منم دمو رو بازی کردم. در کل به نظرم بازی طبیعی تر و بهتر شده.
امیدوارم کونامی روی داوری بازی وقت بیشتری بزاره و باگ های هوش مصنوعی داور رو از بین ببره.
2012 که داورش واقعا رو اعصابه، تو محوطه جریمه بازیکن رو لمس میکنی پنالتی میگیره![]()
منم دمو رو بازی کردم. در کل به نظرم بازی طبیعی تر و بهتر شده.
امیدوارم کونامی روی داوری بازی وقت بیشتری بزاره و باگ های هوش مصنوعی داور رو از بین ببره.
2012 که داورش واقعا رو اعصابه، تو محوطه جریمه بازیکن رو لمس میکنی پنالتی میگیره![]()
آقا من با این PES 2013 Ultimate Editor بازیکن ترنسفر میکنم ولی تو بازی که میرم همون اول crash میکنه میپره بیرون ...
(من پچ pes edit رو قبلن ریختم روش ... )
اینم مقایسه چهره ها در پی اس 2013 و فیفا 13
اینطور که مشخصه مثل همیشه پی اس از فیفا بازهم در زمینه ی چهره ها بسیار بهتر عمل کرده.
خداییش فیفا مسی بیشتر شبیه همسایشونه تا خودش!!
مطمئنی این مسیه ؟
این که بیشتر شبیه جوونیای علی داییه![]()
مسی چرا شبیه تریاکی ها افتاده اینجا (فیفا)؟؟
نمیدونم واقعا بعضیا کی میخوان بفهمن که تو بازیی به این سبک مهمترین المان گیم پلی هسش...نه قیافه ی فلانی !
+
قیافرو درس کردن وگرنه ما خودمون فیفا هالیک هسیم میدونیم مسی اینطور نیس !
نمی دونم چرا فیفا هرسال چهره بازیکنان بیشتر توش ر...ده میشه.
واقعا مسی سال قبل شبیه پسرخالش بود حداقل اما امسال که بازیکن روی کاور و بازیکن ویژه فیفا 13 هست قیافش شبیه 10 تا همسایه اونورتر از خونشون هم نیست!!
یکی از دلایلی که من هروقت پای فیفا نشستم و بعد از یکی دوبازی حالم بد شده قیافه ی مزخرف بازیکن هاست. پی اس هم گیم پلی بازیش مزخرفه (البته امسال واقعا یک جهش خیلی عالی انجام داده و واقعا بهش امیدوارم).
بازم این طرفدارای فیفا تو تاپیک PES پیداشون شد
خوشم میاد هر ضعفی هم از فیفاتون میگیم سریع یه بهونه میارید ...
آره اصلا تو بازی فوتبال گرافیک و طراحی جزئیات و چهره مهم نیس ... دقیقا چیزیه که فیفاتون نداره.
شما هم برید با گیم پلی ش خوش باشید
![]()
خدا بگم چیکارتون کنه. از خنده دل درد شدم. خیلییییییییییی تشبیه جالبی کردین
![]()
نمیدونم حالا چطور به گرافیک می بالید !
گرافیکی که با برداشتن یه عکس و چسبوندن به Face خالی بعید میدونم خیلی بالا باشه ! یا خیلی کار شاخی باشه ..!
سازنده های این بازی فک کنم اصن Motion Capture تاحالا به گوششون نخورده !
طراحی ...طراحی لباس ،Stadium و....یه مقایسه کوچیک کنیم خیلی راحت میشه فهمید که فیفا خیلی بهتر عمل کرده ...lهمین لایسنس که فیفا داره واسه شکست دادن Pes کافیه!
نمیدونم حرف مارو باور ندارید برید چن تا نقد بخونید ! چ داخلی چ خارجی !دی! یه سایت یه مجله پیدا نمیکنید که بگه آقا Pes بهتره!
+
خیلی از حرفارو دوستان تو پیجای قبلی گفتن ...دیگه نمیخوام تکرار شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)