جی فورس
GT 440
گرافیک یک گیگ
رم 4
سی پی یو e6600 دو هسته ای
میکشه بازی رو اجرا کنه؟![]()
جی فورس
GT 440
گرافیک یک گیگ
رم 4
سی پی یو e6600 دو هسته ای
میکشه بازی رو اجرا کنه؟![]()
داستانش خوبه اما گرافیک هیچ پیشرفتی نداشت!بخش تکنفرش نسبت به بتل خیلی بهتره.اما کسی که بتل را بازی کرده دیگه نمیتونه گرافیک کارتونی کال آف را تحمل کنه اگه بتل بخش تکنفرش را بهتر میکرد کار کال اف تموم بود هرچند الانشم در مقابل بتل کارش تموم شده است مگه اینکه گرافیکش را درست کنه.کلا من به این بازی امیتاز 4 را فقط بخاطر داستانش میدم هرچند تمومش نکردم اما تا حالا خوب بود.
CPU یک مقدار پایینه ولی با نصب رم فیکس اجرا می شود
به نظرم دلیل اینکه سیستم بالایی میخواد به خاطر اینه که با یه موتور ذغالی و قدیمی خواستن یه خروجی با گرافیک بالا ازش بگیرن، مثل اینکه بخوای یه ماشین قدیمی و پوسیده رو تقویت کنی از خرید یه ماشین نو بیشتر خرج داره
بخش تک نفره هم که بتل خیلی سرتر از کالاف بود، البته هرکس یه معیاری داره اما برای من داستان اولویت اول نیست، بعد از گرافیک که دیگه برای همه واضحه حس واقعی جنگ داشتن خیلی مهمتره، حتی اگه تخریب پذیری بتل رو فاکتور بگیریم که خودش میتونه به تنهایی عامل برتریش باشه، عوامل دیگه ای هست که باعث شد اصلا تو کالاف حس جنگ رو نداشته باشم، از جمله تیر اندازی، فاصله و قدرت اسلحه اصلا تو کالاف ملاک نیست با ضعیف ترین اصله میتونید به دورترین دشمن شلیک کنید و راحت میمیره، اما تو بتل تو بخش انتخاب اسلحه توجه به Range و قدرت اسلحه خیلی تاثیر داره، Sniper هاش هم همینجور باید برا انتخابش به فاصله کم یا زیاد توجه کرد، یه مورد دیگش هم که خیلی ضایع بود وقتیه که نارنجک میافته کنارت، تو بتل اگه دراز بکشی زمین تاثیر کمتری رو میزاره و نمیمیری و اگه پشت مانع باشی که اصلا تاثیری نداره، اما کالاف چه دراز بکشی چه پشت یه بلوک بتی بری فقط کافیه اون علامت نارنجک بیاد تا بمیری![]()
من که دارم دانلودش میکنم ( نسخه بلک باکس ) ، با اینکه میدونم با این سیستم ذغالیم بازی بالا نمیاد ...
ولی عشق دیگه ، چه میشه کرد![]()
درود
دوستان با این سیستم امیدی به بازی هست ؟؟
Cpu : E8400
VGA : 8600 GTS OC
Ram : 4GB DDR3
خیر، کارت گرافیکت از DX11 پشتیبانی نمیکنه
مطمئن شو گرافیکت از dx11 پشتیبانی میکنه بعد دانلودش کن.الکی نره 2پاچت مثل ما
بازی cod جدید رونگرفتی ربااین سیستم روlow اجرا میشه یانه
cpu:E2180
RAM:4G
VGA:HD5450واین سیستم اجرا میشه یانه
سلام
دوستان به نظرتون با این سیستم می شه بازی کرد یا نه؟
AMD Phenom II X4 940
RAM 4 G
ATI 4850
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)