تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 70 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دنیس برکمپ و تی تی آنری به دنبال فرزند برکمپ

Last edited by M E S S I; 21-12-2013 at 17:19.

2. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

چه وضعیت خطرناکی ...

ببازیم از صدر اومدیم تیم چهارم !!

4. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

6. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

زمان آن است تا ستارگان آرسنال به افسانه تبدیل شوند

جان کراس از رویای هواداران آرسنال می گوید...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان کراس، خبرنگار ورزشی و هوادارا آرسنال است که برای 15 سال در نشریه میرور فعالیت دارد. او ارتباط نزدیکی با باشگاه آرسنال دارد و اخیرا در مراسم رونمایی از مستند تیری هانری حضور داشت و از تجربه خود در این روز گفت.

"این هفته به اندازه کافی خوش شانس بودم تا به نمایش "افسانه های آرسنال، تیری هانری" بروم.

فیلم شگفت آوری بود که به جزئیات رشد هانری از یک ستاره جوان تا قهرمان جام جهانی، تا بزرگ ترین خرید آرسنال و افسانه شدن در باشگاه می پرداخت.

هانری در دیاموند کلاب بود، در کنار برخی از بزرگان همانند ایان رایت، ری پارلر، سول کمپبل، ینس لمن، مارتین کیون و دیوید سیمن.

این فیلم، به روایت هانری و از دید او خاطرات وی را نقل می کند و به برخی از خاطرات عجیب و غریب، فوق العاده و غیرعادی می پردازد.

سخت است که به کلمه دیگری فکر کنید و مهم نیست چقدر سخت تلاش کنید اما همانند "نفرت" او به تاتنهام و تلاش وی برای آمدن به زمین و مطمئن شدند از اینکه دشمن آنها آخرین دربی را در هایبوری پیروز نمی شوند تنها بخشی از خاطرات اوست.

همچنین نوع شادی هانری در وایت هارت لین، همان جایی که آرسنال در سال 2004 قهرمانی خود در لیگ برتر را قطعی کرد نیز وجود دارد. همچنین به شادی شدید ماوریسیو تاریکو (انقدر شدید بود که عضلاتش گرفت) بعد از یک تساوی، بله یک تساوی مقابل آرسنال نیز اشاره شد. یک امتیاز برای قطعی شدن قهرمانی کافی بود بنابراین سخت بود درک کنید که چرا تاریکو تا آن اندازه خوشحال بود!

بخش مورد علاقه من زمانی بود که هانری آشکار کرد قسم خورده همیشه مقابل لیورپول خوب بازی کند، او این کار را بعد از شکست آرسنال در فینال جام حذفی 2001 انجام داد، جایی که توپچی ها با وجود تسلط کامل بر بازی شکست خورند و او احساس می کرد چیزی از وی به سرقت رفته!

یا نهایتا محبوب ترین خاطره او در پیراهن آرسنال زمانی بود که او بصورت قرضی از نیویورک ردبولز به آرسنال بازگشت و در جام حذفی مقابل لیدر گلزنی کرد. او جام ها و عناوین زیادی را با توپچی ها برد و با این وجود آن گل برایش ارزش بیشتری داشت. بله، واقعا اینطور است.

هانری همواره پر شور و حرارت بود. همیشه با رسانه ها عالی برخورد می کرد. او مرتبا به من زنگ می زد تا یک نکته را روشن کند (گاهی به آرامی و گاهی با عصبانیت) در مورد یک داستان یا یک سر تیتر. برای همه آنها آماده بودم. من از گفتگو با او لذت می برم و او پسر فوق العاده ای بود.

مطمئنا این خاطرات به اندازه کافی بود که وقتی هفته قبل او را دیدم وی بلافاصله بصورت دوستانه گفت "مدت هاست تو را ندیده ام" لذت بردم که از او در مورد نقش جدیدش در رسانه به عنوان کارشناس تلویزیون و به نوعی هانری بودن سوال کنم، او سپس اعتراف کرد که ذره ذره به گفته هایش دقت می کند.

هانری به عنوان یک کارشناس فوق العاده خواهد بود زیرا سفر جسورانه خود را داشته، یک دانش آموز خستگی ناپدیر در این بازی و همواره نسبت به آن پر شور و حرارت است.

رابطه ما به سال ها قبل باز می گردد، زمانی که او کارش را در آرسنال شروع کرد. همین روز ها در سال 1999، روزنامه نگارها بطور کلی در تونل با یک بازیکن صحبت می کردند و نقل و قول های روزنامه ها را برای آنها بیان می کردند.

وقتی هانری اولین گل خود برای ارسنال را در زمین ساوتهمپتون به ثمر رساند، به تونل ورزشگاه رفتم و با مرد فرانسوی صحبت کردم، کسی که در حال تبدیل شدن به بهترین مهاجم تاریخ باشگاه بود.

هانری راه طولانی را پشت سر گذاشت تا به مرد با اعتماد به نفس امروزی تبیدل شود. کمی مضطرب بود، زبان انگلیسی او با حالا خیلی تفاوت داشت اما مطمئنا به اندازه کافی بود تا در مورد نگرانی خود از اینکه ممکن بود توپ از روی تیرک بیرون برود شوخی کند.

هانری نماد کلاس است. پر از قدرت، سرعت و گل ها. یک مهاجم کلاس جهانی که برای 8 سال در آرسنال ماند و زمانی که محبوبترین بازیکن جهان در پست خودش بود، پیشنهادات بزرگی را رد کرد و البته افسانه باشگاه نیز هست.

هانری با گل های خود آن تندیس را ساخت اما آن نماد همچین به واسطه شورو اشتیاق او برای باشگاه شکل گرفت. آن فیلم فوق العاده بود. برای فیلمی که در خانه ساخته شده، باید بگوم مرا نابود کرد!

اما این همچنین باعث می شود به این فکر کنم...هانری جدید کیست؟ برای هر کسی سخت است تا از گل های او تقلید کند. اما چه کسی می تواند در آرسنال بماند و همانند یکی از آن بچه ها به یک افسانه تبدیل شود؟ نفراتی مانند هانری، پارلر، رایت، کیون، سیمن، لمن و کمپبل.

باکاری سانیا از سال 2007 در باشگاه حضور داشته. او بسیار وفادار بوده اما هیچ کس همانند یک مهاجم نمی تواند دل هواداران را بدست اورد.

یا یک بازیکن که در ملاء عام در قبال تیم خود پر شور و حرارت است. بازیکنانی مانند ووچیچ ژسنی و جک ویلشیر که هر دو مدت هاست در باشگاه حضور دارند، آنها می توانند برای مدت ها در باشگاه بمانند و به افسانه تبدیل شوند.

پر مرته ساکر با هواداران ارتباط دارد. متعجب می شوید اگر میکل آرتا بتواند این کار را انجام دهد. اگر مسوت اوزیل همراه با آرسنال قهرمان جام ها شود شاید، تنها شاید بتوانید مقایسه او با دنیس برگکمپ را ببینید.

کایرن گیبز، تئو والکات و آرون رمسی همه به اندازه کافی جوان هستند تا در بهترین سال های حرفه خود در آرسنال بمانند، موفق شوند، قهرمان جام ها شده و به افسانه تبدیل شوند.

شکی نیست که هواداران آرسنال هنوز هم به نام های سال های اخیر نگاه کرده و با تعجب می گویند کدام یک از اینها برای همیشه در باشگاه می ماند تا در میان بزرگان جای گیرند؟

اما واقعیت این است که برای تبیدل شدن به افسانه ها و بزرگ ترین بازیکن تاریخ باشگاه، باید وفادرای خود را نشان دهید و از همه مهمتر قهرمان جام ها شوید.

به همین دلیل هانری سوژه خوبی برای فیلم هایش است. برگکمپ و نایجل وینتربرن هم فیلم هایی دارند. مستند لی دیکسون نیز به زودی منتشر می شود.

بنابراین برای اینکه بخشی از تاریخ باشید، نفراتی مانند ویلشیر، والکات، رمسی، ژسنی، اوزیل و مرته ساکر می دانند که جایگاه مردمی آنها میان هواداران تنها زمانی بیشتر می شود که آنها قهرمان جام ها شده تا جسارت خود را نشان دهند.

8. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم امشب چلسی رو شکست بدیم ما الان تقریبا پنج روز بیشتر از چلسی استراحت کردیم چون چلسی تو جام اتحادیه یه بازی خارج از خونه داشت و ما که قبلا توسط همین چلسی حذف شدیم بازی نداشتیم هر چند که اگه حذف هم نمیشدیم آرسن ونگر از تیم دوم استفاده میکرد!

مورینیو هم دست از اون مصاحبه هاش برداشته و گفته اوزیل مهار نشدنیه من مطئنم آرسنال بازی خوبی رو ارائه میده و امیدوارم با شکست چلسی به صدر برگردیم!

10. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آرسنال: شزنی، توماس فرمائلن، پر مرته ساکر، باکاری سانیا، کیرون گیبس، میکل آرتتا، روسیچکی، آرون رمزی، مسوت اوزیل، تئو ولکات و اولیویه ژیرو

چلسی: چک، جان تری، گری کیهیل، سزار آزپلیکوییتا، برانیسلاو ایوانوویچ، جان اوبی میکل، رامیرز، فرانک لمپارد، ادن هازارد، ویلیان و فرناندو تورس
    Last edited by M E S S I; 24-12-2013 at 07:40. دليل: تصحیح ترکیب اشتباه سایت طرفداری!

12. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بازی مساوی شد که فکر کنم بیشتر به نفع آرسنال تموم شد
    آرسنال هم 2 هفته بعد 2 بازی یکی آسون و یکی بازی متوسطی داره که در صورت گرفتن 4 امتیاز هم میتونه خوب باشه

لیورپول بدترین شرایط ممکن رو داره
    2 بازی سخت جلوی چلسی و سیتی تو خونه حریف که به احتمال زیاد امتیاز از دست خواهد داد

اگه همزمان با این 2 بازی حساس آرسنال بتونه بازی های خودشو ببره میتونه انتظار داشته باشه حداقل یکی از 3 مدعی ( لیورپول - چلسی - سیتی ) امتیاز از دست میده
    ولی اصلا نمیشه قهرمان لیگ رو پیش بینی کرد

14. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

قهرمان از بین لیورپول، آرسنال و سیتی میشه که به نظر من شانس سیتی بیشتره از همه.
    چرا ونگر تعویض نکرد امشب؟!!! کازورلا رو چرا نیاورد آخه؟!!!!!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

فکر کنم باید پای بازیکنای ما بشکنه تا داور کارت قرمز بده.
    البته اون زمان که پای رمسی و ادواردو رو هم شکستن کارت ندادن الانم اگه بشکنه نمیدن.

قهرمان از بین لیورپول، آرسنال و سیتی میشه که به نظر من شانس سیتی بیشتره از همه.
    چرا ونگر تعویض نکرد امشب؟!!! کازورلا رو چرا نیاورد آخه؟!!!!!
    جواب خود ونگر:

زیرا بازیکنان هجومی زیادی در زمین داشتم و ما نیاز به حمله کردن داشتیم. والکات، رمسی، اوزیل، جیرود و ورسچکی را داشتم و به این دلیل که 9 روز بازی نکرده بودیم هیچ یک از انها واقعا خسته به نظر نمی رسیدند. به همین دلیل احساس کردم از نظر دفاعی بالانس مناسبی داریم و 4 یا 5 بازیکن هجومی درون زمین داشتیم پس با همان نفرات ادامه دادم. و البته فرصت هایی داشتیم. وقتی گلزنی نیم کنید، دیگر نمی شود کاری کرد.

17. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دو تیم موقیعت برای گلزنی داشتن . اونور چلسی ضربه لمپارد به تیر دروازه خورد و ما هم جیروید دو تا نزد

بازی دیروز نبرد هافبک ها بود . دو تا تیمی که بهترین هافبک های لیگ رو در اختیار داشتن و خط حمله ضعیف

دیگه می تونیم از بازی بعد از پولسکی استفاده کنیم . امیدوارم مشکل گلزنی تیم حل بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •