Edited ...
Edited ...
Last edited by adameh_bahal; 03-07-2007 at 11:28.
میشه کمکم کنید؟؟؟؟
عجله دارم
متشکرم (ایشالا جبران کنم!!)
با سلام می خواستم طریقه شارز و دشارز یک خازن را توسط یک مدار ساده بدانم یعنی مداری ساده باشد که یک خازن را شارز سپس بعد از شارز اتوماتیک وار ان را دشارز کند وهمینطور این قضیه ادامه پیدا کند
سلام
من نیاز به یک تایمر و بیزر دارم.
نکته مهم اینه که باید حجم همه اینها با هم خیلی کم باشه و همچنین باید نازک باشند چون باید در جای خاصی کار گذاشته بشند.
مدار خیلی سادست فقط میخوام بعد از فشرده شدن ساشی 5 دقیقه بعد بیزر به صدا در بیاد.
البته کل کدار باید با یک باطری ساعتی کار کنه.
در بازار هم بیزری پیدا نکردم که کوچیک باشه. چیز خاصی سراغ ندارید؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من یک مدار میخوام طراحی کنم که شمارنده اعداد زوج باشه و روی سون سگمنت نشون بده.با اینا باید درست کنم:
ics:7476 , 7447 , e555 , پتانسیوم متر و غیره
کمکم کنید.....
سلام
من مدار دماسنج و ترموستات دیجیتالی را خیلی خیلی نیاز دارم
کسانی که اطلاعی در این مورد دارند حتما به من کمک فرمایند (ماه رجب است کارتون بی اجر نخواهد بود!!!)
حتی الامکان مدار بدون میکرو باشد
منتظر هستم
با سلام
دوستان ! آيا امكانش هست كه بتونيم براي صرفه جويي در مصرف كابل تصوير براي چند تصوير از يك رشته سيم برق معمولي استفاده كرد! بطوريكه در اين طرف بشه كانال هاي تصوير رو از هم جداشون كرد ؟
قديم مطلبي راجع به اين شنيده بودم ولي الان نيازش دارم ...
شايد بعضي از دوستان مطلب و درست نفهميده باشن اينجوري بگم كه در يك مسافت 2-3 كيلومتري چند خط تصوير رو ميخوام بكشم به يك ساختمان ولي كابل خيلي مصرف ميشه. ميخواستم بدونم دستگاهي ميشه درست كرد كه همه امواج رو با يك منطقي كه بشه اون طرف از هم جداشون كرد در هم يكي كنه و از طريق يك كابل معمولي مسافت 2-3 كيلومتري رو انتقال بدم ...
اگه راجع به اين مسئله چيزي ميدونين لطفاً كمكم كنين! يا تو اينترنت دنبال چي بگردم ؟ دقيقا دنبال چه مطلبي بگردم ؟
ممنون از راهنماييتون
و اينم بگم كه نميتونم از آنتن استفاده كنم ...
از سیم برق معمولی نمتونین استفاده کنین چون تضعیفش برای پهنای باند تصویر خیلی زیاده
ولی میتونین یه کار دیگه بکنین هر کدوم از تصاویر رو با استفاده از یک مدولاتور مدوله کنین (با فرکانسهای متفاوت) و مجموعه رو بعد از ترکیب کردن باهم از طریق یک کابل کواکسیال انتقال بدین .
برای مدولاتور هم میتونین از مدولاتور های آماده بازار استفاده کنین و برای ترکیب کننده هم از تقسیم کنندهای آنتن بصورت برعکس استفاده کنین
موفق باشین
سلام
ميخواستم ببينم كسي مدار گيرنده و فرستنده با برد زياد نقشه اش رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من می خواستم همین مدار رو در خواست بدم که شما زحمتشو کشیدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)