من از این عکس این برداشت رو دارم که :
برای بدبختی هم باید در صف ایستاد! به اون بچه که ایستاده دقت کنید!!!
نماد لجاجت!
یعنی دنیا دنیا کفش(من به واقعیت تعبیرش میکنم) وجود داشته باشه طرف نمیبینه و دوست داره که حرف خودش رو بزنه!
من از این عکس این برداشت رو دارم که :
برای بدبختی هم باید در صف ایستاد! به اون بچه که ایستاده دقت کنید!!!
نماد لجاجت!
یعنی دنیا دنیا کفش(من به واقعیت تعبیرش میکنم) وجود داشته باشه طرف نمیبینه و دوست داره که حرف خودش رو بزنه!
قصد جسارت نداشتم که شما عصبانی میشی. خدای ناکرده گفتم عکس بی معنیه یا اینکه گفتم من معنیش رو نفهمیدم در ضمن از این که پرسیدم معنی این عکس چیه خطابم به کل دوستان بود نه فقط شما.![]()
البته من عصبانی نشدم بلکه تنها نوعی سوال انتقادی کردم.
ضمن اینکه در عبارت هایی که در پستتون از من نقل قول گرفتید گویا یک بخشی از عبارت دچار تحریف شده(شوخی می کنم)
من از این عبارت استفاده نکردم:
بلکه از این عبارت استفاده کردم:اما عمسن طور که جناب AM!N اشاره کردند
اما همون طور که جناب AM!N اشاره کردند
ممنون از دوستان
به نظر من سایز ماشین از سایز بچه ها و آدم ها کوچکتره. شاید معنی اینو میده که حتی اینها نمیتونن سوارش بشن و ماشین اینقدرها که اینها فکر میکنن مهم نیست و کوچکتر از اینهاست که کلاس براش گذاشته بشه یا حتی تمیز بشه. این سه نفر اندازه ی همه ن (شاید معنی برابری) و چیزی که بینشونه یه ماشین کوچکتر از ایناس.
اما معنی اون سطل سوم روی زمین چیه؟ من نگرفتم..!![]()
تبعیض ها و اختلاف ها (چه نژادی و چه طبقاتی) از همون کودکی شروع میشن، حتی اگه اونا هم بازی باشن...
یک ضرب المثلی هست که میگه یارو گنجشک رو رنگ می کنه و به جای قناری می فروشه.
در جامعه افرادی وجود دارند که جنس های تقلبی به خورد مردم می دهند(البته نه فقط بحث خوردن).
هنگامی که استفاده به پایان رسید، ارزش ها رنگ می بازند.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفسیر من : میشود پرنده ای که از قفس آزاد شده را باز گرداند؟ اگر شد زمان مال تو . . /
خب اول به این پست دعوت میکنم نگاهی بندازید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(دلیل دوم و پی نوشت مد نظر من هست)
با توجه به ساعت نمایش داده شده و پرواز پرندگان به سمت آسمان
من تعبیرم اینه که نشان دهنده آزادی، رهایی، پیروزی و تمام شدن اسارت هست+ اینکه عقربه های ساعت در این ساعت خودشون میتونه در شمایل یک پرنده باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)