این جریان Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 Final
چی هست؟
این جریان Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 Final
چی هست؟
سلام
مشکل آپدیت نورتون من خود به خود حل شد
نمی دونم مشکل از کجا بود
باتشکر
سلام
دیشب 106 مگ توی 6 ساعت آپدیت آنلاین کرده حالا هم 170 مگ اپدیت میخواد....
3-راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
4-از محیط خود برنامه یا از نسخه دانلودی میتونم به ورژن 2013 ارتقاش بدم یا چون فیسبوک همین ورژن رو گذاشته نمیتونم؟از داخل برنامه حجم ارتقاش کمتره یا فرقی نداره؟؟؟چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم خودم تست کنم...
در ضمن من از حجمش گله نداشتم و منظورم این بود که مال من مشکلی نداره؟؟؟بله کاملا مشهوده !در ضمن من از حجمش گله نداشتم و منظورم این بود که مال من مشکلی نداره؟؟؟
اون نسخه 19.1.1.3 قدیمیه و بعضی ها باهاش مشل CPU Usage داشتن.1-نسخه فیسبوک ورژن 19.1.1.3 هست.انتی ویروسه.بخاطر همینه قدیمی بودنه که آپدیت بالا میخواد؟؟؟
بهتره نسخه اصلی رو از لینک منبع دانلود کنید.
نورتون لینک فیس بوک نمیخواد.چیزی که فراوانه کرک و سریاله!
خدا رو شکر در مورد نورتون هیچ نیازی به برنامه های بی تربیتی ندارید! و به راحتی آپدیت میشه-در ضمن با هیتلر ش.ک.ن دانلود و نصب کردم و اکانت گرفتم...الان بدون اون میتونم آپدیت کنم یا حتما باید با همون آی پی و با هیتلر آپدیتش کنم؟؟؟
راستش نمیشه یک عدد دقیق براش تعیین کرد.راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
شما روزی 3 مگ رو براش بذارید کنار!
ممکنه هفته ای 6 مگ آپدیت بگیرید.
یه وقتی شاید آپدیت 20 مگی داشته باشه!(Product + Engine Update)
IPS Definition ها هم حجم قابل توجهی دارن اما ممکنه تا 10 روز هم از این آپدیتها دریافت نکنید!
سعی کنید قبل از 20 روز آپدیتش کنید وگرنه ممکنه دوباره از ابتدا و بالای 100 مگ آپدیت بگیره!
از محیطش هم میشه نسخه جدید رو دانلود و نصب کرد.اما خودم تابحال امتحانش نکردم.بنابراین نمیدونم بدون برنامه های بی تربیتی هم دانلود میشه یا خیر.4-از محیط خود برنامه یا از نسخه دانلودی میتونم به ورژن 2013 ارتقاش بدم یا چون فیسبوک همین ورژن رو گذاشته نمیتونم؟از داخل برنامه حجم ارتقاش کمتره یا فرقی نداره؟؟؟چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم خودم تست کنم...
تو تنظیمات آپدیت یه گزینه داره به اسم Automatic Download of New Version
همونطور که گفتم بهترین راه دانلود از سایت اصلیه.
موفق باشید.
بله برای منم درست شد.امداد غیبی بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال داشتم راجع به quarantine
میخواستم بدونم وقتی برنامه یه فایل رو پیدا میکنه و quarantine میکنه،اونرو از روی هارد حذفش میکنه یا نه؟!
درصورتی که به هر دلیلی Security Suite پاک بشه از روی سیستم فایلهایی که quarantine شدن (اگر حذف نشده باشن از روی هارد) پاک میشن یا برمیگردن دوباره؟!
خیر از روی هارد پاک نمیشه فقط به یه جای مطمئن برده میشه که نتونه خراب کاری کنه دقیقا مثل قرنطینه کردن ادم مریض که اونو از بقیه جدا میکنن ولی نمیکشنش که
اگه به هر دلیلی سوییت خودتونو پاک کنید همه فایل های قرنطینه پاک میشن و دیگه برنمیگردن.
سلام و تشکر بسیار از جوابهای کاملت مسعود جانبله کاملا مشهوده !
منظورم حجم آپدیت نبود حجم خود نورتون بود که این طبیعیه که جوابمو گرفتم...
دیشب حدود 68 مگ آپدیت کرد البته اینبار با آی پی خودم آپدیت کردم و ورژن نورتون هم 19.9.0.9 شد...الان هم بعد از 24 ساعت 1 مگ هم آپدیت نداشت...
محتوای مخفی: picture
در ضمن من از محصولات زیادی استفاده کردم که همه یا اکثرشون ادعای انتی اسپایور بودن رو هم داشتن اما هیچکدوم غیر از نورتون کوکیهاو اسپایورهایی که نورتون توی ویندوز قبلی و جدیدم کشف کردن حتی یکیشونو تشخیص ندادن...بجز سوپرآنتی اسپایور که مخصوص اسپایور هست...از بابت اعتمادسازی فایلها و فولدرها هم نورتون هیچ مشکلی نداره و عالی عالی بوده...فقط همونمشکل سی پی یو یوزیج که میگین دارم البته توی بوت و ریبوت و اکسترکت و کمپرس فایلها و در موارد دیگه نورتون هیچ تاثیری روی پرفورمنس سیستم من نذاشته برخلاف تصور خیلیها....
سلام : طبق عکس از لیست استارتآپ برنامه سی کلینر و چک کردن از لیست خود ویندوز انتی ویروس نورتون من توی لیست استاراپ نیست.همه انتی ویروسهایی که تا حالا داشتم توی این لیست بودن.این در حالیه که من استارتاپ خود نورتون که بصورت پیشفرض خاموش بود رو فعال کردم و سرعت بوت من خیلی کم شده.کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
محتوای مخفی: عکس
سلام
من nortonام رو تازه فعال سازی کردم مدتش تموم شده بود فعال شد آپدیت هم میشه فقط هر بار که بازش میکنم یه همچین اروری میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه وقتی فعال سازیش میکردم صفحه اکانت باز میشد که ایمیلو وارد میکردم درست میشد الان نمیدونم مشکل از کجاست که ارور میده اگه میشه راهنماییم کنید.
شاید هم هکر مکری خداشناس بوده دیده شما مشکل دارید گفته اینقدر که دزدی کردیم یکم هم بیایم ثواب کینم![]()
دوستان نظرشون در مورد آنتی ویروس symantec endpoint 12 چیه؟
خوب هست نصبش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)