تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 1421 اولاول ... 2531323334353637383945851355351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام خدمت همه ی مازنی ها
    سرعت دانلودم وقتی یه فایل flv میگیرم بالای 120 میشه .و لی اگه یه فایل فشرده یا exe رو دانلود میکنم به 50 هم نمیرسه کسی نمیدونه چرا اینطوریه؟؟!!
    سلام
    پسوند فایل هیچ تاثیری روی سرعت دانلود نداره. سروری که ازش دانلود میکنین میتونه باعث کم شدن سرعت دانلود باشه.

2. 6 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

امروز سرعت در حد مرگ افتضاحه :( آخه چرا؟ الان چند شبه 1.5 گیگ دانلود دارم.سرعت تو روز هم افتضاحه!

4. این کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

عزیز من کادنت isp که نیست که اسیاتک ازش بهتر باشه بلکه خود کادنت نماینده اسیتک هست و همچنین پشتیبانی مخابرات رو هم داره اسیاتک یه مگ بگیری سرعت روزانت رو 4 مگ هست و شبانه فیکس رو 120 و شبی 2.5 گیگ دانلود می کنی من واقعا زمانی که اسیاتک داشتم ازش راضی بودم فقط به خاطر دانلود بیشتر وسوسه شدم اومدم مخابرات که البته اگه انصاف داشته باشیم تا حالا خوب دانلود کردم و طی این دو ماه به اندازه این چند سال که اینترنت دارم دانلود کردم ولی از نظر وب گردی کاملا نا امید شدم این اواخر این افت سرعتای مخابرات حسابی کلافم کرده
    حرفه اخر رو بهت بزنم اگه اسیاتک یه مگ بگیری عالیه به نظر من هم دانلود رو داری و هم وب گردی
    سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

عرضم به خدمت شما، باور کنيد اگه من جاي شما بودم همچين اشتباهي نميکردم، آخه دوست عزيز شما شبي 2.5 گيگ کمتون بود؟ من اگه جاي شما بودم مجددا همون آسيا تک ميگرفتم، گويا برا شما خوب جواب ميده
    من سه ماه آسيا تک داشتم، دقيقاً هفت ماه پيش، اونم سرويس دو مگ البته با حجم محدود، شبي بيشتر از يه گيگ الي يک و نيم گيگ نميتونستم دانلود کنم، تازشم ماهي 30 تومن فقط آبونه ميدادم، جدا از هزينه هاي ترافيک مازاد.

مخابرات برا کسي که صرفاً ميخواد شبا از دانلودش استفاده کنه عاليه، بقول دوستان خوب فرمودند، به درد وبگردي نميخوره، روزاي تعطيل که خونه هستم، اصلاً اين سرويس مخابرات ميره رو اعصابم، از ظهر قطعه يا افت سرعت شديد داره تا غروب، از روز اول هم همين بود، تقريبا هردو سه روز يه بار با اين مشکل روبرو بودم تا به امروز...

ارادتمندم
    موفّق باشيد

6. 3 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

امروز سرعت در حد مرگ افتضاحه :( آخه چرا؟ الان چند شبه 1.5 گیگ دانلود دارم.سرعت تو روز هم افتضاحه!
    سلام و عرض ادب

دوست عزيز، من با اينکه در طول روز اکثراً سرويسم خرابه، شبها خوب دانلود ميکنم، ديشب 6 گيگ دانلود کردم، هفته پيش به جز يه شب بقيه شبها هميشه بالاي 5 گيگ دانلود داشتم

ارادتمندم
    موفّق باشيد

8. این کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام و عرض ادب

دوست عزيز، من با اينکه در طول روز اکثراً سرويسم خرابه، شبها خوب دانلود ميکنم، ديشب 6 گيگ دانلود کردم، هفته پيش به جز يه شب بقيه شبها هميشه بالاي 5 گيگ دانلود داشتم

ارادتمندم
    موفّق باشيد
    ببخشید سرعت دانلود شما چند کیلوبایته که شبی۵گیگ دان میکنید؟؟

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

سلام و عرض ادب

ارادتمندم
    موفّق باشيد
    شما از کجا دانلود میکنین؟ من از هر سایتی بخای دانلود کردم ولی نمیتونم شبی 5.5 یا 6 گیگی که شما گفتی دانلود کنم؟!

12. این کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abolfazl64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

برو خدارو شکر کن من حتی سرعتم به 50 هم نمیرسه . کل مشترکین مرکز مخابرات منطقمون همین مشکل رو دارن. اصلأ قابل اعتماد نیست.

14. 2 کاربر از abolfazl64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزيز

ببخشید سرعت دانلود شما چند کیلوبایته که شبی۵گیگ دان میکنید؟؟
    خواهش ميکنم دوست بزرگوار، عرض شود که شبها تک لينک 50-60 کيلوبيت بر ثانيه، ولي دانلود همزمان و چند لينکه زياد ميذارم، سرعت بالاتر از 400 کيلوبيت ميشه، ضمناً از ظهر تا شب يا غروب ، سرويسم کلّهم افتضاحه.

شما از کجا دانلود میکنین؟ من از هر سایتی بخای دانلود کردم ولی نمیتونم شبی 5.5 یا 6 گیگی که شما گفتی دانلود کنم؟!
    عرضم به خدمت شما دوست گلم، همون سايتي که خدمتتون عرض کرده بودم،« آي ام دي بي» سرعت وي آي پيش واقعاً عاليه، البته بدون وي آي پي هم دانلودم همين مقدار بود

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::

تاريخشم هست ميتونيد نگاه کنيد، مال شش شب پيش:

اين برا سه شب پيش:

اينم مال ديشب، نزديک به 7 گيگ

ارادتمندم
    موفّق باشيد

16. 2 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام.دوستان بین سرویس آسیاتک با مخابرات فرق نذارین.آسیاتک هم هر روز از ظهر تا غروب سرعتش کم می شه.هر زمانی که سرویس آسیاتک مشکل داشته باشه، مخابراتم مشکل داره، از نظر وبگردی هم هیچ فرقی با هم ندارن.پس سرویس مخابرات و داشته باشید،خیلی بهتره.

18. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان.من 512 آسیاتک دارم.سرویسمو براتون شرح می دم: از ساعت 12 شب تا 8 صبح سرعت دانلود 40 ، از 8 صبح تا 8 غروب سرعت دانلود 160 ، از ساعت 8 صبح تا 12 شب هم سرعت 450 . الان 20 روزی هستش که به این صورته.
    Last edited by ruzbeh1; 08-07-2012 at 21:28.

20. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •