این هفته همه چی دست به دست هم داد تا گند بزنم !
فونته رو گذاشتم تعویضی اومد 14 گرفت ! تنها امیدم اینه که زابالتا یا کولمن بازی نکنن ! این بیاد جاشون !![]()
این هفته همه چی دست به دست هم داد تا گند بزنم !
فونته رو گذاشتم تعویضی اومد 14 گرفت ! تنها امیدم اینه که زابالتا یا کولمن بازی نکنن ! این بیاد جاشون !![]()
سلام. فکر میکنم منظورتون منم. اگه خلاف قوانین بوده بیرونم کنید یا خودم برم یه جوری کنسلش کنم...
اسم کاربریم: Jamalu Gunner
دو دوست عزیز خیلی خوش اومدین به لیگ انجمنهدف این لیگ بیشتر دور هم بودن بچه های انجمن و جنبه سرگرمی اون هست ، البته جذابیت رقابت هم بخش دیگه ماجرا هستش.
واسه من یکی به شخصه خوشحالم از اینکه هرکسی به لیگمون اضافه شه ، این از من. اما خب باید حق بدیم به بعضی دوستان که خب ماه هاست دارند لیگ رو پیگیری میکنن و زحمت میکشن. دقیقا سه چهارم یعنی 75 درصد مسابقات طی شده و حالا خب رتبه شون دچار بالا و پایین میشه.
به هر حال باز من خوش امد میگم بهتون ، خوب شد رقبا جدید به لیگمون اضاف شد ، یه نفس تازه واسه لیگ هست
دوستان در این مورد اگر کسانی ناراضی هستن و یا نظری دارن و راحت نیستن با موضوع (چون یه جورایی حق دارن) تو پیغام خصوصی میتونن با من در میون بذارن، تا یه تصمیم بگیریم.
دومین غول هد تو هد رو هم شکست دادم و نهمین کلین شیت تیم بود . البته هنوز دو تا بازی عقب افتاده هست کسی نمیدونه تکلیف اونا چی میشه ؟
بازی بعدی با Gagools هست که اگر شکست بدم بازی های رو درو با سه تیم اول جدول رو بردم![]()
ظاهرا بازی هایی که به تعویق می افتن، مثل دو بازی که دیشب کنسل شد، دیگه توی هد تو هد لحاظ نمیشن که یه کم بحث برانگیز هست و واقعا خیلی ساده میشد نتایج هد تو هد رو اوپن نگه داشت تا زمانی که در هفته های آتی بازی های عقب افتاده انجام بشه و اون زمان پرونده این هفته از هد تو هد رو بست.
به مدد کنسل شدن دو بازی دیشب، از 15 بازیکن ممکن (تیم اصلی و ذخیره ها) فقط 6 نفر از بازیکن ها توی زمین حضور داشتن که تونستن 29 امتیاز بیارن، فرضا اگه با یه تناسب ساده همین نسبت امتیاز توی بقیه بازی های کنسل شده هم رعایت میشد، با فرض بازی کردن 10 نفر (مشابه حریف) با به دست اومدن 48 امتیاز، نتیجه هد تو هد دقیقا عکس میشد. اما خب بی دلیل نیست که به فوتبال "فانتزی" معروف هست
به دوست عزیزمون "شاه شاهان" تبریک میگم
پ.ن. به نظرم هیچ دلیلی وجود نداره که ورود کاربرهایی که از قبل توی انجمن حضور داشتن و شناخته شده هستن رو منع کنیم، دوستانی که از ابتدا در لیگ شرکت کردن می تونستن توی هد تو هد برنامه خاص داشته باشن، اما توی لیگ کلاسیک شرایط چه قبل و چه بعد از حضور دوستان جدید تفاوتی نمی کنه و "ملاک" رتبه بندی عوض نمیشه و تبعا حقی ضایع نمیشه.
آقا من مشکلی ندارم هر کسی که توی پی 30 عضوه توی لیگ باشه حالا اگه مثلا کسی عضو نبود اون بحثش جدا بود ولی الان نه مشکلی نیست
در هر صورت آخرش من این فصل سه گانه رو می خوام
رقابت توی هد تو هد خیلی جالب شده
امتیاز ها خیلی نزدیکه و یه جورایی رقابت مثل یه لیگ واقعی فوتبال شده
اگه از فصل های بعدی هد تو هد رو به صورت 20 تیمی برگزار کنیم که دیگه عین فوتبال واقعی میشه چون تیما در اون صورت رفت و برگشت بازی دارن ولی الان یه بازی بیشتر ندارن چون تعداد زیاده
می تونیم مثلا دو یا سه تا لیگ 20 تیمی به اسم پی 30 تشکیل بدیم...
اون موقعی که با خرید هاوارد وب و اینا بازی ها رو می بردی باید فکر اینجا رو هم می کردیظاهرا بازی هایی که به تعویق می افتن، مثل دو بازی که دیشب کنسل شد، دیگه توی هد تو هد لحاظ نمیشن که یه کم بحث برانگیز هست و واقعا خیلی ساده میشد نتایج هد تو هد رو اوپن نگه داشت تا زمانی که در هفته های آتی بازی های عقب افتاده انجام بشه و اون زمان پرونده این هفته از هد تو هد رو بست.
به مدد کنسل شدن دو بازی دیشب، از 15 بازیکن ممکن (تیم اصلی و ذخیره ها) فقط 6 نفر از بازیکن ها توی زمین حضور داشتن که تونستن 29 امتیاز بیارن، فرضا اگه با یه تناسب ساده همین نسبت امتیاز توی بقیه بازی های کنسل شده هم رعایت میشد، با فرض بازی کردن 10 نفر (مشابه حریف) با به دست اومدن 48 امتیاز، نتیجه هد تو هد دقیقا عکس میشد. اما خب بی دلیل نیست که به فوتبال "فانتزی" معروف هست
ولی حالا جدا زیاد هم بد نیست به جاش در چند هفته آینده بعضی تیما دو بازی دارن و اینجوری اگه از اونا بازیکن داشته باشی ممکنه بیشتر هم سود کنی
قبلا همچین چیزی توی لیگ پارسال داشتیم چلسی توی یه هفته فوتبال فانتزی دو بازی داشت که به خاطر همین من فقط از هازارد حدودا 42 امتیاز گرفتم!
در واقع در صورت برگذاری بازی های لغو شده هم شانسی برای برد نبودچون از اون بازی ها من یحیی توره و مانونه رو داشتم و از اون طرف باید ژکو و جانسون و کولمن و وارد روی هم 20 امتیاز میاوردن که با توجه به بازی هاشون احتمالش کمه
آقا سه گانه کجا بود ؟![]()
2 تا جام داریم کلن ! حالا یکیشم ( کلاسیک ) که ماله خودمه !![]()
خیلی حیف شد تو هد تو هد نیستم ، هد تو هد هایبری و من یونایتد آی آر هم که خیلی کم هیجانه اصلا حال نمیده !
پیشنهاد وحید واسه تشکیل لیگ هد تو هد توی دسته های بیست تایی پیشنهاد خوبیه، البته اگه سال های بعد هم فرصتی باشه...
متاسفانه با اون بودجه هایی که به پلاتینی اختصاص داده بودم، چیزی واسه FA انگلیس باقی نموند
ولی حتی از اون نظر هم جالب نیست، چون تا اون زمان همه (حتی تیم هایی که از این قضیه سود بردن) امکان خرید از 4 تیمی که بازی هاشون لغو شده بوده رو دارن.
اینجور موارد توی فوتبال فانتزی واقعا قابل پیش بینی نیست و توی این دو سال، اونم توی بازی های حساس موردهای خیلی عجیب تری رو دیدیم که نه چهارتا، بلکه دو بازیکن همین امتیاز رو بیارن. مثه بازی من با شهاب.
در هر صورت نبرد 6 بازیکن با 10 بازیکن با اصول پهلوانی نمی خونه![]()
اون موقع من باید به ازای هر لیگ هد تو هد یه تیم تشکیل بدم و عملا یک هزارگانه رو ببرممی تونیم مثلا دو یا سه تا لیگ 20 تیمی به اسم پی 30 تشکیل بدیم...! بعد میگن بارسا با گواردیولا موفق بود !!!!!
![]()
!!
!!
!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)