درود
من این برنامه رو از سایتش دانلود کردم موقع نصب میگه ورژن سرویس پک 1 ویندوز 7 رو می خواد.راهی نداره نصبش کنی؟
سپاس
درود
من این برنامه رو از سایتش دانلود کردم موقع نصب میگه ورژن سرویس پک 1 ویندوز 7 رو می خواد.راهی نداره نصبش کنی؟
سپاس
درود
سپاس
سلام
خسته نباشید
از قسمت Run وارد رجیستری شوید با دستور regedit
مسیر زیر را دنبال کنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows
در قسمت CSDVersion عدد 0 را به 100 تغییر دهید ریستارت کنید
موفق باشید
ضمنا بهتر هست هر چه زودتر به سرویس پک 1 ارتقا پیدا کنید
این امسی روزانه بین 12 تا 15 مگ ابدیت داره. چه قدر زیاد .فکر کنم براش باید یه هارد 1 ترا بزارم کنار
ولی جدی خدا کنه این شرکت و محصول خوب یه فکری برای حجم بالای ابدیتاش کنه.
سلام
بله در حال حاضر روزانه بین 10 تا 12 مگ آپدیت داره
البته این حجم بالا بخاطر امضا های بیت دیفندر هست
حجم کل پوشه تا الان :
169 مگابایت ( بیت دیفندر : 158 مگابایت امسی سافت : 11 مگابایت )
اخبار ما حاکی از بهینه سازی این سیستم در آینده هست حالا کی اتفاق بیفتد این بستگی به توسعه دهندگان نرم افزار دارد
ضمنا نیازی به هارد 1 ترابایتی ندارید چون امضا ها جایگزین قبلی ها میشند و فقط تعداد کمی به حجم پوشه دیتابیش شما افزوده میشه
همین الان هم حجم پوشه آپدیت های امسی سافت خیلی مناسب هست و روی لود نرم افزار و همچنین اسکن تاثیر منفی ندارد
میتونید هر 48 ساعت یکبار آپدیت کنید که کمی کمتر شود ولی بیشتر از آن دیگه توصیه نمیشه البته اگر سیستم شما درگیری زیادی ندارد میتوانید از بازه های بالاتر هم استفاده کنید
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.0.0.8 with BETA updates enabled:
- حل مشکل زمان در اسکن های زمان بندی شده.
- حل مشکل نمایش گاها اشتباه مسیر فایل ها در هشدار ها.
- افزوده شدن نام حساب کاربری در گزارش های اسکن.
- حل مشکل شناسایی خودکار زبان چینی.
- حل مشکل نمایش اسکن از طریق کلیک راست.
- افزوده شده زمان رخداد در هشدار ها.
- حل مشکل لینک در قرنطینه.
- حل مشکل گاها فریز شدن اسکن در ویندوز XP.
نسخه نهایی هم منتشر شد:
Version 8.0.0.10
Runs On: Win XP, Vista, 7 & 8
Released: 7/2/2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به مناسبت ارائه نسخه 8 به دوستانی که علاقه مند هستند ، لایسنس 90 روز هدیه می شود
دوستان از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند
موفق باشید
تستر همیشگی امسی سافت :
سلام دوباره
از آنجایی که شرکت امسی سافت در برنامه های آینده خود تغییرات زیادی را دنبال میکند ما در پی جذب چند تستر قوی برای رفع مشکلات نرم افزار های این شرکت هستیم
ما حداقل به 3 تستر قدرتمند در سه پلتفرم XP , 7 , 8 هستیم
دوستان تستر باید بطور مدام نرم افزار ها ( آنتی ویروس و فایروال ) را مورد آزمایش در بخش های مختلف قرار دهند
در صورت مشاهده باگ تستر باید توانایی گزارش گیری از باگ را داشته باشد ( با استفاده از نرم افزار های خاص و دستورالعمل ها ) که البته آموزش های کامل در اختیار قرار خواهد گرفت
در صورتی که آشنایی جزئی با زبان انگلیسی هم داشته باشد بسیار بهتر خواهد بود و ما تستر را به یکی از کارمندان اصلی شرکت ارتباط خواهیم داد
مزایا :
لایسنس همیشگی نرم افزار
در صورتی که باگ های ارسالی در سطح بالا باشند و مهم بشمار آیند هدیه های نقدی هم شامل حال تستر خواهد شد
دوستانی که علاقه مند هستند با بنده از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند
سلام
لاینسس های این انتی ویروس کجا گیر میاد؟ میخوام نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)