تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 46 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 457

نام تاپيک: Assassin’s Creed IV: Black Flag

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال

من DLC Freedom Cry رو دانلود کردم و ریختمش :| ولی سیوام هیچ کدوم نیست :| چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که تا حالا ندیدم antivirus بدون اطلاع دادن کاری انجام بده، بدشم قبلا مشکلی نداشتم بعد از نصب آپدیتها و dc اینجوری شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

نه عزیز همه ی antivirus ها اگه کرکو ببینن به عنوان ویروس شناساییش میکنن..............و یک ملیون بار گفتم برای یک ملیون و یکمین بار دارم می گم اپدیت نصب نکنین.....بازی شما خیلی قوی بوده که فقط اسلحه ها عوض نمی شن....... اگه بازی در سطح پایین تری بود امکان داشت اصن دیگه نتونین بازی کنین............................اپدیت بعضی از فایل ها رو که تو خود درایوی که گیمو ریختین پاک میکنه

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان یه سوال

من DLC Freedom Cry رو دانلود کردم و ریختمش :| ولی سیوام هیچ کدوم نیست :| چیکار کنم؟
    هیچ کاری نمی تونین بکنین.......... شما باید از سیواتون یه backup می گرفتین......الان همه چیو باید از اول برین.....

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

داستانو که ادامه بدی تو قسمت آپگرید کشتی یه آیتم شبیه ناقوس اضافه میشه که با اون میره زیر دریا و چند تا آیتمو از داخل همون کشتی ها میاره بیرون ...!
    اون آپگریدا رو هم باید داستانو بری تا اونا باز شه ...!

CPU :core i7 4770 k
    Graphic :Asus GTX 680 4GB
    Ram : Gskill 16 GB 2400
    البته یه سری از آپگرید ها به نقشه احتیاج داره که بیشتر تو کشتی های غرق شده هستن (plane elite) که اونا رو نگیری نمی تونی فول فول آپگرید کنی حتی اگه کل ماموریت ها رو رفته باشی .

خودم الان دو تا دیگه از آپگرید های مربوط به توپ ها رو بگیرم کشتیم فول آپگرید میشه میرم سراغ کشتی های legendry چهار گوشه نقشه دخلشونو بیارم .
    Last edited by hamed30; 28-12-2013 at 12:04.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بچه ها بدست اوردن پول توی این بازی به اندازه کافی دردسر داره ،آهن،چوب،پارچه و...هم بهش اضافه شدن!!
    خب هرچی هم میگردم کشیتی لول4-5-8پیدا میکنم که اصلا نمیصرفه باهاشون درگیر بشم.
    چاره بدست اوردن منابع خفن و زیاد چیه؟
    یا کشتی های پر بار رو چطور میشه پیدا کرد؟

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بچه ها بدست اوردن پول توی این بازی به اندازه کافی دردسر داره ،آهن،چوب،پارچه و...هم بهش اضافه شدن!!
    خب هرچی هم میگردم کشیتی لول4-5-8پیدا میکنم که اصلا نمیصرفه باهاشون درگیر بشم.
    چاره بدست اوردن منابع خفن و زیاد چیه؟
    یا کشتی های پر بار رو چطور میشه پیدا کرد؟
    ماموریت های فرعی مثل assassins contract هرکدوم 1500 جایزه داره (البت به شرط اینکه دیده نشی که اونم راه داره ، میری تو بوته ها که دیده نشی یه دارت میزنی پس کله ی شخصی که باید بکشیش و همشون میریزن به جون هم و ...)

کشتیت رو که کم کم آپگرید کنی میتونی بری سمت پایین نقشه سمت چپ ، اونجا کشتی های بزرگ با بار های بزرگ هست که البته زدنشون هم یکم سخته . من الان با اون توپ دور بردم سه چهار بار آتیش بریزم رو سر اون کشتی بزرگا کارشون تمومه .
    treasure map ها رو هم آدرسش رو از اون بار ها یی (Bar) که نوشیدنی میدن تو جزیره ها می تونی بگیری (200 چوق هزینه داره ولی میارزه چون معمولا 3000 گیرت میاد)
    قلعه هایی هم که تو نقشه هست رو اول برو سراغ easy هاش و بگیرشون ، اونا هم پول میده بهت .
    کشتی هایی که rum و suger دارن هم به خدمتشون برس چون شکر و بشکه های نوشیدنی رو به قیمت خوبی میخرن ازت . در ضمن بابت هیچ آپگریدی غیر از آپگرید های کشتیت پول نده ،بیشتر هم رو آپگرید آرمور کشتیت و توپخانش تمرکز کن ، کشتیت رو که قوی کنی میتونی باهاش پول دربیاری (البته پول حروم )
    خلاصه که یا باید واسه پول درآوردن زحمت بکشی یا بزنی تو کار چیت .
    Last edited by hamed30; 28-12-2013 at 18:08.

8. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

چه کاریه از نرم افزار cheat engine استفاده می کنیم پول در اوردن دیگه کاری نخواهد داشت

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

چه کاریه از نرم افزار cheat engine استفاده می کنیم پول در اوردن دیگه کاری نخواهد داشت
    جواب نمیده داداش

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

جواب میده داداش من اینو روی اساسین چهار امتحان کردم پولم شد 115830 باید فنشو بلد باشی
    شاید یه تاپیک درباره ی کار کردن باهاشو برای مبتدی ها بزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •