دوست عزیز اگه واقعا نیاز داری همین الان بخر منتظر چیزی هم نباش ما که 1 سال وایستادیم همین مدل ها بیاد بازار حالو روزمون اینه!!!
ویندوز 8 هم تحفه ای نیست رو هر لپتاپی هم خودت میتونی نصبش کنی
دوست عزیز اگه واقعا نیاز داری همین الان بخر منتظر چیزی هم نباش ما که 1 سال وایستادیم همین مدل ها بیاد بازار حالو روزمون اینه!!!
ویندوز 8 هم تحفه ای نیست رو هر لپتاپی هم خودت میتونی نصبش کنی
دوستان همونطور که تو فروم HP هم گفتم جدیداً با این لپتاپ به یه مشکلی خورده بودم اونم فول لود کار کردن CPU توی بازی ها با فرکانس 3100 بودکه باعث میشد دمای پردازنده بعضا به 103 درجه هم برسه
برای حل این مشکل هم ماکزیمم لود رو روی 99 درصد قفل کردم اینجوری فرکانس بالای 2300 نمیرفت البته دمای پردازنده باز به 82 میرسید
این هم نتیجه مونیتور دما تو حالتی که CPU فول لود و با فرکانس 3100 توی بازی 1 ساعت کار کرده
نتایج زیر مال تست داخل همون بازی و بامحدودیت CPU انجام شده
حالا نتایج 15 دقیقه تست استرس CPU رو برای لپتاپ میذارم
تست استرس 15 دقیقه ای و 15 دقیقه کارکرد CPU با فرکانس 2300
بد نیست شما هم همچین تستی بگیرید با هم مقایسه ای داشته باشیم (تست استرس با نرم افزار AIDA64 Extreme Edition )
در روزهای آتی نتایج تست با 3Dmark 11 و 3Dmark Vantage و PCmark 7 و PCmark vantage رو هم میذارم منون میشم دوستان هم این برنامه ها رو بگیرن و ننایج رو با هم مقایسه کنیم
ممنون
من این پستم رو ادیت کردم چون اگه CPU رو قفل نکنم روی 99 درصد کماکان دما بالای 100 میره!
Last edited by payma; 07-12-2012 at 12:28.
اره خیلی عجیبه.خب خدا رو شکر مشکل حل شد دیگه.منم الان یادم اومد یه بار پسر عمم cpu پی سی اش کلا بالای 60 درصد بود.ویندوز عوض کرد درست شد
اومدم این سیستم تشخیص چهره که روی 4540 هست رو نصب کنم 300 مگ حجمش بود گفت پیش نیاز نصبش نصب ورژن 7 به بالای برنامه Protect Tools Security Manager هست اونم به حجم 130 مگ دانلود نمودیم اما روی لپتاپ من نصب نشد گفت رو این سیستم کار نمیکنه گویا فقط مال سری Probook هستش!
حالا اگه کسی تونست این تشخیص چهره رو یجوری نصب کنه به ما هم بگه!
حالا جالبه لنوو با آمار سازی یه سری عدد و رقم واسه خودش ردیف کرده تو لیست بهترین برندها نیست اگه این کار نمی کرد که الان قاطی باقالی ها باید شما میرفتی دنبالش نه اینجا ...
الکی هم به خودت دلداری نداره همه میدونن یه شرکت چینی حداکثر توانش چیه ...
حالا شما یه لننو گرفتی دلیل نمیشه که بیای اینجا این حرفارو بزنی .
این آمار واسه موقعی که اچ پی دهم بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم واسه چند وقت پیش که البته هر دو تو یک سال هست اما به عبارتی آمار دومی میره برای 2013 و عملا 2013 حساب میشه ...
این تست های من
لپتاپ msi مدل ge70
cpu هم core i7-3610QM هست
تست در حالت عادی
تست در حالت توربو
Last edited by sh@y@n; 27-11-2012 at 17:49.
تست هات یه مشکلی داره مگه میشه لپتاپ تو حالت توربو و فول لود و تحت استرس خنک تر از حالت عادی باشه؟
ببخشید , شما درست میگید
منظورم حالت fan boost بود
البته در هر دو حالت cpu رو محدود نکردم و روی 100% عملکرد هست
اگه با اورکلاک دماش اینه پس واقعا کولینگ خیلی خوبی داره هم از لنوو هم از اسوس هم از HP کولینگش بهتره!
اقا من نفهمیدم چرا دمای لپ تاپ که 103 بوده رسیده به 83 دقیقا چی کار کردی که اینطوری شده؟PAYMA جان؟یعنی یک دیفراگمنت اینقدر رو CPU تاثیر میذاره که از 103 برسه به 74!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی بعیده ه ه اصلان جالبه هنگ کردم خدایی از 103 به 74!![]()
Last edited by apple021; 06-12-2012 at 01:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)