حذف گوگل مپ از نظر من خیلی سریع انجام شده و یک تصمیم شک شبه هست . اگر اینطور نبود همه ما می دونیم که اپل روی محصولاتش وقت زیادی صرف می کنه و این محصول به طرز وحشتناکی افتضاح از آب دراومد که دلیلش عجله هست .
هنوز از قرارداد گوگل مپ حدود 1 سال باقی مونده اینم ذکر کنم و همچنین اپل اجازه آپدیت نرم افزارهای یوتیوب و مپ رو به گوگل تا اون حدی که اونا می خواستن تا به حال نداده بود .
حتی استفاده از کدهای خاص تو کروم هم داده نشده که باعث افزایش سرعت نیست به سافاری بشه ، که این خودش کاملا مشخصه طرفدار جیب خودشون هستن یا مصرف کننده .
در مورد طراحی آیفون 5 فقط یک چیزی میگم ،
آیفون 5 من نمیگم خوب نیست من میگم کامل نیست . طراحی 2 ساله گوشی نباید این باشه ، من به شخصه 2 ساله منتظر 5 بودم ، از اینور یکی می گفت این گوشی پدر اون گوشی رو در میاره ، بهترین گوشی دنیا هست و ...
از نظر طراحی که فکر نمی کنم بهترین باشه ، حتی به طراحای ایرانی هم 2 سال تایم بدی بگی یه گوشی بزن از این بهتر میزنه ! ( 2 سال تایم کمی نیست )
شما طرح های 2 سال پیش سایر کمپانی ها رو ببینید ، طرح های فعلی رو هم ببینید . متوجه منظور من میشید .
در مورد پیشرفت اپل ، به نظر من اپل پیشرفت خاصی نکرده .
یه توضیح کوتاهی میدم که اپل چیکار می تونست بکنه و نکرده ، شاید هم این کارها رو انجام دادن ولی گذاشتن تو جیبشون برای آیفون بعدی !
1 - تکنولوژی شبیه PureMotion HD+ display ( نمی دونم با گوشی های سری لومیا یا N9 کار کردید یا نه ولی من به شخصه عاشق صفحه این گوشی ها هستم .
اون سیاهی صفحه نمایش با سیاهی بدنه گوشی کاملا ست شده یعنی عمرا متوجه نمیشید اختلاف صفحه نمایش با بدنه رو . ( این یک تکنولوژی هست )
یا یکی از تکنولوژی ها این صفحه نمایش میشه به تنظیم رنگ صفحه نمایش برای دیدن صفحه تو هر موقعیتی حتی زیر نیر خورشید .
2- یک طراحی کاملا منحصر به فرد نه شبیه 4 و نه 4s ، نه 3g .
زمانی که استیو اومد 4 رو معرفی کرد نسبت به نسخه قبلی تغییرات انقلابی داشت ، همه باید این رو قبول کنیم . ولی الان تغییر انقلابی نمی بینیم .
3 - تغییرات زیاد تو نسخه IOS 6 .
آخه من نمیدونم این اپل حتی عکس بک گراند بخش ستینگ رو از اول تولد این سیستم عامل چرا عوض نمی کنه ! حتما بعضی ها میگن این عکس خوبه نیازی به تغییر نداره ! منم میگم بروکی
4 - امکان شخصی سازی Notification bar : اینو کی نمی خواد داشته باشه ؟ همه می خوایم ولی دست همه بسته هست . ( اونایی که نمی خوان جیلبریک کنن )
5 - تغییر تو ظاهر سیستم عامل ، مثل صفحه اول ، بخش ستینگ ، ماشین حساب ، ساعت ، تایمر
من به شخصه خسته شدم از دیدن اینا تو چند سال اخیر و دنبال آپدیت هستم که ارائه نشد .
به همین دلیل میرم سراغ گوشی بعدی گوگل تا اپل به خودش بیاد .