تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 39 اولاول ... 25313233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کسری جان صندلی داغ شوخی بردار نیست.فکر کردی میایی میشینی،میپیچونی بعدش هم بای بای
    اما جدای از شوخی هدف پرسیدن سوال فقط به وجود آوردن فضای دوستانه و خودمونی که الحمدالله با ظرفیت بالای شما عزیزان این مهم داره انجام میشه.البته ما هم سعی کردیم زیاد وارد حواشی نشیم تا خدایی نکرده بلا ملایی سر کسی نیاد

سری دوم/
    1-گفتی که اینیستا زیدان ثانی هستش.خب به نظرت بعداز اون(اینیستا) اسپانیا به سرنوشت فرانسه بعداز زیدان دچار میشه؟

2-نظرت درمورد اتهامی که گاه و بی گاه به مدیران انجمن ورزشی میزنن چیه؟اینی که میگن شما رنگی قضاوت میکنید!؟

برای نمونه خودت یه جا گفتی که از ترس همین قضاوت ها اونجور که دوست داری نمیتونی پست بدی!
    یا این پست(با معذرت خواهی از مدیران محترم گذاشتم تا حقایق مشخص بشه و بتونیم فرهنگ سازی کنیم)
      محتوای مخفی: اظهارت یه کاربر در مورد نحوه مدیریت ورزشی در..... 
    والا خیلی رعایت کردم ! ولی اون موقع که پست ها می بایست تایید می شد، یه بارسایی اومد تو تاپیک رئال کلی پرت و پلا گفت...پستش هم تایید شد ! منم نوشتم کدوم مدیر ابلهی این پست رو تایید کرده ...

یا
      محتوای مخفی: ....... 
    آقا مدیرای دانشمند دسترسی منو به قسمت ورزش قطع کردن...ولی سلام گرم منو به بارسایی ها برسون !! خصوصا اون Nw-Nk و اون بابا گرافیکی
    )

این گفته یه بنده خدایی خطاب به شما بود!

3-در مورد سوال بالا ما کاربرا چه وظایفی داریم تا چنین فضای مه آلودی ایجاد نشه؟الان کسی اون وظایف رو رعایت میکنه یا باید بیشتر تلاش کنیم؟

4-چرا توی مسابقه هفتگی که احمدخان زحمت کشید،راه انداخت،جا انداخت،خون دل ها خورد و قراربود شما دوباره راه اندازی کنید که البته خوابوندیششرکت نمیکردی؟
    همش 4بار از 18بار....واقعا چرا؟

5-این عکس رو خودت گذاشته بودی اما بدون توضیح!لطفا توضیح بده فلسفه این عکس چیه؟نیت شما؟قصدت از دخول به کاخ؟

این سری خلاص...
    سعی کردیم سوالات درهم باشن.
    میام باز هم..

2. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب
    صندلی منو داغ میکنی

تهدید میکنی؟

سری اول

1- چرا توی خیلی از نظراتت وقتی داری در مورد رئالیا حرف میزنی برای مقایسه سراغ بارساییها میری
    مثل این

یعنی پپ ترسو و اهل فراره؟
    چجوری متوجه شدی که پپ با این نیت قرارداد یک ساله میبسته اما چهار سال مونده؟
    خودش بهت گفت که من یک ساله میبندم که اگر باختم فرار کنم؟
    فکر نمیکنی این مسئله به خاطر منش اخلاقی پپ بود که سعی نمیکرد بر خلاف برخی مربیها با قراردادهای بلند مدت خودشو به تیم تحمیل کنه حتی در صورت شکست؟
    پس چرا پپ زمانی که همه نوکمپ تشویقش کرد و همه بازیکنا ازش حمایت کردن رفت؟

به نظرت مقایسه کردن اشتباه هست یا سوالت این هست که چرا بارسلونا رو هی میارم؟ تصورم این هست که منظورت به بخش دوم هست. خب دلیلش مشخص هست، وقتی در 2 تا 4 رقابت مختلف با یه تیم میجنگی که رقیب دیرینه هست، ازش اطالاعات خیلی بیشتری نسبت به تیم های دیگه مثل منچستر داری. و گاهی خواه ناخواه میاد تو ذهنت.

و حالا در مورد پپ. منش پپ به این صورت بود که نمیخواست قرارداد خودش رو به تیم تحمیل حتی در صورت شکست، خب پس چرا وقتی همه تیم و تماشاگرا سعی کردن قراردادش رو تمدید کنن نموند؟ البته شاید یه دلیلش مشکلاتش با یک سری بازیکنا بود، بازیکنانی که میخواست از تیم برن، هرچند این موضوع فقط از سوی رسانه ها مطرح شد و هیچکس تاییدش نکرد هیچ، ردش هم کردن. در بازی آخر با رئال مادرید، بعد از باخت، یه جمله داشت که دقیقاً یادم نیست: "لحظاطی از بازی بود که آنها بهتر از ما بودند". و بعد خداحافظی پپ. در اینجا چند نوع برداشت هست، یکیش اونی هست که شما گفتی، یکیش برداشت من و آخریش اینکه پپ نمیخواست خاطره خوبی که از خودش به جا گذاشته خراب بشه، برای همین رفت.

در مورد جمله سبز
    این چجور پایانی بر سلطه بارسا بود که در این فصل به بدترین شکل به سلطنت دوباره بارسا منجر شده؟
    آیا با یک قهرمانی میشه به سلطه یک تیم پایان دادمورینیو با اینتر هم یک سال بارسا رو از قهرمانی دور کرد اما نتیجه چی شد اینتر حالا کجاست و بارسا در سال بعد چیکار کرد؟

مورینیو دیگه مربی اینتر نیست. شاید اگر بود نتیجه فرق میکرد. نمیشه درباره تیمی که مربیش عوض شده و یک سری بازیکناش هم رفتن، اینطوری نظر داد. مورینیو اومد به رئال و هر فصل حداقل یک جام رو گرفت. جامی که رقیب اصلیش هم بارسلونا بود اونم فقط با یه سوپراستار به اسم رونالدو، خبری از اینیستا و یا ژاوی نبود. دیگه تیمی مثل alcorcon نمیاد رئال رو از کوپا حذف کنه! فصل پیش، یک فصل فوق العاده رو پشت سر گذاشت و در نهایت رکوردها رو شکست، بارسلونا رو تو زمین خودش شکست داد تا حرفی از داوری و پنالتی هم باقی نمونه. اگر همینجا Stop کنیم، به تیتر رسانه ها هم که حتی نگاه کنی، گفتن که بعد از سه فصل قهرمانی بارسلونا، رئال مادرید به روند قهرمانیشون پایان داد...

بریم به این فصل، سوپرکاپ رو در همون اوایل فصل بردیم، با اینکه جام بی ارزشی هست؛ اما یه ال کلاسیکو رفت و برگشت بود که مورینیو برنده اون بود. تیم با توجه به مشکلاتی که در چند پست قبلیم اشاره کردم، مدام امتیاز از دست داد، تا اینکه باز رسید به بارسلونا در نیوکمپ. بارسایی که قبلاً به رئال 6 یا 5 تا میزد، حالا تو خونه خودش هم نمیتونه برنده باشه. در کل، نمیشه گفت الان رئال سلطان لالیگه هست و بر لالیگا سلطه داره، اما بارسلونا هم دیگه اون سلطه قبلیش رو نداره. دو تیم قدرتشون تقریباً برابر هست و بازی های نزدیکی رو به نمایش میذارن.

فکر نمیکنی فلسفه و ساختار بارسا به جایی رسیده که نمیشه با تعاریف معمولی که برای سایر تیمها هست در موردش حرف زد؟

البته من همیشه برام جای سوال بود که این فلسفه لاماسیا از کی بوجود اومده، از زمان کرایوف، یا قبل از اون؟ در کل، فلسفه بارسلونا الان با تیم های دیگه خیلی متفاوت هست. قبول دارم. فلسفه آرسنال هم متفاوت هست. یا رئال مادرید و یا منچستر.

زمانی میشه گفت دوران بارسا تموم شده که لاماسیا تموم شده باشه و در چنین ساختاری این اتفاق فعلا بعیده بیفته به همین خاطره که سایر تیمها یک سال قهرمان میشن و کنار میرن اما بارسا....

نه موافق نیستم. یکی از علت موفقیت بارسلونا، حضور سه ستاره موفق این تیم هست: اینیستا، مسی و ژاوی. وقتی مسی میاد و رکورد گل زده در یک سال رو میشکنه، این رکورد خودش یه اخطار هم هست، وابستگی تیم به مسی، چیزی که مثلاً دنی آلوز چند روز پیش رد کرد. وقتی بارسلونا 1-0 جلوی گراندا عقب افتاد، کی 2 گل زد تا برنده از زمین بیرون بیاین؟ حالا بعد از این ستاره ها چه اتفاقی میفته؟ شاید بگی یه سری ستاره دیگه از لاماسیا بیرون میاد. اما اگر واقع بینانه نگاه کنیم، این اتفاق واقعاً کم پیش میاد، یه مسی دیگه؟!!! درسته که لاماسیا بازیکنان دیگه ای مثل پدرو رو بیرون داده، اما سطح بازی خیلی فرق میکنه.

الان یکی از مشکلاتی که من در بارسلونا میبینم، عدم هماهنگی بازیکنان خارجی با این تیم هست. هرچند در کنارش باید بد شانسی رو هم بذاریم، مثلاً به شخصه از سانچز خیلی خوشم میاد، اما مصدومیت های پیاپی، اذیتش کرد. اتفاقی که برای کاکا هم افتاد. هر سری تا اوج گرفت، مصدوم شد. اما عدم موفقیت بازیکنانی مثل ویا، سانچز، زلاتان و تا حدی فابرگاس، زنگ خطری هم هست که فلسفه شما، نمیذاره بازیکنان تیم های دیگه در ترکیب جا بیفتن. پویول و ژاوی سنشون زیاد هست، کی میخواد جانشین اونا بشه؟

برای سری اول کافیه
    از این داغتر بشه زود میسوزی به سوالات آخر نمیرسی

لباس ضدحریق پوشیدم

4. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری جان صندلی داغ شوخی بردار نیست.فکر کردی میایی میشینی،میپیچونی بعدش هم بای بای

راستش رو بخوای تصورم کمتر از این نبود
    اما جدای از شوخی هدف پرسیدن سوال فقط به وجود آوردن فضای دوستانه و خودمونی که الحمدالله با ظرفیت بالای شما عزیزان این مهم داره انجام میشه.البته ما هم سعی کردیم زیاد وارد حواشی نشیم تا خدایی نکرده بلا ملایی سر کسی نیاد

من به تجربه بهم ثابت شده تو شوخی جنبم از خیلی ها بیشتر هست بجز یک نفر! که اونم پسرخالم باشه...

سری دوم/
    1-گفتی که اینیستا زیدان ثانی هستش.خب به نظرت بعداز اون(اینیستا) اسپانیا به سرنوشت فرانسه بعداز زیدان دچار میشه؟

بدون شک با رفتن اینیستا، از قدرت اسپانیا کم میشه چون تاریخ نشون داده بازیکنانی با این سطح، به همین راحتی تکرار نمیشن. اما اسپانیا هم بازیکنان خوبی داره که درحال رشد هستن، مثل داوید سیلوا.

2-نظرت درمورد اتهامی که گاه و بی گاه به مدیران انجمن ورزشی میزنن چیه؟اینی که میگن شما رنگی قضاوت میکنید!؟

برای نمونه خودت یه جا گفتی که از ترس همین قضاوت ها اونجور که دوست داری نمیتونی پست بدی!
    یا این پست(با معذرت خواهی از مدیران محترم گذاشتم تا حقایق مشخص بشه و بتونیم فرهنگ سازی کنیم)
      محتوای مخفی: اظهارت یه کاربر در مورد نحوه مدیریت ورزشی در..... 
    والا خیلی رعایت کردم ! ولی اون موقع که پست ها می بایست تایید می شد، یه بارسایی اومد تو تاپیک رئال کلی پرت و پلا گفت...پستش هم تایید شد ! منم نوشتم کدوم مدیر ابلهی این پست رو تایید کرده ...

یا
      محتوای مخفی: ....... 
    آقا مدیرای دانشمند دسترسی منو به قسمت ورزش قطع کردن...ولی سلام گرم منو به بارسایی ها برسون !! خصوصا اون Nw-Nk و اون بابا گرافیکی
    )

این گفته یه بنده خدایی خطاب به شما بود!

در مورد رنگی قضاوت کردن، کلاً وقتی رنگ آیدی خودت عوض میشه و زیرش یه چیز متفاوت مینویسن، رنگی میشی! من بعد از اینکه به عنوان ناظر انتخاب شدم، سعی کردم با دوستان قدیمی یکم بیشتر در تماس باشم تا فاصله ای بین ما نیفته، هرچند اعتراف میکنم وقت کم گذاشتم.

در مورد گفته خودم، وقتی مسئولیتی داره، باید بیشتر مراقب باشی. نمیشه مثل قبل پست بدی. بعضی از مدیران و مسئولین که کلاً به این نتیجه رسیدن پست ندن و فقط به وظایفشون برسن، هرچند مشغله زیادی هم دارن. مثلاً بابک میگفت روزی 10 ساعت وقتش رو به انجمن میده! در حالی که من شاید نصف این زمان رو هم بذارم.

اسپویلرها: باز که رفتی سراغ زیرخاکی یکی از همین دوستان الان خودش مسئول هست! دلم میخواست برم و نظرش رو درباره حرف خودش بپرسم. به هر حال، من هم اشتباهاتی داشتم، اشخاصی هستن که مستقیماً از من تو تاپیک های مختلف انتقاد میکنن. نمیشه که 100% باشیم، اشتباه کردن حق ماست. حالا یک سری از دوستان از دست من ناراحت هستن، نمیتونم کاریش کنم.

3-در مورد سوال بالا ما کاربرا چه وظایفی داریم تا چنین فضای مه آلودی ایجاد نشه؟الان کسی اون وظایف رو رعایت میکنه یا باید بیشتر تلاش کنیم؟

از قوانین پیروی کنین! درصد زیادی دارن خوب کار میکنن. روزی که بین ناظرین و مدیران نظرسنجی شد تایید پست رو برداریم یا نه، من گفتم نه! چون فکر نمیکردم دوستان خوب کار کنن، اما الان میبینم که اشتباه میکردم. حداقل تو فوتبال خارجی. من چند عامل رو خیلی تاثیر گذار میدونم در ایجاد تنش، تیکه انداختن، مقایسه های جانبدارانه، اظهار نظر های کورکورانه درباره تیم حریف در تاپیک خودی.

4-چرا توی مسابقه هفتگی که احمدخان زحمت کشید،راه انداخت،جا انداخت،خون دل ها خورد و قراربود شما دوباره راه اندازی کنید که البته خوابوندیششرکت نمیکردی؟
    همش 4بار از 18بار....واقعا چرا؟

اول از همه بگم اینجا یه خان بیشتر نداره، اونم خودمم احمد چرا خون دل خوردی؟ فکر میکنم زمانی که باید میذاشتی برای درست کردن تاپیک، خیلی زیاد بود. من سعی کردم با همکاری حسین درستش کنم، اما متاسفانه خورد به زمانی که باید از ایران کوچ میکردم. بعد هم که اومدیم اینجا، سرعت زندگی خیلی سریع شد! الان دلم واسه اون روزایی که نه درس داشتم نه کار تنگ شده. صبح تا شب میخوردیم و میخوابیدیم... البته من هنوز میخوام اون تاپیک رو راه اندازی کنم. باید یه همکار و یک اسپانسر خوب پیدا کنم درباره شرکت نکردن خودم، اوایل اصلاً خبرتاپیک رو نداشتم. بعدش هم سوالات گاهی واقعاً سخت میشد بعضی از سوالات رو فقط با جستجو کردن میشد پیدا کرد که خلاف اخلاق ورزشکاری بود

5-این عکس رو خودت گذاشته بودی اما بدون توضیح!لطفا توضیح بده فلسفه این عکس چیه؟نیت شما؟قصدت از دخول به کاخ؟

این عکس مال زمانی هست که بحث تفکیک جنسیتی دانشجویان داغ شد و سر و صدا کرد... نمیدونم چی بگم! واقعاً پای این عکس فقط میشه یک چیز نوشت: بدون شرح!

این سری خلاص...
    سعی کردیم سوالات درهم باشن.
    میام باز هم..

سوالات خوبی بود تشریف بیارین، منزل خودتون هست

6. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

درباره سری قبلی:
    ما رو گرفتی؟!
    میگم درباره بازیکن هایی که تویه ترکیب بهترین تیم تاریخت گذاشتی یه خط توضیح بده، میری درباره کریم و خدیرا صحبت میکنی؟!!
    بعد انصافا یه سری بازیکن خدا گذاشتی تویه ترکیب، کسی شکایت نکرد...رفتی تعدادشون رو هم از 11تا بیشتر کردی؟!

یه سری سوال دیگه..بازهم رئال-ی...
    1-نظرت درباره زیدان و تاصیرش تویه رئال؟ اون سوپرگلش تویه فینال و...البته اون حرکتش تویه فینال جام جهانی...؟
    2-این عکس پایینی چی میگه؟!3-بازیکن(ها)ی از بارسا هست که دوست داشته باشی تویه رئال میبودن؟
    4-من خودم گرت بیل رو خیلی دوست دارم اما اگه بیاد رئال، کجای ترکیب میخوای بذاریش؟ به نظرت مارسلو توان این رو نداره که همون کارهای بیل رو انجام بده با کمک کوئنترائو؟
    5-واقعا از بین دلبوسکه و کاپلو، دلبوسکه رو برای رئال انتخاب میکنی؟ به نظرت چرا کاپلو از تیم اخراج شد؟ واقعا اون موقع هرجا میرفتی، همه رئالیها ازش حمایت میکردن...یا چرا پرز دلبوسکه رو اخراج کرد؟ چرا ماکلهله رو انداخت بیرون؟ چرا...؟
    6-با توجه به سوال قبل...الان یه حس عجیب نداری که 3 ساله مربیمون یه نفر-ه؟! خوبه یا نه؟
    7-نظرت درباره نقل و انتقالات از زمان اومدن خوزه چیه؟ خیلی ها بزرگترین ضعف خوزه رو همین خرید و فروش هاش میدونن..واقعا اینطوره به نظرت؟
    8-پیشنهادت برای سمت راستمون چیه؟ اگه جای خوزه بودی، واقعا به کارواخال میدون میدادی و اعتماد میکردی بهش؟
    9-من معتقدم یکی از بین کریم و هیگی باید برن..خودت هم گفتی که باید یه مهاجم بخریم و گفتی بنزما بره..اما کی رو پیشنهاد میدی و فکر میکنی به کارمون میاد؟
    10-بازیکنی که داره بازی میکنه و همیشه دوست داشتی تویه رئال باشه اما هنوز نیومده؟

8. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درباره سری قبلی:
    ما رو گرفتی؟!
    میگم درباره بازیکن هایی که تویه ترکیب بهترین تیم تاریخت گذاشتی یه خط توضیح بده، میری درباره کریم و خدیرا صحبت میکنی؟!!

سوالات گیج کننده هست یا من گیجم؟ فکر کردم میگی حالا درباره همون ترکیبی که گفتی نظر بده...! آخه درباره اسطوره های رئال چه توضیحی بدم، کلام عاجزِ!

بعد انصافا یه سری بازیکن خدا گذاشتی تویه ترکیب، کسی شکایت نکرد...رفتی تعدادشون رو هم از 11تا بیشتر کردی؟!

چرا اینطوری شد؟ دیگه از سروش هم یه قدم اونورتر رفتم! 13 تا بازیکن شد!!! خب، Puskas و Redondo رو بذاریم رو نیمکت درست میشه؟ میشه 1-4-1-4... کار ماکه له له یکم سخت میشه اما از پسش بر میاد

یه سری سوال دیگه..بازهم رئال-ی...
    1-نظرت درباره زیدان و تاصیرش تویه رئال؟ اون سوپرگلش تویه فینال و...البته اون حرکتش تویه فینال جام جهانی...؟

کیفیت بازی زیدان دو بعدی بود، یا عالی، یا بسیار بد! حضورش در میانه زمین باعث دلگرمی آدم میشد، طوری که با توپ بازی میکرد آدم رو فکر فرو میبرد که یعنی بازی کردن با توپ تا این حد راحت هست؟ و من عاشق دریبل معروفش هستم...

نمیدونم چی چیزی بیشتر از همه باعث کلاسیک شدن اون گلش شده. اما بدون شک یک دلیلش بخاطر اینه که اون گل رو تو فینال زد! باضافه نتیجه بازی که تا اون لحظه 1-1 بود. وگرنه، تو فوتبال گل های زیباتر از اون رو هم دیدیم، مثلاً گل وین رونی یا فالکائو... ضمن اینکه شخصیت زیدان هم به کلاسیک شدن گلش کمک میکنه، نوع نگاهش و تاثیرش بر تیم، بخصوص تیم ملی. اگر زیدان اون حرکت رو انجام نمیداد چه اتفاقی میفتاد؟ هیچ کس نمیفهمید ماتراتزی چی گفته، برای عموم هم مهم نبود که چی گفته و در آخر فرانسه میتونست قهرمان بشه. ولی جمله ی معروف زیدان رو یادمون نره که از تو زندگی بعضی اصول رو نمیشه زیرپا بذاری. بعد اون حرکتش، من حتی بیشتر ازش خوشم اومد!

درباره اون حرکتش تو جام جهانی، جمله خودش توضیح میده:

باید تکمیلش کنم؟ دقیقاً یادم نیست، اما گفت تو زندگی اصولی هست که نمیشه زیر پا گذاشت، اگر گذاشتی... زیدان تا مدت ها اظهار پشیمانی نکرد و اینش رو خیلی دوست داشتم. اما متاسفانه در نهایت گفت که از اون کارش پشیمون هست...

2-این عکس پایینی چی میگه؟!
    نمیدونم این عکس رو بیشتر دوست دارم، یا بازیکنان الان رو... نکته اینجاست که رئال الان، تنها اسم کهشکانی های دو رو یدک میکشه. فقط بدرد منتقدین رئال میخوره واسه زمانی که نتیجه نمیگیریم تا بگن این هم از کهکشهانی های 2! در صورتی که ترکیب الان رئال، تشکیل شده از بازیکنان زیر 25 سال باضافه چند بازیکن با تجربه... اما تمام بازیکنای این عکس، کم کم 28 رو داشتن و در اوج تجربه و پختگی بودن! یادش بخیر، تو PES همه رئال رو برمیداشتیم...

3-بازیکن(ها)ی از بارسا هست که دوست داشته باشی تویه رئال میبودن؟

نـــ...ـــه!

4-من خودم گرت بیل رو خیلی دوست دارم اما اگه بیاد رئال، کجای ترکیب میخوای بذاریش؟ به نظرت مارسلو توان این رو نداره که همون کارهای بیل رو انجام بده با کمک کوئنترائو؟

بیل رو میشه گذاشت سمت راست. هرچند پستش سمت چپ هست، اما بازیکنی با توانایی های اون، مطمئناً میتونه سمت راست هم بازی کنه، ضمن اینکه اگر با رونالدو هماهنگ بشه، مدام جاشون رو عوض میکنن. لزوماً هم نیاز نیست جای مارسلو یا کونترائو بازی کنه، میتونه جای دی ماریا بیاد.

5-واقعا از بین دلبوسکه و کاپلو، دلبوسکه رو برای رئال انتخاب میکنی؟ به نظرت چرا کاپلو از تیم اخراج شد؟ واقعا اون موقع هرجا میرفتی، همه رئالیها ازش حمایت میکردن...یا چرا پرز دلبوسکه رو اخراج کرد؟ چرا ماکلهله رو انداخت بیرون؟ چرا...؟

این که چرا کالدرون کاپلو رو انداخت بیرون، واقعاً از عجایب روزگار هست! به نظر من که تیم داشت عالی کار میکرد... ضمن اینکه کاپلو خودش نمیخواست بره و گفته بود واسه فصل دیگه برنامه دارم! دل بوسکه رو انتخاب میکنم چون یک رئالی هم هست. سبک مربی گریش رو هم دوست دارم.

دلیل اخراج دلبوسکه واقعاً چی بود؟ در حالی که رئال رو قهرمان لالیگا کرد. شاید پرز اون موقع خیلی مغرور شده بود و فکر میکرد با بازیکنانی که داره، میبایست هرسال همه ی جام ها رو درو کنه. و وقتی دلبوسکه نتیجه نگرفت، اندیشه های اون رو نادیده گرفت و ویسنته رو قدیمی خطاب کرد و انداختش بیرون. از طرفی، پرز و والدانو هیچ توجهی به نیاز مربی نمیکردن و خودشون انتخاب میکردن که کی به تیم بیاد، کلاً پرز امروز با اون موقع خیلی فرق کرده! نمونش هم سر جریان خرید و فروش بازیکن. پرز چه حقی داشت که یک بازیکن رو به نوعی اخراج کنه؟! پاش رو از گلیمش درازتر کرد، اما حالا با مورینیو، خط پررنگی بین وظایفشون کشیده و خوشبختانه پشت مربی هم ایستاده.

6-با توجه به سوال قبل...الان یه حس عجیب نداری که 3 ساله مربیمون یه نفر-ه؟! خوبه یا نه؟

بدون شک خوبه! تنها مشکلی که به نظرم میاد، اینه که وقتی یک مربی زیاد میمونه، اونم در تیمی که عادت داره مربی های متعددی را روی نمیکتش ببینه، تو موردهایی مثل دعوای مورینیو با بعضی بازیکن ها، هوادارا ابتدا طرف بازیکن رو میگیرن، در صورتی که مطمئناً توی منچستر، همه طرف فرگوسن رو میگیرن چون اون رو همه کاره ی تیم میدونن و بهش اطمینان دارن و فرگوسن هم ترسی نداره از اینکه بکام، نیسروی یا رونالدو رو از دست بده... اما حالا تو رئال این موضوع کاملاً برای ما عجیب هست و بازیکن رو به مربی ترجیه میدیم!

7-نظرت درباره نقل و انتقالات از زمان اومدن خوزه چیه؟ خیلی ها بزرگترین ضعف خوزه رو همین خرید و فروش هاش میدونن..واقعا اینطوره به نظرت؟

این خیلی ها که میگی یعنی کیا؟ بعد این خیلی ها این ضعف رو کلاً در تمام ادوار مربی گری خوزه میبینن، یا فقط تو این فصل؟ خوب این فصل که خرید خاصی انجام نداد، بیشتر فروش بود. اما فصل اولی که به رئال اومد، خریدهای خیلی خوبی کرد. چرا منتقدین اونا رو نمیبینن؟!

8-پیشنهادت برای سمت راستمون چیه؟ اگه جای خوزه بودی، واقعا به کارواخال میدون میدادی و اعتماد میکردی بهش؟

حقیقتش من که تمام بازی های کارواخال رو ندیدم، یا مثلاً تمرین کردنش رو ندیدم. اما میتونم اینجوری جوابت رو بدم، من اگر جای خوزه بودم، به آربلوا اعتماد نمیکردم!

9-من معتقدم یکی از بین کریم و هیگی باید برن..خودت هم گفتی که باید یه مهاجم بخریم و گفتی بنزما بره..اما کی رو پیشنهاد میدی و فکر میکنی به کارمون میاد؟

اینجا سوالی که پیش میاد، اینه که بازیکن بزرگ بخریم، یا یه نمیکت نشین بگیریم تا با موراتا رقابت کنه؟ چون برای خرید بیل باید مبلغ زیادی بدیم، به نظر من یا باید برای خرید بیل هزینه کنیم، یا خرید یه بازیکن دیگه تو پست مهاجم. من آگوئرو و فالکائو رو مناسب میدونم. نه فقط بخاطر سبک بازیشون و استیل بدنی، بلکه چون تو اسپانیا بازی کردن و تیم ها و بازیکن ها رو میشناسن. با جو همه ی ورزشگاه ها آشنا هستن (یاد چهره دی ماریا افتادم وقتی برای اولین بار رفت تو نیوکمپ! تیم 5 تا گل خورد اومد بیرون، من همون اول بازی چهره دی ماریا رو که دیدم، فهمیدم تو دلش چه خبره... ).

10-بازیکنی که داره بازی میکنه و همیشه دوست داشتی تویه رئال باشه اما هنوز نیومده؟

چه سوال سختی! مخصوصاً که پست خاصی رو انتخاب نکردی. فرانچسکو توتی.

10. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوبی؟

میریم سراغ یه سری سوالات هری پاتری

1-دوست داشتی چوبدستیت از چه چیزهایی ساخته میشد؟

2-حس یا واکنشت بعد اینکه رولینگ گفتش که دامبلدور جزو دار و دسته منحرفین بوده چی بودش؟
    خود من به شخصه گفتم زنیکه احمق

3-فیلماشو دیدی؟
    بهترین کارگردان مجموعه به نظرت کدوم بودش؟
    خودم به شخصه تا 4 بیشتر ندیدم و 5 رو هم تیکه تیکه و معتقدم کلمبوس بهترین کار رو ارائه داده بودش

4-هری بهتر بود با چو میموند یا جینی گزینه بهتری بودش واسش؟

5-چرا اکثریت جادوگرا انقدر عمر بیشتری داشتن نسبت به مردم عادی؟

6-ریچارد هریس بهتر بود یا مایکل گمبون؟
    به نظر خودم هریس دامبلدور خیلی بهتری بود،خیلی آرامش بیشتری داشت و حس دامبلدور رو بیشتر القا میکرد در حالی که گمبون تو بعضی صحنه ها داد و بیداد راه مینداخت و .... که اصلا با دامبلی که میشناختیم نمیخورد

فعلا همینا برای این سری تا سری بعدی به ذهنم برسه که چی بپرسم

12. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب قبل از اینکه برم سر اصل مطلب یک عذر خواهی کنم از بردیا که قرار بود کلی سوال المانی ازش بپرسم که من رفتم و دیگه پیدام نشد . البته باقی دوستان جور کشیدن و کلی پرسیدن.

کسرا جان سلام .

کدوم دانشگاه درس می خونی ؟ لیسانس ایران چی خوندی و کجا ؟ معدل لیسانس ؟

جای که هستی چقدر فوتبال رو دنبال می کنی ؟ یعنی درس خوندن در اونجا چقدر نسبت به وقتی که ایران بودی باعث می شه که کمتر فوتبال ببینی ؟

چقدر اعتقاد داری که رئال ستاره خراب کن هست ؟

قبل از نیمه نهایی پارسال ،رئال و بایرن چقدر شانس برای رئال قائل بودی ؟ چند درصد ؟ بعد از بازی اول چه طور ؟

توی این الکلاسیکوهایی که رئال به بارسا باخته بدترینش برای تو ؟

نظرت درباره مورینتس ؟ برای من دوست داشتنی ترین بازیکن رئال بود و خیلی دوستش داشتم .

بایرن به مرحله بعد صعود کرده و می تونه انتخاب کنه با رئال بازی کنه یا یونایتد . به عنوان یک هوادار رئال کدوم قرعه رو برای بایرن بهتر می دونی ؟

راموس ، دفاع وسط یا راست ؟

نه هیگواین نه بنزما اون جور که باید نبودند به نظرت می شه از کاکا در اون پست استفاده کرد ؟ می شه امتحان کرد ؟

هر چی به ذهنت می رسه :

قوی سپید :
    ژنرال فرانکو :
    لاماسیا :
    والنسیا :
    فرناندو هیرو :
    ربرتو کارلوس ، زمانی که در پلی استیشن مهاجم بود :
    سکوهای ابی سانتیاگو برنابئو :
    لالیگا :
    بوندسلیگا :
    لیگ برتر :
    بایرن مونیخ :
    ارسنال :
    لیدز یونایتد :
    وضع کنونی ونگر در ارسنال :
    ونگر سال دیگر در رئال ؟:
    بهترین زوج خط حمله ای که دیدی : رائول - مورینتس ؟

مرسی - خسته نباشی

14. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

درود بر شما

خوبی؟

عالی! تو خوبی؟

میریم سراغ یه سری سوالات هری پاتری

اینا سوال است یا تست کنکور؟

1-دوست داشتی چوبدستیت از چه چیزهایی ساخته میشد؟

داخلش پر ققنوس باشه. چوبش هم درخت بید باشه و استثنا قائل بشن و دورش رو یه روکش نازک از پوست اژدها بزنن

2-حس یا واکنشت بعد اینکه رولینگ گفتش که دامبلدور جزو دار و دسته منحرفین بوده چی بودش؟
    خود من به شخصه گفتم زنیکه احمق

من نمیدونم چی تو کلش میگذشته که اینو گفت!!! یعنی این وسط به هری هم چشم داشته؟ شاید هم با اسنیپ...! گذشته از اینها، رولینگ نمیتونه شخصیت دامبلدور رو با این حرف ها پیش من خراب کنه. خیلی راحت میپذیرم که دامبلدور همجنســگرا هست اما نظرم راجب بهش اصلاً عوض نمیشه و هنوز هم دوستش دارم. دامبلدور برای عشق ارزش خیـــلی زیادی قائل بود. یاد صحنه ای میفتم که هری داشت خاطرات اسنیپ رو مرور میکرد، اسنیپ در بگو مگو با دامبلدور، ورد Expecto Patronum رو میخونه و اون آهو بچه بیرون میاد به نشانه عشقی که به مادرِ هری داشت. و دامبلدور ازش میپرسه: هنوزم؟ اسنیپ: همیشه! و بعد دامبلدور چشمش پر اشک میشه.

3-فیلماشو دیدی؟

بعضی ها رو چند بار! مثل قسمت آخر (منظورم Part2 هست) و قسمت جام آتش.

بهترین کارگردان مجموعه به نظرت کدوم بودش؟
    خودم به شخصه تا 4 بیشتر ندیدم و 5 رو هم تیکه تیکه و معتقدم کلمبوس بهترین کار رو ارائه داده بودش

سخت هست بگی کدوم یکی! چون همشون یه ایرادی داشتن... دقت نکردن به جزئیاتی که ما بارها خوندیم و حذف صحنه هایی که برامون مهم بوده و از همه بدتر تغییر در داستان، مثلاً تو قسمت آخر، نبرد هری و ولدمورت تغییر کرده...! اگر اشتباه نکنم ولدمورت جلوی همه میمیره در صورتی تو فیلم، بعد از مرگش همه میان و میبینن که بله...!

البته این مساله فقط به کارگردان مربوط نمیشه، نویسنده و تهیه کننده هم تاثیرگذارن.

4-هری بهتر بود با چو میموند یا جینی گزینه بهتری بودش واسش؟

چو که اصلاً در حد و اندازه های هری نبود. البته در صورتی که هری با چو میرفت، میتونستیم اتحاد شرق و غرب رو ببینیم! جینی یکم به مادرش رفته بود و گاهی واقعاً خطرناک میشد، شجاع بود. اما در کل اونم به درد هری نمیخورد
    هری باید تنها میموند، تا آخر عمر.

5-چرا اکثریت جادوگرا انقدر عمر بیشتری داشتن نسبت به مردم عادی؟

چون جادوگر هستن! سنگ جادو استفاده میکنن و عمرشون رو اضافه میکنن. درصد زیادی از مرگ و میر انسان ها بخاطر بیماری هست، که اونا تو 1 ثانیه درستش میکنن

6-ریچارد هریس بهتر بود یا مایکل گمبون؟

به نظر خودم هریس دامبلدور خیلی بهتری بود،خیلی آرامش بیشتری داشت و حس دامبلدور رو بیشتر القا میکرد در حالی که گمبون تو بعضی صحنه ها داد و بیداد راه مینداخت و .... که اصلا با دامبلی که میشناختیم نمیخورد

نه من مخالفم گمبون بهتر بود! البته هریس که تو قسمت یک، زیاد بازی نکرد (از نظر زمانی) و اجلش سر رسید. اما گمبون رو خیلی دیدیم و برای همین راحت تر میشه دقایقی از بازی کردنش رو پیدا کرد که قابل نقد باشه. یادمون نره که دامبلدور شخصیتی دو بعدی داشت، وقتی عصبانی میشد، همه ازش میترسیدن. همه از قدرتی که پشت اون صورت پیر و مهربون پنهان بود خبر داشتن.

فعلا همینا برای این سری تا سری بعدی به ذهنم برسه که چی بپرسم

استفاده از چوب جادو برای طرح سوال تقلب محسوب میشه
    Last edited by kasra_khan2003; 24-02-2013 at 12:10.

16. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب قبل از اینکه برم سر اصل مطلب یک عذر خواهی کنم از بردیا که قرار بود کلی سوال المانی ازش بپرسم که من رفتم و دیگه پیدام نشد . البته باقی دوستان جور کشیدن و کلی پرسیدن.

کسرا جان سلام .

سلام

کدوم دانشگاه درس می خونی ؟ لیسانس ایران چی خوندی و کجا ؟ معدل لیسانس ؟

در حال حاضر دانشگاه ناتینگهام درس میخونم، رشته IT. البته اول Management of IT بودم. با توجه به مدرک لیسانسم که تو Business بود، واحد برنامه نویسی پاس نکرده بودم و نمیذاشتن برم IT. منم ترم قبل هرچی برنامه نویسی بود برداشتم و از خجالتشون در اومدم. طبق قانون خودشون هم اگر تو درس Java Programming بالای 70 بگیری، اجازه داری بری IT. دوره لیسانس رو تو وطن خودمون بودم. پیام گور درس خوندم و انصافاً که پوست مارو کندن معدلم هم 14.79.

جای که هستی چقدر فوتبال رو دنبال می کنی ؟ یعنی درس خوندن در اونجا چقدر نسبت به وقتی که ایران بودی باعث می شه که کمتر فوتبال ببینی ؟

100% کمتر وقت دارم! خیلی کمتر. شده 2 روز تمام نتونستم پستی بدم و فقط با گوشیم چک کردم که تو انجمن چه خبر هست. بازی ها رو دیگه اکثراً از دست میدم. از وقتی اومدم اینجا فقط یک بازی رئال رو از اول تا آخر بطور مستقیم دیدم. اکثراً دانلود میکنم یا صحنه های حساس بازی رو نگاه میکنم.

چقدر اعتقاد داری که رئال ستاره خراب کن هست ؟

بستگی داره ستاره خراب کردن رو چی بدونیم. بازیکنی که میاد، مدام مصدوم میشه و بعد نمیتونه به روزهای اوجش برگرده، بخت و اقبال خودش هست نه باشگاه. مثلاً الان بگیم سانچز رو بارسلونا خراب کرد؟ نه، من میگم سانچز خودش از مصدومیت که در اومد ضعیف کار کرد. هرچند رقابت با مسی هم خیلی سخت هست. یا مثلاً کاکا، هر بار که داشت به اوج برمیگشت، مصدوم میشد و بعد از اونور اوزیل رو داریم که همیشه آماده هست و عالی هم کار میکنه. اما در کل، وقتی شما ستاره های زیادی میخرین، بدون شک همشون تو تیم جواب نمیدن و یک سری بعد از یکی دو فصل از تیم میرن...

قبل از نیمه نهایی پارسال ،رئال و بایرن چقدر شانس برای رئال قائل بودی ؟ چند درصد ؟ بعد از بازی اول چه طور ؟

منطقی نگاه میکردم، شانس رو 50-50 میدیدم. اما بخاطر هوادار بودن، یکی دو درصد شانس رئال رو بیشتر میدیدم. مخصوصاً بخاطر اینکه بازی برگشت تو برنابئو بود.

توی این الکلاسیکوهایی که رئال به بارسا باخته بدترینش برای تو ؟

باخت باخت هست. همشون تلخ هستن. نمیدونم کدوم بازی از همه بدتر بود. اما شبی که 6-2 باختیم، خیلی ناراحت بودم طوری که برای اولین بار تو عمرم سر گل 5م تلویزیون رو خاموش کردم! شب سوتی های راموس و لاسانا دیارا. شب خوب هانری.

نظرت درباره مورینتس ؟ برای من دوست داشتنی ترین بازیکن رئال بود و خیلی دوستش داشتم .

برای من همه ی بازیکن های رئال دوست داشتنی هستن. و بعضی هاشون خیلی زیاد. مورینتس هم از پرز بد دید! تو PES عالی بود چقدر باهاش گل میزدم.

بایرن به مرحله بعد صعود کرده و می تونه انتخاب کنه با رئال بازی کنه یا یونایتد . به عنوان یک هوادار رئال کدوم قرعه رو برای بایرن بهتر می دونی ؟

فکر میکنم بایرن ذهنیت خیلی بهتری جلوی رئال داشته باشه.

راموس ، دفاع وسط یا راست ؟

راموسِ دفاع راست، خیلی بی احتیاط هست! مدام کارت میگیره و رکورد میشکونه. اما از طرفی به فاز حجومی تیم کمک میکنه. ترجیه میدم براش 2-3 تا روانشناس بیشتر بگیریم و بذاریمش دفاع راست

نه هیگواین نه بنزما اون جور که باید نبودند به نظرت می شه از کاکا در اون پست استفاده کرد ؟ می شه امتحان کرد ؟

نه اصلاً. حتی تو FIFA هم نمیشه! چون اونجا هم کاکا خیلی کند هست و Balance پایینی داره. کاکا فقط تو پست خودش جواب میده. حتی وقتی اوزیل رو میذاریم گوش و کاکا وسط، یا برعکس، تداخل ایجاد میشه و تیم نتیجه نمیگیره.

هر چی به ذهنت می رسه :

قوی سپید : رئال مادرید
    ژنرال فرانکو : شخصی که خیلی ها میرن پشتش قائم میشن تا به رئالی ها سنگ بزنن.
    لاماسیا : کرایوف
    والنسیا : شیر بی دندون
    فرناندو هیرو : مرد!
    ربرتو کارلوس ، زمانی که در پلی استیشن مهاجم بود : قطر عضله ی پا چند؟
    سکوهای ابی سانتیاگو برنابئو : قسمت نزدیک به چمن نوشته شده: Real Madrid C.F
    لالیگا : 18 تیم باضافه رئال و بارسلونا
    بوندسلیگا : مهدوی کیا
    لیگ برتر : سوارز
    بایرن مونیخ : کان!
    ارسنال : ونگر دست بردار!
    لیدز یونایتد :
    وضع کنونی ونگر در ارسنال : دوشواریه!
    ونگر سال دیگر در رئال ؟:
    بهترین زوج خط حمله ای که دیدی : رائول - مورینتس ؟ آماریش رو نمیدونم، همینجوری عشقی:فقط خرگوش چاق!

مرسی - خسته نباشی

ممنون، شما هم خسته نباشی.

18. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من دوباره اومدم
    فعلا چند تا راجع به ال کلاسیکو:

1: بدترین و بهترین خاطرت از ال کلاسیکو؟
    2: توی ال کلاسیکو های رودرو مورینیو رو بیشتر موفق میدونی یا پپ؟
    3:بنظرت اگه تو یه ال کلاسیکو نه مسی باشه نه رونالدو کدوم تیم بیشتر ضربه میخوره؟
    4: قشنگترین گلی که رئال به بارسا زده و همینطور بارسا به رئال؟
    5:: از اون دسته ادمایی هستی که میگن اخلاق مسی فقط شعاره و اصلا با اخلاق نیست؟
    6: بنظرت رونالدو تو زمین زیادی مغرور نیست؟
    7: بنظرت اخلاق مورینیو از وقتی اومده رئال یواش یواش بهتر نشده و به قول معروف اقای خاص بودنش کمتر نشده؟ یا غرورش
    8: لیگ قهرمانان اروپا مسی پاس پشت پای xavi رو میگیره و از وسط زمین همه رو دریبل میزنه و گل . چه حسی داشتی؟
    9: غیر فوتبالی: چرا بیشتر پست هات ساعت 8تا 9 صبجه
    10: قشنگترین اسمایل انجمن:

فکر میکنم اولین پست انجمنه که بیشتر از سه خطه و توش شکلک استفاده نشده
    هرچند الان شد
    Last edited by Hatek; 26-02-2013 at 00:07.

20. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •