درود
مشکلتون رو در این قسمت مطرح کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجمن تخصصی سیستم عامل ویندوز.
درود
مشکلتون رو در این قسمت مطرح کنین
انجمن تخصصی سیستم عامل ویندوز.
از سر کنجکاوی آدمیزاد چه کارها که نمیکنه
آقایون (و خانوما !! ) اولین تاپیک انجمن باید قاعدتا به این آدرس باشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 یا با چند رقم بیشتر مثل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10000
ولی قدیمیترین تاپیکی که پیدا کردم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه تاپیک باحالی هم هست
قبلی هاش کجان ؟ همه شون رفته trash؟ این مخبر میدونه کجاست ؟یا اینکه اولش همینه (که بعیده) ؟
![]()
این که مال 2005 ـه . باید 2004 هم باشه. یکم بگرد
فک نکنم همش پاک شده باشه. باید باشن.
بیا :
اینجا 2004 پیدا میکنی![]()
Last edited by Ghaioom; 18-05-2013 at 17:32.
ممنون رفیق . ولی این لینکی که دادی صفحه اصلی انجمن رو برا من باز میکنه !
![]()
قدیمی ترین تاپیک انجمن که میشه این تاپیک:
من قبلا هم دیده بودمش :دي
قبلا مخبر نبود ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. شاید هم خود ادمین زحمتشون رو کشید.
Last edited by Iloveu-ALL; 18-05-2013 at 19:20.
چرا مودمه ای دی اس ال م از زمانی که سیستمم رو ارتقا دادم بعد از اینکه دستگاهم رو خاموش میکنم هنوز روشنه ممنون
عجیبه! دی
مشکل داره سیست دی
انجمن مباحث نرم افزار صفحه 667
انجمن چندبار ارتقای ورژن داده در نتیجه URLها ممکنه تغییر کرده باشه و این اعداد از شماره یک شروع نشده باشه. به تاپیکهای 1970 نگاه کنید....باگهای اینطوری هم هست و پیش اومده....
مخبر هم صرفن یک باته...همین. اگر اعضای مدیریت به شما دلیل ادیت یا دلیت پستتون رو اعلام کنند پیغام با یک نام کاربری یکتا براتون ارسال میشه. حالا اکوا ...مخبر... ترش لیدر! هرچی...
پس یک کاربر که وجود خارجی داشته باشه نیست.
در نسخه پرمسئولیتر شده اکوا، بر عهده مخبر ارسال اخبار انجمن و... هم به اعضا گنجونده شده و نامش هم به یک اسم با مسما تغییر کرده.
یه سوال دیگه :
لیست تماس ها چیه ؟ وقتی میخوام یک دوستی رو از لیست دوستان حذفش کنم سیستم میپرسه که آیا میخواید از contact list هم حذف بشه ؟ وات ایز دیز کنتکت لیست ؟ توی تنظیمات کاربری هم فکر کنم چندتا تنظیم این لیست تماس ها توش بود . توی این انجمن غیرفعال است آیا ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)