تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 197 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

مدیران پرسپولیس نتوانستند رضایت باشگاه فجر را برای جذب رضا حقیقی جذب کنند. به همین دلیل به سراغ گزینه‌های دیگری رفته‌اند. آخرین گزینه قرمزها برای پست هافبک دفاعی، امید نظری است. بازیکن ایرانی- فیلیپینی که در حال حاضر در لیگ سوئد بازی می‌کند، چشم مدیران پرسپولیس را گرفته و حتی از سوی باشگاه با او صحبت‌هایی هم شده است. شنیده می‌شود امید نظری هم برای بازی در پرسپولیس تمایل دارد. اما یکی دو مشکل در راه پیوستن او به پرسپولیس وجود دارد. اولین مشکل قرارداد او با باشگاه آنجل‌هولمز است که هنوز مدتی از آن باقی مانده. دومین مشکل او هم خدمت سربازی است. البته این مشکل با توجه به ارتباطات رویانیان حل شدنی است. با این حال اگر پرسپولیس بتواند رضایت باشگاه سوئدی را جلب کند، شاید امید نظری از نیم فصل به پرسپولیس بیاید و مشکل خط هافبک پرسپولیس را حل کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رويانيان:انصاري فردوزايدرابه استقلال نمي دهيم

مدير عامل باشگاه پرسپوليس از مذاکره براي جذب ساموئل هافبک تيم فوتبال استقلال خبر داد اما تاکيد کرد؛ قرار نيست بازيکني از پرسپوليس با ساموئل معاوضه شود.

محمد رويانيان گفت: اخبار زيادي درباره معاوضه يک بازيکن پرسپوليس با ساموئل منتشر مي شود، اين موضوع باعث مي شود که بازيکنان ما دچار مشکل شوند. بنابر اين لازم است توضيح دهم و اعلام کنم که اقدامات اوليه براي به خدمت گرفتن ساموئل در نيم فصل صورت گرفته است. ما مذاکرات و توافقاتي با باشگاه استقلال داشته ايم اما هنوز چيزي قطعي و صد در صد نشده است.

به گزارش ايسنا،وي افزود: درباره معاضه ساموئل با بازيکني از پرسپوليس بايد بگويم که چنين چيزي صحت ندارد و قرار نيست ما يکي از بازيکنان خودمان را با ساموئل معاوضه کنيم و تاکنون هيچ مذاکره اي در اين باره انجام نشده و اگر قرار باشد ساموئل به پرسپوليس بيايد صحبت براي معاوضه يک بازيکن نکرده ايم.

رويانيان درباره کريم انصاري فرد و ايمون زايد نيز به سايت پرسپوليس گفت: به هيچ عنوان اين دو بازيکن را از دست نمي دهيم. آنها پرسپوليسي هستند و مورد علاقه هواداران. انصاري فرد و زايد بازيکنان خوبي هستند که قصد از دست دادن آنها را نداريم.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس درباره اخباري که مبني بر جدايي شهاب گردان و سامان آقازماني منتشر مي شود گفت: اينگونه نيست ما قصد معاوضه سامان آقازماني را نداشته ايم و چنين چيزي صحت ندارد. شهاب گردان دروازه بان توانمندي است که لياقت و شايستگي هاي زيادي دارد. اتفاقا هم با مانوئل و هم با کي روش درباره شهاب گردان صحبت کردم و او انشاءا... به آنچه که لياقت آن را دارد، دست پيدا مي کند.

وي در پايان افزود: در جمع بازيکنان پرسپوليس نيز از نگاه حرفه اي و صبورانه گردان تقدير کردم. او فرصت بازي کردن پيدا نکرده اما هرگز حاشيه اي براي تيم بوجود نياورد. اين موضوع قابل تقدير است.
    Last edited by وین رونی; 11-10-2012 at 19:23.

4. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مشکل تیم سر نبود هافبک دفاعیه ؟ بیشتر از اون یه بازیساز خلاق میخواد تیم ! نوری و باقی هافبکها اینقدر توی این فصل کند هستن که توی کار دفاع بیشتر متراکم هستن تا حمله !!!! چشم مسئولین که بی حساب و کتاب بازیکن اسمی و بزرگ گرفتن ایشاا... ایندفعه بازتر باشه نسبت به مصلحت تیم !
    اگه خبر معاوضه ساموئل با کریم یا زائد درست باشه که چشم مسئول مسخره تیم که اونهمه خرج کرده و کریم رو آورده رو باید در آورد ! از اونور هم زائد فصل قبل شاهکار بود واسمون الان باید بی علت ! فقط اینکه ستاره اسمی نیست رو نیمکت باشه !
    آقایون سر رو بکنن زیر برف ولی فک نکنن ملت گاگولن !! وقتی کسی که دوزار سواد مدیریت فوتبالی نداره میاد میشه مدیر تیم همینه ! هرکدومشون اومدن یه بریز بپاش پولی کردن بدون اینکه به ترکیب و احتیاجات پستای تیم فک کنن فقط خرید میکنن تا توی دل هوادار جا بازکنن ! دیگه این حنا رنگی نداره ! بازم باید صبر کنیم یه فصل کابوس وار دیگه تموم شه

6. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مشکل تیم سر نبود هافبک دفاعیه ؟ بیشتر از اون یه بازیساز خلاق میخواد تیم ! نوری و باقی هافبکها اینقدر توی این فصل کند هستن که توی کار دفاع بیشتر متراکم هستن تا حمله !!!! چشم مسئولین که بی حساب و کتاب بازیکن اسمی و بزرگ گرفتن ایشاا... ایندفعه بازتر باشه نسبت به مصلحت تیم !
    اگه خبر معاوضه ساموئل با کریم یا زائد درست باشه که چشم مسئول مسخره تیم که اونهمه خرج کرده و کریم رو آورده رو باید در آورد ! از اونور هم زائد فصل قبل شاهکار بود واسمون الان باید بی علت ! فقط اینکه ستاره اسمی نیست رو نیمکت باشه !
    آقایون سر رو بکنن زیر برف ولی فک نکنن ملت گاگولن !! وقتی کسی که دوزار سواد مدیریت فوتبالی نداره میاد میشه مدیر تیم همینه ! هرکدومشون اومدن یه بریز بپاش پولی کردن بدون اینکه به ترکیب و احتیاجات پستای تیم فک کنن فقط خرید میکنن تا توی دل هوادار جا بازکنن ! دیگه این حنا رنگی نداره ! بازم باید صبر کنیم یه فصل کابوس وار دیگه تموم شه
    به به اقا مجتبی عزیز.چه عجب ؟!؟ یاد ایام قبل و تیفوسیها بخیر ...چه شور و حالی داشتیم.

در مورد تعویض بازیکنها تا حدودی با شما موافقم.به نظرم تعویض مهاجمهامون با یک هافبک (چه دفاعی و چه بازیساز) قابل درکه.ولی انتخاب اون مهاجم خیلی سخته.زاید که خاطراتی داریم باهاش که هیچ وقت نمیشه ازش گذشت.از دست دادن انصاری فرد و قاضی یک جک بی مزه است.ولی خب میشه بین سه مهاجم سرعتیمون (رضایی - نوروزی و کاظمیان) بشه از خیر رضایی گذشت.شاید نسبت به دو نفر دیگه بهتر باشه و درسته بازیکن خوبی هست ولی خودخواه بودنش خیلی مشکل ساز بوده برامون.توی این سه نفر اخرین نفری که دوست دارم روش دست گذاشته بشه نوروزی هست که واقع بازیکن زحمتکشی هست.
    و حتی میشه در خط هافبک روی بازیکنی مثل اقازمانی دست گذاشت.هم برای خودش بهتره تا از زیر بار این فشاری که قرار گرفته خارج بشه و شاید مثل عبدی پیشرفتش سریعتر بشه.

ولی باززیکن گرفتن از تیم رقیب رو من اصلا دوست ندارم.

8. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - رضا حقیقی هافبک مشهدی الاصل فجر سپاسی اولین بازیکنی است که حضورش در پرسپولیس - بعد از نیم فصل - قطعی به نظر می رسد.به گزارش گل ، امروز محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس برای استخدام حقیقی که اتفاقا قراردادش هم با فجر نیم فصل به پایان می رسد با مدیران این تیم توافق کرد.حقیقی در پست هافبک دفاعی بازی می کند و احتمالا بهترین خرید ممکن برای قرمزپوشان خواهد بود. البته این قرارداد هنوز رسمی نشده اما با توجه به تمابیل دو طرفه باید کار را تمام شده دانست. با حضور حقیقی پرسپولیس نیازی به استخدام ساموئل نخواهد داشت. البته فجری ها علاقه مند به از دست دادن حقیقی نیستند اما تیم به در آمد فروش او احتیاج دارد. حقیقی در حال حاضر مصدوم است.

10. 4 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - رضا حقیقی هافبک مشهدی الاصل فجر سپاسی اولین بازیکنی است که حضورش در پرسپولیس - بعد از نیم فصل - قطعی به نظر می رسد.به گزارش گل ، امروز محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس برای استخدام حقیقی که اتفاقا قراردادش هم با فجر نیم فصل به پایان می رسد با مدیران این تیم توافق کرد.حقیقی در پست هافبک دفاعی بازی می کند و احتمالا بهترین خرید ممکن برای قرمزپوشان خواهد بود. البته این قرارداد هنوز رسمی نشده اما با توجه به تمابیل دو طرفه باید کار را تمام شده دانست. با حضور حقیقی پرسپولیس نیازی به استخدام ساموئل نخواهد داشت. البته فجری ها علاقه مند به از دست دادن حقیقی نیستند اما تیم به در آمد فروش او احتیاج دارد. حقیقی در حال حاضر مصدوم است.
    اگه قراردادش تموم بشه که بازیکن آزاده و دیگه نباید پولی به فجرسپاسی پرداخت بشه! :دي

12. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کریمی: از دست رویانیان ناراحتم و نباید با من این کار را می‌کرد!
    کانون هواداران پرسپولیس: علی کریمی گفت ایراد سرمربی پرسپولیس از من بنی اسرائیلی است. علی کریمی در پاسخ به این سؤال که قصد دارد مربیگری کند یا خیر عنوان کرد: همین که بازی کنم باید کلاه را بالا بیندازم و مربیگری پیشکش. وی با اشاره به همکاری متقابل رسانه ها و تیم ملی گفت: احترام متقابل خبرنگاران و ملی پوشان مهم بود. اتفاقی که در سال 2006 افتاد و ما بدون دردسر به جام جهانی رفتیم و امیدوارم یک روز در این استادیوم مثل بازی با بحرین جشن بگیریم و به جام جهانی برویم. از فردا همه دنبال تیم های خود می روند اما تمام باشگاه ها برنامه ریزی کردند. جا دارد از نگاه مثبت روزنامه نگاران تشکر کنم. کریمی تصریح کرد: امروز سرم را بالا کردم و طبقه دوم ورزشگاه را دیدم که همه سرپا هستند و شرمنده شدم. جای برای نشستن نبود. اگر بازی می کردم هم فرقی نداشت. همه می خواهیم تیم ملی موفق شود. کریمی در پاسخ به این سؤال که سرانجام تکلیف او با پرسپولیس چیست؛ گفت: انفرادی تمرین می کنم و هر چه صلاح باشد. با روح و روان هواداران نباید بازی کرد. تمام مسائل را به رویانیان در 2 جلسه گفتم. باشگاه باید با کادرفنی حرف بزند. هر چه خدا بخواهد همان می شود. من با کسی قهر نیستم. ژوزه با من مشکل داشت. در تیم ملی هستم و مربی صلاح دانسته نیمکت نشین باشم و حرفی ندارم و بهانه نمی آورم اما ایراد ژوزه بنی اسرائیلی بود. به نظر من آدم در زندگی چیزی نداشته باشد اما فقط مرد باشد. با رویانیان حرف زدم و گفتم اگر قرار بود با هر کسی این کار را می کردید با علی کریمی نباید این کار را می کردید.من به قرارداد یک میلیون دلاری عجمان پشت کردم و با پرسپولیس سفید امضا کردم. وی افزود: با کادرفنی کاری ندارم کار من با رویانیان است و از دست او ناراحتم و نباید با من این کار را می کرد. کریمی در خصوص اینکه صحبت هایش بعد از بازی با داماش باعث ناراحتی ژوزه شده است، گفت: فقط من حرف نزدم. به جان دو بچه ام که عزیزترین افراد زندگی ام هستند افراد دیگری هم بودند اما بعضی ها خودشان را کنار کشیدند اما خدا آن بالا هست. مهم این است که در فوتبال با هم رفیق باشیم. فردا اگر دوستم را دیدم راهم را کج نکنم و بروم او را در آغوش بگیرم. باز تکرار می کنم چند نفر دیگر هم بودند. من به رویانیان گفتم جای شما بودم طرفدار ژوزه می شدم و تا کنون هم این کار را کرده است. ژوزه می توانست به من اجازه تمرین ندهد و من را در لیست 18 نفره نگذارد اما نباید این کار را با من می کردند. باید دید در روزهای آینده چه اتفاقی رخ می دهد. دوست ندارم با کسی باشم، دوست دارم با پرسپولیس باشم چون با باشگاه قرارداد دارم و دوست دارم فوتبالش را به لقایش ببخشم و آرزویم این است که با پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کنم و فقط به خاطر مردم و کسانی که از من حمایت کردند. امیدوارم سربلندی تیم ملی را ببینم و با عزت از پرسپولیس خداحافظی کنم.این آرزوی قلبی من است و هر حرفی زدم به خاظر پرسپولیس بوده است. دوست دارم مردم من را حلال کنند.
    Last edited by Alinho; 20-10-2012 at 00:30.

14. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سومین پدر و پسر تاریخ پرسپولیس
    امیر عابدزاده فرزند احمدرضا عابدزاده دروازه بان افسانه ای فوتبال ایران امروز به طور رسمی قرارداد 3 ساله خود را با پرسپولیس ثبت کرد و رسماً در لیست بازیکنان این تیم قرار گرفت.
    عابدزاده کوچک متولد 1372 و اکنون 19 ساله است. او سابقه بازی در تیم نونهالان پرسپولیس را دارد و بعد از مدتی تمرین در آکادمی های انگلیس، در تیم لس آنجلس بلوز بازی کرده است.
    بعد از آشتیانی ها و پروین ها، عابدزاده ها سومین پدر و پسر تاریخ پرسپولیس هستند که در این تیم بازی کرده اند. اردلان فرزند ابراهیم آشتیانی در سال 82 به پرسپولیس پیوست، اما دوره موفقی در این تیم نداشت.
    محمد پسر علی پروین نیز در دو مقطع بازیکن تیم بزرگسالان پرسپولیس بود اما او هم توفیقی در پرسپولیس نداشت. و حالا امیر پسر احمدرضا عابدزاده در تلاش برای باطل کردن این فرضیه است که فرزندان بازیکنان بزرگ نمی توانند مثل پدرانشان بازیکن بزرگی باشند.
    این عکس مربوط به سال 1374 و دو سالگی امیر است، زمانی که پدرش در پرسپولیس قهرمانی های پشت سر هم را جشن می گرفت. منبع: خبر آنلاین

16. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض رویانیان : نیمکت نشین بازی مقابل کره جنوبی را بت نکنید/ دو ماه فوتبال را کوبیدید حالا تعریف می کنید

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با تاکید براینکه نباید بازیکنی که مقابل کره جنوبی نیمکت نشین بوده است را بت کنیم، گفت: افراط و تفریط رسانه ملی ستاره‌های بادکنکی در فوتبال خلق کرده و برخی از شومن‌های فوتبال را تبدیل به اسطوره کرده است. محمد رویانیان ضمن بیان مطلب فوق گفت: آقای رسانه ملی! در المپیک فوتبال را نابود کردید، دو ماه تمام به فوتبال تاختید و موقع باخت تیم ملی به لبنان میخ آخر را کوبیده و سعی کردید که ستاره‌های فوتبال را خاموش و بی‌فروغ کنید اما چه شد با یک برد مقابل کره جنوبی قهرمانان و حماسه‌های المپیک را خاموش کرده و به یک باره فوتبال بی‌فروغ را به نماد ورزش کشور تبدیل کردید؟! رفتارهای بیمارگونه تبدیل به حماسه شد
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در همین خصوص افزود: شما نه تنها ستاره‌های فوتبال را تبدیل به خورشید کرده‌اید بلکه ستاره‌های جدیدی را نیز خلق کرده و رفتارهای بیمارگونه برخی از بازیکنان تیم ملی را تبدیل به حماسه کرده‌اید! شومن‌های فوتبال تبدیل به اسطوره شدند
    وی گفت: این افراط و تفریط از سوی شما ستاره‌های بادکنکی در فوتبال خلق کرده و برخی از شومن‌های فوتبال را تبدیل به اسطوره کرده است. این موضوعات و این روش پرداختن ریشه اصلی مشکلات فوتبال ایران است. به عنوان نمونه مجری و گزارشگری که دو ماه به فوتبال می‌تاخت به یکباره عشق آتشین خود به فوتبال را نشان می‌دهد. تناقض‌ها مردم را سرگردان کرده است
    رویانیان تاکید کرد: اینها تناقض‌هایی است که مردم ایران، هواداران و رسانه‌ها را سرگردان کرده و توهم را در برخی از رسانه‌ها تشدید می‌کند و بازیکنان غیرتمندی را که فقط به فکر رشد و پیشرفت تیم خود بوده و حاشیه‌ای ندارند را دلسرد کرده و پایین می‌کشد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنین خطاب به برخی رسانه‌ها اظهار داشت: نمایش‌های چندگانه و متضاد شما مخاطب را به تعارض می‌کشاند. در چنین شرایطی باید یک نفر پیدا شود تا با این رفتارهای متضاد اعتراض کند. نیمکت نشین بازی مقابل کره جنوبی را بت نکنید!
    وی در همین خصوص گفت: آقای رسانه ملی! اگر ستاره‌ای رفتارش غلط بود، بگویید این ستاره با اشتباهات خود به تیمش ضربه زده است و نباید او را تبدیل به بت و اسطوره کنیم، منظور من بازیکن تیم ملی است که در لبنان بازی کرد و در آن بازی تیم ملی باخت اما در مقابل کره جنوبی نیمکت نشین بود با این حال تیم ملی موفق شد کره را ببرد. چرا چنین بازیکنی را تبدیل به اسطوره و بت می‌کنیم بدون آنکه به رفتارهای گذشته او در قبال باشگاهش نگاه کنیم؟! رویانیان تاکید کرد: آقای رسانه ملی عزیز! این گونه رفتارها توفیقات شما را در عرصه ورزش از بین خواهد برد و فوتبال را کماکان ستاره محور، بازیکن سالار و مدیریت آن را پول محور خواهد کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

رویانیان گفته قرارداد کریمی با پرسپولیس کمتر از 1میلیون دلار نیست
    کلا داره کریمی رو میکوبه یعنی ببخشید روباه به این میگن
    کاملا مشخصه طرح اخراج کریمی برنامه ایشون بوده و ژوزه فقط آلت دستش
    امیدوارم هرچه زودتر دست این سیاسیون از فوتبال کوتاه بشه!

19. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •