دوست عزیز
من که گفتم سیستم شما این قابلیت را ندارد و در پست قبلی هم توضییح کامل دادم
دوست عزیز
من که گفتم سیستم شما این قابلیت را ندارد و در پست قبلی هم توضییح کامل دادم
دوستان 4 تا عکس از منوهای مختلف منوی مخفی تی وی خودم یعنی UA40D6960WM آپ میکنم ببینین چی مشکلی هست که من نمیتونم از گزینه Clone tv to usb استفاده کنم و فریمور تی وی رو آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن هرچی از شبکه های دیجیتال فیلم رکورد میکنمو میکشمشون بیرون و تبدیلشون میکنم به فایل ts.* صدا ندارن...........اصلا ی وضعیه ها
دوست عزیز
برای شنیدن صدا فیلم ضبط شده با فایل ts حتما باید در کامپیوترتان کدک صوتی مر بوطه وجود داشته باشد و یا از نرم افزارها ی که بسته به سیستم عامل تان دارد استفاده کنید مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا این نرم افزار قدرتمندCCCP (Combined Community Codec Pack) 2014-03-09 که حتی مدیا پلیر خود ویندوزتان را قادر می سازد تا تمامی کدکها را پخش کند
و در مورد آبدیت فریمور اگر قسمت هتل مود و یا هتل آپشن را خاموش نکرده باشید ممکن است عمل آبدیت انجام نشود و یا اینکه تلویزیون شما فایل جدیدی که سیستمتان به آن نیاز داشته باشد را در آن فریمور پیدا نمی کند پس آبدیت نیاز نیست و متوقف می شود
و در موردگزینه Clone tv to usb باید یک فلش مموری را با کامپیوترتان فرمت کنید نه با تلویزیون و آن وقت از آن گزینه استفاده کنید
سلام.
ماه پیش من یک LED 46f6450 خریدم.الان باطری کنترلش بنظرم ضعیف شده.میخوام تعویض کنم باطریشو،اما هیچ جائی روی کنترل پیدا نمیکنم برای اینکار!!!
لطفا راهنمائی کنید.
تلوزیون رو با کابل اچ دی به کامپیوتر وصل کردم موقع بازی پرش تصوی داره مشکل از کابل هست یا تنظیمات تی وی
دوست عزیز
برای اینکار اینطور عمل کنید
١- با کشيدن بند و يا با استفاده از يک کارت پلاستيکی کمی درپوش باتری را بلند کنيد .بعد، به
جلو و پوشش را با ناخن پوشش را به طور کامل برداريد.
٢- قرار دادن 2 باتریAAA مطمئن شويد که تاريخ مصرف تمام نباشد مثبت و منفی را به ،
درستی قراردهيد.
٣- تراز کنيد پوشش باتری با پشت کنترل از راه دور و فشار دهيد بسمت پايين در امتداد لبه تا که
به درستی به کنترل از راه دور متصل شود.
دوست عزیز
برای اینکار از این مسیر بروید
منو --->سیستم ---> عمومی-----> حالت بازی---->و آن را روشن کنید این آیتم برای همین کار استفاده می شود.
من همچنانا با این اندازه تصویر مشکل دارم. روی 16:9 قرار میدم، بعضی کانالها دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر میاندازند. بزرگنمایی عریض هم بنظرم جالب نیست. اون گزینه "عریض خودکار" چکار میکنه؟ هرچی امتحان کردم، همش مثل 16:9 عمل میکنه.
در ضمن اون سوال پست قبیلم هم همچنان پابرجاست.
دوست عزیز
اگر شما از ریسیور برای دیدن استفاده می کنید باید از طریق خود همان دستگاه تنظیمات اندازه تصویر را انجام دهید نه از طریق تلویزیون باید وارد سیستم یا همان سیتینگ آن شوید و در قسمت تنظیمات و از تنظیمات اندازه تصویر اگر خودکار دارد روی آن وگرنه از سایز هایی که دارد آن اندازه مورد نظر تان را انتخاب کنید . بعضی از سیکنالهای ارسالی تصویر ممکن است با اندازه های متفاوت ارسال شود و در بعضی از دستگاه ها به علت اینکه قابلیت خودکار را ندارد شما مجبور هستید که اندازه ها را بسته به نیاز بطور دستی اعمال کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)