تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 76 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 756

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira ← راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

اویرا هم که خیلی خنگه نمیدونم توی نسخه های جدیدش درست شده یا نه
    سلام :
    آویرا خنگه؟؟؟ اونهم خیلی خنگ؟؟؟جل الخالق
    چرا اونوقت؟؟؟
    میشه دلیلتو بگی ما هم مستفیذ بشیم؟؟ورژن انتی ویروس شما چند بوده تو نسخه سرور؟؟؟بعد ویروس کانفیگر فعال ینی چی؟من متوجه نشدم...
    Last edited by aylar6888; 18-05-2013 at 20:59.

2. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

با سلام خدمت کاربران عزیز.
    یه سوال داشتم درمورد اویرا free 2013 .
    درصفه اصلی قسمت internet protection بحالت سبز رنگ وفعال است .
    اما قسمت PC protection بحالت قرمز رنگ است ونوشته که یکی از سرویسها غیر فعال است.
    این سرویسی که به طور اتوماتیک فعال است از سیستم محافظت میکند یا نه.
    با تشکر.
    سلام :
    روی همون قسمت قرمز کلیک کنید میگه کدوم سرویستون غیر فعال هست یا عکس بذارید دوستان راهنماییتون کنن...در ضمن اویرا فری وب پروتکشن فعال نداره شما احتمالا تولبار اویرا رو نصب کردید که بنظر من لزومی نداشته...(فرق نسخه پریمیوم با فری همین وب پروتکشن و میل پروتکشن و پشتیبانی آنلاینه و هیچ فرق دیگه ای ندارن)
    Last edited by aylar6888; 18-05-2013 at 21:04.

4. 5 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

فعال کردن Web Protection آویرا بدون نصب نوار ابزار آن

آنتی ویروس آویرا (Avira) همیشه بخاطر قدرتمند بودن در شناسایی انواع ویروس‌ها و عدم کند کردن سیستم کاربر جزو بهترین آنتی ویروس‌ها بوده و هست که در حال حاضر در چهار نسخه رایگان، پریمیوم، اینترنت سکوریتی و اینترنت سکوریتی پلاس عرضه می‌شود.

دو سال پیش این آنتی ویروس در سایت download.com جایگاه اول را نصیب خود کرد اما متأسفانه بخاطر یه سری مشکلات از جایگاه خود به رده‌های پایین‌تر سقوط کرد. اصلاً فکر نکنید که پایین آمدن جایگاه آویرا بخاطر عدم توانایی آن در مقابل ویروس بوده بلکه هنوز هم جزو بر‌ترین‌هاست و فقط راهی را که پیش گرفت اشتباه به نظر می‌رسد.

دقیقاً آویرا در سال‌های اخیر با تعبیه کردن نوار ابزار Search Free در هنگام نصب، که پیش شرط فعال سازی قابلیت Web Protection بود برخی از کاربران آن را نوار ابزار تبلیغاتی مزاحم و غیرضروری عنوان کردند که نهایتاً موجب کاهش وفاداری خود را نسبت به کاربران و به دنبال آن با کاهش محبوبیت روبرو شد.
    ما نمی‌خواهیم بگیم که نوار ابزار Search Free یک ابزار تبلیغاتی است بخاطر اینکه خیلی راحت از طریق کنترل پنل می‌توانیم آن را حذف کنیم و موتور جستجو و صفحه‌ی نخست مرورگرمان رو به حالت اولیه برگردانیم ولی اگر ما این تولبار را حذف کنیم قابلیت Web protection را نیز نداریم یعنی آویرا این قابلیت را ندارد که آدرس‌های مخرب اینترنتی را چک کند.
    بنابراین اگر دوست دارید که قابلیت Web protection را بدون نصب نوار ابزار Search Free استفاده کنید این مطلب را تا آخر داشته باشید.

قبل از هر چیز باید یک آپدیت آفلاین از آویرا بسازید؛ برای این کار ابزار رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کنید و فایل fusebundle را اجرا کنید تا شروع به دانلود آپدیت کند. تمامی فایل‌های آپدیت به پوشه‌ی Install منتقل می‌شوند و پس از پایان دانلود، فایلی را تحت قالب فشرده با نام vdf_fusebundle. zip در همین پوشه ایجاد می‌کند که فعلاً همین را داشته باشید تا بعداً از آن استفاده کنیم.

مراحل:

۱) شما باید آویرا و نوار ابزار آن را از قسمت Programs and Features کنترل پنل حذف کنید سپس در صورت نیاز کامپیورتان را ریستارت کنید.

۲) فایل ریجستری را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و مطابق ویندوز خود ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی اجرا کنید تا تغییراتی که حاصل از فعال سازی قابلیت Web Protection در ریجستری ایجاد شده بود اعمال شود.
    ۳) وقت آن رسیده که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب کنید؛ اگر دارید که چه بهتر در غیر اینصورت از سایت رسمی دانلود و نصب کنید. توجه داشته باشید که هنگام نصب، تیک دو گزینه مشخص شده را بردارید و نصب را ادامه دهید.

۴) به همین ترتیب آویرا که اجرا شد با کلیک بر روی Abort اجازه ندهید شروع به آپدیت آنلاین کند و از منوی بالای از قسمت Update گزینه Manual Update را انتخاب و فایل آپدیت (vdf_fusebundle. zip) را باز کنید و صبر کنید آنتی ویروس شما آپدیت شود.
    خب؛ خسته نباشید! می‌تونید ببینید که Web protection آویرا فعال است و به تنظیمات و گزینه‌های این قابلیت بدون نصب نوار ابزار آن دسترسی داشته باشید!

توجه داشته باشید که در ابتدا تأکید کردیم که آپدیت آفلاین آویرا بسازید برای کسانی است که نسخه های قدیمی تر از آویرا ۲۰۱۳ دارند یعنی اگر می خواهید هم اکنون از لینک بالا آویرا ۲۰۱۳ را دانلود کنید لازم نیست این قسمت را انجام دهید.

6. 11 کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

Avira Free Antivirus 2013 13.0.0.3640
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    آقا من یک نسخه آنتی ویروس آویرا دارم که روش پسورد هستش ..کسی از دوستان می دونه چطور می تونم اینو ریمو کنم ؟؟؟؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من از avira internet security 2013 استفاده میکنم ولی چند وقتی هست دو سرویس web protection و mial protection برنامه غیر فعال شده و با تغییر فایل لایسنس و آپدیت به روز هم درست نمیشه الان حتما باید طبق مراحل پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنم تا درست بشه ؟ یعنی حتما باید برنامه پاک بشه؟
    با این روشی که دوستمون گفت کلا باید همیشه آفلاین آپدیت کنیم یا فقط بار اول؟

الان برای من این حالت هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    دوستان نسخه ی مجانی anti virus نصب کردیم ولی اپدیت نمیشه
    میزنه
    An error occured durring the file download

چرا؟

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

ویکی پدیا
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Avira Free Antivirus has been tested to meet all of the technical requirements to be Windows 8 Compatible
    Last edited by ~~~; 03-06-2013 at 00:21.

13. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من از اینجا 10تا ویروس دانلود کردم که آویرا 7تاشو شناخته. چجوری میتونم اون 3تای دیگه رو برای اویرا بفرستم تا از دفعه بعد شناسایی بشن؟؟! مرسی

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

من از اینجا 10تا ویروس دانلود کردم که آویرا 7تاشو شناخته. چجوری میتونم اون 3تای دیگه رو برای اویرا بفرستم تا از دفعه بعد شناسایی بشن؟؟! مرسی
    جواب به ایمیلت ارسال میشه

16. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •