تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 118 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1179

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این جریان Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 Final
    چی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    مشکل آپدیت نورتون من خود به خود حل شد
    نمی دونم مشکل از کجا بود
    باتشکر

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ممنون مسعود جان.لطف کردی :
    1-نسخه فیسبوک ورژن 19.1.1.3 هست.انتی ویروسه.بخاطر همینه قدیمی بودنه که آپدیت بالا میخواد؟؟؟
    2-در ضمن با هیتلر ش.ک.ن دانلود و نصب کردم و اکانت گرفتم...الان بدون اون میتونم آپدیت کنم یا حتما باید با همون آی پی و با هیتلر آپدیتش کنم؟؟؟
    اگه میشه زودتر بگین تا توی ساعت رایگان آپدیتش کنم...
    3-راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
    4-از محیط خود برنامه یا از نسخه دانلودی میتونم به ورژن 2013 ارتقاش بدم یا چون فیسبوک همین ورژن رو گذاشته نمیتونم؟از داخل برنامه حجم ارتقاش کمتره یا فرقی نداره؟؟؟چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم خودم تست کنم...
    در ضمن من از حجمش گله نداشتم و منظورم این بود که مال من مشکلی نداره؟؟؟
    ممنون
    سلام

دیشب 106 مگ توی 6 ساعت آپدیت آنلاین کرده حالا هم 170 مگ اپدیت میخواد....
    3-راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
    4-از محیط خود برنامه یا از نسخه دانلودی میتونم به ورژن 2013 ارتقاش بدم یا چون فیسبوک همین ورژن رو گذاشته نمیتونم؟از داخل برنامه حجم ارتقاش کمتره یا فرقی نداره؟؟؟چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم خودم تست کنم...
    بله کاملا مشهوده !

1-نسخه فیسبوک ورژن 19.1.1.3 هست.انتی ویروسه.بخاطر همینه قدیمی بودنه که آپدیت بالا میخواد؟؟؟
    اون نسخه 19.1.1.3 قدیمیه و بعضی ها باهاش مشل CPU Usage داشتن.
    بهتره نسخه اصلی رو از لینک منبع دانلود کنید.
    نورتون لینک فیس بوک نمیخواد.چیزی که فراوانه کرک و سریاله!

-در ضمن با هیتلر ش.ک.ن دانلود و نصب کردم و اکانت گرفتم...الان بدون اون میتونم آپدیت کنم یا حتما باید با همون آی پی و با هیتلر آپدیتش کنم؟؟؟
    خدا رو شکر در مورد نورتون هیچ نیازی به برنامه های بی تربیتی ندارید! و به راحتی آپدیت میشه
    راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
    راستش نمیشه یک عدد دقیق براش تعیین کرد.
    شما روزی 3 مگ رو براش بذارید کنار!
    ممکنه هفته ای 6 مگ آپدیت بگیرید.
    یه وقتی شاید آپدیت 20 مگی داشته باشه!(Product + Engine Update)
    IPS Definition ها هم حجم قابل توجهی دارن اما ممکنه تا 10 روز هم از این آپدیتها دریافت نکنید!
    سعی کنید قبل از 20 روز آپدیتش کنید وگرنه ممکنه دوباره از ابتدا و بالای 100 مگ آپدیت بگیره!

از محیطش هم میشه نسخه جدید رو دانلود و نصب کرد.اما خودم تابحال امتحانش نکردم.بنابراین نمیدونم بدون برنامه های بی تربیتی هم دانلود میشه یا خیر.
    تو تنظیمات آپدیت یه گزینه داره به اسم Automatic Download of New Version
    همونطور که گفتم بهترین راه دانلود از سایت اصلیه.
    موفق باشید.

سلام
    مشکل آپدیت نورتون من خود به خود حل شد
    نمی دونم مشکل از کجا بود
    باتشکر
    بله برای منم درست شد.امداد غیبی بود!

این جریان Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 Final
    چی هست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shuhin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم راجع به quarantine
    میخواستم بدونم وقتی برنامه یه فایل رو پیدا میکنه و quarantine میکنه،اونرو از روی هارد حذفش میکنه یا نه؟!
    درصورتی که به هر دلیلی Security Suite پاک بشه از روی سیستم فایلهایی که quarantine شدن (اگر حذف نشده باشن از روی هارد) پاک میشن یا برمیگردن دوباره؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم راجع به quarantine
    میخواستم بدونم وقتی برنامه یه فایل رو پیدا میکنه و quarantine میکنه،اونرو از روی هارد حذفش میکنه یا نه؟!
    درصورتی که به هر دلیلی Security Suite پاک بشه از روی سیستم فایلهایی که quarantine شدن (اگر حذف نشده باشن از روی هارد) پاک میشن یا برمیگردن دوباره؟!
    خیر از روی هارد پاک نمیشه فقط به یه جای مطمئن برده میشه که نتونه خراب کاری کنه دقیقا مثل قرنطینه کردن ادم مریض که اونو از بقیه جدا میکنن ولی نمیکشنش که
    اگه به هر دلیلی سوییت خودتونو پاک کنید همه فایل های قرنطینه پاک میشن و دیگه برنمیگردن.

7. 4 کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

بله کاملا مشهوده !
    سلام و تشکر بسیار از جوابهای کاملت مسعود جان
    منظورم حجم آپدیت نبود حجم خود نورتون بود که این طبیعیه که جوابمو گرفتم...
    دیشب حدود 68 مگ آپدیت کرد البته اینبار با آی پی خودم آپدیت کردم و ورژن نورتون هم 19.9.0.9 شد...الان هم بعد از 24 ساعت 1 مگ هم آپدیت نداشت...

محتوای مخفی: picture 

در ضمن من از محصولات زیادی استفاده کردم که همه یا اکثرشون ادعای انتی اسپایور بودن رو هم داشتن اما هیچکدوم غیر از نورتون کوکیهاو اسپایورهایی که نورتون توی ویندوز قبلی و جدیدم کشف کردن حتی یکیشونو تشخیص ندادن...بجز سوپرآنتی اسپایور که مخصوص اسپایور هست...از بابت اعتمادسازی فایلها و فولدرها هم نورتون هیچ مشکلی نداره و عالی عالی بوده...فقط همونمشکل سی پی یو یوزیج که میگین دارم البته توی بوت و ریبوت و اکسترکت و کمپرس فایلها و در موارد دیگه نورتون هیچ تاثیری روی پرفورمنس سیستم من نذاشته برخلاف تصور خیلیها....

9. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام : طبق عکس از لیست استارتآپ برنامه سی کلینر و چک کردن از لیست خود ویندوز انتی ویروس نورتون من توی لیست استاراپ نیست.همه انتی ویروسهایی که تا حالا داشتم توی این لیست بودن.این در حالیه که من استارتاپ خود نورتون که بصورت پیشفرض خاموش بود رو فعال کردم و سرعت بوت من خیلی کم شده.کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟

محتوای مخفی: عکس 

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من nortonام رو تازه فعال سازی کردم مدتش تموم شده بود فعال شد آپدیت هم میشه فقط هر بار که بازش میکنم یه همچین اروری میده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همیشه وقتی فعال سازیش میکردم صفحه اکانت باز میشد که ایمیلو وارد میکردم درست میشد الان نمیدونم مشکل از کجاست که ارور میده اگه میشه راهنماییم کنید.

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله برای منم درست شد.امداد غیبی بود!
    شاید هم هکر مکری خداشناس بوده دیده شما مشکل دارید گفته اینقدر که دزدی کردیم یکم هم بیایم ثواب کینم

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان نظرشون در مورد آنتی ویروس symantec endpoint 12 چیه؟

خوب هست نصبش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •