تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 59 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

2. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

يعني ديگه انقـــــدر مايكرو داغونه ؟
    چه ربطی داره به داغون بودن؟شاید یکی نخواد مونیتور جدید هم بره بخره!

بله
    این قدر داغونه!
    از کجا فهمیدی مهندس؟!!! حتما تا حالا چند دست باهاش بازی کردی و یه نظارت دقیق بر داخل کنسول انداختی!

4. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

از کجا فهمیدی مهندس؟!!! حتما تا حالا چند دست باهاش بازی کردی و یه نظارت دقیق بر داخل کنسول انداختی!
    از همه جاش فهمیدم مهندس!
    شوما چند دست بازی کردی با ONE که فهمیدی خوبه؟
    مایکروسافت اگر داغون نبود نمیگفت XBOX حتما اینترنت میخواد بعد حرفشو پس بگیره!

6. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز
    توي اين چند سال هميشه نظاره گر بودم و هيچ نظري نميدادم
    ولي ميخوام يه مطلبي رو بگم
    بابا ديگه بسسسسسههههه
    خسته شدم
    هرجا ميرم همين بحث هاي الكي رو ميبينم
    مثل طرفداراي 2 تا تيم فوتبال يا 2 تا برند مثل سامسونگ و اپل يا اينجا Xone Vs Ps4
    اقا جان اصلا اين دو تا كنسول هنوز وارد بازار نشده چرا دارين تو سر كول همديگه ميزنيد
    واقعا چه چيزي عايدتون ميشه از اينكه به كسه ديگه اي توهين كنيد يا ناراحت و اذيتش كنيد فقط به خاطر اينكه حرف خودتون رو به كرسي بشنويد؟
    مگه شما سهام دارشون يا يه همچين چيزي هستين؟
    يا نكنه بازار ياب ؟
    من هردفه ميام اينجا به خاطر يه پست جديد كه 4 تا اخبار جالب بگيرم ميبينم كه دوستان دارن با هم ديگه كل ميندازن
    اقا تو كه طرفدار Ps هستي فرض كن كه اين بالاترين حد قدرت و بازي انحصاري و اين جور چيزا رو داشته باشه يا اوني كه طرفدار Xone هستي و ميگي كه كينكت و كلي چيز هاي متفرقه و فروش بالا و .............
    اقا اصلا حرف جفتتون درست
    حالا چي بهتون رسيد از اين كه متلك بندازي به طرفدار اون يكي كه اذيتش كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هر وقت جفتشون اومدن برو اوني رو كه عاشقشي رو بخر و باهاش حال كن
    چرا ميخواين بزور نظر خودتون رو به يكي ديگه اي تحميل كنيد؟؟؟؟؟؟؟
    اقا من خودم از همون لحظه اول عاشق PS4 شدم و ميرم ميگيرمش
    ولي دوست صميميم و همخونه ايم ميگه عاشق Xone شده و حتما اين رو تهيه ميكنه
    نه من ميگم بيا اينو بگير اون بدرد نميخوره و نه دوستم همچين كاري ميكنه
    به سليقه همديگه داريم احترام ميزاريم
    يكي مثل من شايد همه چييييز رو فدا كنه واسه اخرين قدرت كه اگه اون شايعه ها رو در نظر نگيريم فعلا , واسه من Ps قويتره , بازي هاي انحصاريش قشنگ تره و زيبايي كنسول و دسته اش كه از نظر من داره و اون حس جالبي كه كلا سوني بهم ميده و دوستم هم عاشق Xone هستش واسه تمام اون مزايايي كه داره و ميگه حالا كو تا بخواد از اخرين قدرت استفاده بشه همين نسل فعلي هم هنوز به اخرين قدرتشون كاملا نرسيدن بعد از چندين سال در نتيجه فعلا بازي هايي كه براي هردو مياد رو تقريبا در يك سطح ميدونه يا كم و زياد تر و براش اون قدر هم مهم نيست مهم اينه كه به مايكروسافت اعتقاد داره همين جور كه من به سوني دارم
    پس چرا نمياين يه بار هم كه شده كلاه خودتون رو بكنيد قاضي و كمي با منطق حرف بزنيد و فقط اخباري كه مياد رو نقد سالم بكنيد
    تا اونجايي كه من ديدم مايروسافت كمي گند زد اولش ولي خب عزيز من درستش كرد تا حدودي كه
    شما تا قبل از اين هي بهش گير ميدادين واسه اون مورد هاي سخت گيري الان كه درستش كرده ميگين چرا درستش كرده؟
    يعني شما ميگين نميشه ماهي رو هر وقت از اب گرفت تازه هستش؟به جاي اينكه بعدا حسرتشس رو بخوره كه چرا گندش رو دير پاك كرده همين اولش درستش كرد كه ديگه بهش گير ندن من به شخصه از مايكروسافت قدرداني ميكنم كه به طرفداراش احترام گذاشت و پاسخ نقد هاشون رو به خوبي داد و تا حدي قانعشون كرد با عمل كردن و نه با حرف
    ..............................
    حالا اون هايي كه مثل من هستن و بازي كپي ميخوان بخرن
    به اين فكر كردين كه 360 جه قدر زود هك شد و Ps چه قدر دير؟
    چرا سوني با خيال راحت بدون استرس داره ميگه به هيچ اينترنتي نياز نيست؟
    اقا شايد واقعا اين دفه بعد از 5-6 سال كه هيچ شايد كلا هك نشدن حالا اون وقت ميخواين چيكار كنيد؟
    مجبوريم بازي اصلي بخريم كه كمه كمه كم بايد واسه هركدومش 100 تومن (كمه كمش شايد) بايد پول بديم پس اين اختلاف 200 تومني شايد در وهله ي اول چيز جالبي يا شايد فوق العاده اي باشه ولي بعدا موقع بازي خريدن ميفهميد كه جريان چيه
    شايد اين كينكت خيلي باحال باشه و بتونيم چند نفره از بازي هاش لذت ببريم و شايد حتي تو بازي هاي هارد كور و شايد ماله PS هم خوب باشه
    هنوز هيچي معلوم نيست
    پس اين نقد هاي زود هنگام رو بايد گذاشت واسه حدود چند ماهه ديگه كه كسايي كه اينجا هستن از اين كنسول ها بخرن و بيان بگن فلانه يا بهمان
    دوستان خيلي ببخشيد زياد حرف زدم ولي خوب ديگه از اين به بعد دعا ميكنم كه پست هاي جالب تري از شما دوستان ببينم وگرنه ميشم مثله چند نفر ديگه كه به خاطر همين بحث هاي صد من يه غاز مجبور شدن برن واسه اخبار تو فروم هاي ديگه اي بگردن
    Last edited by Sorena_777; 26-07-2013 at 23:35.

8. 3 کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

هر كنسول xbox one خود يك devkit براي توسعه خواهد بود

همه كنسولهاي xbox one قابليت بازي سازي از طريق خود داخل كنسول رو دارن(به نوعي خودشون dev kit هستن) و اين به افراد عادي و گيمرهاي مصرف كننده هم كمك مي كنه تا بازي بسازن(البته اين ويژگي زمان لانچ فراهم نخواهد بود و بعد مدت اندكي اضافه خواهد شد)
    همينطور طبق گفته مايكروسافت تمام xbox one ها اگر بهشون كدي داده بشه ميتونن به يه دستگاه debug تبديل بشن و علاوه بر همون قابليت توسعه بازي تو تست بتاي خيلي از بازيهاي منتشر نشده هم شركت كنند

+

اين خبر از دو جهت فوق العاده بوده :

اول اينكه راه رو براي سازندگان مستقل كاملا باز مي كنه و يه جورايي برگ برنده مايكروسافت تو حوزه بازيساز مستقل هست
    دوم اينكه اميدوارم با اين كار يجورايي هيك كنسول هم راحتتر و هموارتر از قبل بشه.....

+

یه سوال
    ایکس باکس وان آیا با کابل VGA میشه مثل 360 به مونیتور های قدیمی وصلش کرد؟
    نه دوست عزيز تنها و تنها درگاه hdmi هست و سه فيش و ٦ فيش و vga اينا كلا وجود نداره(البته همين نسلشم فرق كيفيت hdmi با بقيه خيلي بالا بود چه برسه به اين نسل و حيف hdmi استفاده نشه)

.
    Last edited by halflife g; 26-07-2013 at 14:55.

10. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

خب كاملاً مرتبطه !
    احتمالاً شنيدين كه بعضي ها خيلي مي گن : " اپل يوزر فرندلي نيست " !!! ازشون مي پرسي چرا ؟ مي گن چون محدوديت قائل مي شه واسه كاربرا ! ( آخه رابط كاربري به روز تر و باحال تر از اپل ؟ )
    حالا اين مكالمه رو به سمت كنسول هاي بازي بر مي گردونم :
    A:" هــه ، سوني اصلاً يوزر فرندلي نيست "
    B:" چــــرا ؟؟!؟!؟؟؟!! "
    C:" چون ورودي كابل VGA نداره "

كامل بود ؟
    اين سياست هاي شركت هاي با جسارت هستش كه پيشبرد ـه بازار رو در اختيار داره !
    سوني VGA رو حذف مي كنه ، دنياي بازي به سمت تازه اي مي ره ، اپل SD Card رو حذف مي كنه ( !!! ) ، ما تازه درك مي كنيم Cloud چيه ، و ...

پ.ن : مقايسه فقط تو همين زمينه و با همين شرايط ! بنده اپل رو با مايكروسافت مقايسه نكردم !

12. 2 کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هر چند کاملا اف تاپیکه
    اصلاربطی نداره مگه حالا اندرویید ک sd داره ما ب سمت کلودینگ نرفتیم ؟ دیگه همین مونده اپلا مبدع کلودینگ هم بدونیم!!! بعدم اصلا iosدر مقایسه با کاستوم رام های اندرویید مثل miui ب روز نیست از نظر ui
    خلاصه اینکه نظراتتون ب عنوان فکت ارایه ندید

14. این کاربر از mansoor 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

هر چند کاملا اف تاپیکه
    اصلاربطی نداره مگه حالا اندرویید ک sd داره ما ب سمت کلودینگ نرفتیم ؟ دیگه همین مونده اپلا مبدع کلودینگ هم بدونیم!!! بعدم اصلا iosدر مقایسه با کاستوم رام های اندرویید مثل miui ب روز نیست از نظر ui
    خلاصه اینکه نظراتتون ب عنوان فکت ارایه ندید
    آره آيپدم مولتي تسكينگ واقعي نداره و اپل هم اصلاً تكنولوژي توليد نمي كنه و اگه سامسونگ بهش چيپ نفروشه و ... ببخشيد كه اين ادعا هاتون رو جا انداختم
    اينجا جاي بحث اپل و غير اپل نيست ، فقط يه مثال زدم !
    سامسونگ مي آد آيفون توليد مي كنه ، با SD ، با بلوتوث و ... ، مي گه ضعف هاي آيفون ( !!! اينجا آرايه ي پارادوكس به كار رفته ) رو پوشش داده و ... !
    تنها چيزي كه مي بينيم يه كپي ـه واسه گرفتن بازار !
    سامسونگ : ٢٠٠-١٠٠ ميليون نفر به دليل نداشتن SD آيفون نمي خرند ، پس ما يه چيزي مي سازيم مثل آيفون كه SD داشته باشه !!!
    بازار مگه خاله بازيه كه بياي بگي به اينترنت وصل باشه ، بعد بگي نه نمي خواد !

دوست من اينجا بحث اپل رو نكنيم بهتره

16. 2 کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه سوال

ایکس باکس وان آیا با کابل VGA میشه مثل 360 به مونیتور های قدیمی وصلش کرد؟
    مانیتورای جدید که دیگه همه یا HDMI دارند یا DVI کابل VGA میخوای چه کار ؟!

18. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آره آيپدم مولتي تسكينگ واقعي نداره و اپل هم اصلاً تكنولوژي توليد نمي كنه و اگه سامسونگ بهش چيپ نفروشه و ... ببخشيد كه اين ادعا هاتون رو جا انداختم
    اينجا جاي بحث اپل و غير اپل نيست ، فقط يه مثال زدم !
    سامسونگ مي آد آيفون توليد مي كنه ، با SD ، با بلوتوث و ... ، مي گه ضعف هاي آيفون ( !!! اينجا آرايه ي پارادوكس به كار رفته ) رو پوشش داده و ... !
    تنها چيزي كه مي بينيم يه كپي ـه واسه گرفتن بازار !
    سامسونگ : ٢٠٠-١٠٠ ميليون نفر به دليل نداشتن SD آيفون نمي خرند ، پس ما يه چيزي مي سازيم مثل آيفون كه SD داشته باشه !!!
    بازار مگه خاله بازيه كه بياي بگي به اينترنت وصل باشه ، بعد بگي نه نمي خواد !

دوست من اينجا بحث اپل رو نكنيم بهتره
    ولی به نظر من هم اپل کمپانی مزخرفیه !
    توی ایران آیفون داشتن شاید کلاس باشه ولی اینجا دیگه واقعا جواد شده !
    من از فرط همین جوادیسم آیفونمو (4s) فرستادم ایران یه گالاکسی خریدم (هنوز 5 نیومده بود)
    البته نهایتا این بحثها به جایی نمیرسه . چون هر کسی سلیقه خودش رو به حق میدونه .

20. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •