تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 64 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: برای فتح آخرین جام سال به مراکش می رویم

ما در نیمه دوم بازی با هامبورگ به مشکل خوردیم چون توپها را خیلی راحت از دست می دادیم و باید این مشکل را برطرف کنیم.

سایت گل- بعداز برد 1-3 بایرن مونیخ مقابل هامبورگ پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی باواریایی ها هم به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخت و یادآوری کرد که بازیکنانش باید آمادگی شان را حفظ کنند. بعد از این برد باواریایی ها عازم مراکش می شوند تا در مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان مقابل گوانگژو چین قرار بگیرند.

گواردیولا در پایان بازی شنبه شب تیمش به خبرنگاران گفت:« به بایرن مونیخ به خاطر سال باورنکردنی 2013 تبریک می گویم. »

او در آنالیز بازی شنبه شب تیمش مقابل هامبورگ هم گفت:« ما در نیمه دوم بازی به مشکل خوردیم چون توپها را خیلی راحت از دست می دادیم و باید این مشکل را برطرف کنیم.

بازیکنان ما از همین الان به فکر جام باشگاه های جهان در مراکش هستند. من باید به بازیکنانم هشدار بدهم که باید با هوشیاری و سختکوشی این جام را آغاز کنند. ما هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن داریم. حالا ما به موناکو می رویم تا آخرین جام سال را هم فتح کنیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lahm: 2013 just the start for Bayern

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این چینیا چقد شانس داشتن
    5 تا به تیرکشون زدن!
    +
    این خیابانی دیشب یه چرندیاتی تحویل مملکت می داد وسط بازی که واقعا از عقل و منطق و .. به دور بود.

4. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: برای من یک افتخار است که مربی ریبری هستم

ریبری در پیروزی 3-0 بایرن مقابل تیم چینی، اولین گل بازی را به ثمر رساند و سرمربی اسپانیایی در پایان بازی او را مورد ستایش قرار داد.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، پس از پیروزی تیمش مقابل گوانگ ژو در نیمه نهایی جام باشگاه های جهان، مربیگری در تیمی که ستاره ای مانند فرانک ریبری را در اختیار دارد، یک افتخار دانست.

ریبری در پیروزی 3-0 بایرن مقابل تیم چینی، اولین گل بازی را به ثمر رساند و سرمربی اسپانیایی در پایان بازی او را مورد ستایش قرار داد.

گواردیولا به خبرنگاران گفت:" برای من یک افتخار است که مربی ریبری هستم.

فرانک در این دیدار بزرگی باورنکردنی خود را نشان داد. او آنقدر فروتن هست که برای هر توپ 40 متر به عقب بیاید و برای کمک به تیم، حریف را دنبال کند.

برای من، این یک افتخار است که می توانم با او کار کنم."

پپ همچنین از اینکه تیمش به فینال جام باشگاه های جهان راه پیدا کرد، ابراز خشنودی کرد و گفت:" من برای بازیکنان، یوپ هاینکس و باشگاه بسیار خوشحالم و امیدوارم که بتوانیم برای اولین بار، این جام را به آلمان ببریم.

ما باید ذهن و بدن مان را هرچه زودتر آماده کنیم. مهمترین مسئله این است که بدانیم این یک فرصت منحصر به فرد در زندگی مان برای حضور در این فینال است.

رسیدن به این دیدار آسان نیست. تبدیل شدن به بهترین باشگاه دنیا دشوار است. به همین خاطر این یک چالش خوب برای ماست. از دو تیم دیگر نیمه نهایی (راجا کازابلانکا و اتلتیکو مینیرو) هر کدام که به فینال برسند، برای قهرمانی پای به این دیدار می گذارند."

دیدار فینال شنبه برگزار می شود.

Guardiola: It is an honour to coach Ribery

6. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

FCBayern.ir- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ پس از گذشت یک سال از امضای قرارداد با گواردیولا، بسیاری از ناگفته های این موفقیت بزرگ را آشکار ساخت و از پروسه ی عجیب توافق و تنظیم قرارداد تا امضای آن با سرمربی موفق اسپانیایی پرده برداشت.

سال گذشته بود که اولی هوینس برای توافقات نهایی با گواردیولا مخفیانه به نیویورک سفر کرد تا امضای نهایی قرارداد سه ساله ی او را ثبت کند او در این خصوص به بیلد گفت:" این یک تجربه ی خوب بود آنچه را که من سال گذشته در ماه دسامبر سپری کردم به یک نتیجه خوب برای بایرن تبدیل شده است." اولی هوینس در دسامبر 2012 وقتی در پیروزی 2 بر 0 بایرن در جام حذفی مقابل آگسبورگ مطابق همیشه از جایگاه ویژه ی استادیوم نظاره گر بازی مونیخی ها نبود سوالات بسیاری را در اذهان رسانه ای آلمان برانگیخت او به ندرت بازی های بایرن را از دست می دهد و در استادیوم حاضر نمی شود.

خبرنگاران به همین دلیل به سوی کارل هوفنر مدیر وقت امور مالی باشگاه که در کنار رومینیگه حاضر بود هجوم می برند تا علت غیبت اولی هوینس را جویا شوند و با پاسخی عجیب مواجه می شوند هوفنر در مورد غیبت هوینس به آن ها می گوید:" اولی تاریخ بازی بایرن را از دست داده و انتظار داشت تیم فردا بازی کند!." هوینس با واکاوی خاطرات سال گذشته ی خود می گوید:" من فکر می کنم هوفنر آنقدر از این پرسش ها غافلگیر شده بود که نمی توانست پاسخی معقولانه تر از این بدهد." او ادامه می دهد:" پس از امضای قرارداد، گواردیولا برای شناخت بهتر شرایط از من خواست تا این توافق جایی فاش نشود."

اولی هوینس جزئیات این توافق سری را بیشتر باز می کند و ادامه می دهد:" البته ما می دانستیم که هفته ی بعد پپ به بارسلون سفر خواهد کرد و ما می توانیم بهتر با او وارد مذاکره شویم اما سفر من به بارسلون می توانست همه چیز را فاش کند بنابراین تصمیم بر این شد که به آمریکا بروم و برای منحرف کردن رسانه ها از پوشش این خبر، به شیکاگو سفر کردم و هدف از آن را بازدید از کارخانه ی فراورده های غذایی آل دی عنوان کردیم."

هوینس با بیان خاطره ای از آن سفر به یاد ماندنی صحبت هایش را به پایان می برد:" تقریبا در همان تاریخ بود که الکس فرگوسن به عنوان نماینده ی باشگاه منچستر یونایتد به ملاقات گواردیولا آمد و با او مذاکراتی را انجام داد زمانیکه من با پپ صحبت هایم را نهایی کردم برای صرف شام به سمت رستوران حرکت کردیم که ناگهان متوجه شدم فرگوسن در آنجا مشغول صرف غذا است و این نمی توانست برایش جالب باشد که ما روی یک میز مشغول خوردن پیتزا باشیم. این بود که گواردیولا من را به خانه اش دعوت کرد و پس از مذاکره ای سه ساعته قراردادش را امضا کرد."

باشگاه بایرن مونیخ یکی از بزرگترین و موفق ترین سبک های مدیریتی در فوتبال امروز را به نمایش گذاشته است با وجود ستاره های بزرگی که در بایرن مشغول توپ زدن هستند کاملا در رصد غول های رسانه ای دنیا قرار دارند. حال آنکه امضای قرارداد با گواردیولا که یک بمب خبری است می تواند جای خود داشته باشد.

اما مدیران بایرن با طرح ریزی نقشه ای ماهرانه هوینس را از چشم خبرنگاران پنهان کردند و او را با ماموریتی فریب کارانه راهی ایالات متحده برای ثبت قرارداد با موفق ترین مربی حال حاضر اروپا، با این تفاسیر به نظر برای چنین موفقیتی باید تیمی متبحر از دیپلمات های کارکشته را در اختیار داشته باشید اما مونیخی ها آن را با شاهکار مدیریتی به نحو احسن به انجام رساندند.

8. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اون قسمت خیلی جالب بوده که فرگوسن توی همون رستورانی بوده که هوینس می خواست پپ رو ملاقات کنه، اون هم در امریکا و درست موقعی که هر دو تیم به دنبال جانشین برای فصل آینده بودن!
    واقعا دنیا جای کوچیکیه!

10. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

FCBayern.ir- روز گذشته اخباری منتشر شد که در آن به اظهار نظر آرین روبن در مورد توپ طلای امسال پرداخته شد و اینکه او کریس رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید را شایسته تر از فرانک ریبری ستاره فرانسوی و همبازی اش در بایرن می داند.

اما او بلافاصله چنین اخباری را تکذیب و آن را شیطنت رسانه های کشورش عنوان کرد و در ادامه برای فرانک ریبری آرزوی موفقیت برای تصاحب عنوان بهترین بازیکن سال جهان را دارد.

روبن به اس آی دی می گوید:" من 1000 درصد امیدوارم که ریبری توپ طلا را کسب کند و برایش آرزوی موفقیت می کنم او یک سال فوق العاده را در بایرن بازی کرده است و سزاوار دریافت چنین افتخاری است. او در جریان تریپل بایرن نقش بسیار مهمی داشته." او در مورد انتشار اخبار روز گذشته و اظهار نظر او در مورد توپ طلا گفت:" من هرگز نگفتم که به رونالدو رای می دهم من فقط به درخشش شگفت انگیز او در رئال و تیم ملی اشاره کردم این اخبار به هیچ وجه صحیح نیست و تنها با تفسیری احمقانه می توان صحبت هایم را اینگونه برداشت کرد."

12. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

چنتا تصویر»

محتوای مخفی: دانته و رافینیا در مراکش 

محتوای مخفی: فردناشناس!! 

محتوای مخفی: چشمک:دی 

14. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    اون تصویر دوم و شخص ناشناس چقدر شبیه به یوآخیم لوئه
    خودشه دیگه ؟!
    Last edited by B3HZ@D; 20-12-2013 at 21:37.

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

طبق صحبت های رومنیگه بازگشت شواینی نزدیکه، در شرایط فعلی می تونه با سرعت بدوه و گفته میشه که در
    اردوی قطر در 5 ژانویه برای آمادگی برای نیم فصل دوم شرکت می کنه و برای بازی با گلادباخ آماده خواهد بود. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

فردناشناس!!
    من که عکس ها رو نمی بینم، تغییر مرورگر هم جوابگو نیست
    اگه میشه دوستان همت کنن و یکجای دیگه آپلود کنن...

18. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خبر بازگشت شواینی واقعا خوشحال کننده هست، وسط زمین بدون شواینی و مارتینز واقعا آسیب پذیر شده و اون استحکام لازم رو تو دفاع و نبرد وسط زمین نداره.
    البته خبرهایی هم مبنی بر بازگشت بداشتوبر هست.
    +
    تصاویر رو به ترتیب اسپویلر ها گذاشتم:
    +
    مولر در پاسخ به اینکه آیا می توان موفقیت های فصل پیش را برای بایرن متصور بود به مجله ی ورزشی یازده دوست می گوید:" شاید این احمقانه باشد اما من در طول چهار فصلی که به صورت حرفه ای برای بایرن بازی می کنم سه فینال چمپیونزلیگ را تجربه کرده ام و بازی در فینال برای من کاملا طبیعی است."
    واقعا خیلی جالبه، فقط 4 فصل از فوتبال حرفه ایت گذشته باشه و سه بار بری فینال لیگ قهرمانان و قهرمان هم بشی و جز ارکان قهرمانی هم باشی.

خودشه دیگه ؟!
    آره خودشه

20. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •