سلام دوستان.من از بازی میپریدم بیرون کرک 1.1 رو نصب کردم اصلا دیگه اجرا نمیشه
سلام دوستان.من از بازی میپریدم بیرون کرک 1.1 رو نصب کردم اصلا دیگه اجرا نمیشه
خلاصه میگم
نسخه رلودد رو نصب کنین به همراه اپدیت کارت گرافیک وهیچ سیوی از جای دیگه وارد نکنید اگه بازم از بازی بیرون پرید گرافیک رو بیارین پایین
آیا نرم افزاری وجود داره که بشه باهاش آنلاین بازی کرد؟ مثل pes green که برای 2012 بود؟
سلام دوستان .میشه یکی map واسه لباسها رو که تو فولدر gdb - uni هست(تو کیت سرور) رو بهم بده؟ حجمش 1 کیلوبایت فقط !! هرچی لباس میذارم تو بازی اعمال نمیشه اصلآ.
سلام وقتی pes 2013 بازی می کنم بعد از چند دقیقه بازی اهسته می شه بعد از دو دقیقه دوباره درست می شه بعد دوباره کند می شه کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بگم من بازی رو خریدم و دانلود و کرک و این کار ها نکردم
اقا یه مشکلی پیدا کردم من
پچ 2.5 رو دانلود کردم و نصبش کردم همه چی درست شد ولی وسط بازی کرش میکنه!!
قبل از نصب پچ این مشکلو نداشتم
کرکم ریلود هست
لطفا راهنمایی کنید
راستی دوستان این پچ کرک هم داره یا نه؟
دوستان خواهشا سریع پاسخ بدین![]()
سلام دوستان
تازه یه لپ تاپ خریدم نمی دونم چرا بعضی موقع ها بازی می کنم یهو از بازی میاد بیرون
مشخصات
core i7 3612
ram8 GB
HDD 750 GB
VGA: AMD radeon 7670 2 GB
مارکش هم اچ پی هست. البته فکر نکنم این دیگه ربطی داشته باشه
کارت گرافیک من 2 گیگه اما موقع اجرا ارور میده که مشخصات سیستم شما برای اجرای بازی مناسب نیست که سه گزینه داره ، من ignore رو میزنم و بازی اجرا میشه ولی نه با کیفیت خوب . سخت افزار لپتاب مناسبه و مشکلی نداره . دو تا نسخه ی مختلف از بازی رو هم تست کردم و جواب نداده .
کسی همچین اروری موقع اجرا دریافت کرده ؟! مشکل چیه ؟
مشکل شما رو توضیح دادم چرا تایپیک رو مطالعه نمی کنید
برای لپ تاپ های که دو تا گرافیک دارن باید گزینه run as high performance grafic رو بزنید یا یه چیزی شبیه به این
دوستان کسی میتونه فایلهای منتخبها رو از توی این پچ استخراج کنه؟در ضمن منتخبها جای کدام لیگ اضافه شدند؟
PESJP Patch 2013 1.3.3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)