من 4s داشتم،موندم چی بگیرم،از یه طرف خیلی به درد دانشگاه میخوره این ،از این طرف بابا آخه ۲.۲۰۰ بعدی پول این؟نمیدونم موندم،آهان یه موضوع مهم دیگه،یه دستی میتونی باهاش کار کنی؟
من 4s داشتم،موندم چی بگیرم،از یه طرف خیلی به درد دانشگاه میخوره این ،از این طرف بابا آخه ۲.۲۰۰ بعدی پول این؟نمیدونم موندم،آهان یه موضوع مهم دیگه،یه دستی میتونی باهاش کار کنی؟
اینطوری بگم اگه می خوای تو دانشگاه به عنوان جزوه ازش استفاده کنی یعنی مطالب رو تو این بنویسی زیاد به دردت نمی خوره .
چون ابعاد صفحه طوری نیست که بخوای با قلم توش تایپ کنی . البته این به درد ما ایرانی ها نمی خوره چون تو زیان انگلیسی می تونی به انگلسی مطالب رو بنویسی و خودش برات تایپ کنه که خیلی خوب هست .
منم 4S دارم ، البته 4S کنار این مثل اسباب بازی میمونهمن وقتی با این کار می کنم بعد میرم با 4S کار می کنم صفحش خیلی کوچیک به نظر میاد
یه امکانی داره تو تنظیمات که می تونی بعضی قسمت ها رو طوری کنی که بشه 1 دستی باهاشون کار کرد مثل تماس گرفتن ، اس ام اس زدن و ...
این همه لانچر ریخته توی نت . اگر از لانچر سامسونگ خوشتون نمیاد دستتون برای تغییرات خیلی بازه.اگر مشکل واقعا رابط اربری هست !
دقیقا واسه همون،من رشتم مترجم زبانه،یون one hand operation رو دیدم فک کنم کاربردی باشه
رابط کاربری Sense 4 داری براش ؟![]()
این کیبورد های اصلی
اینم one hand operation که واقعا همون اندازه گشوی های دیگس
قفل pattern هم میشه من استفاده نمیکنم عکس نگرفتم
من همیشه دارم یه دستی کار میکنم...میتونی تنطیم کنی
ببین با نوت 1 مقایسه نکن خیلی خوش دست تره
کلا خیلی با چیزی که تو ذهنته فرق میکنه از نزدیک کار کنی میفهمی چی میگم....کار کردن باهاش سخت نیست
حالا هی ما بگیم ولی تا کار نکنی منظورم رو درک نمیکنی
=CYBER= عزیز صبر کنی ایشالا ردیف میشه..همه چی واسه اندروید وجود داره
صبر داشته باش یکم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا کامل ترم بشه
Last edited by d.b23; 15-10-2012 at 16:10.
والا من دنبال سنس نرفتم. از سنس بهتر هم هست . برای سنس یه گشتی توی نت میزنم . اگر موردی پیدا کردم لینکش رو اینجا به اشتراک میزارم.
حقیقتش یکی از دلایل دیگه ای که زده شدم از این گوشی اینه که نمیشه برنامه به راحتی براش پیدا کرد و تنوع برنامه نسبت به IOS کمتر هست .
البته قضیه تنوع رو خودم می دونستم ولی نمی دونستم این همه مشکله یدونه برنامه پیدا کردن .
برا 4S یه برنامه می خوای میری مثل آدم از آیتونز دانلود می کنی یا میری تو یکی از سایت های مرجع برنامه کرک شده ( آخرین آپدیت ) رو دانلود می کنی .
برا این یه بار باید فایل APK بگیری بعد بری 2 ساعت بگردی دنبال فایل دیتای بازی ( 2 گیگ دیتا برای Real racing 2 ) دانلود کردم هیچ کدوم کار نکرد . آخریش مال S3 بود که یکی از دوستان اینجا معرفی کرد .
حقیقتش برای منی که 4S داشتم کمی سخت هست .
یا مثلا این گوگل من نمی دونم حالیش نیست یا چی میگم به برنامه نویس اجازه میدی برنامه بنویسه یدونه آیکون با کیفیت بگو براش بسازه بعد Accept کن برنامش رو
یارو برداشته آیکون گذاشته چشم آدم برفک میزنه از بس بی کیفتیه![]()
اینجا حدود 30 تا لانچر برای دانلود هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشابه sense هست اما خودش هنوز برای note II نیامده و در آینده نزدیک حتما میاد.
2 روزه مصرف باتری خیلی رفته بالا فکر کنم ویروسی شدم
برنامه هایی که باز نکردم خود به خود باز میشن هرچند کیل می کنیم ، مثل موزیک هاب و s pen و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)