ممنون ولی به نظرم تاثیری نداشته این آپدیت
فقط مصرف باطری رو که بسیار عالی بود خیلی برده بالا
مشکل در آنتن دهی در نقاطی که آنتن ضعیف هست
و مشکل برگشت آنتن با تاخیر زیاد وقتی آنتن کلا میپره وجود داره
ممنون ولی به نظرم تاثیری نداشته این آپدیت
فقط مصرف باطری رو که بسیار عالی بود خیلی برده بالا
مشکل در آنتن دهی در نقاطی که آنتن ضعیف هست
و مشکل برگشت آنتن با تاخیر زیاد وقتی آنتن کلا میپره وجود داره
دور از تعصب میگم من واقعاً این مشکل آنتن دهی رو ندارم
سیم کارت من رایتل هست که همینطوری تو تهران آنتن دهیش مزخرفه ولی باز هم خیلی جاها آنتن میده حتی با 1-2 خط آنتن به 3G وصل میشم استفاده می کنم
سلام، دوستان من G2 mini دارم، مشکلی که دارم اینه که صدایی که خروجی از طریق جک 3.5 میلی متری خیلی کمه، یعنی وقتی AUX وصل می کنم به ماشین و آهنگ پخش میکنم، خروجی حتی با ولوم بالا هم کمه، با هندزفری هم همین مشکل رو تو جاهای شلوغ دارم، چاره ای هست واسه این موضوع؟
کلاً سطح صدای گوشی های ال جی پایین تر از بقیه هست، نه فقط G2 mini حتی G3 هم همینطوره
چاره اش این هست که پخش ماشینتون بلوتوث داشته باشه و از اون طریق بهش وصل بشید
دوستانی که منتظر آپدیت ناک کد برای الجی جی ۲ بودند، میتوانند این آپدیت را از امروز دریافت کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
knock code در قسمت قفل صفخه اضافه شده..
Polaris , vutalk آپدیت اومده
الان روی اپ سخت افزاری یکی امده (v20c) با حجم 130 مگ که مربوط به همینknock code میشه.
سلام به همه دوستان و اساتید
من تقریبا 9 ماهی هست این گوشی رو دارم و ازش هم خیلی راضیم
تو این مدت سیستم عامل گوشی از 4.2.2 طی چند مرحله خودش آپدیت شد و الان 4.4.2 شده
منتها هر بار که اندرویدش آپدیت میشه یه سری مشکلاتی برای من پیش میاد
الان در آخرین باری که آپدیت شد هر شب اتوماتیک گوشی میره رو سایلنت ولی صبح فرداش اتوماتیک از سایلنت در نمیاد و من اگه یادم نباشه گوشی رو از سایلنت در بیارم یه عالمه تماس ها و پیام هامو از دست میدم چون ویبره هم نمیزنه و سایلنت کامل میشه
کسی میدونه چجوری باید این مشکل رو حل کنم؟
نرم افزار بادصبا هم بعد از آپدیت شدن دیگه اذان نمیگه. چند بار هم لغو نصب کردم و دوباره نصب کردم اما بازم فایده نداشت
لطفا منو راهنمایی کنید.
با تشکر
دوستان به نظرتون صبر کنم تا htc one m8 بیاد پایین یا همین G2 رو بگیرم؟ می خوام تقریبا 1500-1600 هزینه کنم ولی می ترسم G2 قدیمی بشه
الان دلیلی برای خرید جی 2 نیست
دوستان کمک کنید . من هر کاری میکنم وارد ریکاروی نمیشه ؟؟ کلید خاموش و روشن و ولوم پائین نگه میدارم وقتی ارم ال جی اومد کلید روشن و خاموش رو ول میکنم دوباره میگیرم ولی گوشی خاموش میشه و وارد ریکاروی نمیشه ؟ میخوا گوشیمو فول وایپ و فول کش کنم .اخه آپدیت کردم به 4.4.2 ورژن 20c . گوشیم 802 هست . مثلا گوشی سامسونگ اگه یه وقتی رمزو فراموش میکردم وارد ریکاروری میشدم ولی این هر کاری میکنم نمیشه . کمک کنید .ممکنه مشکل از کجا باشه ؟؟؟
Last edited by zadis; 19-08-2014 at 21:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)