تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 301 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام ...

تبریک میگم برد مقابل نفت رو .

بعد از باختی که میشد باخت نباشه 3 امتیاز شیرینی کسب کردیم .

اولین نکته ای که در بازی با نفت به چشمم امد بازی خوب جواد نکونام بود . کم کم داره به دوران خوبش برمیگرده و این هم برای استقلال و خوبه و هم تیم ملی .

یکی از تاکتیک هایی که خیلی خوب در بازی با نفت اجرا می شد حرکات اورلب بازیکنان کناری بود . اگر یکی از تاکتیک های تیم سانتر از جناحین باشه ، به تنهایی نمیشه سانتر دقیق و موفقی رو داشت . در بازی با نفت سمت راستمون کاملا فعال بود و اورلبهای خوبی رو انجام می دادند . سمت چپ کماکان مشکل داره و به نوعی تیم بالانس نیست .

با توجه به جدول لیگ امسال هم شانس قهرمانی در پایان نیم فصل رو به خوبی داریم و هم شانس سقوط به پایین جدول . فاصله تیم اول تا دهم تنها 5 امتیازه !

یک هافبک طراح و یک مهاجم نیاز داره تیم تا بهتر بشه . احتمالا دست از فروش ساموئل هم بردارند .

2. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اولین نکته ای که در بازی با نفت به چشمم امد بازی خوب جواد نکونام بود .
    بازی دیروز با نفت رو میگی دیگه ؟

جواد خوب بازی کرد ؟

نمیدونم والا ... شاید معیار خوب بازی کردن از نظر شما چیز دیگه ای باشه

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید معیار خوب بازی کردن از نظر شما چیز دیگه ای باشه
    صرفا جهت یاداوری شرح وظایف نکونام

وظیفه ی او در میانه ی زمین، جلوگیری از حمله ی حریف است و در این امر نباید سعی کند که تکنیک خود را نمایش دهد. نقش هافبک دفاعی متناسب با منطقه ای که بازی می کند لحظه به لحظه فرق می کند. هنگامی که او در دفاع است، مکمل مدافعین بوده یا مسئولیت دفاعی خویش را که از میانه ی زمین آغاز کرده است، ادامه می دهد. هنگامی که در وسط زمین است، یا کمک بازی گردان تیم با هافبک تهاجمی بازی دفاعی خود را رها می کند. هافبک دفاعی که مبارزی فوق العاده است، هرگز نباید غفلت کند. تیمی که دفاعی خوب دارد، ضرورتا باید هافبک دفاعی خوب هم داشته باشد.

تیمی که دفاعی خوب دارد، ضرورتا باید هافبک دفاعی خوب هم داشته باشد.
    خدارو شکر بهترین خط دفاعو استقلال داره

اینم قسمتی از صحبتهای هافبک نفت پس از بازی

هافبك نفت نكونام را عامل اصلي برد استقلال مي داند كه نقش تعيين كننده اي دارد:نكونام موثرترين بازيكن استقلال بود و اگر استقلال برد فقط به خاطر توان بالآي اين بازيكن بود كه به خوبي به بازي استقلال نظم مي دهد.او براي استقلال نعمت است و به نظر من در حال حاضر نكونام بهترين بازيكن ليگ برتر است.بايد مقابل او بازي كنيد تا كيفيت او را متوجه شويد.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2012/10/26/3479263/%D8%B3%D9%8A%D9%81%D9%8A%D9%86%D9%83%D9%88%D9%86%D 8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%D9%83%D9%86-%D9%84%D9%8A%DA%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%AD%D9%82-%D9%86%D9%81%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D8%AF

5. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نکونام و آرای صد در صد بارسایی برای توپ طلا

نکونام در این رای گیری به سه ستاره بارسلونا لیونل مسی، آندرس اینیستا و ژاوی هرناندس رای داده تا بار دیگر بارسایی بودنش را اثبات کند.

سایت گل – جواد نکونام به عنوان کاپیتان تیم ملی ایران یکی از آنهایی است که برای اتخاب مرد سال فوتبال جهان و توپ طلایی که فیفا اختیارش را به عهده گرفت رای می دهد و رای او به عنوان کاپیتان یکی از تیم های ملی تحت نظر فیفا لحاظ می شود.

نکونام در این رای گیری به سه ستاره بارسلونا لیونل مسی، آندرس اینیستا و ژاوی هرناندس رای داده تا بار دیگر بارسایی بودنش را اثبات کند.

جالب اینکه نکونام در مصاحبه هایش روی این مساله تاکید می کند که هوادار بارساست و در رای دادن برای انتخاب مرد سال فوتبال دنیا این هوادری را کاملا معیار قرار می دهد.

نکو پیش از این و در انتخاب های قبلی نیز به بازیکنان بارسا و لیونل مسی رای داده بود و به نظر می رسد علاوه بر قضیه طرفداری واقعا به فوتبال این ابر ستاره اعتقاد دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/10/27

8. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باران تمرین استقلال را به تاخیر انداخت
    به گزارش خبرگزاری فارس، قرار بود آبی پوشان از ساعت 15:30 تمرین خود را در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز کنند اما با گذشت 45 دقیقه هنوز تمرین این تیم شروع نشده است. دلیل این موضوع بارش شدید باران است.
    فعلا امیر قلعه نویی از بازیکنان خواسته در رختکن حضور داشته باشند تا از سرماخوردگی آنها جلوگیری شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

صرفا جهت یاداوری شرح وظایف نکونام

وظیفه ی او در میانه ی زمین، جلوگیری از حمله ی حریف است و در این امر
    نباید سعی کند که تکنیک خود را نمایش دهد. نقش هافبک دفاعی متناسب با منطقه ای که بازی می کند لحظه به لحظه فرق می کند. هنگامی که او در دفاع است، مکمل مدافعین بوده یا مسئولیت دفاعی خویش را که از میانه ی زمین آغاز کرده است، ادامه می دهد. هنگامی که در وسط زمین است، یا کمک بازی گردان تیم با هافبک تهاجمی بازی دفاعی خود را رها می کند. هافبک دفاعی که مبارزی فوق العاده است، هرگز نباید غفلت کند. تیمی که دفاعی خوب دارد، ضرورتا باید هافبک دفاعی خوب هم داشته باشد.
    هافبک دفاعی : جناب نکونام چند تا توپ از حریف گرفت ؟ چند تا توپ حریفو خراب کرد ؟ چند تا پاس رو به جلو میده ؟ چقدر دوندگی داره ؟ گل اول رو هم که توپو آقا جواد لو داد ....... چند درصد پاس هاش سلامت به یار خودی میرسه ؟

ارزیایی شما برای خودش جالبه ..... وقتی هافبک دفاعی نمیتونه این وظایف رو درست انجام بده کجاش خوبه اونوقت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

سایت گل – جواد نکونام به عنوان کاپیتان تیم ملی ایران یکی از آنهایی است که برای اتخاب مرد سال فوتبال جهان و توپ طلایی که فیفا اختیارش را به عهده گرفت رای می دهد و رای او به عنوان کاپیتان یکی از تیم های ملی تحت نظر فیفا لحاظ می شود.

جالب اینکه نکونام در مصاحبه هایش روی این مساله تاکید می کند که هوادار بارساست و در رای دادن برای انتخاب مرد سال فوتبال دنیا این هوادری را کاملا معیار قرار می دهد.

نکو پیش از این و در انتخاب های قبلی نیز به بازیکنان بارسا و لیونل مسی رای داده بود و به نظر می رسد علاوه بر قضیه طرفداری واقعا به فوتبال این ابر ستاره اعتقاد دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/10/27
    دوست عزیز ، مدیر محترم انجمن ورزش ، اینکاره ، عکس قشنگتر نداشتی بذاری؟؟؟
    این بنده خدا یه بار دست کرده تو چشمش ، یکی ازش عکس گرفته، صاف گذاشتی تو فروم آبی های 2 آتیشه ؟؟؟؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه‌نويي: پرسپوليسي‌ها فرافکني‌ مي‌کنند

سرمربي استقلال در واکنش به بيانيه اعتراض پرسپوليس گفت: کار آنها چيزي جز فرافکني نيست .

================================================== ================================================== ========

به نقل از فارس، امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين امروز استقلال گفت: جا دارد از پزشکان تيم به خصوص دکتر نوروزي تشکر کنم که بعد از عمل جراحي دوم روي پاي من خيلي زحمت کشيدند. شرايط حساسي بود و کمک زيادي به من کردند. دو آزمايش دادم که نشان مي‌دهد شرايط خوب است.

وي در مورد ديدار روز دوشنبه با گهر خاطرنشان کرد: با آقاي پورحيدري و ساير همکارانم چند بازي گهر را آناليز کرديم. براي بار دوم بود که فيلم‌هاي بازي اين تيم را مي‌ديديم. بازي با استقلال و پرسپوليس براي ساير تيم‌ها متفاوت است و تيم‌ها آن انگيزه‌اي که مقابل اين دو تيم دارند را در ساير بازي‌ها ندارند.

قلعه‌نويي ادامه داد: بعد از ديدار برابر نفت تيم‌ ما شرايط خوبي دارد. اين پيروزي از چند حيث براي ما حائز اهميت بود اول اينکه به جدول بازگشتيم، دوم اينکه از نظر روحي خيلي بهتر شديم و اگر بازي را واگذار کرده بوديم جمع کردن تيم خيلي سخت مي‌شد و سوم اينکه از نظر روحي براي بازي با گهر آماده شديم. اميدوارم بازي با گهر خوب و تماشاگر پسند از آب درآيد.

قلعه‌نويي در مورد حضور مايلي‌کهن در تيم گهر تأکيد کرد: طبيعتاً دقايقي از بازي که سپري شود با شرايط جديد گهر بيشتر آشنا مي‌شويم. مايلي‌کهن جزو مربيان زحمت‌کش است و براي اين فوتبال تلاش زيادي کرده است. حضور او مطمئناً تأثيرگذار خواهد بود.

وي در مورد مشکلات استقلال گفت: چندين هفته زحمت زيادي کشيديم تا مشکلات درون‌تيمي استقلال به بيرون منتقل نشود تا زماني که به بازي برابر صبا رسيديم. بعد از اين مسابقه ماحصل 16-15 هفته زحمت زيادي که کشيديم در چند روز به هم ريخت و با مشکلات زيادي روبه رو شديم. به غير از اين مسئله بي‌مهري‌هايي هم ديديم که اين موضوع بيشتر ما را اذيت کرد. بازيکن و کادر فني بدون گرفتن يک ريال پول با اخلاص تلاش مي‌کرد اما آن اتفاقات افتاد.

سرمربي استقلال اضافه کرد: همه اين مسائل را فراموش کرديم و اميدواريم اين بازي هم بگذرد و به تعطيلات برسيم. در تعطيلات جانواريو و جباري هم به تيم اضافه خواهند شد. بعيد مي‌دانم توزي به استقلال بازگردد، واقعاً حيف است تيمي که با آن شکل مشکلات آنقدر زحمت کشيد و به اينجا رسيد در چند روز به هم بريزد.

قلعه‌نويي در مورد اينکه آيا توزي به استقلال بازخواهد گشت، عنوان کرد: من نبايد در مورد اين مسئله صحبت کنم. وظايف همه مشخص ‌شده است، آقاي اميري که امسال زحمت زيادي کشيده، کارها را پيگيري مي‌کند. من از نحوه قرارداد اين بازيکن اطلاع ندارم و دوست ندارم چيزي هم بدانم. به هر حال اين بازيکن با ما قرارداد دارد و طبق اصول و چارچوبي که قرارداد او دارد عمل مي‌شود، آقاي ماجدي و اميري در حال پيگيري اين موضوع هستند اما بعيد مي‌دانم او به استقلال بازگردد.

وي گفت: مديربرنامه‌هاي جانواريو قول داده او تا قبل از بازي با گهر برگردد. از توزي توقعي نداشتم اما فکر مي‌کردم جانواريو طور ديگري برخورد کند. رابطه خوبي با اين بازيکن داشتم. او 5ماه تمام مشکلات را تحمل کرد اما اميدوارم بودم براساس قولي که به من داده بعد از رفتن بازگردد چرا که علاوه بر داشتن رابطه خوب، از لحاظ احساسي نيز با هم بسيار صميمي بوديم و فکر نمي‌کردم اين بازيکن برود و برنگردد هرچند که بايد قبول کنيم جانواريو يک بازيکن حرفه‌اي است.

قلعه‌نويي در مورد اينکه گفته مي‌شود پرسپوليس با برخي از بازيکناني که استقلال با آنها دچار مشکل شده مذاکره کرده و آيا اين مسئله حرکتي حرفه‌اي است، گفت: اگر قبول کرديم حرفه‌اي باشيم بايد افکار ما هم حرفه‌اي باشد. اگر در زمان مناسب با بازيکنمان مذاکره شود هيچ مشکلي نداريم. ما با تشکيلات پرسپوليس صحبت کرده بوديم و به ما گفته بودند، بازيکني را مي‌خواهند و اگر صحبت‌ها در چارچوب باشد هيچ مشکلي نداريم.

به گزارش فارس، قلعه‌نويي در مورد اعتراض پرسپوليسي‌ها به صحبت‌هاي او در برنامه فوتبال برتر در بين دو نيمه بازي پرسپوليس و مس کرمان گفت: اين مسئله جاي تعجب دارد. امروز به برنامه‌اي در شبکه شش نگاه مي‌کردم که طي آن آقاي اسماعيلي از منصور ابراهيم‌زاده در مورد پرسپوليس سؤال کرد که ايشان هم نظرات کلي خود را در مورد پرسپوليس بيان کرد. آيا اين کار ايراد است؟

سرمربي استقلال افزود: روز جمعه که عيد قربان بود به بهشت زهرا رفتم و وقتي بازگشتم و تلويزيون را روشن کردم مهدي مهدوي‌کيا گل پرسپوليس را به ثمر رسانده بود. در صحبت‌هايم يک سري مسائل کلي را بيان و اتفاقاً از مديريت آقاي رويانيان تعريف و تمجيد کردم. واقعيت اين است که وقتي کار دست اهل فن نباشد اين مسائل به وجود مي‌آيد. چيزي که مملکت ما و نه تنها فوتبال را عقب انداخته، اين است که جايگاه‌ها دست اهل فن نيست.

قلعه‌نويي گفت: اگر در فوتبال، صنعت و ... همه چيز دست اهل فن باشد طبيعتاً اين مسائل به وجود نمي‌آيد. ابراهيم‌زاده الان در مورد پرسپوليس صحبت کرده و اگر پرسپوليس در بازي بعد نتيجه نگرفت بايد همه چيز را تقصير ايشان دانست؟ همه ايران در مورد استقلال صحبت مي‌کنند پس وقتي استقلال به تراکتور باخت، اين باخت را بايد به خاطر اين صحبت‌ها بدانيم؟

وي تأکيد کرد: در مملکت ما آدم‌ها سر جاي خود قرار ندارند. در همه جا اين مسئله وجود دارد و تنها به فوتبال محدود نمي‌شود. در هنر و صنعت هم همين شکل است. مجريي که اين سؤال را از من پرسيده هم بايد برويم بگيريم؟ با اين شکل جواد خياباني را هم بايد به دادگاه ببريم که چرا اين سؤال را پرسيده و بايد بگوييم به اين جرم به دادگاه بيا تا در مورد آن توضيح دهد.

قلعه‌نويي خاطرنشان کرد: من در مورد بحث رويانيان و دايي صحبت کردم و گفتم دايي جزو سرمايه‌هاي فوتبال ما و شخصي است که شايد صد سال بايد بگذرد تا يکي مثل او بيايد. بايد از او حمايت کنيم تا به درجات بالا برسد. ازبکستاني‌ها با همدلي که دارند تمام کرسي‌هاي AFC را مي‌گيرند در حالي که شايد بازيکني که يک دهم دايي افتخار داشته باشد ندارند.

سرمربي استقلال ادامه داد: همچنين گفتم رويانيان در بحث مديريت از سرمايه‌هاي ما است چطور آن موقع که تعريف مي‌کردم خوب بود اما حالا ما باعث باخت شده‌ايم؟ چون من آن حرف‌ها را زدم شجاعي بازيکن مس به پرسپوليس گل زد؟ اگر من کار بلد بودم تيم خودم را درست مي‌کردم. اين ‌حرف‌ها فرافکني است و بايد اين کارها را جمع کنند. دو رئيس فدراسيوني که تيم ملي را جام جهاني برده‌اند اکنون خانه‌نشين هستند؛ اهل فن را خانه‌نشين کرده‌ايم و دليل آن هم خود ما فوتبالي‌ها هستيم.

قلعه‌نويي در مورد اتفاقاتي که بعد از بازي استقلال و فجر رخ داده يادآور شد: با جعفري مديرعامل باشگاه صحبت کردم و به او گفتم يک روز قبل از بازي منوچهري پيش من آمد و صحبتي از بازيکنان سابق سايپا که اکنون در فجر بازي مي‌کنند مطرح کرد. منوچهري به من گفت ياوري در تمرين اعلام کرده قصد دارد او را بگيرد و نظري را به استقلال بدهد. با روحيه‌اي که پس از اين مسئله از منوچهري ديدم او را از ليست يازده نفر بيرون کشيده‌ام و وقتي به درون زمين رفت ديديد که چطور بازي کرد.

وي گفت: جالب است جعفري به من اعلام کرد اين صحبت‌ها شيطنت بازيکنان بوده و ياوري چنين بحثي را مطرح نکرده است. به او مي‌گويم اگر اينچنين نبوده چرا سرپرست تيم شما چنين حرفي را در مصاحبه‌اش اعلام کرده که به من گفت اين مسأله را بررسي خواهد کرد. بدبختي فوتبال ما همين‌ها است.

قلعه نويي عنوان کرد: چرا قطر به ميزباني جام جهاني مي‌رسد و دو بار بازي‌هاي آسيايي را برگزار مي‌کند اما ما با دوهزار سال قدمت حال و روزمان اينچنين است. دليل اين مسئله حضور افرادي است که اهل فن نيستند. هيچکس سر جاي خودش قرار ندارد. حالا آقايان هم ناراحت مي‌شوند. ايرادي ندارد، مولايم حضرت علي (ع) گفته «هميشه حق را بگو حتي اگر همه عليه تو شوند.» جاي تأسف دارد هواداران کمي براي تماشاي بازي‌هاي استقلال به استاديوم مي‌آيند. حتما اين حرکت کلي شده که فوتبال ما به اين وضع افتاده است.

قلعه‌نويي در مورد تغيير برنامه بازي‌هاي ليگ برتر گفت: يک روز به ما گفتند بايد با پيکان بازي کنيم و پس از آن گفتند بايد به مصاف گهر برويم ولي هيچ اعتراضي نکرديم. از تيم ملي بيشترين ضربه را خورديم اما بيشترين حمايت را انجام داديم. همه چيزمان به هم مي‌آيد.

وي در مورد برگزار نشدن جام حذفي خاطرنشان کرد: بايد يا راهکاري داشته باشيم و يا اينکه الگوبرداري کنيم. در بحث نظام مملکت‌داري بعضي مي‌گويند با توجه به موقعيت مکاني بايد الگو خدمات رساني را در نظر بگيريم. بعضي کشورها با داشتن منابع در پي ايجاد زيرساخت براي استفاده از آن منابع هستند. در کشور ما الگويي وجود ندارد. چند سال از ليگ گذشته است. هر سال يک برنامه اجرا مي‌شود يک بار عزيز محمدي برنامه يک ساله داد که خيلي خوب بود. آقاي بهروان تقصيري ندارد، ايشان انسان بسيار خوبي هستند و وقتي براي فوتبال از 10 جا تصميم مي‌گيرد همين مي‌شود. نه برنامه‌اي داريم و نه از جايي الگوبرداري مي‌کنيم.

قلعه‌نويي اظهار داشت: ترکيه 40 سال پيش يک حرکت کلي در ورزش انجام داد و با دادن وام‌هاي بلندمدت و داشتن يک برنامه خوب به جايي رسيد که توانست به مقام سوم جهان دست يابد. کار بلد نيستيم، الگوبرداري هم نمي‌کنيم. آدم‌هاي کار بلد بايد به فوتبال بيايند. افرادي به ورزش ما آمدند که فقط بيانيه‌نويسي‌ها را انجام دادند. مگر ترکيه، ژاپن و ... نمي‌خواهند در جام جهاني حضور داشته باشند. آيا در کشورهاي آنها براي برگزاري ليگ جام حذفي و دچار مشکل مي شوند؟

منبع : ورزش 3

پ . ن : خیلی باحال جواب بیانیه ی پرسپولیسیا رو داده

13. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معلومه دیگه خیلی طرفدارشه چون دیگه حداقل رونالدو رو باید جزو سه تا میاورد
    توی این چند ساله تا اون جایی که یادمه نکونام همیشه به مسی رای داده

دوست عزیز ، مدیر محترم انجمن ورزش ، اینکاره ، عکس قشنگتر نداشتی بذاری؟؟؟
    این بنده خدا یه بار دست کرده تو چشمش ، یکی ازش عکس گرفته، صاف گذاشتی تو فروم آبی های 2 آتیشه ؟؟؟؟!!!
    این عکس از منبع خبره و اگه فرضا مشکلی هم باشه از اون سایته...
    Last edited by vahidgame; 28-10-2012 at 15:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •