دوستان من وقتی میخوام مرحبه بعده افغانستانو برم ارور mp_drone.d3dbsp میده و میگه که این فایله پیدا نیست؟کسی نمیدونه مشکلم چیه.؟درضمن این کرک ریپک که صفحه اول گذاشتین لینک درستشو کسی نداره همش Not founde که.
دوستان من وقتی میخوام مرحبه بعده افغانستانو برم ارور mp_drone.d3dbsp میده و میگه که این فایله پیدا نیست؟کسی نمیدونه مشکلم چیه.؟درضمن این کرک ریپک که صفحه اول گذاشتین لینک درستشو کسی نداره همش Not founde که.
بچه ها من از دانلودها بازی رو دانلود کردم ولی ستاپ نداره ! قضیه ش چیه ؟!
سلام.اقا من وقتی بازی رو اجرا میکنم لوگوی اول پخش میشه و بعد موقع پخش فیلم دوم ارور زیر رو میده.لطفا کمک کنید.
quit was not requested in the main thread
سلام. دوستان
من کرک proper رو ریختم توی پوشه بازی. مشکل بیرون پریدن حل شد. ولی یه مشکل دیگه پیش اومد، این که هر چی بازی رو پیش می برم و از بازی میام بیرون. دفعه بعد که وارد بازی می شم بر می گرده نقطه اول! چه کار کنم؟ خسته شدم از بس یه مرحله رو بازی کردم...
مرسی
سلام اگه میشه جوابه منو بدین من بازیو ریختم کرک هم گذاشتم stream هم دانلود کردم الان داره اجرا میشه و اکنت هم ساختم وارد بازی که میشم فیلم اولش میاد بعد که مینویسه skip the story کلیک چپ میکنم ولی این ارور و میده save device_pc:cannot open file for saving بعد چه ok کنی چه esc بزنی دوباره میاد منو ی اول بازی وقتی از بازی میاد بیرون این ارور و میده unhandled exception caught time zone رو هم درست کردم کمک کنید چیکار کنم مرسی
دوستان این ارور چیه بعد از مرحله افغانستان میاد انگار میگه مپ رو پیدا نکرده.
![]()
سلام
موقع اجرا کردن بازی این ارور رو میگیرم.
بعضی وقت ها هم این ارور
مشکل چیه ؟
آپدیت آفلاین steam وجود نداره؟
خونه نت ندارم چطوری اپدیت کنم؟
دوستان من تو یه مرحله دقیق نمیدونم یا 3 یا 4 که داریم با اسب میریم از جلو تانک ها میان بعد ما جلوی اون تانک دو لوله میفتیم باید اسب رو بلند کنیم!چجوری باید اسب رو اونجا بلند کرد!؟من نمیتونم!یکی راهنمایی کنه!؟
باید راست کلیک و چپ کلیک رو با هم نگه داری نباید پشت سرهم بزنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)