سلام
پسوند فایل هیچ تاثیری روی سرعت دانلود نداره. سروری که ازش دانلود میکنین میتونه باعث کم شدن سرعت دانلود باشه.
سلام
پسوند فایل هیچ تاثیری روی سرعت دانلود نداره. سروری که ازش دانلود میکنین میتونه باعث کم شدن سرعت دانلود باشه.
امروز سرعت در حد مرگ افتضاحه :( آخه چرا؟ الان چند شبه 1.5 گیگ دانلود دارم.سرعت تو روز هم افتضاحه!
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار
عرضم به خدمت شما، باور کنيد اگه من جاي شما بودم همچين اشتباهي نميکردم، آخه دوست عزيز شما شبي 2.5 گيگ کمتون بود؟ من اگه جاي شما بودم مجددا همون آسيا تک ميگرفتم، گويا برا شما خوب جواب ميده
من سه ماه آسيا تک داشتم، دقيقاً هفت ماه پيش، اونم سرويس دو مگ البته با حجم محدود، شبي بيشتر از يه گيگ الي يک و نيم گيگ نميتونستم دانلود کنم، تازشم ماهي 30 تومن فقط آبونه ميدادم، جدا از هزينه هاي ترافيک مازاد.
مخابرات برا کسي که صرفاً ميخواد شبا از دانلودش استفاده کنه عاليه، بقول دوستان خوب فرمودند، به درد وبگردي نميخوره، روزاي تعطيل که خونه هستم، اصلاً اين سرويس مخابرات ميره رو اعصابم، از ظهر قطعه يا افت سرعت شديد داره تا غروب، از روز اول هم همين بود، تقريبا هردو سه روز يه بار با اين مشکل روبرو بودم تا به امروز...
ارادتمندم
موفّق باشيد
سلام و عرض ادب
دوست عزيز، من با اينکه در طول روز اکثراً سرويسم خرابه، شبها خوب دانلود ميکنم، ديشب 6 گيگ دانلود کردم، هفته پيش به جز يه شب بقيه شبها هميشه بالاي 5 گيگ دانلود داشتم
ارادتمندم
موفّق باشيد
ببخشید سرعت دانلود شما چند کیلوبایته که شبی۵گیگ دان میکنید؟؟
شما از کجا دانلود میکنین؟ من از هر سایتی بخای دانلود کردم ولی نمیتونم شبی 5.5 یا 6 گیگی که شما گفتی دانلود کنم؟!
برو خدارو شکر کن من حتی سرعتم به 50 هم نمیرسه . کل مشترکین مرکز مخابرات منطقمون همین مشکل رو دارن. اصلأ قابل اعتماد نیست.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزيز
خواهش ميکنم دوست بزرگوار، عرض شود که شبها تک لينک 50-60 کيلوبيت بر ثانيه، ولي دانلود همزمان و چند لينکه زياد ميذارم، سرعت بالاتر از 400 کيلوبيت ميشه، ضمناً از ظهر تا شب يا غروب ، سرويسم کلّهم افتضاحه.
عرضم به خدمت شما دوست گلم، همون سايتي که خدمتتون عرض کرده بودم،« آي ام دي بي» سرعت وي آي پيش واقعاً عاليه، البته بدون وي آي پي هم دانلودم همين مقدار بود
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::
تاريخشم هست ميتونيد نگاه کنيد، مال شش شب پيش:
اين برا سه شب پيش:
اينم مال ديشب، نزديک به 7 گيگ
ارادتمندم
موفّق باشيد![]()
با سلام.دوستان بین سرویس آسیاتک با مخابرات فرق نذارین.آسیاتک هم هر روز از ظهر تا غروب سرعتش کم می شه.هر زمانی که سرویس آسیاتک مشکل داشته باشه، مخابراتم مشکل داره، از نظر وبگردی هم هیچ فرقی با هم ندارن.پس سرویس مخابرات و داشته باشید،خیلی بهتره.
دوستان.من 512 آسیاتک دارم.سرویسمو براتون شرح می دم: از ساعت 12 شب تا 8 صبح سرعت دانلود 40 ، از 8 صبح تا 8 غروب سرعت دانلود 160 ، از ساعت 8 صبح تا 12 شب هم سرعت 450 . الان 20 روزی هستش که به این صورته.
Last edited by ruzbeh1; 08-07-2012 at 21:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)