تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 35 از 325 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان الان اينجا چند تا نكته مي نويسيم تا هم ببينم اطلاعاتم درسته و اگرم درست بود دوستان ديگر اگر نمي دانند استفاده بكنند
    از عربي سال دوم و سوم فقط سوال مي ايد
    از زبان فقط سال سوم و چهارم سوال مي ايد
    از زبان فارسي سال سوم فقط سوال مي ايد
    از فيزيك از سال اول تا چهارم مي ايد و از فيزيك سال اول فقط دو فصل اخر
    و ديگر درس ها از سال دوم تا چهارم مي ايند
    ايا اين اطلاعات درست هست
    و بعد در زبان فارسي كه چهار سوال مي ايد
    روي كدام ها بيشت تر وقت بگذاريم ارزش دارد
    چون تكواژ و واژه اصلا به نظرم ارزش وقت گذاشتن را ندارد
    سه الي چهار خط مي دهند كه حدود دو الي سه دقيقه وقتت را مي گيرد و در اخر ممكنه يك كسره را از جا بيندازيم
    خوب شد سه تا سوال از اين ها روي كدام سرمايه گذاري بكنيم
    دوستان الان اينجا چند تا نكته مي نويسيم تا هم ببينم اطلاعاتم درسته و اگرم درست بود دوستان ديگر اگر نمي دانند استفاده بكنند
    از عربي سال دوم و سوم فقط سوال مي ايد
    از زبان فقط سال سوم و چهارم سوال مي ايد
    از زبان فارسي سال سوم فقط سوال مي ايد
    از فيزيك از سال اول تا چهارم مي ايد و از فيزيك سال اول فقط دو فصل اخر
    و ديگر درس ها از سال دوم تا چهارم مي ايند
    ايا اين اطلاعات درست هست
    و بعد در زبان فارسي كه چهار سوال مي ايد
    روي كدام ها بيشت تر وقت بگذاريم ارزش دارد
    چون تكواژ و واژه اصلا به نظرم ارزش وقت گذاشتن را ندارد
    سه الي چهار خط مي دهند كه حدود دو الي سه دقيقه وقتت را مي گيرد و در اخر ممكنه يك كسره را از جا بيندازيم
    خوب شد سه تا سوال از اين ها روي كدام سرمايه گذاري بكنيم
    سلام اطلاعات درسته....
    ببين دوست عزيز الان خيلي زوده براي اينكه يه چيزيو بذاري كنار...منم مقله تو بودم البته نه تو زبان فارسي تو ادبيات از تابستون كلا گفتم آرايه رو بيخيال املا هم كم كار ميكردم وقتي خرداد شد ديدم درصد ادبياتم تو آزمونايي كه از خودم ميگرفتم از 50 بالاتر نمياد چرا؟ چون ارايه ها رو معمولا نميزدم

الان واقعا زوده كه بخواي همچين تصميمي بگيري ضمنا تو از كجا ميدوني ميتوني حتما اون سه تاي ديگرو بزني؟؟؟؟بذار روشنت كنم داداش....الان همه توهم دارن ...ببين اگه امسال سوال تكواژ واژه آسون ترين سوال بود چيكار ميكني؟ تو از كجا مطمئني سه چارتا خط ميدن؟ كنكور رو نميشه پيش بيني كرد والا نميشه....تازه اين تكواژ واژه هم فكر ميكني سخته ....يه مدت كه كار كني ملتفت ميشي چيزايي از اين سختر هست تو زبان فارسي مقله شمردن تعداد وابسته ها ي پيشين پسين تركيب وصفي اضافي...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان الان مثلا براي ادبيات بنده تاريخ ادبيات را دارم . لغات و واژگان از كلك معلم را دارم . خوب ارايه ها و قرابت معنايي را بايد چي بگيرم و بعد قيمتش كم باشه و خوب
    در مورد عربي بنده رمزينه جامع را دارم ايا خوبه
    يك سوال كه در ذهنم است قواعد ترجمه كردن عربي را كجا گفته اند
    بعد براي ديني اول بايد كتاب را خواند و بعد تست زد
    و اگر اين طوره كدام كتاب براي ديني خوبه
    در اخر براي رتبه زير 5000 بايد چه درصد هاي داشت
    كلك رو من نديدم...قرابت معنايي كتاب هامون سبطي هست و الگو.....به نظرم هامون سبطي بهتره...براي آرايه به نظرم 2 تا كتاب مكمل هم اند...يكي همايش ادبيات (2جلده اوني كه توش نوشته آرايه يادم ني جلد چندم بود)+ الگو كه فقط تسته ميتونم بگم آموزشش مختصره...
    اصلا كتاب معروفي نيست رمزينه و منم نديدم دست كسي كلا اگه باهاش راحتي نميخواد كتاب بگيري

ببين برو باقيه پستايه منو ببين اونجا چندتا نصيحت اساسي كردم...اگه يه كتاب گرفتي الان و باهاش راحتي و درصد بالا ميزني بيخيال كتاب جديد شو كلافت ميكنه ااينجا هركي يه تزي ميده واس خودش......وقتتو اينقدر تلف نكن...من كتاب عربي بهت معرفي نميكنم....

قواعد ترجمه رو براش كتاب هست ولي من نداشتم....من از جزوه ي معلم ميخوندم...خيلي هم خوب بود

اكثر كتابايي كه تو بازارن تو اين مورد كلي نكته ي اضافي و بدرد نخور آوردن ولي فك كنم بچه ها ميگفتن فوت و فن(خيلي سبز) خوبه....

در مورده ديني بعضيا از رو كتاب ميخونن بعضيا از روي جزوه ي كتاب همگامان كه كاملا طبقه بندي شدست...من خودم با كتاب راحت تر بودم...
    كتاب براي ديني هم همگامان خيلي خوبه...

دوست عزيزه گرامي براي فكر كردن به رتبه خيلي زوده...بشين درستو بخون.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عزيز از اينكه امدي نصحيت كردي بسيار ممنون هستم . منظورم اين بود كه اگر وقتم را بگذارم براي زبان فارسي مثلا براي همين چهار تا سوال كه وقتم زياد گرفته ميشه بگذارم براي رياضي كه بهتر و درصد هايم بهتر ميشه عزيز
    در مورد اينكه چه كتابي را بگيرم و بخونم نيز دستتان درد نكند
    كلا ما خودمان مي دانيم كي بخوانيم و كي نخوانيم
    ولي ايول بهت كه تجربياتت را گذاشتي

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در ضمن بنده نگفتم كه هر سه تا را مي زنم . گفتم كلا چهار تا مي ايد كه اگر يكي را حذف بكنيم
    مي ماند سه تا و اونم مطمئن هستم كه يكي الي دو تاش را نميشه زد
    در ضمن دوست عزيز اگر از اين 25 تا روي فقط ادبيات تمركز بكني ميشه هر 21 تا را بزني و درصد 84 درصد را بگيري
    بنده نگفتم ارايه ادبي و قرابت بلد نيستم
    گفتم چه كتاب هاي خوب هست كه بخوانم
    گفتند هامون سطبي خوب اين كتابش 356 صفحه است . يعني 356 صفحه را بخوانيم براي 9 تا سوال
    اگر كتاب حجم كمتري داريد بگوييد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيز از اينكه امدي نصحيت كردي بسيار ممنون هستم . منظورم اين بود كه اگر وقتم را بگذارم براي زبان فارسي مثلا براي همين چهار تا سوال كه وقتم زياد گرفته ميشه بگذارم براي رياضي كه بهتر و درصد هايم بهتر ميشه عزيز
    در مورد اينكه چه كتابي را بگيرم و بخونم نيز دستتان درد نكند
    كلا ما خودمان مي دانيم كي بخوانيم و كي نخوانيم
    ولي ايول بهت كه تجربياتت را گذاشتي
    ببين كلا اين حرفت از بيخ وبن غلطه عمومي ها و اختصاصي ها هر كدوم وقتي دارن كه بايد به خودشون اختصاص داده بشه...نه اينكه بياي بگي وقت زبان رو بذاري واس رياضي هيچ معني اي نداره.....

در ضمن بنده نگفتم كه هر سه تا را مي زنم . گفتم كلا چهار تا مي ايد كه اگر يكي را حذف بكنيم
    مي ماند سه تا و اونم مطمئن هستم كه يكي الي دو تاش را نميشه زد
    در ضمن دوست عزيز اگر از اين 25 تا روي فقط ادبيات تمركز بكني ميشه هر 21 تا را بزني و درصد 84 درصد را بگيري
    بنده نگفتم ارايه ادبي و قرابت بلد نيستم
    گفتم چه كتاب هاي خوب هست كه بخوانم
    گفتند هامون سطبي خوب اين كتابش 356 صفحه است . يعني 356 صفحه را بخوانيم براي 9 تا سوال
    اگر كتاب حجم كمتري داريد بگوييد
    تو فك كن هر 21 رو بزني....
    من مگه گفتم تو بلد نيستي؟؟؟!!!!
    قرابت خيلي آسونه بعده يه مدت ميفهمي راحت ترين تستا قرابته..... دوما:ببين از الان بگي اين 356 صفحه است خيليه ها....اصن حرفت كلا بي معنيه اگه اين جوري باشه كه نبايد هيچ درسيو خوند كه.... مثه اين ميمونه كه تو بگي

شيمي دوم مثلا 8 تا سوال مياد بشينم واس 8تا سوال مبتكران بخونم كه از 400 صفحه بيشتره؟؟؟؟به نظرت حرفه درستي زدي؟؟؟
    كتاب كم حجم تر من سراغ ندارم...

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ايول به رفيق اين جوري مي خواهم كمك بكني

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقای کنکوری خودم،چه اونایی که دادن و چه اونایی که قراره بدن(سال آینده)
    رفقای کنکوری 92،من کتابامو میخوام با 50 60 % قیمت روی جلد رد کنم بره،هرکی هرکتابی خواست پ.خ بده،درخدمتم،اونجا لیست کتابایی که دارمو بش میدم
    همگی موفق باشین

داره خودمونی میشه KINGHMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مهد تمدن

پيش فرض

بچه ها سلام:
    امروز یکی بهم گفت که اگه حتی لیسانس یا کاردانی هم نداشته باشی و مثل من 4ترم هم بخونی باید بعد از قبولی تو رشته جدید و انصراف از رشته قبلیم باید شهریه بدم!
    یعنی واقعا درسته .... چون من نهایت 4ترم بخونم و بعد کنکور میدم...یعنی اگه قبول شدم باید شهریه بدم!(رشته ایی که میخوام برم پزشکی یا دندونه )
    سوال 2:درسهای عمومیم رو که پاس کردم یا پاس میکنم رومی تونم تطبیق بزنم؟(تربیت بدنی،اندیشه،زبان، و...)...(دولتی به دولتی)

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها سلام: امروز یکی بهم گفت که اگه حتی لیسانس یا کاردانی هم نداشته باشی و مثل من 4ترم هم بخونی باید بعد از قبولی تو رشته جدید و انصراف از رشته قبلیم باید شهریه بدم! یعنی واقعا درسته .... چون من نهایت 4ترم بخونم و بعد کنکور میدم...یعنی اگه قبول شدم باید شهریه بدم!(رشته ایی که میخوام برم پزشکی یا دندونه ) سوال 2:درسهای عمومیم رو که پاس کردم یا پاس میکنم رومی تونم تطبیق بزنم؟(تربیت بدنی،اندیشه،زبان، و...)...(دولتی به دولتی)
    توی دفترچه امسال که فقط به فارغ التحصیلان کارشناسی اشاره شده و در مقطع دکترا شهریه شون نوشته شده. تطبیق درس ها به عهده مدیر گروه و مشاور هست دروس عمومی هم راحت تطبیق میخورن معمولا. اگه میخواین رد حین دانشجوییتون برای کنکور های 92 یا 93 تلاش کنین بهتره وارد دانشگاه هایی مثل پیام نور بشین که نه مشکلی از بابت سازمان سنجش براتون پیش بیاد و نه بعدا مشکل شهریه داشته باشین ضمن اینکه شما امسال دولتی پذیرفته بشین تا سال 93 اصلا مجاز به شرکت در کنکور سراسری نیستین ( بدون توجه به رشته و مقطعی که میخواین قبول بشین )

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال دارم
    كلا براي درس هاي رياضي چه كتاب هاي بايد بخونم يعني كتابي باشه كه اموزش و تست داشته باشه
    رشته ايم نيز رياضي هست . و سال 92 بايد كنكور بدم
    كلا در مورد جبر و امار و هندسه و هندسه و رياضيات و حسابان و ديفرانسيل كتاب معرفي بكنيد
    كلا سه الي چهار تا كتاب بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •