تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 65 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دقیق معلوم نیست ولی احتمالا بعد از 15 اکتبر میاد.یعنی نیمه دوم اکتبر.

2. 4 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

طرفدار های بازی یه سری حدس هایی میزنن در مورد Charles و Christa.
      محتوای مخفی: اسپویل 
    1-Chuck Or Terry St. John:برخی اعتقاد دارن Charles یا همون Chuck کسی نیست جز Terry St. John پدر برادران St. John که در Episode 2 با هاشون روبرو شدیم.چون در Episode 2 اشاره ای به مرگش نمیشه و Charles هم می گه که 14 ساله خانوادش رو ندیده.دلیل دیگه شباهت ظاهری این دو به هم هست.دلیل دیگه می تونه ناپدید شدن قاب عکس خانواده Chuck باشه که در ابتدا در واگن وجود داره ولی بعد ناپدید میشه.
    2-Christa Pregnant:حدس هایی هم در مورد حامله بودن Christa زده میشه برای یه سری دلایل شامل نشون دادن علاقه به Clementine و سرزنش Lee برای ندادن اهمیت کافی و براساس مکالمش با امید میشه فهمید که انتظار اتفاق بزرگی در اینده دارن که به خاطرش به گروه احتیاج دارن و واکنش امید در برخورد اول با Clementine و همچنین در صورت کمک به او در سوار شدن به قطار میگه که اون یه زنه!تو مگه نمیدونی ...؟
      محتوای مخفی: نقد کلی از این بازی و سریال 
    به نظرم این Episode 3 بهترین اپیزود بوده تا حالا و همین طور دارن انتظار طرفدار ها رو بالا میبرن.این اپیزود نشون داد هیچکس در امان نیست و همه قابل مردن هستن.مرگ Duck و Katjaa کنی رو داغون کرد و مرگ Carley هم ما رو داغون کرد.TellTale قبل اینکه رابطه ای بین لی و کارلی درست بشه کارلی رو کشت.Lily هم که گروه رو ترک کرد که در نهایت برسه به شهر Woodbury و بقیه وقایع..من که کنار جاده ولش کردم این Crazy Bi*ch رو با این متل لعنتیش که فکر میکرد خیلی امن هست البته به نظرم Kenny هم اشتباه میکنه و قایق و اقیانوس امن نیست.به نظرم تنها راه زنده موندن در این دنیا تنها و تنها حرکت کردن هست چون ساکن شدن در یه جا اخرش باعث مرگ میشه.چیزی که توی کمیک ها خوندم و توی سریال هم شاهدش بودیم.در فصل 1 اون کمپ که خراب شد.در فصل 2 مزرعه ی هرشل که فکر می کردن امنه هم خراب شد و توی فصل 3 سریال هم فکر میکنن که زندان امنه ولی زهی خیال باطل.همون طور که گفتم تنها راه زنده موندن حرکت کردن هست.به نظر میرسه در Episode 4 تصمیم هایی که باید بگیریم اینه که امید رو ببریم یا جاش بزاریم؟دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم یا بریم دنبال قایق؟به هر حال کسانی که تایید شده در Episode 5 حضور دارن Lee و Clementine و Kenny هست.اسم یکی از Chapter ها Marsh House هست که احتمالا در این چپتر دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم.بعضی ها ایراد میگیرن تصمیمات تاثیری در بازی ندارن و داستان در نهایت یه جور پیش میره.به نظرم این درست نیست.تصمیماتی که شما میگیرین شخصیت شما و طرز فکر و نحوه ی تفکر دیگران نسبت به شما رو شکل میده.این شمایید و یه دنیای پر از زامبی.نمی تونید این فکر رو بکنید که می تونید همه رو نجات بدین و اخرش هم همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و همه با هم اواز میخونن نه بلکه خیلی ها می میرن.این بازی در مورد انتخابات شما هست و نمیتونین همه چی رو کنترل کنین بلکه باید ببینید اگر شما در اون موقعیت بودید چجوری واکنش نشون میدادید؟ایا لیلی رو کنار جاده رها میکنید یا نه؟وقتی فهمیدین Ben دزد بوده چیکارش میکنید؟ایا اصول اخلاقی خودتون رو در این دنیا حفظ میکنید یا نه؟به قول Dale که می گفت: I may not have what it takes to last for long but that's okay cause at least i can say when the world goes to sh*t i didn't let it take me down with itحالا شما و این دنیای پر از زامبی
    TellTale به بهترین نحو کارش رو انجام داده و یه بازی عالی ساخته که حس دنیای Walking Dead رو کاملا القا میکنه.موفق باشید.
    Last edited by Little Sparrow; 12-09-2012 at 13:13.

4. 11 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

1-Chuck Or Terry St. John:برخی اعتقاد دارن Charles یا همون Chuck کسی نیست جز Terry St. John پدر برادران St. John که در Episode 2 با هاشون روبرو شدیم.چون در Episode 2 اشاره ای به مرگش نمیشه و Charles هم می گه که 14 ساله خانوادش رو ندیده.دلیل دیگه شباهت ظاهری این دو به هم هست.دلیل دیگه می تونه ناپدید شدن قاب عکس خانواده Chuck باشه که در ابتدا در واگن وجود داره ولی بعد ناپدید میشه.
    2-Christa Pregnant:حدس هایی هم در مورد حامله بودن Christa زده میشه برای یه سری دلایل شامل نشون دادن علاقه به Clementine و سرزنش Lee برای ندادن اهمیت کافی و براساس مکالمش با امید میشه فهمید که انتظار اتفاق بزرگی در اینده دارن که به خاطرش به گروه احتیاج دارن و واکنش امید در برخورد اول با Clementine و همچنین در صورت کمک به او در سوار شدن به قطار میگه که اون یه زنه!تو مگه نمیدونی ...؟
    به نظرم این Episode 3 بهترین اپیزود بوده تا حالا و همین طور دارن انتظار طرفدار ها رو بالا میبرن.این اپیزود نشون داد هیچکس در امان نیست و همه قابل مردن هستن.مرگ Duck و Katjaa کنی رو داغون کرد و مرگ Carley هم ما رو داغون کرد.TellTale قبل اینکه رابطه ای بین لی و کارلی درست بشه کارلی رو کشت.Lily هم که گروه رو ترک کرد که در نهایت برسه به شهر Woodbury و بقیه وقایع..من که کنار جاده ولش کردم این Crazy Bi*ch رو با این متل لعنتیش که فکر میکرد خیلی امن هست البته به نظرم Kenny هم اشتباه میکنه و قایق و اقیانوس امن نیست.به نظرم تنها راه زنده موندن در این دنیا تنها و تنها حرکت کردن هست چون ساکن شدن در یه جا اخرش باعث مرگ میشه.چیزی که توی کمیک ها خوندم و توی سریال هم شاهدش بودیم.در فصل 1 اون کمپ که خراب شد.در فصل 2 مزرعه ی هرشل که فکر می کردن امنه هم خراب شد و توی فصل 3 سریال هم فکر میکنن که زندان امنه ولی زهی خیال باطل.همون طور که گفتم تنها راه زنده موندن حرکت کردن هست.به نظر میرسه در Episode 4 تصمیم هایی که باید بگیریم اینه که امید رو ببریم یا جاش بزاریم؟دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم یا بریم دنبال قایق؟به هر حال کسانی که تایید شده در Episode 5 حضور دارن Lee و Clementine و Kenny هست.اسم یکی از Chapter ها Marsh House هست که احتمالا در این چپتر دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم.بعضی ها ایراد میگیرن تصمیمات تاثیری در بازی ندارن و داستان در نهایت یه جور پیش میره.به نظرم این درست نیست.تصمیماتی که شما میگیرین شخصیت شما و طرز فکر و نحوه ی تفکر دیگران نسبت به شما رو شکل میده.این شمایید و یه دنیای پر از زامبی.نمی تونید این فکر رو بکنید که می تونید همه رو نجات بدین و اخرش هم همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و همه با هم اواز میخونن نه بلکه خیلی ها می میرن.این بازی در مورد انتخابات شما هست و نمیتونین همه چی رو کنترل کنین بلکه باید ببینید اگر شما در اون موقعیت بودید چجوری واکنش نشون میدادید؟ایا لیلی رو کنار جاده رها میکنید یا نه؟وقتی فهمیدین Ben دزد بوده چیکارش میکنید؟ایا اصول اخلاقی خودتون رو در این دنیا حفظ میکنید یا نه؟به قول Dale که می گفت: I may not have what it takes to last for long but that's okay cause at least i can say when the world goes to sh*t i didn't let it take me down with itحالا شما و این دنیای پر از زامبی
    TellTale به بهترین نحو کارش رو انجام داده و یه بازی عالی ساخته که حس دنیای Walking Dead رو کاملا القا میکنه.موفق باشید.
    اره . اون اون حرف دیل خیلی باحال بود . بعد از مرگش هم همه به خودشون اومدن که واقعا دارن با خودشون چه کار میکنن . من هم میخواستم توی گروهم همین کار رو بکنم و جلوی دعوا ها و جدال ها رو بگیرم .
    جالبه توی بازی این قدر اصرار میکنی و میخوای همه چی رو درست کنی که یه دفعه یکی گند میزنه به همه چی و کل گروه به F میره .
    این بازی واقعا حرف نداره . یه جور چلنج واقعیه .

6. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

محتوای مخفی: Spoiler ahead 
    این پسره دست و پا چلفتی Ben گروهمون رو نابود کرد رسماً !!
    بیچاره Lilly .. شما چی کار کردین باهاش ؟! من از گروه انداختمش بیرون!

8. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

محتوای مخفی: Spoiler ahead 
    این پسره دست و پا چلفتی Ben گروهمون رو نابود کرد رسماً !!
    بیچاره Lilly .. شما چی کار کردین باهاش ؟! من از گروه انداختمش بیرون!
      محتوای مخفی: لو رفتن داستان 
    بیچاره لیلی ؟ زد الکی رو هوا یکی رو کشت . به فرض هم این پسره خائن بود و لیلی راست میگفت . چرا بیاد مثل وحشی همین جور تهمت بزنه . داغ کرده بود در حد چیز . اگه اروم میشد نه دوگ (یا کارلی) میمرد نه خودش رو جا میذاشتیم . این پسره هم از اخر خودش اعتراف میکرد . کار لیلی اشتباه بود.

10. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برعکس حجمش زیاده . کی گفته کمه . این بازی هر اپیزودش 3 ساعت گیم پلی داره و 700 مگ هم تقریبا هر قسمت حجمشه . در مقایسه با بازی های دیگه میبینی که کم حجم هم نیست . فقط چون اپیزودیک میاد اینطوریه.
    پس اون چیزی که من دیدم احتمالا eposide اولش بوده .
    برای episode های بعدیش باید دانلود کرد یا تو بازار میشه گیرش اورد ؟

12. این کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

9 Dale

حرف Dale رو زدی هوس کردم دوباره فیلمش رو از اول ببینم اون لحظه ای که این حرفها رو میزد بنظرم جزو یکی از بهترین لحظات فیلم بود.

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

سلام به به همگی.
    آقا من تو اپیزود 2 گیر کردم.
    اونجایی هست که تو طویله یه در قفل هست که میخوایم باز کنیم ولی اندی نمیذاره.اونجارو چیکار کنم.
    باهاشم حرف زدم یه لحظه رفت بیرون ولی تا میخواستم درو باز کنم اومد تو.
    ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام به به همگی.آقا من تو اپیزود 2 گیر کردم.اونجایی هست که تو طویله یه در قفل هست که میخوایم باز کنیم ولی اندی نمیذاره.اونجارو چیکار کنم.باهاشم حرف زدم یه لحظه رفت بیرون ولی تا میخواستم درو باز کنم اومد تو.ممنون میشم.
    سلام. باید از طویله بری بیرون از کنار چوب ها یه multi tool برداری بعدش ژنراتور رو خراب کنی.با برداشتن تسمه اش.

16. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

سلام. باید از طویله بری بیرون از کنار چوب ها یه multi tool برداری بعدش ژنراتور رو خراب کنی.با برداشتن تسمه اش.
    تسمه اش کجاس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •