توی خود فدورا بجز kpdf می تونی از gpdf و xpdf هم استفاده کنی.
در ضمن adobe acrobat reader برای لینوکس هم وجود داره که می تونی از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنی![]()
توی خود فدورا بجز kpdf می تونی از gpdf و xpdf هم استفاده کنی.
در ضمن adobe acrobat reader برای لینوکس هم وجود داره که می تونی از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنی![]()
gpdf و xpdf كه مي گي كجا هستن تو گرافيك كه نبودن كجا بايد دنبالشون بگردم؟
يا رفيق با adobe acrobat reader بازش مي كنم اين ارورو رو ميده
اين عكسو ببين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جور که از ارور من فهمیدم... فایلت encrypt شده و ظاهراً باز نمی شه. توی ویندوز امتحان کردی ببینی باز می شه یا نه؟
xpdf و gpdf رو من توی منویهای gnome دیدم. رفتم لیتوکس مسیر دقیقشو می گم. می تونی از توی ترمینال هم بزنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز با gpdf پس مي خاد xpdf رو ندارم با kpdf هم ديدي كه چه اروري ميده تو ويندوز اجرا مي كنم فقط با اكروبات 6 به بالا اين فايل اجرا ميشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته که به خاطر پایین بودن ورژن آکروبات هست (توی ویندوز). برای لینوکس چیزی ننوشته ولی فکر می کنم این فایل توی لینوکس تحت هیچ شرایطی باز نشه....
کاری که به نظرم می رسه اینه که بری تو ویندوز و با آکروبات 6 به بالا بازش کنی و اونجا compatibleش کنی با نسخه های پایین تر آکروبات.
من میگم اول به کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسوردشو بردار بعد توی لینوکس امتحان کن
همین برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست
Last edited by mahmood-gt2; 30-11-2006 at 23:20.
دوست عزيز تو ويندوز اجرا ميشه البته فقط با اكروبات 6 به بالا ولي تو لينوكس پس مي خاد
+
برانامه wine ر ونصب كردم اما اين ارور رو مي ده ميشه كمكم كنيد.
دوست عزيز اين عكس اون اروري هست كه ويني ميده ميگه يه فايل بازي نميشه در حالي كه گشتم اون فايلو داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از بچه ها گفت بد نصبش كردي من 3 بار ديگم نصبش كرد اما باز فرق نكرد
+
چه جوري با لينوكس بيام تو نت؟
مودمم اينه
genius
gm56pci-sa
Last edited by vorojax; 01-12-2006 at 09:25.
راستي دوستان در كنار سوال هايه بالا اينم بگيد دمتون گرم
از كجا بفهمم لينوكسم چه ورزني هست
Last edited by vorojax; 01-12-2006 at 09:29.
بابا كسي نيست به كمك كنه؟!!!
دفه قبلم همينجوري شد بي خيال لينوكس شدم بابا دمتون گرم ايندفعه نا اميدم نكنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)