تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 95 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رایولا در رابطه با ایبرا و ال‌شراووی می گوید

مینو رایولا اعلام کرد که ایبرا نمی خواهد کار خود را در پی‌اس‌جی به پایان برساند و همچنین گفت استفان ال‌شراووی از لندن پیشنهاد دارد.

ایبرا در این روزها یکی از چهرهای کلیدی پاریس است، او که تابستان از میلان به پاریس منتقل شد، به ماندن در یک باشگاه برای زمان طولانی شناخته نشده و هم اکنون صحبت هایی مبنی بر پیوستن او به سیتی وجود دارد.

رایولا در گفت و گو با اسکای اسپرت گفت: او نمی خواهد کار خود را در پاریس‌سن‌ژرمن به پایان برساند، مگر در پایان قرار دادش.

رایولا همچنین در رابطه با ستاره ی کوچک میلان و پیشنهاد هایی که به او شده است، صحبت کرد. "او کار خود را در میلان به خوبی انجام می دهد ، چرا که آن ها به درستی به جوانان فضا داده اند. اگر بخواهد می تواند توضیح دهد که چرا به لندن نمی رود."

طبق گزارشات رسیده آرسنال و چلسی سخت به دنبال فرعون کوچک هستند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فلامینی در راه خروج

قرار داد lمتیو فلامینی در پایان فصل با میلان به اتمام می رسد، گفته می شود او د ژانویه میلان را به مقصد مارسی ترک خواهد کرد. این هافبک فرانسوی در گفت و گو با ال‌اکیپ گفت:

گزینه های زیادی برای آینده ی من وجود دارد، که صحبت در رابطه با آن ها زیاد است. اما اکنون من در میلان هستم و این مهم است که نیم فصل اول را در بهترین جایگاه ممکن به پایان برسانیم. مارسی؟ در حال حاضر من اینجا هستم و در آینده خواهیم دید که چه خواهد شد... .

هافبک سابق آرسنال به خاطر مصدومیت و مشکلاتی که برایش پیش آمد هیچگاه نتوانست در میلان جایگاه مناسبی پیدا کند. او سه شنبه در بازی با زنیت از ابتدا در ترکیب حضور داشت، اما میلان این بازی را 1-0 واگذار کرد.

او اضافه کرد: این لذت بخش بود که از ابتدا بازی را آغاز کردم، در این حرفه لحظات سخت بسیاری وجود دارد، اما این یک ماراتن است و دو سرعت نیست و من به هیچ وجه قصد عقب نشینی ندارم.من می خواهم خودم را به مربی اثبات کنم تا او بر روی من بتواند حساب باز کند.

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درخشش نیانگ و ال‌شراووی در بازی تمرینی

استفان ال‌شراووی و ام‌بایه نیانگ گلزنان میلان در دیدار تدارکاتی این تیم مقابل تیم پریماورا بودند.

بعد از شکست مقابل زنیت که دیداری تشریفاتی برای روسونری محسوب می‌شد میلان در پی آمادگی برای دیدار آینده خود در چهارچوب سری‌آ 13-2012 مقابل تورینو خواهد بود. در همین راستا دیداری تدارکاتی میان تیم اصلی میلان و تیم پریماورا میلان برگزار شد، که این دیدار با برتری 5-1 تیم اصلی میلان و درخشش ال‌شراووی و نیانگ، مهاجمان جوان روسونری، همراه بود.

بنا بر گزارش وب‌سایت رسمی میلان، امروز ساعت 15:00 به وقت ایتالیا، آلگری تقریباً با تیم اصلی خود به مصاف جوانان میلان رفت. آلگری از ترکیب نیانگ، روبینیو، و ال‌شراووی در خط حمله خود برای این دیدار تدارکاتی بهره برد.

مهاجم فرانسوی و 17 ساله میلان در این دیدار 2 گل برای روسونری به ثمر رساند تا آلگری را از آمادگی خود برای حضور در دیدارهای سری‌آ مطلع کند. وی در این فصل تنها در حدود 6 دقیقه برای میلان در دیدارهای رسمی حضور داشته است، در حالی که میلان برای این بازیکن 17 ساله مبلغی حدود 3 میلیون یورو به کائن پرداخت کرده بود.

در حالی که به نظر می‌رسید کادر فنی میلان از وی راضی نیست، اما رفته رفته او در حال پیداکردن جای خود در تیم اصلی میلان می‌باشد، و شایعات مربوط به ترک او از باشگاه در ژانویه بسیار بعید به نظر می‌رسد.

گلزن فرانسوی میلان در این دیدار 2 گل به ثمر رساند، اما ال‌شراووی جوان نیز در این دیدار هت‌تریک کرد و موفق شد به روند رو به رشد خود در فصل اخیر همچنان ادامه دهد. ازکیل ایسوکن هنتی، متولد 1993، تنها گل تیم پریماورا را در این دیدار دوستانه به ثمر رساند.

آلگری در این دیدار از ترکیب 3-3-4 استفاده کرد، و آبیاتی، دی‌شیلیو، مکسس، یپس، کنستانت، استراسر، دی‌یانگ، نوچرینو، روبینیو، ال‌شراووی، و نیانگ مردان روسونری در این دیدار بودند.

به نظر می‌رسد ریکاردو مونتولیوو برای دیدار مقابل تورینو به دلیل کشیدگی کشاله ران از آمادگی کامل برخوردار نباشد، در حالی که آباته ظاهراً برای این دیدار آماده خواهد بود، و آنتونینی نیز به دیدار میلان مقابل رجینا در جام حذفی خواهد رسید.

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آباته در مورد دی‌شیلیو

بعد از نمایش‌های درخشان متیا دی‌شیلیو در پست راست خط دفاعی میلان، اینیاتسیو آباته نیز به تمجید از توانایی‌های ستاره جوان و هم‌پست خود در میلان پرداخت.

محصول تیم پریماورا میلان اکنون جای مدافع راست 26 ساله روسونری را در ترکیب اصلی آلگری گرفته است، اما آباته از عملکرد دی‌شیلیو خوشحال است، و فکر می‌کند که دی‌شیلیو حتی بیشتر از این پیشرفت خواهد کرد.

آباته در مصاحبه با شبکه اختصاصی میلان گفت: متیا بسیار خوب عمل می‌کند. او هم به لحاظ تدافعی و هم به لحاظ هجومی بسیار پیشرفت کرده است. اما اکنون بخش سخت داستان فرا رسیده است، او اکنون بر روی دوش خود بار سنگینی از مسئولیت را احساس می‌کند، و باید نشان دهد تا چه حد می‌تواند از پس آن بر آید.

من فکر می‌کنم رقابت در یک تیم بزرگ یک موضوع کاملاً عادی است، و بر عکس، در صورتی که رقابتی وجود نداشته باشد باید احساس کرد که آنجا مشکلی وجود دارد.

آباته همچنین در مورد بازگشت تدریجی میلان به شرایط خوب گذشته گفت: ما در حال حاضر در مقطع مثبتی قرار داریم، ما باید تلاش خود را چند برابر کنیم، و هر آنچه می‌توانیم به امتیازات خود بیافزارییم. ما در دیدارهای بسیاری شکست خوردیم، و تعدا شکست‌های خارج از خانه ما نیز بیش از حد بوده است.

اما از هم‌اکنون تا ژانویه باید تلاش خود را به کار ببندیم تا امتیازات از دست رفته را جبران کنیم.

رقابت سه غول ایتالیایی برای به‌خدمت‌گرفتن سوپرماریو

نشریه گاتزتا دلو اسپورت طی گزارشی اعلام کرد که سه باشگاه بزرگ ایتالیایی در تلاش هستند تا ماریو بالوتلی را به سری‌آ بازگردانند.

علی‌رغم صحبت‌های مینو رایولا، مدیر برنامه‌های ماریو بالوتلی، که پیش از این اعلام کرده بود که هیچ باشگاهی در ایتالیا قادر به خرید موکل وی نیست، گاتزتا تاکید دارد که بالوتلی به زودی راهی سری‌آ خواهد شد.

میلان در این مسیر پیش‌رو است، و پرزیدنت برلوسکنی پیش از این لب به تحسین از ستاره جوان ایتالیایی منچستری‌ها گشوده بود. اما در این میان اینتر نیز بی‌کار ننشسته است، و ظاهراً زمانی که آنها بالوتلی را به سیتیزن‌ها واگذار کرده بودند در قرارداد آنها بندی جهت بازپس‌گیری مهاجم سیه‌چرده گنجانده شده بود.

از سویی، یوونتوس که مدت‌هاست به دنبال یک مهاجم طراز اول است و از این ناحیه به شدت دچار رنج شده نیز دست به کار شده است و در تلاش است تا با پشت سر گذاشتن تیم‌های شهر میلان، بالوتلی را از سیتیزن‌ها برباید.

پیش از این مینو رایولا در انتقال پائول پوگبا به یوونتوس کمک شایانی به آنها کرده بود، و تورینی‌ها بسیار امیدوارند که این بار نیز بتوانند از ذکاوت مدیر برنامه‌های این مهاجم پرحاشیه بهره ببرند.

بالوتلی در سال 2010 و در ازای مبلغ 22 میلیون یورو از اینترمیلان راهی لیگ برتر انگلستان و منچسترسیتی شد. اما ظاهراً اکنون مبلغ خرید او در حدود 50 درصد افزایش پیدا کرده باشد، و مبلغی در حدود 33 میلیون یورو برای انتقال او سیتیزن‌ها را راضی کند.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تورینو - میلان : روسونری به دنبال فراموشی شکست

پس از یک نمایش ضعیف خانگی دیگر در اروپا ,شاگردان ماکس آلگری در بازگشت به سری آ ایتالیا به تورینو سفر خواهند کرد.

میلان به دنبال آن است تا یکشنبه شب در ورزشگاه دل تورین برابر تورینو از هفته شانزدهم سری آ برای نخستین بار در این فصل سومین پیروزی متوالی خود در سری آ را کسب کند.

ماکس آلگری,سرمربی میلان تصمیم گرفت تا در بازی اخیر تمیش برابر زنیت از هفته پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان ترکیب اصلی خود را به میدان نفرستد هر چند که در نهایت میلان با نتیجه 1-0 برابر زنیت تن به شکست داد در حالی که صعود میلان به دور بعد این رقابت ها پیش از این بازی مسجل شده بود.

بنابراین آلگری می تواند بار دیگر از ترکیب اصلی خود در ورزشگاه المپیکو شهر تورین استفاده کند.

یکی از بازیکنانی که بسیار بعید است به بازی برسد ریکاردو مونتولیوو هافبک ملی پوش ایتالیایی میلان می باشد هر چند که او در بازی برابر کاتانیا با توجه به مصدومیتی که با آن روبرو شد مجبور به ترک زمین مسابقه شد و در حال حاضر به تمرینات بازگشته اما انتظار نمی رود تا بتواند برای میلان در بازی یکشنبه شب بازی کند.

کوین پرینس بوآتنگ نیز به دلیل محرومیت نمی تواند تیمش را همراهی کند پس از آنکه این بازیکن در جریان پیروزی 3-1 برابر کاتانیا در سیسیل از زمین مسابقه اخراج شد.همچنین به نظر می رسد این بازی برای بازگشت بازیکنان مصدومی چون سولی مونتاری,الکساندر پاتو و باکایا ترائوره زود باشد اما همگی آنها می توانند طی هفته های آینده به میادین بازگردند.

در سوی دیگر میزبان در تلاش است تا ریکاردو مگیورینی و الساندرو اسگریگنا دو مهاجم اصلی و مصدومش را در بازی روز یکشنبه برابر میلان در اختیار داشته باشد

جیان پیرو ونتورا سرمربی تورینو مجبورست پس از اخراج کامیل گلیک در جریان بازی برابر یوونتوس,خط دفاعی خود را تقویت کند بنابراین انتظار میرود تا در غیاب این مدافع, والریو دی چزاره از ابتدا در ترکیب جای خالی او را پر کند

آیا میدانید ؟

شکست سه شنبه شب برابر زنیت از هفته پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان به معنی آن است که میلان هنوز نتوانسته پس از کسب دو تساوی در این رقابت ها در بازی های خانگی خود در اروپا به پیروزی برسد.

روسونری در این فصل سری آ ایتالیا در هر 7 بازی خارج از خانه اش موفق به گلزنی شده.

با تمام این اوصاف این رکورد تا حد زیادی به استفان الشعراووی ستاره جوان این تیم بستگی داشته,بازیکنی که در 6 بازی متوالی اخیر خارج از خانه گلزنی کرده.

تورینو در این فصل از سری آ ایتالیا با کسب تنها یک پیروزی از 9 بازی اخیر, بسیار دور از حد انتظارات ظاهر شده است.

تورینیو برابر میلان حریف روز یکشنبه خود طی سال های گذشته با کسب تنها یک پیروزی از 24 مصاف اخیرش با میلان آمار بسیار ضعیفی داشته اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل تورینو

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل - کوپولا

مدافع : مکسس - یپس - زاپاتا - آباته - دی شیلیو - آنتونینی - مصباح

هافبک : نوچرینو - دی یانگ - آمبروزینی - امانوئلسون - فلامینی - استراسر

مهاجم : الشاراوی - بویان - پاتزینی - نیانگ - روبینیو

مصدومین : مونتولیوو - آچربی - کونستانت - مونتاری - پاتو - بونرا - ترائوره - دیداچ

محرومین : بواتنگ

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تورینو 2-4 میلان

بازی خارج از خانه ای که در تورین برگزار میشد با نتیجه 4 بر 2 به نفع میلان به اتمام رسید .
    نیمه اول با این که تو و میدان در اختیار میلان بودروی اشتباه نوچرینو و پاس رو به عقب اشتباه و بسیار آرام این بازیکن بازیکنان تورینو در موقعیت تک به تک قرار گرفت و سانتانا گل اول بازی و تیم تورینو رو به ثمر رسوند.
    نکته جالب عصبانیت شدید نوچرینو روی این صحنه بود که بدجوری داشت حرص میخورد و با این که بازیکنان میومدن که اون رو دلداری بدن ولی همچنان بدجوری عصبی بود

در ادامه میلان روی دروازه تورینو انقدر فشار آورد که بالاخره روی پاس دی شیلیو به روبینیو این بازیکن با جا گذاشتن مدافع حریف گل مساوی میلان رو به ثمر رسوند و نیمه اول با همین نتیجه به رختکن رفتیم.
    نیمه دوم هم میلان همچنان سوار بر بازی بود که روی حرکت الشاراوی و سانتر اون با دفع اشتباه ژیلت دروازه بان تورینو توپ به نوچرینو رسید که با ضربه سر این بازیکن توپ وارد دروازه شد . نوچرینو هم هر چی حرص و ناراحتی داشت توی خوشحالی گلش بروز داد.
    گل سوم هم روی حرکت انفرادی پاتزینی به ثمر رسید که با قدرت بدنی خودش دو بازیکن تورینو رو جا گذاشت و از زاویه ای تقریبا بسته گل سوم رو زد ... هر چند یکجورایی خطا به نظر میرسید
    گل چهارم هم توسط الشاراوی به ثمر رسید . نوچرینو یک سانتر به شدت معمولی داشت که ژیلت دروازه بان تورینو نتونست توپ رو جمع کنه و الشاراوی هم از موقعیت استفاده کرد و توپ رها شده رو وارد دروازه کرد.

نکته ناراحت کننده این بازی مصدومیت ناجیل دی یانگ بود که در اوایل بازی از ناحیه تاندون آشیل پای چپ دچار پارگی شد و میشه گفت کل فصل رو از دست داد !

نکته مهم دیگه حضور گالیانی به همراه لیو یونگژو ( Liu Yongzhou ) سرمایه گذار چینی در ورزشگاه المپیک تورین بود که روز گذشته گفته میشد دیداری با همدیگه داشتن و توافقاتی برای حضور سرمایه گذاران چینی در میلان صورت گرفته .
    این دیدار هم برای زیر نظر گرفتن وضعیت کلی تیم بوده . مارچلو لیپی و پسرش از افرادی بودن که برای این رابطه نقش واسطه رو ایفا کردن و لیپی راهنمایی ها در این زمینه به باربارا برلوسکنی داده .

بهترین بازیکن زمین از نظر من دی شیلیو بود . با این که بازیکنی راست پا است ولی در سمت چپ خیلی خوب کار کرد و همه ارسالهاش با پای چپ فوق العاده بود و به غیر از پاس گلی که به روبینیو داد یک سانتر زیبا با پای چپ برای پاتزینی داشت که ضربه سر پاتزینی به تیرک دروازه اصابت کرد.
    از نظر کار با هر دو پا مثل مالدینی میمونه خیلی خوبه

در پایان بازی هم یک درگیری لفظی بین مکسس و روبینیو پیش اومده بود که من نفهمیدم مشکل چیه !
    Last edited by B3HZ@D; 09-12-2012 at 22:32.

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پارگی تاندون آشیل برای دی‌یانگ

میلان در چهارچوب هفته شانزدهم سری‌آ موفق شد در ورزشگاه المپیک تورین تیم اول شهر تورین را شکست دهد، اما این دیدار با یک مصدومیت بزرگ برای یکی از بازیکنان کلیدی میلان همراه بود.

میلان در حالی موفق شد تورینو را با گل‌های روبینیو، نوچرینو، پاتزینی، و ال‌شراووی با نتیجه 2-4 شکست دهد که نایجل دی‌یانگ، هافبک تدافعی میلان در اوائل بازی به شدت مصدوم شد.

و اما وب‌سایت رسمی میلان بلافاصله بعد از پایان بازی خبر از پارگی یکی از تاندن‌های دی‌یانگ داد، تا آلگری به مانند فصل پیش بار دیگر تیم خود را در آستانه یک بحران مصدومیت دیگر ببیند.

در همین رابطه وب‌سایت رسمی میلان بیانیه‌ای به صورت ذیل را منتشر کرد:

باشگاه میلان اعلام می‌دارد که نایجل دی‌یانگ در حین دیدار میلان مقابل تورینو دچار پارگی تاندن آشیل شده است، روز سه‌شنبه آزمایشات بیشتر بر روی هافبک هلندی میلان به انجام خواهد رسید، و وی در همین رابطه تحت مداوای پروفسور اوراوا قرار خواهد گرفت.

به نظر می‌رسد بعد از ریکاردو مونتولیوو که دو دیدار اخیر میلان را از دست داده است، نایجل دی‌یانگ، دیگر هافبک کلیدی میلان، نیز وارد مصدومیتی طولانی‌مدت شود.

مونتاری جانشین دی یانگ است

پس از پیروزی میلان برابر تورینو آدریانو گالیانی با شبکه ی اختصاصی میلان به مصاحبه پرداخت و اعلام کرد که میلان برای دی یانگ به جانشین نیازی ندارد.

وی در رابطه با مصدومیت دی یانگ گفت :

" خبر تکان دهنده ای بود. متاسفانه تاندون پایش پاره شده است و کاری در این رابطه نمی توان کرد. او یک بازیکن با کیفیت است که فقط می توانم بگویم برایش متاسفم."

" روند پیروزی های میلان جالب است. ما از 12 امتیاز موجود 10 امتیاز را گرفته ایم و فقط می توانیم برای از دست دادن امتیاز های ابتدای فصل متاسفم باشیم."

" به نظر شما این تاثیرات برلوسکونی است ؟ بله ... من او را از سال 1979 می شناسم و از این بابت خوشحالم. او می داند چگونه به مردم انگیزه بدهد.من لحظاتی پیش با وی تماس گرفتم و از او خواستم تا پیش از بازی با پسکارا بار دیگر به کمپ بیاید."

" میلان در حال حاضر در حال پیشرفت است. اگر چه هنوز اشتباهاتی رخ می دهد اما این تیم یک تیم زنده است. "

" خوشبختانه بازیکنان خط حمله ی ما فوق العاده هستند و می توانند به رشد ما کمک کنند."

میلان دو هفته ی دیگر به مصاف رم خواهد رفت .

" نه ما به رم فکر نمی کنیم. هدف اول ما پیروزی برابر رجینا و پسکارا است و بعد می توانیم در رابطه با رم فکر کنیم."

" جانشین دی یانگ ؟ بدون شک مونتاری جانشین اوست . کاپیتان آمبروسینی هم در میلان حضور دارد. ما انتظار داریم در این زمان به استراسر نیز بازی برسد. ما او را نگه داشته ایم تا پیشرفت وی را ببینیم."

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باربارا از میلان می‌گوید

باربارا برلوسکنی، یکی از مدیران میلان و دختر سیلویو برلوسکنی، در مورد میلان می‌گوید و اعلام می‌کند که زمان خریدهای بزرگ برای باشگاهی مانند میلان به گذشته تعلق دارد.

زمانی میلان یکی از باشگاه‌های بود که توان مالی بسیار بالایی داشت و بازیکنان دلخواه خود را به راحتی خریداری می‌کرد، اما ولخرجی‌های سیلویو برلوسکنی چند سالی است که ادامه ندارد.

باربارا برلوسکنی در مصاحبه با نشریه اکیپ فرانسه در مورد میلان گفت: کم کردن هزینه‌های راه و مسیر ما در شرایط فعلی است. فوتبال از تغییر خوشش نمی‌آید، اما زمان‌هایی هستند که باید تصمیمات متفاوتی اتخاذ شوند.

این بدان معنی نیست که ما نمی‌توانیم هیچ قهرمانی را خریداری کنیم، اما هدف و استراتژی ما تغییر کرده است. ما می‌خواهیم جوانان خود را پرورش دهیم، و بر روی آنها سرمایه‌گذاری کنیم.

میلان در حال حاضر با فروش زلاتان ایبراهیموویچ و فرصت دادن به استفان ال‌شراووی نشان داد که در این مسیر چندان اشتباه قدم بر نداشته است. بگذارید این گونه بگویم که ما از این فرصت بسیار خوب استفاده کردیم، و ضمن این که پیشنهاد پاری‌سن‌ژرمن واقعاً خوب و غیر قابل رد کردن بود.

همیشه از دست دادن یک بازیکن بزرگ غمناک است. اما شرایط این گونه ایجاب کرد. یک قهرمان از تیم بیرون رفت، و یک قهرمان دیگر ظهور پیدا کرد.

زمانی که من در مورد قهرمانان ساخت خودمان صحبت می‌کنم منظور من این نیست که این جوانان مستعد فقط از طریق آکادمی میلان به تیم اصلی تزریق شوند. چنین شرایطی در مورد ال‌شراووی نیز صدق می‌کرد. ما زمانی او را خریداری کردیم که بسیار جوان بود، و او را پرورش دادیم، و به او کمک کردیم تا شکوفا شود.

باربارا همچین اعلام کرد که میلان به پاری‌سن‌ژرمن، باشگاهی که به یکی از ثروتمندترین باشگاه‌های جهان تبدیل شده است، حسادت نمی‌کند: ما به هیچ کس حسادت نمی‌کنیم. ما باشگاهی با بیشترین جام‌ها در جهان هستیم.

من تنها برای باشگاه‌های مانند بایرن‌مونیخ تحسین قائل هستم که از سیستم اقتصادی سالم و موفقی برخوردار هستند.

میلان و جایگزینی دی‌یانگ

سیلویو برلوسکنی، مالک و رئیس باشگاه میلان، بعد از بروز مصدومیت طولانی‌مدت برای نایجل دی‌یانگ اعلام کرد که میلان شرایط را برای جایگزینی هافبک هلندی مصدوم میلان ارزیابی خواهد کرد.

هافبک دفاعی هلندی میلان طی دیدار میلان مقابل تورینو از هفته شانزدهم سری‌آ 13-2012 از ناحیه تاندون آشیل دچار پارگی شد. به نظر می‎رسید وی برای مدت 5 تا 6 ماه قادر به بازگشت به میداین نباشد، و بدین ترتیب او تا پایان فصل در اختیار روسونری نخواهد بود.

پرزیدنت برلوسکنی در همین رابطه به اسکای ایتالیا گفت: ما بسیار ناامید هستیم، و این مساله برای دی‌یانگ بسیار شرم‌آور بود. ما در حال ارزیابی شرایط برای جایگزینی او هستیم، و اگر شرایط ایجاب کند در ژانویه در این مورد به فکر خواهیم بود.

اما در ساعات گذشته شایعاتی در مورد بازیکن جدید و جایگزین دی‌یانگ مطرح شده است، در حالی که گالیانی تاکید داشت که سولی مونتاری به زودی به میلان ملحق خواهد شد، و علاوه بر وی رودنی استراسر نیز می‌تواند به میلان کمک کند،

اما رسانه‌های ایتالیایی از گزینه‌هایی مانند کوین استروتمن از پی‌اس‌وی و راجا ناینگولان از کالیاری خبر می‌دهند.

دی‌یانگ 28 ساله در 12 دیدار میلان در فصل جاری در ترکیب آلگری حضور داشت. او در تابستان 2012 در ازای مبلغی در حدود 5 میلیون یورو از منچسترسیتی راهی میلان شده بود.

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد میلان و آلگری اشتباه می کردم

گتوسو بار دیگر دلایل خروجش از میلان را به زبان آورد و به دلیل اظهاراتش از همه ی میلانی ها عذر خواهی کرد.

گتوسو در پایان فصل گذشته میلان را ترک کرد و اظهارات نسبتا تندی نسبت به میلان داشت .

گتوسو گفت :

" من عاشق میلان هستم.من یک رویا داشتم که 13 سال ادامه پیدا کرد. من خودم را یک فرد افراطی هستم که افتخار این را داشتم که جام قهرمانی اروپا را بالای سر ببرم ، بازوبند کاپیتانی میلان را به بازو ببندم و ششمین بازیکن تاریخ میلان از لحاظ تعداد بازی باشم."

"چرا بیش از این در میلان نماندم ؟ من رابطه ی خوبی با باشگاه داشته ام و از این بابت بسیار خوشحالم اما می خواستم بازی کنم. آن ها تلاش کردند تا به من بفهمانند که من بازیکن مهمی برای آن ها هستم اما نحوه ی آن طوری نبود که من می خواستم."

این اخبار در رابطه با گتوسو که وی با ماکسی آلگری مشکلات شدیدی دارد در اذهان عمومی جا افتاده بود و همه از آن با خبر بودند.

" راستش را بخواهید روابط من با آلگری خیلی خوب است . ما در یک تیم بودیم ، یک جام قهرمانی بدست آوردیم اما وقتی شما با یک کلام صریح روبرو می شوید هضم آن کمی دشوار می شود."

" شخصیت من طوری است که باعث شده است اشتباهات فراوانی انجام دهم اما همین شخصیت باعث انجام کارهای خوب نیز شده است چرا که من کله شق و مغرور هستم. "

" وقتی که احساس می کنم که شکست خورده ام آن را با خود می برم و می روم. من با خانواده ام که مرا دوست دارند تصمیم گیری می کنم. من احتیاج به اشتیاق دارم و این که آن چیزی که هستم را از من بخواهند. این برای من ممکن نبود و من تصمیم گرفتم که کنار بکشم و از شکست فرار کنم."
    " من پشیمان نیستم. من هنوز میلان را ترک نکرده ام. من آن ها را در درون خود احساس می کنم. در طی این چند ماه از بازگشت به خانه و خداحافظی با کسانی که دوستشان دارم خود داری کردم."

" با این حال صحبت هایی که در مورد من انجام می شود همیشه همراه با احترام و احساس بوده است. آن ها به من کمک کردند که فکر کنم تصمیم درستی گرفته ام ."

گتوسو در رابطه با صحبت هایش در مورد رختکن پر هرج و مرج میلان نیز شفاف سازی کرد.
    " من از طرف قلبم صحبت می کردم و این یک اشتباه بزرگ بود. شما نمی توانید از چیزی انتقاد صریح کنید آن هم به این دلیل که بر خلاف آرمان های شما شکل گرفته است. آنجلوتی زمانی که به من گفت : روزی می فهمی رینو هیچ بازیکنی شبیه دیگری نیست و هیچ اسبی مثل اسب دیگر نمی دود درست حرف می زد."

" من اشتباه می کردم و این را به تازگی فهمیدم. مشکل این جا بود که انتظار داشتم نسل کنونی میلان نیز مانند ما رفتار کنند. من مدل موهای الشراوی و ابروهایش را دوست نداشتم."

" شاید اکنون دل هایشان برای سیلی های من تنگ شده باشد. اما باز هم تکرار می کنم ، اشتباه کردم. الشراوی می تواند یک پدیده باشد."

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سانتوز مذاکرات رسمی با میلان بر سر روبینیو را تایید کرد

لوئیز آلوارو ریبرو، رئیس باشگاه سانتوز، طی سخنانی تایید کرد که روبینیو تمایل بازگشت به سانتوز را دارد، و این باشگاه برزیلی پیشنهاد رسمی خود برای بازگرداندن ستاره 28 ساله میلان به سانتوز را ارائه کرده است.

مدت‌هاست که شایعه انتقال روبینیو به سانتوز مطرح است، اما طرف برزیلی هیچ‌گاه مکاتبات رسمی با باشگاه میلان در این مورد را تایید نکرده بود. اکنون، رئیس سانتوز به طور رسمی خبر از مذاکرات دو باشگاه بر سر روبینیو می‌دهد.

روبینیو در آخرین مصاحبه خود از علاقه و عشق جاودانه‌اش به سانتوز گفته بود، و اکنون آلوارو ریبرو نیز این صحبت‌ها را تایید می‌کند: روبینیو می‌خواهد به برزیل بازگردد، و برای و بازگشت به برزیل یعنی بازگشت به سانتوز.

ما در همین رابطه پیشنهادی رسمی به باشگاه میلان ارسال کردیم، اما این پیشنهاد با خواسته‌های روبینیو و باشگاه میلان متفاوت است. این پروسه گفت‌وگو چندان آسان نخواهد بود، اما نتیجه نهایی آن تا هفته آینده مشخص خواهد شد.

دی‌یانگ تحت عمل جراحی قرار گرفت

باشگاه میلان تایید کرد نایجل دی‌یانگ که به تازگی از ناحیه تاندون آشیل پای خود مورد پارگی قرار گرفته بود امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت.

نایجل دی‌یانگ هافبک تدافعی و هلندی میلان در دقیقه 21 دیدار میلان مقابل تورینو از هفته شانزدهم سری‌آ مورد مصدومیت شدیدی قرار گرفت که با خروج او از زمین مسابقه همراه شد. آزمایشات صورت‌گرفته نشان داد که تاندون آشیل او پاره شده است و فوراً باید زیر تیغ جراخی برود.

میلان امروز تایید که دی‌یانگ که عازم اسپانیا شده بود امروز در بنالماندنا، در نزدیکی مالاگا، توسط پروفسور ساکاری اوراوا مورد عمل جراحی قرار گرفت.

این عمل با موفقیت به انجام رسید، و دوره ریکاوری برای او مدت 6 ماه خواهد بود، بدین ترتیب دی‌یانگ تمام دیدارهای میلان تا پایان فصل 13-2012 را از دست خواهد داد.

اشاره روبینیو به سانتوز

روبینیو اعلام کرد که چندین باشگاه در حال مذاکره با میلان بر سر او هستند، اما از سویی سانتوز مدعی است که در طول هفته آینده انتقال روبینیو به این باشگاه برزیلی را به طور رسمی اعلام خواهد کرد.

بنا بر گزارشات از برزیل، سانتوز آماده است تا روبینیو را به سمت خود جذب کند. ظاهراً آنها توافقات لازم با روبینیو را بدست آورده‌اند، و خبر انتقال او به این باشگاه برزیلی در طول هفته آینده اعلام خواهد شد.

بنا بر این گزارشات، در ازای انتقال روبینیو به سانتوز، این باشگاه برزیلی آماده است تا یکی از هافبک‌های خلاق و جوان خود را به علاوه مبلغی در حدود 8 تا 10 میلیون یورو به میلان واگذار کند. گفته می‌شود نام این هافبک، فیلیپه اندرسون 19 ساله و بازی‌ساز سانتوز باشد.

روبینیو در همین رابطه به گلوب‌اسپورت گفت: من با سانتوز گذشته بسیار خوبی دارم، بنابراین حاصل شدن توافق آنها با میلان بر سر من کار دشواری نیست.

عشق من به سانتوز جاودانه است. اما باشگاه‌های دیگری هم در حال مذاکره با میلان هستند. من یک بازیکن حرفه‌ای هستم، و باید صبر کنم تا مشخص شود در آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد.

میلان قصد فروش من را ندارد، و من نیز هیچ تمایلی برای ترک باشگاهی که درهای خود را به روی من گشود به من فرصت دوباره داد را ندارم.

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •