تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 42 اولاول ... 25313233343536373839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 413

نام تاپيک: فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2013-2014

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هفته همه چی دست به دست هم داد تا گند بزنم !
    فونته رو گذاشتم تعویضی اومد 14 گرفت ! تنها امیدم اینه که زابالتا یا کولمن بازی نکنن ! این بیاد جاشون !

2. این کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jamalu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Dark side of the Moon

پيش فرض

خوب تیم جدید به لیگ اضافه شد و وحید صدر رو از دست داد

کسی نمی دونه اکانت پیسی ایشون چیه

یکی جلوی اینا رو بگیره چه وضعشه باید از اول لیگ شرکت کنند
    سلام. فکر میکنم منظورتون منم. اگه خلاف قوانین بوده بیرونم کنید یا خودم برم یه جوری کنسلش کنم...
    اسم کاربریم: Jamalu Gunner

4. 4 کاربر از jamalu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دو دوست عزیز خیلی خوش اومدین به لیگ انجمن هدف این لیگ بیشتر دور هم بودن بچه های انجمن و جنبه سرگرمی اون هست ، البته جذابیت رقابت هم بخش دیگه ماجرا هستش.
    واسه من یکی به شخصه خوشحالم از اینکه هرکسی به لیگمون اضافه شه ، این از من. اما خب باید حق بدیم به بعضی دوستان که خب ماه هاست دارند لیگ رو پیگیری میکنن و زحمت میکشن. دقیقا سه چهارم یعنی 75 درصد مسابقات طی شده و حالا خب رتبه شون دچار بالا و پایین میشه.
    به هر حال باز من خوش امد میگم بهتون ، خوب شد رقبا جدید به لیگمون اضاف شد ، یه نفس تازه واسه لیگ هست

دوستان در این مورد اگر کسانی ناراضی هستن و یا نظری دارن و راحت نیستن با موضوع (چون یه جورایی حق دارن) تو پیغام خصوصی میتونن با من در میون بذارن، تا یه تصمیم بگیریم.

6. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دومین غول هد تو هد رو هم شکست دادم و نهمین کلین شیت تیم بود . البته هنوز دو تا بازی عقب افتاده هست کسی نمیدونه تکلیف اونا چی میشه ؟

بازی بعدی با Gagools هست که اگر شکست بدم بازی های رو درو با سه تیم اول جدول رو بردم

8. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ظاهرا بازی هایی که به تعویق می افتن، مثل دو بازی که دیشب کنسل شد، دیگه توی هد تو هد لحاظ نمیشن که یه کم بحث برانگیز هست و واقعا خیلی ساده میشد نتایج هد تو هد رو اوپن نگه داشت تا زمانی که در هفته های آتی بازی های عقب افتاده انجام بشه و اون زمان پرونده این هفته از هد تو هد رو بست.

به مدد کنسل شدن دو بازی دیشب، از 15 بازیکن ممکن (تیم اصلی و ذخیره ها) فقط 6 نفر از بازیکن ها توی زمین حضور داشتن که تونستن 29 امتیاز بیارن، فرضا اگه با یه تناسب ساده همین نسبت امتیاز توی بقیه بازی های کنسل شده هم رعایت میشد، با فرض بازی کردن 10 نفر (مشابه حریف) با به دست اومدن 48 امتیاز، نتیجه هد تو هد دقیقا عکس میشد. اما خب بی دلیل نیست که به فوتبال "فانتزی" معروف هست

به دوست عزیزمون "شاه شاهان" تبریک میگم

پ.ن. به نظرم هیچ دلیلی وجود نداره که ورود کاربرهایی که از قبل توی انجمن حضور داشتن و شناخته شده هستن رو منع کنیم، دوستانی که از ابتدا در لیگ شرکت کردن می تونستن توی هد تو هد برنامه خاص داشته باشن، اما توی لیگ کلاسیک شرایط چه قبل و چه بعد از حضور دوستان جدید تفاوتی نمی کنه و "ملاک" رتبه بندی عوض نمیشه و تبعا حقی ضایع نمیشه.

10. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من مشکلی ندارم هر کسی که توی پی 30 عضوه توی لیگ باشه حالا اگه مثلا کسی عضو نبود اون بحثش جدا بود ولی الان نه مشکلی نیست
    در هر صورت آخرش من این فصل سه گانه رو می خوام

رقابت توی هد تو هد خیلی جالب شده
    امتیاز ها خیلی نزدیکه و یه جورایی رقابت مثل یه لیگ واقعی فوتبال شده
    اگه از فصل های بعدی هد تو هد رو به صورت 20 تیمی برگزار کنیم که دیگه عین فوتبال واقعی میشه چون تیما در اون صورت رفت و برگشت بازی دارن ولی الان یه بازی بیشتر ندارن چون تعداد زیاده
    می تونیم مثلا دو یا سه تا لیگ 20 تیمی به اسم پی 30 تشکیل بدیم...

ظاهرا بازی هایی که به تعویق می افتن، مثل دو بازی که دیشب کنسل شد، دیگه توی هد تو هد لحاظ نمیشن که یه کم بحث برانگیز هست و واقعا خیلی ساده میشد نتایج هد تو هد رو اوپن نگه داشت تا زمانی که در هفته های آتی بازی های عقب افتاده انجام بشه و اون زمان پرونده این هفته از هد تو هد رو بست.

به مدد کنسل شدن دو بازی دیشب، از 15 بازیکن ممکن (تیم اصلی و ذخیره ها) فقط 6 نفر از بازیکن ها توی زمین حضور داشتن که تونستن 29 امتیاز بیارن، فرضا اگه با یه تناسب ساده همین نسبت امتیاز توی بقیه بازی های کنسل شده هم رعایت میشد، با فرض بازی کردن 10 نفر (مشابه حریف) با به دست اومدن 48 امتیاز، نتیجه هد تو هد دقیقا عکس میشد. اما خب بی دلیل نیست که به فوتبال "فانتزی" معروف هست
    اون موقعی که با خرید هاوارد وب و اینا بازی ها رو می بردی باید فکر اینجا رو هم می کردی
    ولی حالا جدا زیاد هم بد نیست به جاش در چند هفته آینده بعضی تیما دو بازی دارن و اینجوری اگه از اونا بازیکن داشته باشی ممکنه بیشتر هم سود کنی
    قبلا همچین چیزی توی لیگ پارسال داشتیم چلسی توی یه هفته فوتبال فانتزی دو بازی داشت که به خاطر همین من فقط از هازارد حدودا 42 امتیاز گرفتم!

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

به دوست عزیزمون "شاه شاهان" تبریک میگم
    در واقع در صورت برگذاری بازی های لغو شده هم شانسی برای برد نبود چون از اون بازی ها من یحیی توره و مانونه رو داشتم و از اون طرف باید ژکو و جانسون و کولمن و وارد روی هم 20 امتیاز میاوردن که با توجه به بازی هاشون احتمالش کمه

14. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من مشکلی ندارم هر کسی که توی پی 30 عضوه توی لیگ باشه حالا اگه مثلا کسی عضو نبود اون بحثش جدا بود ولی الان نه مشکلی نیست
    در هر صورت آخرش من این فصل سه گانه رو می خوام

رقابت توی هد تو هد خیلی جالب شده
    امتیاز ها خیلی نزدیکه و یه جورایی رقابت مثل یه لیگ واقعی فوتبال شده
    اگه از فصل های بعدی هد تو هد رو به صورت 20 تیمی برگزار کنیم که دیگه عین فوتبال واقعی میشه چون تیما در اون صورت رفت و برگشت بازی دارن ولی الان یه بازی بیشتر ندارن چون تعداد زیاده

اون موقعی که با خرید هاوارد وب و اینا بازی ها رو می بردی باید فکر اینجا رو هم می کردی
    ولی حالا جدا زیاد هم بد نیست به جاش در چند هفته آینده بعضی تیما دو بازی دارن و اینجوری اگه از اونا بازیکن داشته باشی ممکنه بیشتر هم سود کنی
    قبلا همچین چیزی توی لیگ پارسال داشتیم چلسی توی یه هفته فوتبال فانتزی دو بازی داشت که به خاطر همین من فقط از هازارد حدودا 42 امتیاز گرفتم!
    آقا سه گانه کجا بود ؟
    2 تا جام داریم کلن ! حالا یکیشم ( کلاسیک ) که ماله خودمه !
    خیلی حیف شد تو هد تو هد نیستم ، هد تو هد هایبری و من یونایتد آی آر هم که خیلی کم هیجانه اصلا حال نمیده !

16. این کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

پیشنهاد وحید واسه تشکیل لیگ هد تو هد توی دسته های بیست تایی پیشنهاد خوبیه، البته اگه سال های بعد هم فرصتی باشه...

متاسفانه با اون بودجه هایی که به پلاتینی اختصاص داده بودم، چیزی واسه FA انگلیس باقی نموند
    ولی حتی از اون نظر هم جالب نیست، چون تا اون زمان همه (حتی تیم هایی که از این قضیه سود بردن) امکان خرید از 4 تیمی که بازی هاشون لغو شده بوده رو دارن.

در واقع در صورت برگذاری بازی های لغو شده هم شانسی برای برد نبود چون از اون بازی ها من یحیی توره و مانونه رو داشتم و از اون طرف باید ژکو و جانسون و کولمن و وارد روی هم 20 امتیاز میاوردن که با توجه به بازی هاشون احتمالش کمه
    اینجور موارد توی فوتبال فانتزی واقعا قابل پیش بینی نیست و توی این دو سال، اونم توی بازی های حساس موردهای خیلی عجیب تری رو دیدیم که نه چهارتا، بلکه دو بازیکن همین امتیاز رو بیارن. مثه بازی من با شهاب.
    در هر صورت نبرد 6 بازیکن با 10 بازیکن با اصول پهلوانی نمی خونه

18. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اون موقع من باید به ازای هر لیگ هد تو هد یه تیم تشکیل بدم و عملا یک هزارگانه رو ببرم ! بعد میگن بارسا با گواردیولا موفق بود !!!!! !! !! !!

20. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •