تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 219 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

کسی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا از برنامه های داخل سی دی استفاده نمی کنی؟مجموعه ی نرم افزاری PC Suite که به وسیله ی خود سونی اریکسون و برای گوشی هاش طراحی شده کارهای زیادی انجام میده که یکیش همین اس ام اس و ام ام اس هستش.اگه نداری می تونی از سایتش دانلود کنی(42 مگابایت!):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام
    كسی دفترچه راهنمای‌ فارسی k750 را دارد؟
    از سایت خودش میتونی دانلود کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا اگه کسی برنامه برا پسورد گذاشتن رو فولدر ها و اس ام اس ها سراغ داره بذاره لطفاٌ
    در ضمن 4 تا سئوال داشتم :
    1- نمیشه کاری کرد که موقعه اس ام اس زدن تعداد کارکتور رو نشون بده؟
    2- اگه k750 رو بکنم w800 کیفیت صداش بهتر می شه؟ و اینکه باید برنامه های w800 رو روش نسب کنم اونوقت، یا همین برنامه های قبلی هم جواب می ده؟
    3- مموری یک گیگ بذارم روش کند نمی شه؟
    4- handsfree اورجینال w800 تو بازار گیر می آد؟ قیمت؟
    ممنون از راهنماییاتون.
    سئوالای قبلی رو داشته باشین. اینم به اونها اضافه کنین!!
    ????
    امروز به یک مسئله عجیب برخوردم!! گوشی خودم k750 هست اما می خوام بکنمش w800 فعلا ٌ قابش رو انداختم روش اما هنوز نرم افزاری تغییرش ندادم، مسئله که پیش آمده اینه که امروز رفته بودیم یه جایی با اقوام ، اونا هم دو تا شون k750 داشتن . اون دو تا k750 ها فول آنتن می داد . اما مال من که قاب w800 انداختم روش اصلاٌ آنتن نمی داد. حتی سیم کارت اونا رو هم امتحان کردم نشد. مشکل از گوشی منه یا اینکه قاب w800 این جوریه ؟
    یکی از اقوام می گفت اونم w800 رو بخاطر اینکه تو این محل آنتن نمی داده فروخته و n70 گرفته. یه جورایی از گوشی خودم مطمئن هستم که اصلیه چون هم 3 سریال یکی اونو گرفتم هم اینکه از آشنا گرفتم به شرط اصلی بودن.
    plz help me!!!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

راهی وجود نداره که اینترنت رو بین کامپیوتر و موبایل Share کنیم؟
    مثلا با خط Dialup یا ADSL به اینترنت وصل بشیم بعد از طزیق کابل همراه روی گوشی از اینترنت استفاده کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

14

????
    امروز به یک مسئله عجیب برخوردم!! گوشی خودم k750 هست اما می خوام بکنمش w800 فعلا ٌ قابش رو انداختم روش اما هنوز نرم افزاری تغییرش ندادم، مسئله که پیش آمده اینه که امروز رفته بودیم یه جایی با اقوام ، اونا هم دو تا شون k750 داشتن . اون دو تا k750 ها فول آنتن می داد . اما مال من که قاب w800 انداختم روش اصلاٌ آنتن نمی داد. حتی سیم کارت اونا رو هم امتحان کردم نشد. مشکل از گوشی منه یا اینکه قاب w800 این جوریه ؟
    یکی از اقوام می گفت اونم w800 رو بخاطر اینکه تو این محل آنتن نمی داده فروخته و n70 گرفته. یه جورایی از گوشی خودم مطمئن هستم که اصلیه چون هم 3 سریال یکی اونو گرفتم هم اینکه از آشنا گرفتم به شرط اصلی بودن.
    plz help me!!!
    کسی نبود؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط r_B_1980
    سلام دوستان .
    من چند وقت پیش یک k 750 خریدم . اما در حال ور رفتن با منوی مخفی و در قسمت تست دوربین یهو هنگ کرد . و به زور خاموش و روشن کردمش . الان هم بعضی مواقع هنگ میکنه و تا باطری رو در نیارم بی خیال نمیشه . می خواستم بدونم چارش چیه ؟ با فلش کردن حل میشه ؟ ضمن اینکه سریال اصلیه . ممکنه با فلش سریالهاش عوض بشه ؟ تورو خدا کمک کنین چون دارم روانی میشم .
    در ضمن به دوستانی که گوشی میخرند توصیه میکنم مواضب لوازم جانبی گوشی مثل شارژر و باطری و ... باشند چون فروشنده ی محترم که مثلا آشنا !! هم بود به من شارزر تقلبی داده بود و بعدا با دعوا تونستم یک شارژر اصلی ازش بگیرم

.................................................. .....
    دوستان در ادامه باید بگم که با فلش کردن هم مشکل حل نشد و الان به محض اینکه مموری رو داخلش میگذارم هنگ میکنه اما بدونه مموری خوب کار میکنه . یکی از تعمیرکارا میگفت مشکل از cpu دستگاست و خیلی هم مسئله ی شایعیه و 30000 تومان هم خرج داره . نمیدونم چیکار کنم و اینکه آیا واقعا همینطوریه که اون میگه یا نه ؟ لطفا دوستانی که اطلاعات کافی دارند نظر بدند .

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    ظاهرا اینجا کسی از این قضیه سر در نمیاره . دوستانی که این مشکل رو دارند ، اگر واسشون امکان داره گوشیشون روعلاالدین نشون بدن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن
    مرسی
    .
    kasi nabooooooooooood?

پروفشنال Admiral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

آیا محدودیتی برای تعداد SMS ها (توی Inbox,Sent Message و....) هست؟!

در آغاز فعالیت Krum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من گوشی K750i دارم . بک روزه که متوجه شدم هر کسی که به گوشیم زنگ می زنه می شنوه که " دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد " و همینطور هیچ sms ای بدستم نمی رسه در حالی که خودم هم می تونم sms بزنم و هم تماس بگیرم . آیا این مشکل از گوشی هستش یا از سیم کارت (شرکت ارتباطات سیار) ؟
    ممنون می شم اگر راهنماییم کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

????
    plz help me!!!
    برو بچ با معرفت کوجا غیبشون زده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببينم برنامه اي هست كه بشه با اون گوشي را به وب كم تبديل كنه؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •