گوندوگان تا2016تمديد كرد.
اين قرارداد قابليت تمديد شدن تا 2018 رو هم داره!!![]()
گوندوگان تا2016تمديد كرد.
اين قرارداد قابليت تمديد شدن تا 2018 رو هم داره!!![]()
همش 1 ساله؟
تمدید نمی کردن باهاش سنگین تر بودن
این یعنی گوندگان می خواد تا وقتی بارسا از خرید محروم هست و خودشم مصدومه 1 سالی رو تو دورتموند کژدار و مریض طی کنه تا سال بعد بره یه تیم دیگه
اینجوری بازیکن آزاد هم میشه و یه قرونم گیر دورتموند نمیاد
این یعنی بازی دو سر سوخت
اون بند تمدید اتوماتیک قرارداد تا 2018 هم به شرط توافق هم بازیکن و هم باشگاه هست و باشگاه نمی تونه یطرفه تمدید کنه
واتسکه با این مدیریتش داره دورتموند رو به سرعت هول میده ته چاه
الان رویس و هوملز و اشملزر و سویوتیچ هم خواهان زیاد دارن و اگه خودشون نخوان بعیده دورتموند بتونه نگهشون داره و دست آخر فقط علی(کلوپ) می مونه و حوضش
علی ( کلوپ ) هم خیلی خواهان داره ها
هرچند خیلی دوست دارم توی بارسلونا ببینمش ولی کلوپ ِ دورتموند ابهت دیگه ای داره ...
ديشب بازي دورتموند با وولفسبورگ رو ديدم.به كسايي كه نديدن توصيه ميكنم حتما ببينيد.يكي از بهترين بازي هاي فصل بود.هر دو عالي بودن.ميختاريان جدا از اون دو فرصت طلايي مقابل مادريد واقعا عالي بود.كاشكي اين تيم اين قدر مصدوم نميداد.كاش هنوز شاعد رقابت دو تيم براي قهرماني المان بوديم.دورتموند رفت فينال تا به احتمال ٩٩ درصد 'در كلاسيكر'ديگه ايي شاهد باشيم!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
نقل قول:
با توجه به شرایط جسمانیش یک ساله قرادادش تمدید شد اونم از سوی خو دورتموند
اگه فصل بعد به روزهای خوبش برگرده که برمیگرده قردادش تا 2018 یا 2019 اتوماتیک وار تمدید میشه
![]()
یورگن کلوپ : به مربیگری بارسلونا فکر نمی کنم ؛ در دورتموند خواهم ماند
کلوپو در مصاحبه ای با سایت بروسیا دورتموند اعلام کرد که نه به بارسا که به هیچ باشگاهی جز دورتموند فکر نمی کند
آی اسپورت - این روزها شایعات زیادی در مورد جانشین احتمالی تاتا مارتینو به گوش می رسد و به گفته رسانه های اسپانیایی علاقه هواداران بارسا به یورگن کلوپ بیشتر از سایر گزینه های مربیگری بارسلونا است. اما امروز یورگن کلوپ سرمربی بروسیا دورتموند در مصاحبه با سایت این باشگاه همه شایعات را رد کرد . به گزارش " As " یورگن کلوپ در این مصاحبه عنوان کرده :
« هیکدام از هواداران دورتموند نگران این شتیعات نباشند . من از اینجا تکان نمی خورم. نه به مربیگری بارسا که به هیچ تیم دیگری جز دورتموند فکر نمی کنم . همه ما عاشق دورتموند و هر چیز وابسته به این باشگاه هستیم »
یورگن کلوپ که تا سال 2017 با دورتموند قرارداد دارد ادامه داد :
« قصد دارم به قراردادی که با دورتموند دارم احترام بگذارم و تا پایان قراردادم اینجا خواهم ماند »
این گفته ها را همچنین مدیر ورزشی باشگاه آقای " واتسکه " تایید می کند . وی می افزاید :
« ما در دورتموند برنامه ها و اهدافی داریم که برای پیاده کردن انها به یورگن نیاز داریم و او به کار در این باشگاه ادامه خواهد داد »
شایان ذکر است که کلوپ از سال 2008 در دورتموند حضور دارد و از ان زمان این باشگاه هر سال در لیگ قهرمانان حضور دارد و در سال های 2011 و 2012 با قهرمانی در بوندس لیگا به سلطه مطلق بایرن خاتمه داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدریان راموس مهاجم هرتابرلین که انتقالش قطعی هم شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اختصاصی BVB09.ir -
در این مقاله سعی خواهد شد پرداخته شود به این موضوع که چرا دورتموند موفق به کسب قهرمانی در بوندس لیگا نشد؟
قهرمان فصل 2012/2013 فوتبال باشگاهی آلمان موسوم به بوندس لیگا در فاصله شش هفته مانده به پایان مشخص شد و سرخپوشان ایالت باواریا در رقابت با طلایی پوشان ایالت روهر به سینی قهرمانی دست یافتند.
اما چرا مردان وستفالن موفق نشدند این عنوان را کسب کنند؟! این سوالی است که شاید اکنون در ذهن بسیاری از هواداران دورتموند وجود داشته باشد.
شاید دلایل بسیاری در ذهن هوادارن باشد، ولی باید قبول کرد که سه دلیل اصلی بیشتر از سایر دلایل چشمگیر است.
1- مصدومیت های پیاپی
یکی از دلایل اصلی عدم نتیجه گیری شاگردان کلوپ در بسیاری از دیدارها، مصدومیت های پیاپی مهره های کلیدی دورتموند بود.به طور مثال در بسیاری از دیدارهای حساس و سرنوشت ساز این فصل دورتموند در بوندس لیگا، یورگن کلوپ سرمربی دورتموند نمی توانست از عده ای از نفرات تاثیرگذار تیمش به دلیل آسیب دیدگی بهره ببرد.هرچند که دورتموندی ها در بسیاری از دیدارهای این فصل با این موضوع روبرو بودند، اما نمونه بارز این دیدارها میتوان به جدال برابر شالکه در دیدار رفت داربی حساس ایالت روهر، که کلوپ 6 مهره اصلی خود را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت؛ موضوعی که نهایتا به شکست دورتموند برابر رقیب سنتی خود در دیدار بزرگ داربی انجامید.شاید سبک بازی خشن تیمها در بوندس لیگا مقابل دورتموند، دلیل اصلی این آسیب دیدگی های پیاپی ستاره های دورتموند بود. موضوعی که کلوپ نیز با اذعان به آن ابراز تاسف کرد.
2- عدم وجود نیمکت کامل و قابل اطمینان
یکی دیگر از عواملی که در عدم قهرمانی این فصل دورتموند در بوندس لیگا تاثیر چشم گیری داشت، بحث عدم وجود نیمکت کامل و قابل اطمینان بود.
به شکلی که اگر مصدومیتی برای نفرات ترکیب اصلی دورتموند رخ می داد، به غیر از چند مهره محدود قابل اعتماد بر روی نیمکت ذخیره ها، دیگر بازیکنان توانایی آن چنانی در پر کردن جای بازیکن اصلی، به نحو احسن را نداشتند.
این نکته حتی بعضاً باعث خستگی نفرات اصلی تیم در برخی دیدارها نظیر بازی برابر بایرن مونیخ در جام حذفی فوتبال آلمان نیز شد، دیداری که علاوه بر مصدومیت چند مهره کلیدی طلایی پوشان، خستگی، استراحت کمتر نسبت به حریف و کمبود بازیکن قابل اطمینان جایگزین بر روی نیمکت، سرانجام منجر به شکست برابر رقیب دیرینه و حذف از جام حذفی شد.
بحثی که حتی یواخیم واتزکه و میشائیل سورک، نایب رئیس و مدیر ورزشی باشگاه دورتموند نیز به آن اعتراف کرده و قول تقویت این نیمکت در فصل تابستان را به هواداران دادند.
3- بهترین سال تاریخ بایرن و تمرکز آنها بر روی بوندس لیگا
موضوعی که بسیاری از سران باشگاه مونیخی نیز به آن اعتراف کردند، این بود که امسال بهترین سال تاریخ باشگاه بایرن است.
بایرن مونیخ تیمی بسیار آماده را با سرمایه گذاری هنگفت راهی جدال این فصل بوندس لیگا کرد تا رقیبی قدرتمند برای دورتموندی ها باشد. جوهره این تلاش نهایتاً قهرمانی در لیگ بود.
همین مساله و تمرکز جدی بایرنی ها برای جلوگیری از سومین قهرمانی پیاپی دورتموند در بوندس لیگا سرانجام نتیجه داد و آنها مزد این تلاش خود را گرفتند و سرانجام موفق به تصاحب سینی قهرمانی فصل 2012/2013 بوندس لیگا شدند.
همانطور که گفته شد، شاید دلایل دیگری هم نظیر مسائل و اشتباهات داوری که در برخی دیدارها ضربات نه چندان کوچکی را به دورتموند وارد کرد نیز در ذهن هواداران موج بزند، ولی به طور عام از این سه دلیل می توان به عنوان دلایل اصلی عدم کسب قهرمانی بوندس لیگا توسط طلایی پوشان دورتموند نام برد.
Last edited by yuseph; 20-04-2014 at 23:42.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فیلسوف دیوانه که اهل اشتوتگارت است تمام دوران بازی را در ماینتس گذراند؛ تیمی نه چندان به یادماندنی از راین لند. او در ابتدا مهاجم بود و سپس مدافع شد.
یورگن نوربرت کلوپ ملقب به کلوپو که به خاطر موهایش و عینکی که برچشم می زند لقب هری پاتر فوتبال آلمان را یدک می کشد، این روزها به عنوان محبوبترین مربی باشگاهی در جهان شناخته میشود .
اختصاصی BVB09.ir-
ماینتس همیشه در دسته های پایین تر فوتبال آلمان روزگار می گذراند. اما اوضاع از زمانی عوض شد که کلوپ پس از بازنشستگی در سال 2001 مربی تیم شد. او پس از این که تیم را چند بار به آستانه صعود رساند آنها را در سال 2004 برای اولین بار به بوندس لیگا 1 آورد و سه فصل نگاهشان داشت.در ماینتس زمانی که او باشگاه را در سال 2004 به لیگ یک آورد یک سفر پیش فصل غیرمعمولی ترتیب داد.
کلوپو در اینباره میگوید : «ما تیم را به دریاچه ای در سوئد بردیم که هیچ وسیله الکترونیکی در آن نبود. سفری 5 روزه و بدون غذا بود. بازیکنان خودشان باید غذا تامین می کردند.مربیان دیگر می گفتند فکر نمی کنی بهتر بود که بازیکنانت تمرین فوتبال می کردند؟ نه، من می خواستم تیم این را حس کند که آنها در هر چیزی دوام میاورند. کمک مربی من فکر می کرد که من احمقم. او می پرسید که می توانیم آنجاتمرین کنیم؟ گفتم نه. می توانیم آنجا بدویم؟ نه اما می توانیم شنا کنیم و ماهی بگیریم.اگر زمانی یکی از آن بازیکنان را دوباره ببینم، از نیروهای ویژه ما، آنها به من می گویند که در کل آن زمان چه اتفاقی افتاده است. هر شب در آن چادرهای لعنتی، روی ریشه درخت ها دراز می کشیدیم، کسی این را فراموش نمی کند. ما باید جزیره دیگری کشف می کردیم. اول باید آتش روشن می کردیم و آب جوش می آوردیم. تمام مدت باران می بارید. فقط 5 ساعت باران نبارید. چطور می توانستند در سوئد زندگی کنند؟ خورشید را که می دیدید پشه ها را هم حس می کردید اما اتفاقی درخشان بود.
شبیه شجاع دل ها بودیم. شما می توانید حالا یک چاقو در بدن من فرو کنید، مشکلی پیش نمی آید. تیم ما تیم فوق العاده ای بود. پس از این اتفاقات ما شبیه شجاع دل ها شدیم، به بوندس لیگا صعود کردیم و با کسب عنوان یازدهم به کار خود پایان دادیم.
ادامه این مقاله هیجان انگیر رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید بخونید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)