تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 117 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

شرط میبندم هیچی از سیستم fm نمی دونید هر وقت دچار ضعف تاکتیکی شدین به من رجوع کنید اینو میگم چون سال ها با تیمایی جون پسکارا پارما مالاگا بدن editبه صدر فوتبال اروپا رسیدمMHM
    خب چطور؟
    البته اینجا اساتید هستند سهیل خان و وین رونی جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

خب منم الان با والنسیا دو بار پیاپی قهرمان اروپا و اسپانیا شدم..خب الان یعنی خیلی خفنم و بقیه چیزی حالیشون نیست؟

این بازی رو به صرف قهرمان شدن انجام ندید.بیشتر لذتش به این هست که یه تیمی رو بسازی.بتونی پیشرفتش بدی و نظرها رو نسبت به خودت و تیمت عوض کنی.لذتی که مثلا در حفظ یک تیم با بودجه خیلی ناچیز در لیگ برتر یک کشور هست رو به نظرم هیچ قهرمانی ای نداره.هیجانش هم بیشتره..اینجوری به این بازی نگاه کنید..براتون لذت بخش تر هم میشه..

3. 5 کاربر از princeofpersia_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خب منم الان با والنسیا دو بار پیاپی قهرمان اروپا و اسپانیا شدم..خب الان یعنی خیلی خفنم و بقیه چیزی حالیشون نیست؟

این بازی رو به صرف قهرمان شدن انجام ندید.بیشتر لذتش به این هست که یه تیمی رو بسازی.بتونی پیشرفتش بدی و نظرها رو نسبت به خودت و تیمت عوض کنی.لذتی که مثلا در حفظ یک تیم با بودجه خیلی ناچیز در لیگ برتر یک کشور هست رو به نظرم هیچ قهرمانی ای نداره.هیجانش هم بیشتره..اینجوری به این بازی نگاه کنید..براتون لذت بخش تر هم میشه..

یه سوال توی صفحه اسکات اطلاعات کمی هست نمی تونم هی برم دونه دونه بازیکنا رو نگاه بندازم تو فیفا منجر صفحه اسکاتش هم تیم اصلی هم رزرو هم جوانان یه سری اطلاعات پایه هست(مثل درصد امادگی مهارت لول توانای سن و ...) اینجا نمی دونم چیکار کنم ستمه هی بری توی صفحه هر بازیکن

سوال بعد من یه اسکین دان کردم اجرا کردم که باحال شد به اسم scorpio13 dark 1.8 از این بهتر هم هست؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه سوال توی صفحه اسکات اطلاعات کمی هست نمی تونم هی برم دونه دونه بازیکنا رو نگاه بندازم تو فیفا منجر صفحه اسکاتش هم تیم اصلی هم رزرو هم جوانان یه سری اطلاعات پایه هست(مثل درصد امادگی مهارت لول توانای سن و ...) اینجا نمی دونم چیکار کنم ستمه هی بری توی صفحه هر بازیکن

سوال بعد من یه اسکین دان کردم اجرا کردم که باحال شد به اسم scorpio13 dark 1.8 از این بهتر هم هست؟
    رو بازیکن راست کلیک کن و بگو یکی از کمک ها برات گزارش تهیه کنن.مثلاً گزارش یک ماهه
    آدرس اون اسکین رو بده ما هم بریزیم ببینیم چطوره.منکه هرچی ریختم خوشم نیومد

6. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

رو بازیکن راست کلیک کن و بگو یکی از کمک ها برات گزارش تهیه کنن.مثلاً گزارش یک ماهه
    آدرس اون اسکین رو بده ما هم بریزیم ببینیم چطوره.منکه هرچی ریختم خوشم نیومد
    همون صفحاتی که که معرفی کردی از اونجا برداشتم اینو البتته چون تیره بود خوشم اومد فقط تصویر بک گراند صفحه منوی اصلی عوض کردم عکس دلخواه جاش گذاشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از spirit's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه عشق ساخت تیم و به اوج رسوندن یک تیم ضعیف را دارید اول از همه باید کمک های خوبی داشته باشید.کمک خوب هم که گرونه پس باید با حوصله حتی چند روز وقت صرف کنید برای این کار
    ضمناً تیم های ضعیف بیشتر از همه به خاطر ضعف دفاعیشون ضعیف هستند پس باید کمک هایی را بخرید که در کار دفاعی کاربلد هستن
    هیچ وقت قبل شروع فصل با یک تیم ضعیف بازی دوستانه با یک تیم قوی نندازید چون وقتی آبکش شدید در اون بازی روحیه تیم به شدت میاد پایین و حالا بیا و درستش کن.پس آخرین بازی دوستانه قبل شروع فصل با یک تیم بسیار ضعیف تر از خودتون باشه که بتونید لهش کنید
    Last edited by وین رونی; 29-05-2013 at 22:11.

10. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اگه عشق ساخت تیم و به اوج رسوندن یک تیم ضعیف را دارید اول از همه باید کمک های خوبی داشته باشید.کمک خوب هم که گرونه پس باید با حوصله حتی چند روز وقت صرف کنید برای این کار
    ضمناً تیم های ضعیف بیشتر از همه به خاطر ضعف دفاعیشون ضعیف هستند پس باید کمک هایی را بخرید که در کار دفاعی کاربلد هستن
    کمک ها رو چطور باید بخریم به چیاش توجه کنیم؟
    من چون بار اول فوتبال منجر بازی میکنم همون اول منچستر برداشتم تا ببینم چی به چیه
    این ادیتور کار همون که معرفی کردی رو میکنه؟

Last edited by spirit's; 29-05-2013 at 22:16.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کمک ها رو چطور باید بخریم به چیاش توجه کنیم؟
    من چون بار اول فوتبال منجر بازی میکنم همون اول منچستر برداشتم تا ببینم چی به چیه
    این ادیتور کار همون که معرفی کردی رو میکنه؟
    اتفاقاً خوب کاری کردی.چون اینجوری همه چیز برات محیا هست و کارها را بسپار دست کمکت و خودت بیشتر تو بازی نظربده(تعویض،تغییر سیستم)با این انتخاب(منچستر)چون انتخاب قوی هست از بازی زده نمیشی.یک کم که بازی اومد دستت بعد برو سراغ تیمهای ضعیف
    منچستر هم کمک های خوبی داره مخصوصاً مایک فلان که خودش یه پا همه کاره هست
    من با اون ادیتور کار نکردم اما مهیار می گفت ضعیف تر از FMEditor هست

13. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

کارهارو چطور بسپارم؟
    این تمرینات رو چطور باید چید میشه به عهده کمک گذاشت؟
    توی فیفا میشد برای هر روز چهار نوع تمرین گذاشت بازی کردین میدونین چی میگم اینجا چطوریه؟
    تمرین اختصاصی میشه برای هر بازیکن گذاشت؟اگه اره چطور؟(مثلا توی فیفا از هر بازیکن میخواستم توی پنج مهارت که خودم تعیین میکردم خودشو بکشه بالا)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    متاسفانه هنوز fm13 به دستم نرسیده .
    ولی من از سال 2004 تقریباً تمام ورژن هاشو بازی کردم به غیر از نسخه های 2006 و 2009.
    مهمترین دلیل جذابیت این بازی تقریباً واقعی بودن اون هست یک نکته رو که من همیشه مدنظر میگیرم جوانگرایی(+چند بازیکن با تجربه) در تیمم هست که همیشه بعد از دو - سه فصل خیلی خوب جواب میده و باعث میشه درآمدزایی زیادی برای باشگاه به وجود بیارید.
    اگه در دسته های پایین تر بازی میکنید سعی کنید به دنبال بازیکنان بدون قرارداد برید(سن زیاد مهم نیست) اگه بازی ملی هم داشته باشه که عالی میشه .
    از با استعدادترین بازیکن تیم جوانان هم حتماً بازی بگیرید شاید در آینده فوق ستاره نشن ولی در حد همون تیم می تونن باشن.
    فعلاً

16. این کاربر از armin999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •