نوشته شده توسط r_B_1980
سلام دوستان .
من چند وقت پیش یک k 750 خریدم . اما در حال ور رفتن با منوی مخفی و در قسمت تست دوربین یهو هنگ کرد . و به زور خاموش و روشن کردمش . الان هم بعضی مواقع هنگ میکنه و تا باطری رو در نیارم بی خیال نمیشه . می خواستم بدونم چارش چیه ؟ با فلش کردن حل میشه ؟ ضمن اینکه سریال اصلیه . ممکنه با فلش سریالهاش عوض بشه ؟ تورو خدا کمک کنین چون دارم روانی میشم .
در ضمن به دوستانی که گوشی میخرند توصیه میکنم مواضب لوازم جانبی گوشی مثل شارژر و باطری و ... باشند چون فروشنده ی محترم که مثلا آشنا !! هم بود به من شارزر تقلبی داده بود و بعدا با دعوا تونستم یک شارژر اصلی ازش بگیرم
.................................................. .....
دوستان در ادامه باید بگم که با فلش کردن هم مشکل حل نشد و الان به محض اینکه مموری رو داخلش میگذارم هنگ میکنه اما بدونه مموری خوب کار میکنه . یکی از تعمیرکارا میگفت مشکل از cpu دستگاست و خیلی هم مسئله ی شایعیه و 30000 تومان هم خرج داره . نمیدونم چیکار کنم و اینکه آیا واقعا همینطوریه که اون میگه یا نه ؟ لطفا دوستانی که اطلاعات کافی دارند نظر بدند .
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ظاهرا اینجا کسی از این قضیه سر در نمیاره . دوستانی که این مشکل رو دارند ، اگر واسشون امکان داره گوشیشون روعلاالدین نشون بدن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن
مرسی .