راستی در مورد هک کارت اعتباری هم چیزی اگه دارین بزارید...
راستی در مورد هک کارت اعتباری هم چیزی اگه دارین بزارید...
اقا كاظم جان اين كارت اعتباري ما دو دريده شدست
آدرسي كارت اعتباري ماله امريكاست
ولي من بايد آدرس تو ايران رو بدم كه برسه به دستم
-------------
آشنا ماشنا هم كه ندارم كه اون طرفا باشند
How to Buy
Contact us today to begin using CORE IMPACT!
Telephone: +1 617-399-6980
email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم بايد ميل بزنم براشون
قبول باشه عبادات شما دوستان
اگر بفرستند به ایمیلت میفرستن درسته؟
بچه های اینجا شاید بتونن کاری بکنن مثل ناشناس عزیز
کاری تونستی بکنی بگی
محمد جان در مورد هکک ارت اعتباری هم دارم باید بگردم ببینم لینکشو پیدا میکنم و گرنه میزارم
فعلا یا حق
نه كاظم جان فكر نكنم ميل كنن
اگه اينجوري بود كه همه جا پخش مي شد فكر مي كنم كه پستي باشي
حالا من يه ميل بهشون زدم ببينم چي ميگن
تويه نامه ازشون سوال كردم كه دريافت برنامه چطوريه و ازشون خواستم كه نحوه خريد رو توضيح بدن [پره غلط املايي بود نامه]
Last edited by K053_LSH_KV90; 07-10-2006 at 19:53.
می خواستی بگی من فقیرم پول ندارم یه کمکی بکنید شادی رحمشون اومد واسمون فرستادن خدا رو چی دیدی
ایول آقا کاظم! اسکنرت رو دی.ال دارن میکنن برام! (28 مگ!!)
اون مقاله رو هم با اینکه میدونستم همونه دوباره DL کردم!!
من پریروز تو پی.سی میگشتم یه برنامه دیدم THC بود اسمش راجع به Credit Card بود! بذارم اینجا؟!
در مورد اون اسکنر باید جاوا روی سیستمت نصب باشه ها
سلام به همه دوستان عزيز كه في سبيل ا... دارن كار ميكنن!
مشكل nc ما هم خدا رو شكر بر طرف شد.يه سوال . ببينين رفقا من tcp/ip رو تقريبا بلدم با nc هم كار كردم و يه چيزاي قابل داري از شبكه ميدونم . c هم ياد گرفتم . حالا برا ادامه كار بايد چي ياد بگيرم؟البته حالا كه ميخام برم سراغ php نظر شما چيه؟البته همه اينا به عشق هك بوده.راستي تمام مقالات اين تاپيك رو هم خوندم!
ممنون
kazemfdisk جون اينا كه اين چيزا حاليشون نيست فقط ميگن پول بده اين مايي كه دست همنوع خودمون رو مي گيريم اونا فقط حرفشو مي زنند
---------------
shahabamo خيلي خوب داري پيش ميري - سي رو كامل بلدي ، يعني ديگه اگه باگ بهت بديم ميتوني برامون اكسپلويتش رو بنويسي -
اسمبلي و جاوا رو ياد بگيري ديگه ميشه كله گننده يعني خطري ميشي :d -
يه سوال دارم ؟ دوست ديفسر بشي ؟
-----------------------------------
ايني كه اين زير ميگم كليه و تا حالا به خيلي از دوستانم گفتم
اول كه به موضوع نفوذ نگاه ميكني مثل اينه كه به يه كوه بلند از راه دور نگاه مي كنيد و وقتي كه به زير كوه مي رسيد چون فقط تا چند متر بالا تر از سره خودتون رو مي بينيد فكر مي كنيد كه ديگه يه نفوذ گر كامل شديد خيلي زود خيلي پيشرفت مي كنيد و اما خيلي زودتر از اون خيلي قبلي مي فهميد كه اين همه راه اومديد اما هنوز به بالاي كوه نرسيديد و خيلي راه مونده باز اين راه رو ادامه ميديد ولي كم كم به اين نتيجه مي رسيد كه هيچ وقت نمي تونيد اين قله رو فتح كنيد همون طور كه تا حالا كسي نتونسته اين كار رو بكنه
--------------------------------------------------------------
البته اين نظر شخصي من بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)