حالا اگه چند جا شام ندادن که دلیل نمیشه این سنت حسنه حذف بشهبله همه جا همین داره میشه البته جدیدا چند تا عروسی دعوت شدیم که تو کارت نوشته بودن به صرف میوه و شیرینی
یعنی دیگه کم کم ناهار یا شام دادن داره حذف میشه
حالا نظرم در مورد پست ها
اولا الان زمانه یک جوری شده که به راحتی میشه میل جنسی را برطرف کرد پس اگه کسی صرفا بخاطر میل جنسی ازدواج کنه اشتباه محض کرد
سن ازدواج هم به نظر من برای پسر 26-29 و برای دختر 24-27 بهترین سنه
بالاخره بعد از یک سنی بچه دار شدن برای زن هم مشکل میشه هم به لحاظ جسمی و هم به لحاظ روحی
من خودم دو تا دختر میشناختم یکی 28 ساله یکی 29 ساله
وقتی پیله شدم که چرا با داشتن جمالات و... هنوز ازدواج نکرده بودن میگفتن بخاطر اینکه محدود میشن (البته شاید هم اون موقع که باید بله را نگفتن و الان دیگه سطح توقعشون بالاتر رفته و نمیتونن به هر تقاضایی بله بگن)یعنی حاضر بودن با پسر ها دوست بشن ولی حاضر نبودن باهاشون تا اخر عمر بمونن.
در مورد اینکه تقصر خانواده هاست من مخالفم و اینکه پدر و مادر مثل شمعی هستن که اب میشن و ما وقتی میفهمیم که خاموش شده باشند
یکم دستتون را به کمرتون بگیرید بجای اینکه به خانواده نق بزنید
در مورد اون پستی که گفته بود شخصی را میشناختم که خودکشی کرد میخوام بگم اگه دوست واقعیش بودی کاری میکردی که برترسش غلبه کنه و براش شرایطی را جور میکردی که حداقل یک بار بتونه اون کار را بکنه
در مورد اینکه یک عده میگن ازدواج کنیم که چی بشه .نمیدونم تنهایی کشیدن(شاید تنهایی دلیل موجهی نباشه برای بعضی ها )
اینکه هر روز وقتی میایی خونه مثل کسی که اومده انفرادی دیگه هیچ همصحبتی نداشته باشی .هر روز تنها صبحانه بخوری تنها ناهار بخوری .تنها فیلم ببینی تنها بخوابی
دوستان من کارم فیلمبرداری و عکسبرداری از مجالسه اگه خواستید در مورد قیمت تالار و هتل و گل و لباس و باغ و.. بهتون مشاوره بدم اگه یک موقع خل شده بودید
چیزایی تو مراسم های عروسی دیدم که میتونم 7 جلد کتاب ازش بنویسم براتون
در مورد دعوت از اقوام برای مجالس من خیلی جاها را دیدم که فامیل را دعوت میکنن و چند برابر هزینه عروسی را شاباش جمع میکنن که خودش کمک خرجی برای عروس و داماد هست در ابتدای زندگی (در مناطق متوسط و پایین شهر)
بر عکس اش را هم در بعضی جاها هزینه عروسی 30-40 میلیون بطور متوسط میشه بدون اونکه پولی از کنارش در بیاد
یک سری سنت های زشت تو جامعه ما ایرونی ها هست مثل همین که خانواده ها میرن جهاز عروس را میبینن که مثلا چی بشه خوب اگه کسی جهاز خوبی نداشته باشه شرمنده میشه
یا خیلی ها را دیدم همون زمان شام لقمه اول را نخوردن میگن برنجش بده .مرغ هاش کوچیکه .کبابش نپزه .
خوب فکر کن یک شب شام نخوردی فکر نمیکنی اون داماد یا عروس یا خانواده هاشون کلی هزینه کردن ناراحت میشند.
در خیلی از مراسم ها که عروس و داماد قبل ازدواج دوست بودن و برخلاف نظر خانواده با هم ازدواج کردن میبینم که یا فامیل عروس قهر کردن یا پدر یا مادر عروس یا فامیل داماد یا ... خوب نمیتونید شادی دو نفر را برای یک ساعت ببینید که با این کار ها ناراحتشون میکنید
بماند که تو همچین ازدواج هایی ساپورت مالی خانواده ها به زوجین هم بعد عروسی قطع میشه
به نظر من داشتن سرمایه برای شروع یک زندگی لازم هست ولی کافی نیست
حمید گفته بود من جایی که همسرم کار میکنه و نحوه خرج پول برام خیلی مهمه.به نظر من باید برای یک زن هم به اندازه یک انسان مستقل ارزش و احترام قائل شد و حتی به خودمون اجازه ندیم که بخواهیم نظرمون را بهش در مورد پولی که با زحمت در می اره یا جایی که کار میکنه تحمیل کنیم
من بازم معتقدم تنها دلیل ازدواج نکردن توقع بالاست وگرنه میشه تو خونه 40 متری پایین شهر هم زندگی شادی داست اگه برای حرف مردم ارزشی قائل نبود