تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 81 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام خدمت قمي هاي عزيز
    من خودم شاتل (eco 512) دارم، و راضي هستم الان 2 هفته‌ست كه سرويس گرفتم و تا حالا قطعي نداشتم.
    دوستم صبا داره سرعت 128 . به قول دوستان، صبا 1 مگ ميده ولي اين رو share ميكنه بستيگي به تعداد كاربرا داره . شنيدم بيشترين سرعتي كه تا حالا بهش رسيده 50 كيلو بود ولي اكثرا روي 10 الي 20 هست. شبا هم كه افتضاح با 5 كيلو داره دانلود ميكنه. پشتيباني هم الان چند ماهه بهش ميگه قراره پهناي باند رو افزايش بديم.
    به هر حال هر كس كارت طلايي شاتل خواست در خدمتيم.

2. این کاربر از iraniran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از دوستان اگر به محض اینکه از آمدن پورت عمار یاسر برای صبا و شاتل اطلاع پیدا کردند اطلاع بدهند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز قمی
    من قبلا با 384 پارس آنلاین تو اداره کار کردم، ماهیانه 85 تومن بود با 20 گیگ و ماهی 2روز قطعی و سرعت دانلود 45kb/s
    امیدوارم اطلاعات واستون مفید باشه
    من متوجه نشدم آخر شاتل بهتر هست یا صبا، ولی تصمیم گرفتم 128 صبا بگیرم،
    یه سوال داشتم که اگه میدونید لطف کنید جواب بدین، کدوم شرمت شبانه رایگان دااره؟0

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز قمی
    من قبلا با 384 پارس آنلاین تو اداره کار کردم، ماهیانه 85 تومن بود با 20 گیگ و ماهی 2روز قطعی و سرعت دانلود 45kb/s
    امیدوارم اطلاعات واستون مفید باشه
    من متوجه نشدم آخر شاتل بهتر هست یا صبا، ولی تصمیم گرفتم 128 صبا بگیرم،
    یه سوال داشتم که اگه میدونید لطف کنید جواب بدین، کدوم شرمت شبانه رایگان دااره؟0
    تا چند وقت قبل که فقط صبا داشت و شاتل نداشت

صبا از ساعت 3 تا هفت صبح رایگانه

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

همراه اول عزيز با توجه به پي ام تون مثل اينكه خيلي عشق دانلود هم هستيد. در حال حاضر شاتل از ساعت 1 تا 7 صبح رايگان هست. من خودم 512 رو دارم . ديروز از ساعت 2.5 تا ساعت 6.5 حدود 700 مگ دانلود كردم البته بيشتر توي سايتها گشت و گذار ميكردن بيشتر دوستان از ساعت 1 تا 7 حدود 1200 مگ دانلود ميكنند. من هر شب سرعتم روي 60 تا 65 هست. دوستم صبا 128 داره و ميگه هر شب 150 مگ دانلود ميكنه در كل ميگه شب ها سرعتش بالاتر از 10 تا نميره. و خود صبا هم ميگه ما سرعت رو در شب بين كاربرها share ميكنيم. به هر حال من شاتل پيشنهاد ميكنم.

داره خودمونی میشه hadidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر میرسه فقط توی قم اینطوری شده که پینگای شاتل به شدت بالا رفته به نظرم نمیرسه منطقه خاصی باشه درسته؟

سرعت هم نوسان داره!

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره

معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راجع به صبا چند تا نكته بگم:
    من 128 صبا دارم از مركز شهيد بهشتي و عمارياسر.سرعت تو مايه هاي افتضاحه.من واسه كارم بايد فايلهاي بالاي 100 مگ رو دانلود كنم و تو اين زمينه صبا كاملا كم مياره.
    زنگ زدم دفترشون كه تو ساختمان عدل هست.گفت اقا همه زنگ مي زنن و تشكر مي كنن كه سرعت واقعا رفته بالا.تعجب مي كنم شما داري شكايت مي كني!
    دوستي دارم كه تو مركز ديتاي قم هست.ايشون مي گفت تو حالت استاندارد يك خط بايد بين 8 نفر share بشه.در صورتي كه صبا بين تعداد بيشتري share مي كنه و اين باعث افت سرعت مي شه.
    البته اينم بگم كه 4-5 ماه پيش واقعا سرعت خوب بود و گاهي تا 100 كيلوبايت هم دانلود مي كردم.ولي الان بين 15 تا 25 هست.
    به هر حال مصمم هستم اينبار از شاتل بگيرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض وصل شدن 2 روزه

من ابتدای هفته گذشته(هفته سوم فروردین 1388) پول به حساب شاتل ریختم ولی چون eco512 می خواستم و باید نامه می آوردم تا 3 شنبه طول کشید.3شنبه شب خانمم نامه را به نمایندگی شاتل داد و امروز ظهر(5شنبه) خطم قطع شد،فهمیدم دارن رانژه می کنند،بعد از وصل شدن یه کم ور رفتم دیدم کانکت نمیشه گفتم شاید مودمم خراب باشه.زنگ زدم نماینده شاتل گفتم خط من رانژه شده ولی کانکت نمی شه،گفت:من باید تایید کنم و 1 ساعت دیگه کانکتی.در کمتر از 2 روز ADSL من وصل شد.اضافه کنم تا وقتی که نامه را تحویل شاتل نداده بودم،درخواست من در حالت ثبت سفارش بود و مدارک من(شماره فیش واریزی،درخواست حضوری من) را هنوز به تهران نفرستاده بودند،این مطلب را در قسمت روند راه اندازی سرویس در سایت شاتل دیدم.

در آغاز فعالیت hastfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کسی مودم adsl دست دوم و ارزون یا اجاره ای سراغ نداه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •