دوستان زیاد عجله نکنیدتغییرات به امید خدا کم کم انجمن به روال عادی خودش برمیگردونه
ولی در کل این قالب کم کم داره به پی سی اصلی میرسه
دوستان زیاد عجله نکنیدتغییرات به امید خدا کم کم انجمن به روال عادی خودش برمیگردونه
ولی در کل این قالب کم کم داره به پی سی اصلی میرسه
سه تا مشکل دیگه که قابل ذکره:
1-سرچ گوگلی به گزینه جستجو اضافه نشده
2-در ورژن پیش ارسالهایی که در بخشهایی که پست شمارش نمیشد(مثل اینجا) داده میشد در لیست آخرین پستهای کاربران میامد، که الان اینطور نیست. ( که بدیهیه در پیدا کردن تاپیکها خیلی خوب بود)
3-فضای خالی پایین صفحات زیاده(دو برابر حد عادی)، و در همون قسمت نوشتهها و اطلاعات کپی رایت و تماس و قوانین و ... هم بشدت ناخواناست، یا بهتره بگم غیرقابل خواندنه...(فایل پیوست)
میشد؟
پس من توجه نکرده بودم. خیلی چی مسخره ای بود. خدا می دونه تو هر دقیق چند تا پست داده میشه. این سرعت گزینه اخرین پست ها رو بی فایده میکنه
قالب که زیاد مهم نیست هر چی باشه ادم بهش عادت میکنه قبلا هم که قالب ساده بود بعضی ها بودن که راضی نبود.
برای من مهم همین اخرین پست ها و اخرین تاپیک های جا گیر و بی فایده بود و تبلیغ تو پست اول
که جفتش برای من حل شده
مشکل دیگه ایکه الان هست تشکره مثلا CRIS Joon CR7 از من تشکر کرد ولی تعداد تشکر های من زیاد نشده.
الان خیلی هم راضی هستم
من از بدو ارتقاء سایت کلید تشکر رو که میزنم بدون ریلود شدن صفحه و به صورت آنی ، تشکر زده میشه.این دوستان که گله میکنن از چیه؟ چرا واسه من صفحه حین تشکر زدن ریلود نمیشه پس؟
بابا ایول این آپتون جستجو بین متنای پروفایل هم انجام میده!!![]()
بهتر شده ولی اگه بالای انجمن تغییر دادخ شه خوب می شه
به نظر دکمه تشکر مشکل نداره چون این دکمه ها اکثرا یا با ای جکس کار می کنن یا با جاوا اسکریپت احتمالا به خاطر مرورگر باشه
این امکان قرار دادن ویدیو به نظر در ایران بی مصرف باشه.سرعت که پایینه.یوتوب و سایتای ویدیو هم که بسته است
لطفا عنوان ها رو کوچیک کنین باعث میشه فاصله پست ها کمتر شه و تسلط بیشتر رو مطالب باشه.
سلام . ضمن تشکر بسیار زیاد از دوست خوبم میثم جان و آقا سینا عزیز. که بسیار زحمت میکشن برای انجمن
یه نکته ای مهمی که هست اینه که برای راست چین کردن نوشته یا چپ چین کردنش باید حتما بریم تو حالت پیشرفته. میخواستم یه طور بشه که دیگه تو قسمت حالت پیشرفته نریم . همین قسمت اول باشه. منظورم اینه :![]()
شادباشید![]()
سلام مجدد
این نام کاربری، badge (همون عکسی که مثلا میزنه مدیر انجمن و ...) و عنوان رو به وسط بیارید. فاصلشون خوبه اما بازم میگم این ستاره ها با این رنگ نمیخورند به نظر من.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)