تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 47 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

آتیش زیر صندلی خاموش شد، یکی هیزم بیاره دوباره روشنش کنیم
    +
    عکسایی که گفته بودم رو در جواب مهران جان میذارم، انتخاب کردم، فقط اندازه هاشونو درست کنم و امشب آپلود میکنم.

2. 5 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و ممنون از جوابات خیلی هم خوب بود الان تا حدودی میدونم سوالا به چه سمتی بره

کم مونده بود بارم بندی هم بکنی سوالا رو
    اینو یادم نبودا خوب شد یادم انداختی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : . اگه دعوا بکنم اغلب اوقات برندم، چون بارها و بارها به انواع دعواها پیش خودم فکر کردم و اینکه اگه یه وقت با کسی دعوام شد مثلاً چیکار کنم که کم بیاره، چه دعوای لفظی و چه دعوای فیزیکی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :چه خطری هستی حواسم باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    (سوالایی میپرسی ها، من بزور با خانوما حرف میزنم، اونوقت میخوای بزنمشون )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : پس خجالتی هستی آره ؟

V E S T A
    : گفته بودی دانشگاه تهران درس میخونی میدونی جو این دانشگاه خیلی با دانشگاههای دیگه فرق فوکوله نظرت درباره جو دانشگاه تهران چیه و دوسش داری ؟دوست داشتی

کدوم دانشگاه درس میخوندی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آره، تاحدودی میترسم.
    مرگ، نقطه انعطاف روح انسانه، حالا این نقطه انعطاف میتونه اونطرف یه دنیای دیگه باشه و میتونه پوچ باشه.
    چون بنا بر اعتقاداتی که دارن، حس میکن یه سری کارا رو درست انجام ندادن و حس گناه دارن. اما وقتی یکی رو ببینید که به گناه اعتقادی نداشته باشه، آنچنان از مرگ نمیترسه، چون حس گناهی نداره، فقط شاید بترسه که قراره از دلبستگی هاش جدا بشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یعنی اعتقاد به گناه باعث ترس از مرگ میشه ؟یه جورایی همونطور که گفتی به ایدئولوژی هر کسی ربط داره این احساس رو داشته باشن یا نه..

V E S T A
    :
    روزی چند ساعت برای پی سی وقتت رو میذاری ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کدوم انجمن دوست داشتی فعالتر باشی (از اول که وارد پی سی شدی)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اون یکی کدمه

یکی از عوامل اصلی فعالیت کاربرا تو اغلب فروم ها، صمیمیت بین کاربرا هست. شما کافیه چنتا از دوستان خوبتون تو فروم برن، اونوقت انگیزه فعالیتتون هم از بین میره

V E S T A
    : موافقم
    به اضافه اینکه قبلا برای خیلی از یوزرها اینکه پست مفید بدن مهم بود

خب خودم معنی این ضرب المثل ها رو میذارم

آنچه دلم خواست نه آن شد --- آنچه خدا خواست همان شد

آنقدر مار خورده تا افعي شده !

کنایه از کسی که1) انقدر پلید بوده که نیات پلید دیگران رو زود تشخیص میده 2) باهوش و زیرک هست و کلاه سرش نمیره و مو رو از ماست میکشه

از بي كفني زنده ايم !

کنایه از کسی که ندار و بی چیز است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : پایتخت سنگال و بنگلادش کجاست ؟(بدون سرچ بگو )

سنگال = داکار بنگلادش = داکا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : معنی پرچم ایران چیه ؟ معنی اسم کشور ایران چیه ؟

درسته

ایران: سرزمین آریایی ها٬ برگرفته از واژه «آریا» به معنی نجیب و شریف

پرچم ایران:

سبز - نشانه خرمی و دوستی
    سپید - صلح و دوستی (بر گرفته از نشانه زرتشتیان)
    سرخ - نشان خون از دست رفتگان در راه ایران

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دوست دارم آدم خوبی بمونم، یا حداقلش اینه که اگر کار بدی انجام میدم، در مرحله اول ضررش فقط خودم برسه و گریبان گیر بقیه نشه و در مرحله دوم میزان خوبی هام بیشتر از بدی هام باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یه سوال خوب یعنی چی ؟ حوب بودن رو تو چی میبینی ؟ اینکه همه ازت راضی باشن ؟ یا اینکه کسی ازت ضرر نبینه ؟ یا ..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خیر و شر مفاهیمی هستن که به فطرت آدما برمیگردن و مبناشون فطرت عمومی انسانا هست. اگر خیر و شر ساختگی و حاصل خیال پردازی ذهن باشن، پس انسانا فطرتی نخواهند داشت. (این نظر منه)
    از طرفی نمیشه توقع داشت که فقط یکیشون وجود داشته باشه.
    بنظر من، اصل اعتدال روی خیر شر هم صدق میکنه. وقتی دنبال عدالت میگردید، تو همه چیز میخواید عدالت باشه جز خیر و شر، یعنی انتظار دارید همه جا خوبی وجود داشته باشه، که این با اعتدال بین میزان خیر و شر تناقض داره !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگر خیر و شر ذهنی نیست و فطریه چرا تحت تاثیر مکان و زمان متفاوت میشه ؟ مثلا چیزی که تو مکان یا تو زمانی ممکنه شر محسوب شه جای دیگه محسوب نمیشه اگر فطری

هست باید تو تمام زمان ها درباره همه انسان ها در هر مکانی مثل هر غریزه ای ثابت میبود
    این میتونه دلیلی باشه برای ساختگی یا ذهنی بودن خیر وشر ؟

ممنون بابت سوالات خوبت.
    خودم نمیدونم جوابای درست و حسابی دادم یا چرت و پرت گفتم، ممکنه تو بعضی جوابا پرت و پلا گفته باشم، دلیلشم احتمالاً هماهنگ نبودن افکارمه، یعنی مثلاً تو ذهنم میگم که فلان نکته ها رو میخوام اشاره کنم، ولی وقتی میام بنویسم، همه رو قاطی میکنم و نتیجه اش میشه یه متن عجیب و غریب
    خیلی خوب بود بازم مرسی

چند تا سوال دیگه هم بپرسم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به ادبیات و شعر علاقه داری ؟ تاحالا شعر گفتی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به چه ورزشی علاقه داری و اگه ورزش میکنی خودت مشغول چه ورزشی هستی ؟(البته ازون نینجا و سامورایی که گفتی فکنم بدونم چه ورزشی میکنی)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : توو دوران بچگی یا نوجوانی تاحالا شده تلوزیون ، رادیو ، کولر، اتو، ظبط صوت ..کلا هر وسیله الکتریکی که دم دستت باشه رو تشریح کرده باشی ببینی توش چیه ؟(پسرا به این کارا علاقه زیادی دارن)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از چه غذایی خوشت میاد و چه غذایی رو میتونی خوب درست کنی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت اول مرغ بود یا تخم مرغ ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا که تهرانی دربند بهتره یا درکه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چه ماشینی دوست داری و خودت اگه ماشین داری ماشینت چیه ؟ (میتونی جواب این سوالم ندی)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تیپت چه جوری هست ؟ (اگه دوست نداری جواب نده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه قرار باشه بچه های فروم رو بیرون از نت ببینی کی یا چه کسایی رو دوست داری ببینی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جنگ جهانی اول چه سالی بود و به نفع چه کشوری خاتمه پیدا کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بهترین و بدترین خاطرت تو فروم چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تاحالا برق گرفتت ؟

مرسی و خسته نباشی فعلا برم ببینم چی میشه شاید بازم اومدم

4. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

با سلام حدمت دوست عزیز آقا مجتبی
    من سوالهام رو قرو قاطی میپرسم.برای تقویت ذهن
    با توجه به سنتون و تاریخ عضویت،چطوری با پی سی آشنا شدی؟
    فکر میکنید رنج سنی بازدید کنندگان انجمن موسیقی و کل انجمن چقدر باشه؟به نظرتون با توجه به اینکه شما ناظر انجمن موسیقی هستید دونستن این رنج سنی کمکی بهتون میکنه؟
    به شطرنج علاقه ای داری؟
    با توجه به اینکه علاقه مند به ریاضی هستی دوست داری معما بگم بری سر کار
    دوست داشتی جای کس دیگه ای باشی؟
    آدم بد بینی هستی؟
    دنیا رو چه جور جایی می بینی؟ آدماش رو؟
    کسی تو زندگیت هست که اگه نباشه دیگه نخوای باشی؟
    یه روز به عمرت مونده چیکار می کنی؟ کی رو می بینی؟
    پنج شخصیتی که حاضری به شام دعوتشون کنی؟
    پنج موقعیت تاریخی که دوست داشتی از نزدیک تجربه کنی ؟
    پنج شهری که دوست داری ادامه زندگی رو در اونجا سپری کنی؟
    به چه علت فیلم میبینی؟(با فرض اینه که چون سریالها را دنبال میکنی فیلم هم میبینی)
    پنج فيلم برتري که ديدي ؟
    پنج موسیقی متن فيلم که دوست داری؟
    تا حالا شده فیلمی رو فقط به خاطر موسیقی اش دوست داشته باشی؟
    اهل سینما رفتن هستی؟
    نظرت درباره ی اقتباس در سینما چیست؟ (همیشه میگن رمان بهتر از فیلمه !!!)

فعلا همین

6. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

1- میدونی 13 آبان چه روزیه ؟
    2- همه یعنی اکثرا از دم باید رای بدیم ؟
    3- تا حالا شده امضاء بخواهی و اونو ندن بهت ؟
    4- وظیفه سرنوشت کشور خیلی ارزش داره ؟
    5- تا حالا تو زندگیت چقدر دوشواری داشتی ؟ 6
    6- تا حالا یه دونه چوبتو بردن ؟
    7- تا حالا شده قلبت بگیره ؟
    8- از اون روزی که تو آمدی اینجا تا حالا, چقدر از پست هات پاک شده ؟
    9- شغل شریفتون ؟
    Last edited by anti-military; 24-01-2013 at 23:22.

8. 3 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آخ جون سوال !

+

عکسها در صفحه قبل قرار داده شدن، حالشو ببرید، ما رو هم دعا کنید

بریم واسه جواب دادن به سوالا....

10. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و ممنون از جوابات خیلی هم خوب بود الان تا حدودی میدونم سوالا به چه سمتی بره

خواهش میکنم.
    اما من نفهمیدم سوالا کدوم سمتی میرن

اینو یادم نبودا خوب شد یادم انداختی

کاش یادت نمینداختم، حیف شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :چه خطری هستی حواسم باشه
    آره دیگه، حواست باشه : ))

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : پس خجالتی هستی آره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یه زمانی خیلی خجالتی بودم، اما الان تا حدودی راه افتادم، با اینحال همچنان نسبت به یه سری افراد خجالتی محسوب میشم !

V E S T A
    : گفته بودی دانشگاه تهران درس میخونی میدونی جو این دانشگاه خیلی با دانشگاههای دیگه فرق فوکوله نظرت درباره جو دانشگاه تهران چیه و دوسش داری ؟دوست داشتی

کدوم دانشگاه درس میخوندی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از چه نظر فرق فوکوله ؟!
    جوش نسبتاً خوب و فان هست اغلب. البته اغلب اوقات شلوغ هست چون هم دانشجو زیاد داره و هم اینکه خیلی از افراد مختلف چه بعنوان مهمان و چه بعنوان غیر مهمان تو دانشگاه رفت و آمد دارن. گفتم شلوغی، یاد ترم نیمسال دوم افتادم که معمولاً تو این نمیسال هزارتا مدرسه دبیرستانی از دانشگاه بازید میکنن و اعصابمون میریزه بهم، میای دو قدم راه بری میبینی جلوی در پره و انواع مشکلات، سر و صدا هم زیاد میکنن !
    دوست دارم دانشگاه میشیگان درس بخونم، دارم سعی میکنم اینجا معدل کارشناسیم بالا بشه که بتونم اونجا ادامه بدم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یعنی اعتقاد به گناه باعث ترس از مرگ میشه ؟یه جورایی همونطور که گفتی به ایدئولوژی هر کسی ربط داره این احساس رو داشته باشن یا نه..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :آره، ولی خوب بطور 100% از جوابم مطمئن نیستم.

V E S T A
    :
    روزی چند ساعت برای پی سی وقتت رو میذاری ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : منظورت پی سی ورد هست دیگه ؟! بعضی روزا میشه که سر نمیزنم، بعضی روزا هم میشه که 7-8 ساعت تو پی سی هستم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کدوم انجمن دوست داشتی فعالتر باشی (از اول که وارد پی سی شدی)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اون یکی کدمه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :باید بگی اون بقیه کدومان ؟ .....نرم افزار، سخت افزار، ریاضیات، انیمیشن، زبان انگلیسی !

V E S T A
    : موافقم
    به اضافه اینکه قبلا برای خیلی از یوزرها اینکه پست مفید بدن مهم بود

خب خودم معنی این ضرب المثل ها رو میذارم

آنچه دلم خواست نه آن شد --- آنچه خدا خواست همان شد

آنقدر مار خورده تا افعي شده !

کنایه از کسی که1) انقدر پلید بوده که نیات پلید دیگران رو زود تشخیص میده 2) باهوش و زیرک هست و کلاه سرش نمیره و مو رو از ماست میکشه

از بي كفني زنده ايم !

کنایه از کسی که ندار و بی چیز است

سنگال = داکار بنگلادش = داکا

درسته

ایران: سرزمین آریایی ها٬ برگرفته از واژه «آریا» به معنی نجیب و شریف

پرچم ایران:

سبز - نشانه خرمی و دوستی
    سپید - صلح و دوستی (بر گرفته از نشانه زرتشتیان)
    سرخ - نشان خون از دست رفتگان در راه ایران

آفرین، دستت درد نکنه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یه سوال خوب یعنی چی ؟ حوب بودن رو تو چی میبینی ؟ اینکه همه ازت راضی باشن ؟ یا اینکه کسی ازت ضرر نبینه ؟ یا ..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یعنی در عین آسیب نرسوندن به بقیه، بتونم کمکشون کنم ! (البته طبیعتاً این امر در مورد دشمن فرق میکنه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگر خیر و شر ذهنی نیست و فطریه چرا تحت تاثیر مکان و زمان متفاوت میشه ؟ مثلا چیزی که تو مکان یا تو زمانی ممکنه شر محسوب شه جای دیگه محسوب نمیشه اگر فطری

هست باید تو تمام زمان ها درباره همه انسان ها در هر مکانی مثل هر غریزه ای ثابت میبود
    این میتونه دلیلی باشه برای ساختگی یا ذهنی بودن خیر وشر ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : درباره مفهوم خیر و شر گفتم فطری هستن. اینکه فطرتاً هممون تمایل داریم این دو مفهوم رو تعریف کنیم. حالا تعریفشون میشه کار ذهن که مفاهیم ساختگی اینجا بوجود میان !

خیلی خوب بود بازم مرسی

چند تا سوال دیگه هم بپرسم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به ادبیات و شعر علاقه داری ؟ تاحالا شعر گفتی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : علاقه دارم، اما نه علاقه وافر.
    تو شعر گفتن استعدادی ندارم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به چه ورزشی علاقه داری و اگه ورزش میکنی خودت مشغول چه ورزشی هستی ؟(البته ازون نینجا و سامورایی که گفتی فکنم بدونم چه ورزشی میکنی)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بیشترین ورزشی که دوست دارم بدون شک فوتبال هست، اما نه فوتبالی که بشینی پای تلویزیون ببینی، این مدل فوتبال رو سالهاست که باهاش خداحافظی کردم. دوست دارم خودم بازی کنم. تو خونه همیشه با هرچیزی که بشه مثل یه توپ رفتار کرد شروع میکنم فوتبال بازی کردن، تکنیکای روپایی و چیزای دیگه رو امتحان میکنم، حتی بعضی وقتا یه میله آهنی یا چوبی ببینم روی زمین افتاده، با پاهام سعی میکنم رو هوا نگهش دارم و ببینم تا چند ثانیه دووم میارم
    ورزش نینجتسو هم همونطور که حدس زدی علاقه دارم، داداشم داره میره اما خودم هنوز فرصت نکردم. البته یه چیزاییش رو همینجوری از اینور و اونور یاد گرفتم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : توو دوران بچگی یا نوجوانی تاحالا شده تلوزیون ، رادیو ، کولر، اتو، ظبط صوت ..کلا هر وسیله الکتریکی که دم دستت باشه رو تشریح کرده باشی ببینی توش چیه ؟(پسرا به این کارا علاقه زیادی دارن)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آره، همیشه با داداش بزرگم دل و روده ی کامپیوتر و انوع دستگاهای ضبط و رادیو رو باز میکردیم، من بیشتر دستیارش بودم، ولی همینجوری تو دوران بچگیم اسمبلی کردن کامپیوترا رو یاد گرفتم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از چه غذایی خوشت میاد و چه غذایی رو میتونی خوب درست کنی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خورشت لوبیا سفید، فطائر، فتّوش، عرائس، آویشن کوهی (که به زَعتَر بین عربا معروفه)، قیمه ی حلّاچی (قیمه نجفی) و یه سری غذاهای دیگه که الان تو ذهنم نیستن....
    متاسفانه تو غذا درست کردن استعداد زیادی ندارم، اما دارم سعی میکنم چنتا چیز میز از مادرم یاد بگیرم. دستپخت مادرم تو کل فامیل معروفه، وقتی میرم خوابگاه، دلم واسه غذاهای ماردم تنگ میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت اول مرغ بود یا تخم مرغ ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چند سال پیشا خوندم که اثبات کردن اول مرغ بوده. بجز روش علمیش، اگه اشتباه نکنم تو اسلام هم یه اشاره هایی به این موضوع شده، یادم نمیاد کجا !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا که تهرانی دربند بهتره یا درکه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جفتشون یه کوفتن ....فکر کنم دربند رو بیشتر میپسندم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چه ماشینی دوست داری و خودت اگه ماشین داری ماشینت چیه ؟ (میتونی جواب این سوالم ندی)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از پاگانی زوندا آر خیلی خوشم میاد. همچنین کرایسلر رو !
    ماشین خودم هم یک دستگاه فرغون هست که گوش حیاطمون خوابیده ....هنوز ماشین ندارم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تیپت چه جوری هست ؟ (اگه دوست نداری جواب نده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : وقتی با دوستام و پسرخاله هام میرم بیرون اغلب اسپرت میپوشم، ولی تو خانواده بخاطر وضعیت خانواده های فامیلامون خیلی نمیشه با اسپرت رفت !
    هم از تیپ اسپرت خوشم میاد و هم از تیپ رسمی، معمولاً هم بین این دوتا متغیرم !
    قبلاً عکسامو اینجا گذاشتم، میتونی تا حدودی تیپمو ببینی تو چه مایه هاست:
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=558125&p=7321940&viewfull=1#post7 321940
    همونطور که میبینی، تیپ معمولی هست، چیز خیلی بخصوص نداره. خودم هم از تیپ هایی که باعث جلب توجه میشن خیلی خوشم نمیاد، چون ماشالا ملت این کشور رو میشناسی دیگه، خیلی آدمای سر به زیری هستن !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه قرار باشه بچه های فروم رو بیرون از نت ببینی کی یا چه کسایی رو دوست داری ببینی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگری در کار نیست، حتماً میبینم، من بالاخره یکاری میکنم بچه های این فروم میتینگ بیان. خودم پایه ی ثابت میتینگ هستم، الان تقریباً 4 ساله که با بچه های یه فروم دیگه میتینگ برگزار میکنیم، طوری که تو میتینگ اول فقط 15-20 نفر بودیم و همه از تهران، اما تو میتینگ آخری (تابستونی که گذشت) حدود 300 نفر بودیم و از همه جای ایران اومده بودن، از جنوب ایران بگیر تا اون شمالِ شمالش. حتی خارج از کشور هم با چنتا از بچه های ساکن خارجِ ون فروم میتینگ برگزار کردیم. کم مونده بریم آمریکا اونجا هم میتینگ بذاریم، البته بعید نیست اینکار وبکنم، به محض اینکه پام برسه اونجا، چنتا از بچه های اون فروم اونجا هستن، میگم که بیان میتینگ : ))
    فعلاً ترجیح میدم اول خود بروبچ موسیقی رو بکشونم میتینگ، دارم برنامه میچینم چجوری خِفتِشون کنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جنگ جهانی اول چه سالی بود و به نفع چه کشوری خاتمه پیدا کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برو سرچ کن جوابو پیدا کن، من معلومتِ نداشتم رو به این راحتیا با کسی در میون نمیذارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بهترین و بدترین خاطرت تو فروم چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بهترین شاید مال وقتی باشه که کاربر فعال شدم، آخه تا قبل از کاربر فعالی تقریباً با هیشکی گپ نمیزدم، فقط یا چند نفر در حد 2-3 تا پیغام رد و بدل میکردم.
    بدترین خاطره شاید مال وقتی باشه که قبل از کاربر فعالی، اون اویل ثبت نامم، یه آهنگی تو انجمن موسیقی معرفی کردم که خیلی ناجور بود. اونموقع ها سواد درست و حسابی نداشتم، نمیدونستم تو آهنگه چی میخونه، الان که به اون پستم فکر میکنم، میبینم عجب سوتی بزرگی دادم. پستم هنوز هستش، همون روز یکی از بچه ها تو خود تاپیک بهم گفت که تو آهنگ چیزای بدی میخونه، منم پشت بندش یه پست عذرخواهی فرستادم.
    مدارک موجوده اما رو نمیکنم، خودتون برید بگردید پیدا کنید اون پستم رو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تاحالا برق گرفتت ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تا دلت بخواد. تو خوابگاه هربار میام شارژر لپ تاپ رو از برق بکشم، برق منو میگیره، یه حس باحالی داره، یدفعه شکه میشی، در واقع بهتره بگم حس جالبیه

مرسی و خسته نباشی فعلا برم ببینم چی میشه شاید بازم اومدم
    ممنون بابت سوالا.....اگه خواستی برگردی، بازم در خدمتیم !

12. 4 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام حدمت دوست عزیز آقا مجتبی
    کونیچیوا، دوست عزیز
    من سوالهام رو قرو قاطی میپرسم.برای تقویت ذهن
    منم قروقاطی جواب میدم برای تقویت ذهن

با توجه به سنتون و تاریخ عضویت،چطوری با پی سی آشنا شدی؟
    با توجه به سنم، وقتی اینجا عضو شدم رو اصلاً یادم نمیاد سر چی بود، اونموقع ها خیلی کوچیک بودم ولی فکر کنم سر همین بخش موسیقی بود !

فکر میکنید رنج سنی بازدید کنندگان انجمن موسیقی و کل انجمن چقدر باشه؟به نظرتون با توجه به اینکه شما ناظر انجمن موسیقی هستید دونستن این رنج سنی کمکی بهتون میکنه؟
    رنج سنی بنظر از 16 سال بگیر تا بالا، حتی بالای 30-40 هم پیدا میکنی !
    شاید در مواقعی دونستن رنج سنی بتونه تو تشخیص سلیقه یه نفر کمک کنه اما استثنا هم فراوونه، چه بسا آدمای بزرگی که همچنان اراجیف گوش میدن و نوجوونای کوچیکی که دارن کم کم تو خط صحیح موسیقی پیش میرن.

به شطرنج علاقه ای داری؟
    در حد یه ورزش فکری بهش علاقه دارم، هنوز یبارم بازیش نکردم، اصلاً نمیدونم قواعدش چطوریا ـست. شاید یه روز رفتم سراغش.

با توجه به اینکه علاقه مند به ریاضی هستی دوست داری معما بگم بری سر کار
    اگه دوست داری، بذار. سعی میکنم حل کنم، اگه نتونستم هم میذارم به حسابت که بعداً جبران کنم

دوست داشتی جای کس دیگه ای باشی؟
    خیر !

آدم بد بینی هستی؟
    به هیچ وجه !

دنیا رو چه جور جایی می بینی؟ آدماش رو؟
    جای خوبیه. مجموعه ای از خوبی ها و بدی در کنار هم تشکیل یه دنیا دادن، حالا یه سریا فقط میچسبن به خوبیا، بعضیا هم میچسبن به بدیا !
    آدمای این دنیا، از خود این دنیا عجیب ترن.

کسی تو زندگیت هست که اگه نباشه دیگه نخوای باشی؟
    نوچ !

یه روز به عمرت مونده چیکار می کنی؟ کی رو می بینی؟
    از آهنگام یه آلبوم جمع آوری میکنم که بعد از مرگم، این آلبوم نماینده من باشه !

پنج شخصیتی که حاضری به شام دعوتشون کنی؟
    دو جواب به این سوال میدم:
    1- دوستای صمیمیم
    2- از پنج تایم لاین مختلف میرم همزادهام رو دعوت میکنم (تو فیزیک کوانتوم، بُعد پنجم جهان همون تایم لاین هست، بعد چهارم هم زمانه)

پنج موقعیت تاریخی که دوست داشتی از نزدیک تجربه کنی ؟
    1- لحظه بوجود آمدن این جهان
    2- موقعیت ثبت یک اختراع یا کشف بزرگ در دنیا

3- ............... (این یکی رو نمیگم چون تقریباً به موضوعات ممنوعه ی فروم ربط داره)
    4- موقعیت دیدار و گفتگو با Vangelis

5- موقعیت همنشینی با افرادی مثل جیمز سایدیس

پنج شهری که دوست داری ادامه زندگی رو در اونجا سپری کنی؟
    بجز اونایی که تو پستای قبلیم گفتم، جای خاص دیگه ای مدنظرم نیست. هرجا که باشه، دوست دارم با آرامش زندگی کنم !

به چه علت فیلم میبینی؟(با فرض اینه که چون سریالها را دنبال میکنی فیلم هم میبینی)
    اغلب واسه اینکه ذهنم رو از مخمصه افکار و شلوغی آزاد کنم و اینکه چند نکته خوب هرچند کم از فیلم یاد بگیرم. همچنین، یکی از عوامل اصلی فیلم دیدنم، تقویت زبانم هست. خدا رو شکر سر همین فیلم و سریالا زبانم خیلی خوب شده. یبار تو یه روز 3 تا فصل سریال Weeds رو یه سره دیدم، روز بعدش که از خونه رفتم بیرون، بصورت ناخودآگاه همه افکارم داشت به زبان انگلیسی تو ذهنم پردازش میشد

پنج فيلم برتري که ديدي ؟
    1- َ12 Angry Men
    2- Forest Gump
    3- Inception
    4- V for Vendetta
    5- Face/Off

پنج موسیقی متن فيلم که دوست داری؟
    1- Hans Zimmer - Time (فیلم اینسپشن)
    2- موسیقی متن فیلم The Fountain (موسیقیش کار کلینت منسل هست)
    3- Digital Elvis & Zero - Theme From The Ocean (فیلم پشت درهای بهشت)
    4- Hans Zimmer - Journey To The Line (فیلم The Thin Red Line)

5- موسیقی متن فیلم We Bought A Zoo که کار هنرمند مورد علاقم Jonsi هست

تا حالا شده فیلمی رو فقط به خاطر موسیقی اش دوست داشته باشی؟
    دقیق یادم نمیاد، ولی فکر کنم جواب مثبته !

اهل سینما رفتن هستی؟
    تا حدودی. بعضی وقتا با دوستام میرم، آخرین بار هم فکر کنم تابستون بود ! چند ماه پیش میخواستم برم که بچه ها پیچوندن !

نظرت درباره ی اقتباس در سینما چیست؟ (همیشه میگن رمان بهتر از فیلمه !!!)
    دلیلی نمیبینم که تو اینجور سوالا، حتماً از یه طرف جانبداری کنیم. بنظرم در شرایط مختلف، هر دو طرف میتونن درست باشه، یعنی هم اقتباس خوبه و هم خوب نیست ! (عبارت ریاضیش میشه A XOR B )

فعلا همین
    آریگاتو بابت سوالا !

14. 6 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

1- میدونی 13 آبان چه روزیه ؟
    روز تعطیلی کلاسای دانش آموزا

2- همه یعنی اکثرا از دم باید رای بدیم ؟
    هرکی دلش میخواد میتونه رای بده، اگه دوست نداری، رای نده اما بعدش حق نداری سر نتیجه قر بزنی !

3- تا حالا شده امضاء بخواهی و اونو ندن بهت ؟
    خوشبختانه، نه ....

4- وظیفه سرنوشت کشور خیلی ارزش داره ؟
    سوالت رو متوجه نمیشم، متاسفانه !

5- تا حالا تو زندگیت چقدر دوشواری داشتی ؟ 6
    به مقدار لازم

6- تا حالا یه دونه چوبتو بردن ؟
    چوب چی رو ؟!

7- تا حالا شده قلبت بگیره ؟
    آره. اول این ترم لپ تاپم رو فرمت کردم و اطلاعاتم رو برگردوندم توش، بعدش اومدم یه پارتیشن اضافه کنم یهو دستم خورد رو یه گزینه که کل اطلاعات هارد رو به فنا میداد، اما خوشبختانه آخرش فهمیدم این برنامه رفته بود تو هنگ و همیشه موقع خروج از برنامه، تازه تغییرات Apply میشن !

8- از اون روزی که تو آمدی اینجا تا حالا, چقدر از پست هات پاک شده ؟
    خیلی کم پیش اومده. فکر نمیکنم بیشتر از 10 مورد باشه !

9- شغل شریفتون ؟
    شغل درآمد زا ندارم، یعنی خودم نمیخوامم چون روی بقیه ی کارام تاثیر مذاره، فعلاً تمرکزم باید روی درسم باشه.
    فعلاً هم دانشجو هستم و در کنارش تو اینترنت فعالیت میکنم.

موفق باشی....

16. 6 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

10

پدرتون روحانی‌ هستند ؟
    شما عرب هستید ؟ ( از نظر نژاد و اصل نسب ... )
    موسیقی در اسلام حرامه ؟

چرا عرب‌ها از ایرانیها نفرت و کینه دارند ؟
    Last edited by Ice Pain; 25-01-2013 at 13:14.

18. 3 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پدرتون روحانی‌ هستند ؟
    شما عرب هستید ؟
    درست حدس زدی !

20. 5 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •