سلام من امروز خریدمش ولی بک لایت نداره n56vz
سلام من امروز خریدمش ولی بک لایت نداره n56vz
کیبوردش فارسیه؟ اگه اشتباه نکنم یه جا اشاره شده بود کیبورد فارسی بک لایت نداره!![]()
اره فارسیه ؟؟؟ مگه غیر فارسیشم هست ؟؟؟اقا 4400000 هزار پولشو دادم اگه بک لایت نداشته باشه که 200 هزارم نمیارزه....
راهی نیست بشه کیبردشو عوض کرد؟؟؟؟؟؟
راستی هرکاری میکنم نمیتونم display رو روی geforce تنظیم کنم میشه کمکم کنید![]()
QUOTE=New-P30world;7660713]کیبوردش فارسیه؟ اگه اشتباه نکنم یه جا اشاره شده بود کیبورد فارسی بک لایت نداره![/QUOTE]
كيبرد فارسي رو جايي نديدم اما اگه منظورت عربي هست كه بايد بگم كيبرد هاي عربي هم بك لايت داره
به خرجت و به باز كردش نمي ارزه اما اگه فينگليش حاليه با برچسب درست ميشه
منظورت رو متوجه نميشم
يعني ميخواي جي فورس رو گرافيك پيش فرض قرار بدي ؟ از پنل مديريت انويديا استفاده كن تو راست كليك
آقای محسن علی قنبری، تو دی جی کا لا نظر مفصلی ارسال کرده و در مورد کیبورد مدل N56VM اینطور گفته :
همچنین آقای هادی اسدی :اين لپ تاپ داراي کيبورد فارسي هست که هم يک نقطه ي قوت هست و يک نقطهي ضعف از اين نظر که فارسي داره و مشکلي براي زدن برچسب نداره و يه مشکله چون Backlight keyboard از روش حذف شده.
آندرلاین هارو! از آدرس حذف کنید :تنها مواردي که در حد مشکل نميشه در نظر گرفت وزن و قيمت آن و نداشتن نور پس زمينه کيبورد و بزرگ بودن شارژر اون هست
digi_kala_.com/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Asus-N56VM-A
Last edited by New-P30world; 27-05-2013 at 21:37.
اقا یه سوال در مورد n56vz افت فرم دارم حتی وقتی ویدیو اجرا مینک یه 2 ثانیه گیر میکنه موس بد درست میشه تو بازی که هر 5 ثانیه لک میزنه اینجوری میشه کسی به این مشکل بر خورده
Last edited by mohammaddoo; 28-05-2013 at 09:30.
کارت گرافیک رو آپدیت کن و مطمئن باش که بازی رو با گرافیک اصلی اجرا کرده باشی قدرت پردازنده رو هم بیشتر کناقا یه سوال در مورد n56vz افت فرم دارم حتی وقتی ویدیو اجرا مینک یه 2 ثانیه گیر میکنه موس بد درست میشه تو بازی که هر 5 ثانیه لک میزنه اینجوری میشه کسی به این مشکل بر خورده
اگه با این موارد مشکل حل نشد ویندوز رو عوض کن
من اگه با کیبرد فارسی و بک لایت عکس گرفتم گزاشتم چی کار می کنی ؟
پ.ن:
البته من منظورم vz هست نه vm !
Last edited by Thor God; 28-05-2013 at 09:51.
اقا کارت گرافیک اپدیت شده قدرت نمیدونم از کجا زیاد کنم ممنون میشم اگه توضیح بدین تا الان 10 دفه ویندوز عوض کردم یه سوال دیگه نمیدونم چه طوری سویچ کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)