفون احتیاج شدیدی دارن
    سلام.

احیانا" از وایمکس ایرانسل استفاده نمیکنی؟ یا ADSL آسیا تک ؟
    Last edited by AryanLand; 14-11-2013 at 00:40.

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در مورد این مشکل وایرلس من خودم مشکلی ندارم با Dlink و اینترنت مخابرات.اما دیدم بعضیا مشکل دارن.
    مشکل از گوشی نیست.
    با همون ریست مودم باید درست بشه.یکی هم یه جا گفته بود mac adress گوشی رو باید تو تنظیمات مودم وارد کنی که من امتحان نکردم.
    در کل مشکل از گوشی نیست که بگیم قسمتی از گوشی خرابه.خیالتون راحت.

9. 2 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام.

احیانا" از وایمکس ایرانسل استفاده نمیکنی؟ یا ADSL آسیا تک ؟
    نه من عصر تلکام دارم و خبلی ازش راضی هستم .سرعت شبانش با اینکه 128 دارم حداقل 150 تا 200کیلوبایته

در مورد این مشکل وایرلس من خودم مشکلی ندارم با Dlink و اینترنت مخابرات.اما دیدم بعضیا مشکل دارن.
    مشکل از گوشی نیست.
    با همون ریست مودم باید درست بشه.یکی هم یه جا گفته بود mac adress گوشی رو باید تو تنظیمات مودم وارد کنی که من امتحان نکردم.
    در کل مشکل از گوشی نیست که بگیم قسمتی از گوشی خرابه.خیالتون راحت.
    تا الانم ک لپ تاپ یسر وصل نشده گوشیه من اوکیه و سایفونش وصل میشه در حد بوگاتی.تو فکر اینم وندوز 8ش رو پاک کنم 7 براش بریزم.یه حسی بهم میگه از ویندوزشه.چون لپ تاپهای زیادی تو خونمون اومون و رفتن چه دلیلی داره این فقط با گوشیه من مشکل داشته باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

نه من عصر تلکام دارم و خبلی ازش راضی هستم .سرعت شبانش با اینکه 128 دارم حداقل 150 تا 200کیلوبایته

تا الانم ک لپ تاپ یسر وصل نشده گوشیه من اوکیه و سایفونش وصل میشه در حد بوگاتی.تو فکر اینم ویندوز 8ش رو پاک کنم 7 براش بریزم .یه حسی بهم میگه از ویندوزشه.چون لپ تاپهای زیادی تو خونمون اومون و رفتن و وین7 داشتن.چه دلیلی داره این فقط با گوشیه من مشکل داشته باشه
    درضمن و کلا مک ادرسمو گفتم برداره شرکت ک دستگاهای زیادی ک به مودمم وصل بشن هنگ نکنه.مودم تجربه اتصال حتی 7 8 دستگاه بصورت همزمان رو هم داشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

نوت 3 سفیدش خوبه یا سیاه؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درضمن و کلا مک ادرسمو گفتم برداره شرکت ک دستگاهای زیادی ک به مودمم وصل بشن هنگ نکنه.مودم تجربه اتصال حتی 7 8 دستگاه بصورت همزمان رو هم داشته
    مک که برداشتنی نیست، تعریف کردنیه
    میتونی مک آدرس گوشیتو برای مودم تعریف کنی ، بعد توی گوشی ادونس بزنی و دایرکت کانکت کنی
    یکم دردسره ولی همیشه عملیه
    یکی سایفون استفاده کن یکی فری گیت

برای این که تست کنید مشکل مودمه یا خیر ، اولین بار با کابل لن ، اینترنت لپ تاپ رو وصل کنید و بعدش هات اسپاتش کنید ، اگر گوشی کانکت شد یعنی مشکل کانفیگ مودمه

14. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •