تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 249 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من کلاس بازی علی کریمی خیلی بالاتر از این همشهری قطریمون هست که با هم مقایسه بشند. دلیلشم:

2. 17 کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

والا امیر جان من فقط دلم نمیخواد تبعیض و دوگانه بازی ببینیم...
    منم دلم نمیخواد کل کل بشه و اینجور بحث ها پیش بیاد...اما وقتی میبینم خیلی راحت یه عده میتونن هرچی خواستن بگن و پاک هم نشه پستاشون ( من هردفعه گزارش فرستادم اما کو رسیدگی) اما اینجا به محض اینکه اسم استقلال میاد بدون هیچ دلیلی پستم پاک میشه به ادم زور میاد...

4. 7 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منم یه بار توی اون تاپیک بدون اینکه توهینی بکنم گفتم فغانی اشتباهی به ضرر استقلال نداشت اصلا برخورد نوری و مدافع سپاهان جوری نبود که بشه پنالتی گرفت یا اینکه نیمه اول مجیدی قانونا باید اخراج میشد
    اما پستم تایید نشده حذف شد.... واقعا اینایی که این صحنه هارو پنالتی میدونن چطور اون سه تا پنالتی توی دربی قبلی رو خطا نمیدونستن
    شنیدم فغانی هم محروم شده قهرمانی با اون گندی که توی دربی زد محروم نشد ولی فغانی به خاطر فشاری که استقلالیا آوردن محروم شد
    روش قلعه نویی و فتح الله زاده همینه که اول کار روی داورا فشار میارن مظلوم نمایی میکنن و توی بازیهای حساس آینده سوت داورا رو به نفع خودشون میکنن
    نمونش همه دربیهای سه چهار سال اخیر یا قهرمانی فصل پیش استقلال که عجیب با هماهنگی روزنامه ها کسی زیاد بهش نپرداخت در حالی که تیرترین استقلالیا هم قبول داشتن

در مورد برنامه نود هم باید بگم اگه نباشه که اوضاع فوتبالمون بدتر از این میشه
    رویانیان هم گناهی نداره داره میبینه فتح الله زاده با همین روش موفق میشه اونم الگو برداری میکنه
    اما عادل هم خیلی لغزش داره مثلا باز هم به خاطر فشاری که قلعه نویی بهش وارد میکنه هیچ وقت به شکل جدی در مورد تبانی بازیکنا با قلعه نویی و ورودشون در فصل بعد به تیم قلعه نویی حرف نزده
    مثلا توره مثلا بائو مثلا نظری که عالم و آدم حتی تماشاگرای معمولی توی همون بازی فهمیدن اما عادل هیج وقت در موردشون حرف نزده

6. 11 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ستارگان میلان- ستارگان پرسپولیس برگزار می‌شود

نشست محمد رویانیان با نماینده مشترک باشگاه پرسپولیس و میلان برگزار شد.
    به گزارش ایسنا به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، قاضی میرسعید نماینده مشترک و رابط باشگاه پرسپولیس و میلان که در پی دعوت محمد رویانیان به منظور بررسی اجرایی شدن برخی موارد مورد نظر برای همکاری دو باشگاه به تهران سفر کرده است، یکشنبه شب با حضور در دفتر محمد رویانیان نظرات و دیدگاه‌های باشگاه آ.ث.میلان درباره دایر کردن آکادمی میلان در ایران، برگزاری دیدار ستارگان باشگاه پرسپولیس و میلان و همچنین همکاری مشترک درباره امور پزشکی - ورزشی را با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در میان گذاشت.
    در این نشست که از ساعت 23:30 تا یک بامداد در دفتر محمد رویانیان برگزار شد، شرایط و موارد همکاری به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت. باشگاه میلان در نامه‌ای مکتوب به محمد رویانیان درباره دایر کردن آکادمی میلان در ایران یازده مورد را اعلام کرده بود که مورد بررسی قرار گرفت.
    محمد رویانیان در این باره اعلام کرد: یازده مورد اعلام شده از سوی باشگاه میلان در اختیار حمید استیلی رئیس آکادمی پرسپولیس قرار می‌گیرد و باشگاه پرسپولیس پس از دریافت نظرات و کارشناسی استیلی، پاسخ خود در این باره را کتبا به باشگاه میلان اعلام خواهد کرد.
    همچنین باشگاه میلان آمادگی برگزاری دیدار دوستانه و نمادین دو تیم ستارگان تاریخ میلان و ستارگان تاریخ پرسپولیس را اعلام داشته که مقرر شد باشگاه پرسپولیس پس از بررسی همه جانبه این موضوع، نظر کتبی خود درباره چگونگی و زمان پیشنهادی برای برگزاری این دیدار بیاد ماندنی را به باشگاه میلان اعلام کند.
    دکتر میرسعید تاکید کرد: در صورت آمادگی باشگاه پرسپولیس برای برگزاری دیدار با ستارگان میلان، چهره‌های سرشناس ستارگان فوتبال آث.میلان برای حضور در این بازی به تهران سفر خواهند کرد.
    همچنین یکی از موضوعات طرح شده در این نشست انتقال تکنولوژی و دانش روز علم پزشکی – ورزشی بود که زمینه‌های همکاری در این باره مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
    محمد رویانیان در این نشست به نماینده دو باشگاه پرسپولیس و میلان اعلام کرد: ما برای راه‌اندازی و دایر کردن آکادمی میلان در تهران علاقه‌مند هستیم و قطعا در این زمینه پاسخ مطلوب خود را اعلام خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم تا این موضوع اجرایی و عملیاتی شود. همچنین بسیار مایلیم بازی ستارگان پرسپولیس و میلان در تهران برگزار شود و در این باره نیز شرایط در نظر گرفته شده را بررسی خواهیم کرد.
    امیر مشیری مشاور مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در امور بین‌الملل نیز در این نشست حضور داشت.

8. 8 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به نظر من کلاس بازی علی کریمی خیلی بالاتر از این همشهری قطریمون هست که با هم مقایسه بشند. دلیلشم:
    برادر تعداد مهاجرت بین تیم‌های لیگ برتر رو هم مینوشتی فکر نکنم افتخارات بازیکن تراکتور ربطی به مجیدی و تیم پرسپولیس داشته باشه

یه گزارش تخلف از من بخاطر این پستتون میگیرد.

پ.ن: عزیز دوران پرسپولیس تموم شده و الان مثل لیورپول هواداراشون به نتایج چند دهه پیش اکتفا افتخار می‌کنند. مشکلی نیست ما باز هم با آمار بین‌المللی حرف میزنیم، مقایسه می‌کنیم:

رتبه و امتیازات دو تیم در سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by EngineeR EhsaN; 05-08-2013 at 10:56.

10. 4 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

6

به تاپیک استقلال رسیدگی نمیشه ؟؟
    چرا کسی چیزی نمیگه؟
    رسما هرکس هرچی بخواد راجع به پرسپولیس میگه اما این طرف...این قانون که راجع به تیم مقابل صحبت نشه فقط واسه این تاپیکه .اره؟
    از این بعد هر پستی راجع به پرسپولیس تو اون تاپیک اینجا جواب میگیره.
    بالاخره وقتی اونجا پاک نمیشه طبق عقل و منطق ! اینجا هم نباید پاک بشه.
    از این جور کارا اصلا خوشم نمیاد اما نمیشه هم چیزی نگفت ..

شوخی که نیست سال ها سایه سنگین پرسپولیس و بازیکناش ، موفقیت ها و بزرگیش رو سرشون بوده و هست! ( منظوری ندارم، بقیه تیم ها رو میگم! )

و در این مدت که پرسپولیس سرما خورده! سرماش دادن! توهم ورشون داشته! ( منظوری ندارم، بقیه تیم ها رو میگم! )

جالبه الان، به زور و بخاطر مثلا برد ِ چندتا بازی دارن عقده گشایی می کنن! ( منظوری ندارم، بقیه تیم ها رو میگم! )

تمام حرکاتشون نشون میده تو این سال ها چی میکشیدن! و الان دارن کپی اون سال های حریفشون رو پیاده می کنن! ( منظوری ندارم، بقیه تیم ها رو میگم! )

این نشون میده ماه و ستاره هایی! هم که ازش دم میزنن نتونسته کمی از سنگینی این درد و رنج ها کم کنه! ( منظوری ندارم، بقیه تیم ها رو میگم! )

البته پرسپولیسی ها سال هاست براشون عادی شده و دیگه مسه بعضی تیم کمتر با این شماره ها حال میکنن!! ( منظوری ندارم، بقیه تیم ها رو میگم! )

ولی خب اونا همونطور که مشاهده میفرمائید چشم بروی حقیقت های تا ابد ماندگار بستن و به اندک داشته هاشون دل بستن! ( منظوری ندارم، بقیه تیم ها رو میگم! )

بدون شرح و منظور!

می بینین منم بـلـدم بـلـم! پس شروع نکنید که بازم بـگـم بـگـم !

به امیـد قهـرمـانـی با پشتوانه سلـطــــان عـلـی ِ پـرویــن و اراده و غیرت عـلــــــــــــی ِ دااااائــی

پ.ن : کلا منظورم تیم خاصی نبود! خطاب به دیگر تیم ها بود!

تمام .

12. 13 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

والا امیر جان من فقط دلم نمیخواد تبعیض و دوگانه بازی ببینیم...
    منم دلم نمیخواد کل کل بشه و اینجور بحث ها پیش بیاد...اما وقتی میبینم خیلی راحت یه عده میتونن هرچی خواستن بگن و پاک هم نشه پستاشون ( من هردفعه گزارش فرستادم اما کو رسیدگی) اما اینجا به محض اینکه اسم استقلال میاد بدون هیچ دلیلی پستم پاک میشه به ادم زور میاد...
    دوست من اگر همون یه عکسی که من گذاشتم شما رو به اینجا کشیده که من خودم میرم پاکش می کنم .

ولی خواهشآ قبل از اینکه به مدیران انگ تبعیض بزنید به تاپیک خودتون هم یه نگاهی بیندازید !

زیاد هم دور نیست چند صفحه های پیش رو بخونید اکثر نظرات دوستانتون در مورد تیم استقلال هست .

بعد از بازی سپاهان خصوصآ ....

و اینکه لطفآ جنبه هاتون رو بالا ببرید حداقل ما یه عکس می ذاریم شما به دل نگیرید پس فردا هم شما یه عکس دیگه بذارید . کل کل نیستش که فقط عکسه !

من چیزی از تیم شما هم نذاشتم . علی کریمی الان بازیکن تراکتور هست !
    Last edited by king of the kings; 05-08-2013 at 10:44.

14. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان پرسپولیسی خواهشا کوتاه بیایید واستون گرون تموم میشه. اینجا همیشه همینطور بوده الکی جوش نزنید به هیچ جایی نمیرسید. ته تهش اینه که تهدید میشید که اگه زیادی حرف بزنید محروم میشید!

16. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13

من با کسی برخورد نکردم، پستی هم پاک نکردم. چرا که پستی که باید زودتر پاک میشد، با کوتاهی ما پاک نشد. اما این بحث همینجا، از همین پست، تموم میشه.

نمیخوام بحث های ناسیونالیستی کنم، اما رابطه بین دو تاپیک بسیار پر تنش هست.

+

ویرایش:

گزارش تخلف همیشه سریعترین، مناسب ترین و مستقیم ترین راه بیان اعتراضتون هست، نه اینکه حمله ی متقابل کنید، احترام اعضا بیش از این هست.

پیام اعتراض شما رو، تمام اعضای تیم مدیریت میبینن، اگر تصور میکنید بعضی از اعضا به صرف تمایل به تیمی، منصفانه برخورد نمیکنن، اعضایی هم هستن، مثل خودم، که هیچ علاقه ای به تیم های داخلی نداریم و مطمئنا بیطرفانه برخورد میکنیم.

18. 15 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فارس - دروازه‌بان ملی‌پوش تیم فوتبال پرسپولیس با شماره 88 به میدان می‌رود.

پس از اینکه با تلاش‌های فراوان ITC علیرضا حقیقی به ایران رسید و با توجه به اینکه قبلا برخی از شماره‌ پیراهن بازیکنان به آنها داده شده بود شماره 88 به علیرضا حقیقی

سنگربان قرمزپوشان رسید.دروازه بان پرسپولیس در روبین کازان هم همین شماره را بر تن می کرده است.

20. 2 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •