تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 62 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

نکنه از نظر شما سایز و اینچ تبلت پتنت هست!!!

واقعا شما مصداق بهونه بنی اسراییلی هستید

اپل فقط ایفون میزنه میگید چرا به مشتری احترام نمیزاره چرا رنگش رو، سایزش رو، ...تغییر نمیده چرا نسبت به چند سال پیش تغییر نکرده

حالا هم که اومده تغییر داده می گید چرا تغییر داده

استیو مرحوم یه حرفی حالا نمیدونم راست و دروغ زد بعد هم مرد می خواید از قبر در بیاد از شما معذرت خواهی کنه؟
    شما خوب توجه کن هیچ وقت مستقیم به سوالات من جواب نمیدی ، همش تفره میری

برادر من ، من نه با شما ، نه با شرکت اپل ، نه با طرفداراش مشکلی دارم . من خودم طرفدار شرکت اپل بودم !
    شرکت اپل سیاستی که داره از نظر شخص من خوب نیست ، به من ربطی نداره شرکت اپل با گوگل چه مشکلی داره ولی این درست نیست که برداره مپ رو از گوشی حذف کنه ( که کاملا مشخص هست تصمیم کاملا اشتباهی بوده و هست که خودشون هم عذرخواهی کردن . ) .
    شاید مپ تو ایران چندان برای من کارایی نداشته باشه ولی من به شخصه شرکت رو از نظر مشتری مداری بررسی می کنم .

اون زمانی که استیو اومد گفت اندازه 3.5" بهترین اندازه هست و همه اون رو تایید کردن ما که حرفی نزدیم گفتیم راست میگه .
    الان اومده کرده 4" ما حرفی زدیم ؟

بنده میگم اپل باید خودش رو با دنیا هماهنگ کنه ، نه اینکه مغز طرفداراش رو با خودش هماهنگ کنه .
    آندروید طی چند سال اخیر چه تغییراتی داشته ؟
    طراحی گوشی های سامسونگ ، اچ تی سی چه تغییراتی داشته ؟
    تغییرات سیستم عامل ویندوز فون چقدر بوده ؟
    بهبود تکنولوژی صفحه نمایش لومیا 920 چقدر پیشرفت کرده ؟

آیا اپل نمی تونسته ؟ من شک ندارم که می تونست بهتر از اینها هم می تونست . ولی اپل داره سیاستی رو پیش میبره که بیشتر پول بیاد تو حسابش و تعصب افرادی مثل شما رو نگه داره تا بخواد یک گوشی کاملا پیشرفته بده بیرون و 5 برابر زحمت بکشه برای آپدیت های بعدی .

من با شما بحثی ندارم چون شما جز حرف خودتون حرف استیو جابر رو هم قبول نمی کنید پس خواهشا از صحبت من نقل قول نکنید که حوصله بحث ندارم چون به جایی نمیرسیم .

2. 7 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یک زمانی می گفتن همه دارن از اپل تقلید می کنن ، اپل تبلت زد فلان شرکت هم زد ، اپل گوشی هوشمند زد باقی شرکت ها هم زدن .

الان نشستم ببینیم آیا میگید مثلا گوگل تبلت 7 اینچی زد ، اپل هم زد ؟ نمیگید شک نکنید
    قبل از اپل، هم تبلت وجود داشت هم اسمارت فون. ولی چطور شد که بعد از اومدن تبلت و اسمارت فون اپل کلا ورق برگشت؟ که دیگه بحثش طولانی و البته تکراریه.
    حالا هم هنوز اتفاقی نیفتاده. صبر کنید تا ببینیم این تبلت 7 اینچی اصلا معرفی میشه یا نه. شاید معرفی شد و باز هم قضیه اسمارت فون و تبلت این دفعه برای تبلت های 7 اینچی تکرار بشه.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اولا شما یه بحث رو به سرانجام برسونید بعد به ما بگید کلی گویی می کنید

شما همین چند تا پست اخیر رو مشاهده کنید هر درفعه یه بحث رو وسط می کشند حتی بحث هایی که قبلا چند بار بهش جواب داده شده (علی جان زحمت کشیدن و خلاصه شو چند تاپیک قبل گذاشتن)

در اخر اون اخرین پست من اگه کلی گویی بود در جواب کولی گویی پست قبلتر شما بود، خواهش دوستان به پست 343یه نگاه بندازن بگن من در مقابل چه بحث و نکته خاصی که شما مطرح کردید کلی گویی کردم!!!

بعد هم دعوای اپل و گوگل به کاربرها چه ربطی دراه، اپل گوگل مپ رو بطور پیش فرض از ios حذف کرده شما و هر کاربر دیگه ای می تونه بره app گوگل ارت رو از ایتیونز دانلود کنه و نصب کنه مدیرعامل اپل هم نیومده به گوگل بگه شما حق ندارید تو ایتوینز app شو

بسازی و نصب کنی. فرق حذف بصورت پیشفرض و حذف کلی برنامه زمین تا اسمون فرق می کنه.

اون زمان که اپل ایفون میزد شما اسمارت فون دیگه ای سراغ داشتی یا میشناختی که بخوای در مورد خوب یا بد بودن 3.5 اینچ نظری داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو جمله هاتون خودتون فتوا میدید خودتون هم از فتوا تون نتیجه می گیرید. انگ زدن که شاخو دم نمیخواد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط =CYBER=
    به من ربطی نداره شرکت اپل با گوگل چه مشکلی داره ولی این درست نیست که برداره مپ رو از گوشی حذف کنه ( که کاملا مشخص هست تصمیم کاملا اشتباهی بوده و هست که خودشون هم عذرخواهی کردن . ) .
    شاید مپ تو ایران چندان برای من کارایی نداشته باشه ولی من به شخصه شرکت رو از نظر مشتری مداری بررسی می کنم .
    دلایل حذف مپ گوگل خیلی زیاد بود. مثلاً اینکه گوگل یه سری از سرویسها که توی مپ اندروید بود رو به اپل ارائه نمیداد. به علاوه مسائل تبلیغات و چیزای دیگه که کفر اپل رو در آورد و خودش دست به کار شد. قضیه اصلاً مشکل داشتن و دشمنی و این چیزا نیست. که اگه بود چه کسی عصبانی تر از استیو؟ مگه او نبود که میگفت اندروید محصول کپیه و حاضرم باهاش جنگ هسته ای راه بندازم؟ اگه قضیه واقعاً این بود که باید زودتر از اینها مپ رو حذف میکردند. ولی اینجا صحبت سر مصرف کننده ست. دعوای بین دو تا شرکت به مصرف کننده مربوط نمیشه و نباید دودش تو چشم اون بره.
    لطفاً یه خورده از این بررسی های مشتری مداری واسه بقیه هم بکنید!!!

• امنیت کاربران اندروید در گوگل پلی کاملاً تضمین شده ست؟
    • آپدیت های نرم افزاری به طور منظم ارائه میشن؟ (اصلاً ارائه میشن؟)
    • سیستم عامل گوشی شما با سخت افزارش کاملاً مچ شده؟
    • باگ های مربوط به گوشیتون رو باید به کی بگید؟ به گوگل که سازنده نرم افزاره، یا به سازنده سخت افزار، یا به کسی که نرم افزار رو Optimize کرده؟ آشپز چندتا شد؟
    • ...

هیچ وقت از این بررسی ها واسه بقیه انجام دادید؟

بنده میگم اپل باید خودش رو با دنیا هماهنگ کنه ، نه اینکه مغز طرفداراش رو با خودش هماهنگ کنه .
    بنده هم میگم رقبا باید خودشونو با دنیا هماهنگ کنند. نه اینکه بشینند تا اپل یه چیزی بده بیرون و پس فرداش بیان با ایده گیری کامل، همونو بسازن و باهاش به اپل و طرفداراش سرکوفت بزنن و مسخره شون کنند.

آیا اپل نمی تونسته ؟ من شک ندارم که می تونست بهتر از اینها هم می تونست . ولی اپل داره سیاستی رو پیش میبره که بیشتر پول بیاد تو حسابش و تعصب افرادی مثل شما رو نگه داره تا بخواد یک گوشی کاملا پیشرفته بده بیرون و 5 برابر زحمت بکشه برای آپدیت های بعدی .
    به نظر شما این همه تغییر کافی نیست؟
    نقل قول نوشته شده توسط Stream
    آیفون جدید صفحه نمایش جدیدی دارد، صفحه تاچ لمسی جدیدی دارد، شیشه محافظ جدیدی دارد، جنس بدنه جدیدی دارد، دوربین جدیدی دارد، کیفیت ساخت متفاوت و بسیار بالاتری دارد، تکنولوژی وای فای جدیدی دارد، طراحی جزئیات کاملا متفاوتی دارد، پردازشگری یک نسل جلوتر از همه بازار دارد، کامل ترین پشتیبانی LTE و شبکه های مخابراتی را دارد، شارژر جدیدی دارد، حتی جزئیاتی مثل محل قرارگیری جک هدفون بهینه شده، سیستم صوتی - اسپیکر و میکروفون - های جدیدی دارد، هدفون های جدیدی دارد. هیچ چیزی در آیفون 5 پیدا نمی کنید که نسبت به نسل قبل بطور محسوسی بهتر نشده باشد. همه اینها روی هم، ولی ظاهر آیفون جدید دقیقا - و به عمد - طوری طراحی شده که تداعی کننده طراحی اورجینال آیفون باشد.
    +
    نقل قول نوشته شده توسط Stream
    اپل تنها کمپانی ای است که از مراحل ساخت قطعات آیفون عکس های 29 مگاپیکسلی می گیرد تا مطمئن شود عملیات تراشکاری از 725 حالت ممکن، حالت مناسب انتخاب خواهد شد. آنها تنها کمپانی ای هستند که 3 سال بر روی طراحی یک هدفون کار می کنند، آنها تنها کمپانی ای هستند که بیشترین تلاش در طراحی دوباره، و تماما از ابتدا، محصولی را می کنند ولی در پایان سعی می کنند دستگاهشان در ظاهر و عملکرد مشابه گذشته باشد، حتی با توجه به اینکه تقریبا تمام آیفون نسبت به نسل قبلی به کل عوض شده است.
    Last edited by *Ali*; 04-10-2012 at 00:57.

7. 5 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دلایل حذف مپ گوگل خیلی زیاد بود. مثلاً اینکه گوگل یه سری از سرویسها که توی مپ اندروید بود رو به اپل ارائه نمیداد. به علاوه مسائل تبلیغات و چیزای دیگه که کفر اپل رو در آورد و خودش دست به کار شد. قضیه اصلاً مشکل داشتن و دشمنی و این چیزا نیست. که اگه بود چه کسی عصبانی تر از استیو؟ مگه او نبود که میگفت اندروید محصول کپیه و حاضرم باهاش جنگ هسته ای راه بندازم؟ اگه قضیه واقعاً این بود که باید زودتر از اینها مپ رو حذف میکردند. ولی اینجا صحبت سر مصرف کننده ست. دعوای بین دو تا شرکت به مصرف کننده مربوط نمیشه و نباید دودش تو چشم اون بره.
    لطفاً یه خورده از این بررسی های مشتری مداری واسه بقیه هم بکنید!!!

• امنیت کاربران اندروید در گوگل پلی کاملاً تضمین شده ست؟
    • آپدیت های نرم افزاری به طور منظم ارائه میشن؟ (اصلاً ارائه میشن؟)
    • سیستم عامل گوشی شما با سخت افزارش کاملاً مچ شده؟
    • باگ های مربوط به گوشیتون رو باید به کی بگید؟ به گوگل که سازنده نرم افزاره، یا به سازنده سخت افزار، یا به کسی که نرم افزار رو Optimize کرده؟ آشپز چندتا شد؟
    • ...

هیچ وقت از این بررسی ها واسه بقیه انجام دادید؟

بنده هم میگم رقبا باید خودشونو با دنیا هماهنگ کنند. نه اینکه بشینند تا اپل یه چیزی بده بیرون و پس فرداش بیان با ایده گیری کامل، همونو بسازن و باهاش به اپل و طرفداراش سرکوفت بزنن و مسخره شون کنند.

به نظر شما این همه تغییر کافی نیست؟

+
    حذف گوگل مپ از نظر من خیلی سریع انجام شده و یک تصمیم شک شبه هست . اگر اینطور نبود همه ما می دونیم که اپل روی محصولاتش وقت زیادی صرف می کنه و این محصول به طرز وحشتناکی افتضاح از آب دراومد که دلیلش عجله هست .
    هنوز از قرارداد گوگل مپ حدود 1 سال باقی مونده اینم ذکر کنم و همچنین اپل اجازه آپدیت نرم افزارهای یوتیوب و مپ رو به گوگل تا اون حدی که اونا می خواستن تا به حال نداده بود .
    حتی استفاده از کدهای خاص تو کروم هم داده نشده که باعث افزایش سرعت نیست به سافاری بشه ، که این خودش کاملا مشخصه طرفدار جیب خودشون هستن یا مصرف کننده .

در مورد طراحی آیفون 5 فقط یک چیزی میگم ،
    آیفون 5 من نمیگم خوب نیست من میگم کامل نیست . طراحی 2 ساله گوشی نباید این باشه ، من به شخصه 2 ساله منتظر 5 بودم ، از اینور یکی می گفت این گوشی پدر اون گوشی رو در میاره ، بهترین گوشی دنیا هست و ...
    از نظر طراحی که فکر نمی کنم بهترین باشه ، حتی به طراحای ایرانی هم 2 سال تایم بدی بگی یه گوشی بزن از این بهتر میزنه ! ( 2 سال تایم کمی نیست )
    شما طرح های 2 سال پیش سایر کمپانی ها رو ببینید ، طرح های فعلی رو هم ببینید . متوجه منظور من میشید .

در مورد پیشرفت اپل ، به نظر من اپل پیشرفت خاصی نکرده .
    یه توضیح کوتاهی میدم که اپل چیکار می تونست بکنه و نکرده ، شاید هم این کارها رو انجام دادن ولی گذاشتن تو جیبشون برای آیفون بعدی !

1 - تکنولوژی شبیه PureMotion HD+ display ( نمی دونم با گوشی های سری لومیا یا N9 کار کردید یا نه ولی من به شخصه عاشق صفحه این گوشی ها هستم .
    اون سیاهی صفحه نمایش با سیاهی بدنه گوشی کاملا ست شده یعنی عمرا متوجه نمیشید اختلاف صفحه نمایش با بدنه رو . ( این یک تکنولوژی هست )
    یا یکی از تکنولوژی ها این صفحه نمایش میشه به تنظیم رنگ صفحه نمایش برای دیدن صفحه تو هر موقعیتی حتی زیر نیر خورشید .

2- یک طراحی کاملا منحصر به فرد نه شبیه 4 و نه 4s ، نه 3g .
    زمانی که استیو اومد 4 رو معرفی کرد نسبت به نسخه قبلی تغییرات انقلابی داشت ، همه باید این رو قبول کنیم . ولی الان تغییر انقلابی نمی بینیم .

3 - تغییرات زیاد تو نسخه IOS 6 .
    آخه من نمیدونم این اپل حتی عکس بک گراند بخش ستینگ رو از اول تولد این سیستم عامل چرا عوض نمی کنه ! حتما بعضی ها میگن این عکس خوبه نیازی به تغییر نداره ! منم میگم بروکی

4 - امکان شخصی سازی Notification bar : اینو کی نمی خواد داشته باشه ؟ همه می خوایم ولی دست همه بسته هست . ( اونایی که نمی خوان جیلبریک کنن )

5 - تغییر تو ظاهر سیستم عامل ، مثل صفحه اول ، بخش ستینگ ، ماشین حساب ، ساعت ، تایمر

من به شخصه خسته شدم از دیدن اینا تو چند سال اخیر و دنبال آپدیت هستم که ارائه نشد .
    به همین دلیل میرم سراغ گوشی بعدی گوگل تا اپل به خودش بیاد .

9. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حذف گوگل مپ از نظر من خیلی سریع انجام شده و یک تصمیم شک شبه هست . اگر اینطور نبود همه ما می دونیم که اپل روی محصولاتش وقت زیادی صرف می کنه و این محصول به طرز وحشتناکی افتضاح از آب دراومد که دلیلش عجله هست .
    هنوز از قرارداد گوگل مپ حدود 1 سال باقی مونده اینم ذکر کنم و همچنین اپل اجازه آپدیت نرم افزارهای یوتیوب و مپ رو به گوگل تا اون حدی که اونا می خواستن تا به حال نداده بود .
    حتی استفاده از کدهای خاص تو کروم هم داده نشده که باعث افزایش سرعت نیست به سافاری بشه ، که این خودش کاملا مشخصه طرفدار جیب خودشون هستن یا مصرف کننده .
    به طرز وحشتناکی افتضاح از آب در اومد؟؟؟
    یه جور میگید انگار 5 ساله دارید از گوگل مپ استفاده میکنین و هر روز باهاش میرین بیرون و آدرس پیدا میکنید و دوستاتونو توش ذخیره کردینو باهاش رستوران پیدا میکنید و... و حالا دیگه توان این کارا رو ندارید. اصلاً تا حالا مپ جدید رو دیدید شما؟؟؟ همین 4 تا حرفی که سایتهای ترولیست ایرانی نوشتن رو سند کردید؟ Consumer reports جدیداً اومده ریویو خودش رو آپدیت کرده و گفته مپ جدید به بدی که بقیه میگن نیست. GSMArena هم همچین حرفی زده. لطفاً یکم واقع بین باشید. درسته که Maps هنوز جای کار زیادی داره، ولی این اپله و اون طرف چند صد میلیون کاربر که میلیاردها سرچ رو در طول هفته ها انجام میدن. تمامی اطلاعات روزانه داره آپدیت میشه. این وصله ها به اپل نمیچسبه.
    حدی از آپدیت که گوگل واسه یوتیوب و مپ میخواست، وجود تبلیغات مسخره و مزاحم بود که به شخصه ازشون متنفرم. وگرنه وجود امکانات بهتر مثل Turn by turn که خواسته خود اپل بود. کی گفته اجازه نمیداده؟؟؟
    راجع به قضیه سافاری و کروم اطلاعات خاصی ندارم. فقط بدونید که بقیه هم همینکاره هستند. گوگل هم امکاناتی که توی مپ اندروید هست رو به هیچکس نمیده.

طراحی 2 ساله گوشی نباید این باشه ، من به شخصه 2 ساله منتظر 5 بودم ، از اینور یکی می گفت این گوشی پدر اون گوشی رو در میاره ، بهترین گوشی دنیا هست و ...
    از نظر طراحی که فکر نمی کنم بهترین باشه ، حتی به طراحای ایرانی هم 2 سال تایم بدی بگی یه گوشی بزن از این بهتر میزنه ! ( 2 سال تایم کمی نیست )
    شما طرح های 2 سال پیش سایر کمپانی ها رو ببینید ، طرح های فعلی رو هم ببینید . متوجه منظور من میشید .
    شما کارای اپل رو سند میکنید یا حرفهایی که مدیر فاکسکان و بقیه دربارش میزنند؟ اونا هرچی گفتن واسه خودشون گفتن، این چه دخلی به اپل داره که گناهشو پای اون مینویسید؟
    اشتباه فکر میکنید. در این رده اسمارت فونی به باریکی و در عین حال توان باتری فوق العاده ای مثل آیفون 5 وجود نداره. حتی آیفون 5 از گوشیهای سمبلیک بقیه برندها هم بهتر ظاهر شده. مثلاً گوشیهای خاصی که فقط مقاومتشون عالیه، فقط بی اندازه نازک هستند و... مثل SAMSUNG Evergreen که یه گوشی 100 دلاری و نماد دوست داری محیط زیست و اینا هست، ولی از آیفون نمره کمتری تو آنالیز عناصر سازنده گرفته:

1 - تکنولوژی شبیه PureMotion HD+ display ( نمی دونم با گوشی های سری لومیا یا N9 کار کردید یا نه ولی من به شخصه عاشق صفحه این گوشی ها هستم .
    اون سیاهی صفحه نمایش با سیاهی بدنه گوشی کاملا ست شده یعنی عمرا متوجه نمیشید اختلاف صفحه نمایش با بدنه رو . ( این یک تکنولوژی هست )
    یا یکی از تکنولوژی ها این صفحه نمایش میشه به تنظیم رنگ صفحه نمایش برای دیدن صفحه تو هر موقعیتی حتی زیر نیر خورشید .
    فایده ست شدن سیاهی صفحه نمایش با سیاهی بدنه چیه؟
    راجع به نور آفتاب هم باید از آرمان پرسید. من تا بحال آیفون نداشتم تا تستش کنم. ولی تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملاً راجع به صفحه آیفون 5 توضیح داده.
    زمانی که استیو اومد 4 رو معرفی کرد نسبت به نسخه قبلی تغییرات انقلابی داشت ، همه باید این رو قبول کنیم . ولی الان تغییر انقلابی نمی بینیم .
    بازم همین جمله کلیشه ای. تغییر انقلابی !!! چرا تغییر انقلابی نکرد !!! آیفون 5 چون ظاهرش نسبت به نسخه قبلی عوض نشده تغییر انقلابی نبود؟ تو پست قبلی فقط یه پاراگراف از امکانات جدید آیفون نقل قول کردم. لطفاً برید بخونید. بهتر شدن همیشه با تغییر انقلابی نیست. وقتی نیازی به تغییر نیست، نباید چیزی رو تغییر داد. بر خلاف بقیه که صرفاً به خاطر تغییر دادن، چیزی رو تغییر میدن.
    آخه من نمیدونم این اپل حتی عکس بک گراند بخش ستینگ رو از اول تولد این سیستم عامل چرا عوض نمی کنه ! حتما بعضی ها میگن این عکس خوبه نیازی به تغییر نداره ! منم میگم بروکی
    متوجه نشدم !
    4 - امکان شخصی سازی Notification bar : اینو کی نمی خواد داشته باشه ؟ همه می خوایم ولی دست همه بسته هست . ( اونایی که نمی خوان جیلبریک کنن )
    اسمش Notification Center ـه. به جز نوتیفیکیشن دیگه چی باید توش باشه که نیازی به شخصی سازی داره؟ البته پتانسیلش رو داره که بعضی چیزای ضروری رو به اونجا میانبر داد. ولی بازم تو این صفحه شلوغ، کمی آزاردهنده هست.
    5 - تغییر تو ظاهر سیستم عامل ، مثل صفحه اول ، بخش ستینگ ، ماشین حساب ، ساعت ، تایمر
    چه نیازیه؟ همین الان همه چیز در سطح عالی هست (تجربه شخصی). هر وقت هم نیاز بشه در جهت بهتر کردن تجربه کاربری هست نه صرفاً تغییر دادن.
    من به شخصه خسته شدم از دیدن اینا تو چند سال اخیر و دنبال آپدیت هستم که ارائه نشد .
    مختارید! این طرف داره روز به روز به تعداد مخالفها افزوده میشه. اون طرف مردم دارن هر روز بیشتر از قبل واسه آیفون سر و دست میشکنن و رکورد پیش فروش میزنن. به راستی که عجب کشور جالبی داریم.
    Last edited by *Ali*; 04-10-2012 at 21:19.

11. 4 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

به طرز وحشتناکی افتضاح از آب در اومد؟؟؟
    یه جور میگید انگار 5 ساله دارید از گوگل مپ استفاده میکنین و هر روز باهاش میرین بیرون و آدرس پیدا میکنید و دوستاتونو توش ذخیره کردینو باهاش رستوران پیدا میکنید و... و حالا دیگه توان این کارا رو ندارید. اصلاً تا حالا مپ جدید رو دیدید شما؟؟؟ همین 4 تا حرفی که سایتهای ترولیست ایرانی نوشتن رو سند کردید؟ Consumer reports جدیداً اومده ریویو خودش رو آپدیت کرده و گفته مپ جدید به بدی که بقیه میگن نیست. GSMArena هم همچین حرفی زده. لطفاً یکم واقع بین باشید. درسته که Maps هنوز جای کار زیادی داره، ولی این اپله و اون طرف چند صد میلیون کاربر که میلیاردها سرچ رو در طول هفته ها انجام میدن. تمامی اطلاعات روزانه داره آپدیت میشه. این وصله ها به اپل نمیچسبه.
    حدی از آپدیت که گوگل واسه یوتیوب و مپ میخواست، وجود تبلیغات مسخره و مزاحم بود که به شخصه ازشون متنفرم. وگرنه وجود امکانات بهتر مثل Turn by turn که خواسته خود اپل بود. کی گفته اجازه نمیداده؟؟؟
    راجع به قضیه سافاری و کروم اطلاعات خاصی ندارم. فقط بدونید که بقیه هم همینکاره هستند. گوگل هم امکاناتی که توی مپ اندروید هست رو به هیچکس نمیده.

شما کارای اپل رو سند میکنید یا حرفهایی که مدیر فاکسکان و بقیه دربارش میزنند؟ اونا هرچی گفتن واسه خودشون گفتن، این چه دخلی به اپل داره که گناهشو پای اون مینویسید؟
    اشتباه فکر میکنید. در این رده اسمارت فونی به باریکی و در عین حال توان باتری فوق العاده ای مثل آیفون 5 وجود نداره. حتی آیفون 5 از گوشیهای سمبلیک بقیه برندها هم بهتر ظاهر شده. مثلاً گوشیهای خاصی که فقط مقاومتشون عالیه، فقط بی اندازه نازک هستند و... مثل SAMSUNG Evergreen که یه گوشی 100 دلاری و نماد دوست داری محیط زیست و اینا هست، ولی از آیفون نمره کمتری تو آنالیز عناصر سازنده گرفته:

فایده ست شدن سیاهی صفحه نمایش با سیاهی بدنه چیه؟
    راجع به نور آفتاب هم باید از آرمان پرسید. من تا بحال آیفون نداشتم تا تستش کنم. ولی تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملاً راجع به صفحه آیفون 5 توضیح داده.

بازم همین جمله کلیشه ای. تغییر انقلابی !!! چرا تغییر انقلابی نکرد !!! آیفون 5 چون ظاهرش نسبت به نسخه قبلی عوض نشده تغییر انقلابی نبود؟ تو پست قبلی فقط یه پاراگراف از امکانات جدید آیفون نقل قول کردم. لطفاً برید بخونید. بهتر شدن همیشه با تغییر انقلابی نیست. وقتی نیازی به تغییر نیست، نباید چیزی رو تغییر داد. بر خلاف بقیه که صرفاً به خاطر تغییر دادن، چیزی رو تغییر میدن.

متوجه نشدم !

اسمش Notification Center ـه. به جز نوتیفیکیشن دیگه چی باید توش باشه که نیازی به شخصی سازی داره؟ البته پتانسیلش رو داره که بعضی چیزای ضروری رو به اونجا میانبر داد. ولی بازم تو این صفحه شلوغ، کمی آزاردهنده هست.

چه نیازیه؟ همین الان همه چیز در سطح عالی هست (تجربه شخصی). هر وقت هم نیاز بشه در جهت بهتر کردن تجربه کاربری هست نه صرفاً تغییر دادن.

مختارید! این طرف داره روز به روز به تعداد مخالفها افزوده میشه. اون طرف مردم دارن هر روز بیشتر از قبل واسه آیفون سر و دست میشکنن و رکورد پیش فروش میزنن. به راستی که عجب کشور جالبی داریم.
    والا قبلا هم گفتم بحث کردن با شما به نتیجه ای نمیرسه چون اولین اشکالی که دارید اینه که فکر می کنید کسی بیشتر از شما نمی دونه البته من اندازه مورچه هم نمی دونم

قبلا گفتم فکر کنم ندیدید ، من 4S دارم نسخه 64 گیگابایت از هلند خریدم .
    لازم نیست برای کار کردن با نسخه جدید مپ صاحب کارخونه باشم یا بابام میلیاردر باشه !!! این نظر اقلیت استفاده کنندگان از مپ جدید هست . اگر اکثریت راضی بودن هیچ موقع مدیر یک شرکت بزرگ نمیاد عذرخواهی کنه .
    یک شرکت بزرگی مثل اپل که چندین میلیون دیوایس داره تو کل دنیا باید برای ارائه یک نسخه جدید از هرچیز چندین سال روی اون برنامه ریزی و کار کنه .
    اینا رو مپ جدید زیاد کار نکردن برادر من اینو قبول می کنی بکن نمی کنی نکن به من چه !

گوشی جدید اپل انقلاب نکرد این حرف همه هست چه روز اول 10 میلیون بفروشه چه 100 میلیون ربطی به رضایت کاربران نداره .
    افرادی که مثل شما به آرم اپل تعصب دارن میرن میخرن مهم نیست براشون .

اون روزی که هر سهم تو بورس آمریکا از 700 دلار گذشت همه وبسایت های متعصب اپل اینترنت رو گذاشته بودن رو سرشون که اپل غوغا کرد ، آیفون 5 ترکوند در حالی که چند روز دووم نیاورد !

اینم خدمت شما هرچند بنده اندازه چوپان هم نمیدونم خودتون تحلیل کنید :

اینم بگم خدمتتون ، وقتی شما میگید وقتی یک طرح کامل میشه دیگه نیازی به تغییر نداره نشون میده از طراحی چیزی نمیدونید !
    هیچ طرحی کامل نیست .

شما این رو تو طراحی گوشی بعدی آیفون میبینید اونوقت هست که ما از شما میپرسیم چی شد پس کامل بود که ؟ شما تو جواب میگید : اون موقع کامل بود الان باید طرح جدید بده

اون زمان N95 هم کامل بود چرا آیفون تولید شد اصلا ؟

بدرود

13. 3 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باز هم مثل همیشه، راه در رو وقتی جوابی نیست = تهمتهای بیجا
    هر وقت هم ما یه چیز نوشتیم به جای اینکه یه متن مشخصی رو نقل قول کنید و بهش جواب دید، کلهم حرفها رو میذارید کنار و از در دیگه ای وارد میشید، شما متعصبید، نمیشه باهاتون بحث کرد، فلان ...
    درسته بحث باهاتون فایده ای نداره. فقط به عنوان کلام آخر:

تنها چیزی که مپ جدید رو بهتر میکنه زمان هست. هیچ کم کاری در برنامه ریزی و فلان که شما میگید انجام نشده.
    همیشه برای انجام کار درست انقلاب لازم نیست. انقلاب وقتی لازمه که انبوهی از بدی ها روی هم انباشته بشه و با کارهای کوچیک نشه درستش کرد. اروپا یه بار انقلاب صنعتی کرد.
    به شما ربطی نداره که به آرم اپل تعصب دارم یا به چیز دیگه. اینجا تاپیک آیفون 5 ـه نه شخصیت شناسی اپل دوستان.
    سهام اپل هم مطلب کاملاً بی ربطی بود. باز هم طفره رفتن های بی جا و طرح موضوعات الکی، وقتی که جوابی برای حرفهام ندارید.
    هیچ طرحی کامل نیست. چون هیچ کس دانای کل نیست. اپل سعی میکنه نسبت به زمان حالی که توش قرار داره بهترین چیزو ارائه بده. کامل ترین ها وابسته به زمان حال خودشون هستند. مثل مکینتاش که در زمان خودش کامل بود و الان به اسباب بازی شبیه هست. هر وقت هم که این طرح کامل آیفون تغییر بکنه متناسب با زمان خودش خواهد بود.
    لطفاً احترام طرف مقابل رو نگه دارید و هر صفتی دوست داشتید بهش نچسبونید. اینجا شما با شخصیت من بحث نمیکنید، من هم با شخصیت شما بحث نمیکنم. همه اینجا دوست و هم وطنیم. بحث اینجا در مورد مقایسه تکنولوژی هست. نه مقایسه شخصیت افراد. نظر من درباره اپل یا گوگل هیچ ربطی به شخصیتم نداره که متعصب چیزی باشم یا نباشم. یا خودمو دانای کل فرض کنم.

15. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

میشه دلیل اینکه چرا یه نفر توی امریکا نیاز به رادیو داره رو برای من توضیح بدین؟!‌ وقتی که 4G LTE هست و دنبال خبری باشه میره از نت نگاه میکنه یا دنبال موسیقی باشه از اسپاتیفای و شبکه هایی شبیه این استفاده میکنه؟!

خود من Galaxy Nexus دارم یعنی از اولین گوشی هایی که با NFC ارائه شد. تا به حال ۱ بار هم ازش استفاده نکردم. دستگاه های NFC دار هنوز اونقدر فراگیر نیستن که بخوان برای انتقال فایل استفاده بشن.

در نهایت همه چی بر میگرده به دید شخص. من خودم تا الان آیفون نداشتم و فقط سر و کارم با اندروید بوده ولی تا الان نشده از این امکاناتی که شما اونا رو «نباشی من میمیرم»‌ معرفی میکنید استفاده خاصی بکنم. همین ۲ شنبه نزدیک به ۱۰۰ تا عکس گرفتم و هیچ دلیلی هم ندیدم که واسه کسایی که همراهم بودن بفرستم چون فکر نمیکردم تو فاصله ی جایی که ما بودیم تا وقتی برسن به خونه نیاز خاصی به عکس ها داشته باشن. رسیدم خونه عکس ها رو فشرده کردم و آپلود کردم و واسشون فرستادم بدون هیچ مشکلی.

اولا S III 64GB رو شما اگه ۱۵۰۰ جور میکنید واسم شماره حساب بدین پول میریزم یکی واسه من بگیرین.
    ضمنا این ترکیبی که شما اشاره کردید برابره با ۱۲۸ گیگابایت. یعنی برابر با مک بوکی که من الان دارم استفاده میکنم.
    میشه شفاف سازی کنید که از ۱۲۸ گیگابایت چه استفاده ای میخواین بکنین؟!
    من تا به حال نشده نیاز به بیشتر از ۱۰ گیگ موسیقی داشته باشم که همراهم باشه.
    اگه خیلی خوره بازی باشید هم فکر نمیکنم بیشتر از Asphalt 7 , Modern Combat 3 , Nova 3 , Fifa 2013 چیزی نیاز داشته باشید. حجم رو نمیدونم ولی روی هم ۶ گیگابایت. ۴ گیگ هم بازی و نرم افزار های کم حجم و معمولی.
    ۲ تا فیلم ۱.۵ گیگابایتی (فیلم های 720p فشرده شده از ۹۰۰ مگ بیشتر ندیدم. اینجا فرض رو بر این گذاشتیم که روی یه مقدار کیفیتی که معمولا توی صفحه ی اسمارت فون به چشم نمیاد هم حساسیت بالایی هست) هم در نظر میگیریم که اگه شرایطی پیش اومد و یه مدت طولانی بیکار بودیم ببینیم.
    نهایتا ۵-۶ گیگ عکس (هر چند من خودم هر چی عکس داشته باشم ور میدارم از روی گوشی و فقط چند تا عکس خیلی قشنگ رو نگه میدارم) هم حساب میکنیم.
    یه دیوایس ۳۲ گیگ به خوبی برای این مصارف پاسخگوئه.

چقدر سخته جواب همه رو دادن .. فقط جواب شما رو میدم

شما هیچ وقت نمیتونید برای کسی تعیین کنید که از 128 گیگ استفاده میکنه یا نه . شاید طرف کیلسیون فیلم ها رو بخواد همرا خودش داشته باشه و حالا یا تو همون گوشی یا با هزار جور تکنولوزژی مثل همون DLNA بخوای فیلم رو روی تی وی ببینه . پس اینجا بحث استفاده نیست اینجا بحث قدرت ساپورم رم بالاترره . بعدش من دارم میگم بهترن رم که 64 گیگ درنظرش بگیریم 150 تومن با یه اس3 مثلا 32 گیگی میشه 96 گیگ حدود 1700تومن ... ولی اپل 64 گیگ .3.400 تومن ... شما هیچ وقت نداشتن جای رم رو نمیتونی بگی مشکلی نداره این ضعف حتی در گوشی مثل گلکسی نکسوس ...
    و دوباره شما میگی ان اف سی کاربرد نداره منم نگفتم کاربردش خیلی ... اولاا که توی خارج کاربردش خیلی مثلا چسبوندن گوشی به یه محصولی که بار کد داره و میتونید اطلاعاتی رو در رابطه با اون محصول رو صفحه گوشی ببینید . دوما پرداخت های خریدها فقط با چسبوندن گوشی به محل مورد نظر ( مثل مترو ) منظور من اینه که اپل 5 گوشی خفنی حساب میشه نداشتن این سیسیتم میتونی آینده این گوشی رو به خطر بندازه این گوشی قرار یه عمر دست یکی باشه اگه قرار باشه این سیسیتم رو نداشته باشه طرف بعد از 2 سال که ان اف سی فراگیر شد باید دوباره بره تو صف اپل و منتظر اپل 5اس باشه که شاید ان اف سی دااشته باشه
    من سیسیتم اینترنت خارج رو از کسی که توی لندن درس میخوند و 3 4ماه پیش اومده بود ایران پرسیدم . گفت تو خیاباون که اینترنت نداره و تو مترو هم حتی موبایل انتن نمیده . ولی بالاخره شما داری هزینه ای برای خوندن خبر میدی . که اصلا آقا قبول من بی خیال رادیو شدم ... آخه من از یه نظر دارم ایران و پولهایی که برای این گوشی داده میشه رو میبینم . اینجا رادیو اف ام هنوز احتتیاج . اینجا ایرانه ، بلاد کفر که نیست !!!!
    در کل من اگه خودم بحث مارک رو بزارم کنار و منطقی به موضوع نگاه کنم گلکسی نوت 2 که حدود 3 تومن یا شایدم ارزون تر باشه رو که میتونی رم رو ارتقاع بدی تا کلا 128 گیگ و امکانات دیگه با ایفون 5 که شاید 3.600 پولشه عوض نمیکنم ...

17. 3 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در مورد طراحی آیفون 5 فقط یک چیزی میگم ،
    آیفون 5 من نمیگم خوب نیست من میگم کامل نیست . طراحی 2 ساله گوشی نباید این باشه ، من به شخصه 2 ساله منتظر 5 بودم ، از اینور یکی می گفت این گوشی پدر اون گوشی رو در میاره ، بهترین گوشی دنیا هست و ...

در مورد پیشرفت اپل ، به نظر من اپل پیشرفت خاصی نکرده .
    یه توضیح کوتاهی میدم که اپل چیکار می تونست بکنه و نکرده ، شاید هم این کارها رو انجام دادن ولی گذاشتن تو جیبشون برای آیفون بعدی !

من فقط به این پنج تا نکته که گفتید پاسخ بدم. شما کاملا ظاهر قضیه رو نگاه می کنید و به اسم ها توجه می کنید و چون تغییری نمی بینید، شروع به محکوم کردن می کنید.

1. صفحه آیفون 5 هم بسیار سیاهه و در همه عکس ها بدنه با صفحه بسیار کمه. اگه حتی عکس های آیفون 5 رو می دیدید این حرف رو نمی زدید! البته این کوچکترین ارتباطی به +PureMotion HD نداره. درباره تکنولوژی +PureMotion HD هم قبلا توضیح دادم همراه با تکنولوژی CBD نوکیا برای دیدن در زیر نور خورشید. البته در پاسخ به شخص دیگه ای بوده ولی مطلب درش هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بگذریم که صحبت ها همش مقایسه صفحه نوکیا با صفحه های IPS کاملا معمولی بوده (نه صفحه آیفون). پیشرفته بودن صفحه به رزولوشن، سایز، برایتنس و ... نداره. مثلا ایشون مرتب از تکنولوژی CBD نوکیا تعریف کرده (اضافه کردن یک لایه بین سنسورهای تاچ و صفحه برای بهتر کردن قابلیت دید در نور خورشید) تعریف کرده غافل از اینکه اصلا دلیل بوجود آمدن CBD ، ضعف و ناتوانی در تهیه In-Cell Touch در صفحه های LCD بوده، کاری که در صفحه جدید آیفون انجام شده.

ایشون بعدا Response Time و Refresh Rate رو با هم اشتباه می گیره. Refresh Rate آیفون ها از آیفون 4 به این سمت همه 60 هرتز بوده. +PureMotionHD برای Response Time یه کارهایی می کنه که مشابهش در Game Mode اکثر IPS های دسکتاپ بازار هست. تکنیک های نرم افزاری برای تغییر رنگ های ورودی به صفحه بر اساس رنگ قبلی، طوری که کمترین نیاز مهاجرت در صفحه sRGB باشه که با از دست دادن کیفیت، سرعت رو بیشتر می کنه و اصلا ربطی به خود صفحه نداره.

با در نظر گرفتن صفحه های IPS ویژه اپل، In-cell Touch در LCD، سیستم جدید سیگنال رسانی به پیکسل ها، پوشش 98 درصدی sRGB و dE deviation کمتر از 2 ، هیچ شکی نیست لقب The World's Most Advanced Display کاملا برآزنده آیفون 5 ــه.

اگه اپل اسم این صفحه آیفون 5 رو گذاشته بود +Super Retina 2 FullHD اونوقت شما با خوشحالی می گفتید چقدر عالیه. واقعیت اینه که صفحه آیفون جدید بسیار بسیار بهتر از هر صفحه دیگه ای در بازاره و صد البته تغییراتی که در این صفحه نسبت به آیفون 4/4S شده بسیار زیاده. فقط تو بوق و کرنا گذاشته نشده. همین. به یک ریویو از صفحه آیفون 5 توجه کنید:

نتیجه:
    Wrapping up, the iPhone 5 display is a quantum leap better than the display on the iPhone 4.
    in the past few years I've reviewed probably 30-40 different displays, from PC monitors to TVs to projectors. Not a single one, out of the box, can put up the Gretag Macbeth dE numbers that the iPhone can, and perhaps one projector (which listed for $20,000) can approach the grayscale and color accuracy out of the box.

جالبه در این مورد که ضعف سایرین رو تو سر اپل می کوبید و می گید چرا مثل سایرین ضعف نداره. عجب!

2. الان تغییرات در این آیفون کاملا انقلابی است. هیچ چیز در این آیفون وجود نداره که نسبت به قبل بهتر نشده باشه (یادمون نره در 4 چیزهایی وجود داشت). تنها چیزی که اپل تصمیم گرفته یکسان نگه داره شکل و ظاهر کلی گوشیه، گرچه جنس بدنه، دقت ساخت، کیفیت ساخت، جزئیات و ... تماما تغییر کرده و کاملا مشخصه دیزاین این آیفون کاملا از ابتدا انجام شده، و تصمیم گرفته شده گوشی جدید از نظر ظاهری در نگاه اول با نسل های قبلی شباهت داشته باشه. شما لحظه ای که آیفون 5 رو لمس کنید متوجه تفاوت های اساسی خواهید شد.

3. چرا گوگل بک گراند صفحه اش رو 12 ساله عوض نکرده؟ چرا ظاهر ویندوز 17 سال تغییر نکرد؟ چرا لوگوی کوکاکولا 50-60 سال تغییر نکرد؟ چون:

چیزی که اپل بارها و بارها نشان داده این است که هیچ وقت چیزی را صرفا به هدف تغییر دادن، تغییر نمی دهد. در حالی که بعضی ها بسیار مصرانه به دنبال این تغییر هستند، پارادوکس قضیه این است که اپل آیفون خود را بسیار تغییر داده است ولی این افراد تغییرات را نمی بینند. اپل بسیار باهوش است که بداند این افراد واقعا تغییر نمی خواهند، فقط فکر می کنند تغییر می خواهند چون این ساده ترین راه برای دیدن ارزش هاست: ظاهری متفاوت.

متاسفانه شما به جای دیدن ارزش ها، فقط و فقط دنبال اسم های تبلیغاتی (مثل +PureMotion HD و شکل متفاوت و ...) هستید. شما یا نمی خواید ببینید یا نمی تونید ببینید که این آیفون متفاوت ترین آیفون از زمان اولین نسل آیفون هست. و تنها تنها تنها تنها چیزی که شما می خواستید ظاهر متفاوت (گوشی/سیستم عامل/...) هست.

4. سلیقه ای ایست و من قبول دارم iOS سیستم عامل قابل شخصی سازی نیست. این اشکال (یا بهتر بگیم سلیقه) بهش وارده.

5. باز هم ظاهر جدید... خودتون هم گفتید "خسته شدم از این ظاهر". شما می خواید اپل برای تنوع این سیستم فوق العاده اش رو به کل به هم بریزه. اگه شما این رو به خود اومدن می دونید، خب مهمون اندروید باشید. هر شش ماه یک بار اینقدر تغییرات رادیکال می بینید که آدم اصلا شک می کنه آیا اینها اصلا موقع تغییراتشون فکر هم می کنن یا اول انجام می دن و بعد می بینن بد بوده

تغییرات رادیکال از شکست در تصمیمات گذشته ریشه می گیره. برای همینه که ظاهر گوگل تغییر اساسی نکرده، برای همینه که ظاهر ویندوز 17 سال یکسان بوده، چون تصمیمات گذشته اشتباه نبودن. هر بار که شما یک ظاهر به کل متفاوت رو در فاصله زمانی بسیار کم می بینید یعنی تصمیمات گذشته بی پایه و اساس بودن. اپل از این تصمیم ها نمی گیره که بخواد بعدا تغییرشون بده.

هدف رو با وسیله اشتباه گرفتید. اپل به هدف رسیده، تغییرات وسیله است برای رسیدن به هدف، انجام کاری به خاطر انجام دادنش در شخصیت اپل نیست. پیشنهاد می کنم اون تاپیک من رو مطالعه کنید:

پی نوشت: عکسی از سهام اپل گذاشتید و گفتید :

اون روزی که هر سهم تو بورس آمریکا از 700 دلار گذشت همه وبسایت های متعصب اپل اینترنت رو گذاشته بودن رو سرشون که اپل غوغا کرد ، آیفون 5 ترکوند در حالی که چند روز دووم نیاورد !
    اینم خدمت شما هرچند بنده اندازه چوپان هم نمیدونم خودتون تحلیل کنید :
    نمی دونم چقدر از بازار بورس اطلاع دارید ولی تحلیل این افت به هیچ وجه "بد کار کردن" اپل نیست. کامل واضح بود بعد از رسیدن به 700 میلیارد افتی رو شاهد خواهیم بود، مقداری از این افت هم به خاطر خبرهای وسیع ضد مپ بوده همونطور که برای آِیفون 4 و آنتن و ... هم اتفاق افتاد ولی تاثیری در رشد کلی کمپانی نداشت. همین گوگل در 5 سال اخیر رشدی که داشته بسیار کم بوده (که به قول شما بیداره و مثلا اپل خوابه).

گوشی جدید اپل انقلاب نکرد این حرف همه هست چه روز اول 10 میلیون بفروشه چه 100 میلیون ربطی به رضایت کاربران نداره .
    Customer Satisfaction فاکتوری است که بررسی میشه و با اینکه مستقیما با میزان فروش مرتبط نیست، ولی چندین و چند ساله که اپل در این رده همیشه اول بوده. با یه سرچ کوچیک متوجه می شید.

اگه معتقدید همه این افرادی که آیفون می خرن متعصب هستن و منطق ندارن و راضی نیستن (و مثلا در این آمارها فیلم بازی می کنن که همیشه اپل اوله؟)، خب این تئوری ها رو بطور علمی ثابت کنید ببینیم آیا واقعا در برند اپل چیز خاصی هست که باعث میشه افراد متعصب بشن؟ یا افرادی که کلا بطور شخصیتی متعصب و غیر منطقی هستن میرن سراغ اپل؟ نتایج این تحقیقات رو هم لطفا در ژورنال های علمی Peer Review شده روان شناسی چاپ کنید ببینیم واقعا اینطوره یا نه.

حتی استفاده از کدهای خاص تو کروم هم داده نشده که باعث افزایش سرعت نیست به سافاری بشه ، که این خودش کاملا مشخصه طرفدار جیب خودشون هستن یا مصرف کننده
    عزیز جان اطلاعات شما از جای کاملا اشتباهی است.

قانون اپ استور هست که اپ ها نمی تونن فایل های اجرایی مستقل رو روی آِیفون اجرا کنن که باعث شده گوگل نتونه یه موتور مستقل جاوا اسکریپت رو روی آیفون اجرا کنه. ربطی به این نداره که اپل اجازه نداده، این یک تصمیم برای اطمینان از امنیت و سرعت سیستم عامل بوده و سال هاست وجود داره. یکی از مهمترین دلیل هایی که iOS اینقدر ایمنه همین تصمیمه. اینطوری نتیجه گیری می کنید که در نهایت می گید اپل خوابه و ...

من پاسخ تک تک حرف هایی که در این یکی دو روز زده شد رو نمی دم چون هم وقتم محدوده و هم تاپیک خیلی شلوغ میشه، ولی برای همشون دلیل منطقی وجود داره و در نهایت هم این دلایل به هیچ وجه "ضد مشتری" نیستن و دقیقا در جبهه مقابلش قرار دارن، اکثر این تصمیمات به خاطر احترام فوق العاده به مشتری هاست.

19. 16 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •