تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 124 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

برای epg اخه من میبینم تو شهرمون دستگاههای دیجتال برای همه کانالها میاره اما این نه
    تنظیم ساعت اتوماتیک باسشه؟
    در منو مخفی مدل 32r6af0d اما هتل مود هم فعال میکنم نمیدونم کجا برم pvr فعال کنم
    دوست عزیز
    من که گفتم سیستم شما این قابلیت را ندارد و در پست قبلی هم توضییح کامل دادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

دوستان 4 تا عکس از منوهای مختلف منوی مخفی تی وی خودم یعنی UA40D6960WM آپ میکنم ببینین چی مشکلی هست که من نمیتونم از گزینه Clone tv to usb استفاده کنم و فریمور تی وی رو آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن هرچی از شبکه های دیجیتال فیلم رکورد میکنمو میکشمشون بیرون و تبدیلشون میکنم به فایل ts.* صدا ندارن...........اصلا ی وضعیه ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان 4 تا عکس از منوهای مختلف منوی مخفی تی وی خودم یعنی UA40D6960WM آپ میکنم ببینین چی مشکلی هست که من نمیتونم از گزینه Clone tv to usb استفاده کنم و فریمور تی وی رو آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن هرچی از شبکه های دیجیتال فیلم رکورد میکنمو میکشمشون بیرون و تبدیلشون میکنم به فایل ts.* صدا ندارن...........اصلا ی وضعیه ها
    دوست عزیز
    برای شنیدن صدا فیلم ضبط شده با فایل ts حتما باید در کامپیوترتان کدک صوتی مر بوطه وجود داشته باشد و یا از نرم افزارها ی که بسته به سیستم عامل تان دارد استفاده کنید مانند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا این نرم افزار قدرتمند
    CCCP (Combined Community Codec Pack) 2014-03-09 که حتی مدیا پلیر خود ویندوزتان را قادر می سازد تا تمامی کدکها را پخش کند

و در مورد آبدیت فریمور اگر قسمت هتل مود و یا هتل آپشن را خاموش نکرده باشید ممکن است عمل آبدیت انجام نشود و یا اینکه تلویزیون شما فایل جدیدی که سیستمتان به آن نیاز داشته باشد را در آن فریمور پیدا نمی کند پس آبدیت نیاز نیست و متوقف می شود
    و در مورد
    گزینه Clone tv to usb باید یک فلش مموری را با کامپیوترتان فرمت کنید نه با تلویزیون و آن وقت از آن گزینه استفاده کنید

داره خودمونی میشه makan.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.
    ماه پیش من یک LED 46f6450 خریدم.الان باطری کنترلش بنظرم ضعیف شده.میخوام تعویض کنم باطریشو،اما هیچ جائی روی کنترل پیدا نمیکنم برای اینکار!!!
    لطفا راهنمائی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تلوزیون رو با کابل اچ دی به کامپیوتر وصل کردم موقع بازی پرش تصوی داره مشکل از کابل هست یا تنظیمات تی وی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.
    ماه پیش من یک LED 46f6450 خریدم.الان باطری کنترلش بنظرم ضعیف شده.میخوام تعویض کنم باطریشو،اما هیچ جائی روی کنترل پیدا نمیکنم برای اینکار!!!
    لطفا راهنمائی کنید.
    دوست عزیز
    برای اینکار اینطور عمل کنید

١- با کشيدن بند و يا با استفاده از يک کارت پلاستيکی کمی درپوش باتری را بلند کنيد .بعد، به
    جلو و پوشش را با ناخن پوشش را به طور کامل برداريد.
    ٢- قرار دادن 2 باتریAAA مطمئن شويد که تاريخ مصرف تمام نباشد مثبت و منفی را به ،
    درستی قراردهيد.
    ٣- تراز کنيد پوشش باتری با پشت کنترل از راه دور و فشار دهيد بسمت پايين در امتداد لبه تا که
    به درستی به کنترل از راه دور متصل شود.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تلوزیون رو با کابل اچ دی به کامپیوتر وصل کردم موقع بازی پرش تصوی داره مشکل از کابل هست یا تنظیمات تی وی
    دوست عزیز
    برای اینکار از این مسیر بروید
    منو --->سیستم ---> عمومی-----> حالت بازی---->و آن را روشن کنید این آیتم برای همین کار استفاده می شود.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون،
    یک سوال دیگه هم برام پیش اومده، قبل از خرید تلویزیون واید، میدیدم که بعضی لوگوهای شبکه ها (اونور آبی) یا زیرنویس ها یا infoهای روی تصویر از لبه های تصویر بیرون می روند و قابل خوندن نیستند. فکر میکردم دلیلش اینکه اون شبکه ها بصورت واید پخش میشوند و با تلویزیون واید این مشکل باید حل بشه. اما همچنان این مشکل پابرجاست و با اینکه تصویر روی حالت 16:9 هست، من نمیدونم دیگه به چی ربط داره.
    من همچنانا با این اندازه تصویر مشکل دارم. روی 16:9 قرار میدم، بعضی کانالها دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر میاندازند. بزرگنمایی عریض هم بنظرم جالب نیست. اون گزینه "عریض خودکار" چکار میکنه؟ هرچی امتحان کردم، همش مثل 16:9 عمل میکنه.

در ضمن اون سوال پست قبیلم هم همچنان پابرجاست.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من همچنانا با این اندازه تصویر مشکل دارم. روی 16:9 قرار میدم، بعضی کانالها دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر میاندازند. بزرگنمایی عریض هم بنظرم جالب نیست. اون گزینه "عریض خودکار" چکار میکنه؟ هرچی امتحان کردم، همش مثل 16:9 عمل میکنه.

در ضمن اون سوال پست قبیلم هم همچنان پابرجاست.
    دوست عزیز
    اگر شما از ریسیور برای دیدن استفاده می کنید باید از طریق خود همان دستگاه تنظیمات اندازه تصویر را انجام دهید نه از طریق تلویزیون باید وارد سیستم یا همان سیتینگ آن شوید و در قسمت تنظیمات و از تنظیمات اندازه تصویر اگر خودکار دارد روی آن وگرنه از سایز هایی که دارد آن اندازه مورد نظر تان را انتخاب کنید . بعضی از سیکنالهای ارسالی تصویر ممکن است با اندازه های متفاوت ارسال شود و در بعضی از دستگاه ها به علت اینکه قابلیت خودکار را ندارد شما مجبور هستید که اندازه ها را بسته به نیاز بطور دستی اعمال کنید.

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •