سلام
من باری فیفا 13 رو نصب کردم (نسخه بلک ب***)ولی اجرا که میکنم صفحه سیاه میاد بالا و ارور زیر نشون داده میشد لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من باری فیفا 13 رو نصب کردم (نسخه بلک ب***)ولی اجرا که میکنم صفحه سیاه میاد بالا و ارور زیر نشون داده میشد لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هیشکی نیست جواب بده ...؟ دوستان عزیز کجایید؟
به غیر از آپدیت گرافیک ...
باید ویندوز رو هم آپدیت کنین .
فایل های موجود در پوشه نصب بازی رو هم نصب کنین FIFA 13/_installer folder/directx/redist
رزولوشن و گرافیک بازی رو در فیفا کانفیگ یک مقدار کمتر کنین . شاید سیستم شما توانایی اجرا در بالاترین حد گرافیکی رو نداشته باشه.
کارایی که گفتید رو انجام دادم نشد
شما ویندوز رو هم آپدیت کردین ؟!
در فیفا کانفیگ گزینه Disable Windows Aero Theme رو تیک بزنین .
فیفا رو هم از روی Shortcut بر روی دسکتاپ اجرا نکنین . از طریق فیفا کانفیگ اجرا کنین .
گزینه Vsync رو غیر فعال کنید .
دسترسی فایل فیفا 13 و فیفا کانفیگ به اینترنت رو بوسیله فایروال قطع کنید
بچه ها من درایور 12.10 ati رو دانلود کردم ..بعد از نصب درایور 12.10 بازیم به شدت تیک داره و خیلی افتضاح شده...بقیه بازیا مشکلی ندارم و قبل از نصب این درایور هیچ مشکلی نبود..کسی میدونه مشکل از کجاست؟
اگه واقعا مشکل دارین میتونید درایور رو حذف کنید وبه حالت اولیه برگردونید :
1. راست کلیک روی my computer و انتخاب properties
2. انتخاب manage
3. انتخاب گزینه device manager
4. انتخاب کارت گرافیک و راست کلیک روی آن و انتخاب properties
5. انتخاب تب Driver و زدن گزینه Roll back driver
سلام.
من FIFA را نصب کرده ام. (البته از حالت زیپ خارج کردم، نصب شده تحویل گرفتم) نمی دانم کدام نسخه است ولی شامل دو DVD بود.
همه نصبیات داخل پوشه FIFA، از DX گرفته تا VC و... را نصب کرده ام. کارت گرافیکم را یک ماه پیش آپدیت کردم و آخرین ورژن کامل DX را هم نصب کرده ام. ولی بازی اجرا نمی شود. یعنی وقتی رو بازی کلیک میکنم اصلا نه خطا می دهد نه هنگ می کند و نه هیچ چیز دیگه ای!
آنتی ویروسم ندارم.
از config هم اجرا میگیرم همین مشکل هست. اصلا همه فایلهای اجرایی را اجرا کردم ولی هیچی! فقط 10 ثانیه کنار نشانگر موس یه چی میچرخه و بدشم هیچ!!!
اخه این درایور fps بیشتری تو بازیهای دیگه بهم میده..ولی فقط تو فیفا این مشکل هست واقعا نیمدونم دلیلش چیه...هر چی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد...
کمک، دارم دیونه میشم... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)