تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 39 اولاول ... 25313233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

رئال مادرید 5 – آپوئل نیکوزیا 2: رکورد جدید برای خط حمله رئال!

سایت گل – رئال مادرید توانست با پیروزی پنج بر دو مقابل آپوئل نیکوزیا در سانتیاگو برنابئو به مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یابد.
    کریستیانو رونالدو، گونسالو ایگواین و کریم بنزما اکنون 101 گل در فصل 12-2011 به ثمر رسانده‌اند و توانسته‌اند بهترین سه مهاجم تاریخ فوتبال اسپانیا شوند. آنها رکورد لیونل مسی، ساموئل اتوئو و تیری آنری را که در فصل 09-2008 توانستند 100 گل بزنند را پشت سر گذاشتند.
    بازی دو تیم جذاب بود و رئال در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، با نتیجه هشت بر دو تیم قبرسی را شکست داد؛ هرچند که ژوزه مورینیو احتمالا از عدم تمرکز رئالی‌ها و خوردن دو گل ناراضی است.

آپوئل که بازی رفت را در خانه سه بر صفر باخته بود نیاز به معجزه داشت تا صعود کند، به‌ویژه مقابل رئال مادرید که در این فصل فوق‌العاده قدرتمند بوده. باشگاه اسپانیایی در این فصل در 9 بازی (تا پیش از این بازی) در اروپا 8 برد و یک تساوی کسب کرده بود و تنها 4 گل دریافت کرده بود و از این نظر رکورددار این فصل بود.
    مردان مورینیو بازی را با حملات پیاپی آغاز کردند و آپوئل همچنان به دفاع می‌پرداخت تا بلکه گل‌های مکتری دریافت کند.
    کریستیانو رونالدو در دقیقه 26 اولین گل بازی را زد. او سانتر تیز مارسلو را به گل چهل و هشتم خود در این فصل تبدیل کرد.
    مادرید ده دقیقه بعد به گل دوم رسید. کاکا پاسی را از مارسلو گرفت و پس از استپ توپ، با شوتی مهارنشدنی از فاصله 20متری دروازه پاردو را گشود و توپ را به گوشه بالای دروازه فرستاد.
    آپوئل در دقیقه 67 یکی از گل‌های خورده را جبران کرد. آنها با چند پاس خوب در نیمه مادرید و پاس هوشمندانه آیلتون به ماندوکا به گل رسیدند. ماندوکا با بغل پا دروازه ایکر کاسیاس را باز کرد.
    رونالدو در دقیقه 75 گل دیگری زد. یک ضربه ایستگاهی نصیب رئال شد و در حالی که به نظر می‌رسید رونالدو توپ را به دلیل زاویه‌ای که با دروازه دارد سانتر خواهد کرد، او با ضربه‌ای بسیار تماشایی دروازه پاردو را باز هم باز کرد.
    خوسه کایخون تازه‌وارد هم در دقیقه 80 گل زد. او پاس آنخل دی‌ماریا را در نزدیکی تیر نزدیک‌تر دروازه گرفت و به گل تبدیل کرد.
    مادرید دو دقیقه بعد دوباره گل خورد. این بار حمیت آلتین‌توپ خطا کرد و پنالتی حاصل را استبان سولاری به گل دوم تیمش تبدیل کرد.
    دی‌ماریا در دقیقه 84 گل پنجم را هم زد. او با ضربه‌ای چیپ و دیدنی دروازه پاردو را گشود. این گل پایانی بود بر گل‌زنی مردان مادریدی.
    مادرید 17 آوریل (کمتر از دو هفته بعد) در آلیانس آره‌نا میهمان بایرن مونیخ خواهد بود. این بازی در مرحله رفت نیمه‌نهایی است.

2. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در بازی امشب چلسی و بنفیکا ، نزدیک بود بلایی که سال پیش توسط اینتر سر بایرن امد ، سر چلسی بیاد .

چلسی نیمه دوم خیلی توپ از دست داد ...

تورسو کالوفکر می کنم 5 شانس گل رو توی نیمه دوم از دست دادند و بعد از گل تساوی بنفیکا احتمالا کمی هوادار هاشون رو حرص دادند : دی !

بنفیکا اگر کمی دقت میکرد می تونست بازی رو 2 بر یک کنه .

تبریک می گم به هوادران آبی های لندن .

4. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایت گل – پائولو ژرژ، بازیکن آپوئل نیکوزیا در یک صحنه در نیمه دوم بازی با رئال مادرید در محوطه جریمه تیم خود با بواونتورا، مدافع خودی برخورد کرد و دو دندانش از جا کنده شده و به بیرون پرتاب شدند! یکی دیگر از دندان‌های او هم از جایش درآمد و او کمی بعد آن را از دهانش بیرون آورد.

این مدافع تیم قبرسی داشت به زمین می‌خورد که دهانش به کتف هم‌تیمی‌اش برخورد کرد.

او البته پس از مداوا به بازی برگشت. کریستیانو رونالدو هم از او دلجویی کرد.

سایت گل – کریستیانو رونالدو، بازیکن رئال مادرید پس از دیدار با آپوئل نیکوزیا بسیار خوشحال بود. او دو گل زد و تیمش پنج بر دو پیروز شد و به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان رسید.

بازیکن پرتغالی گفت: «به هدف خود رسیدیم و به نیمه‌نهایی راه یافتیم. اکنون باید با بایرن بازی کنیم که دیدار بسیار دشواری است.»

او که یکی از گل‌هایش را با ضربه‌ ایستگاهی بسیار زیبایی زد گفت: «خدا را شکر، ضربه‌های ایستگاهی از نقاط خوبی نصیب ما می‌شود و امیدوارم در بازی‌های بعدی هم این ضربات را داشته باشیم.»
    او درباره نیمه‌نهایی هم گفت: «بازی با بایرن بسیار پیچیده است. من خودمان را در فینال نمی‌بینم چون بایرن تیمی است که می‌تواند فاتح لیگ قهرمانان شود.»

6. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالاخره به نیمه نهایی رسیدیم

همونطور که پیش بینی می شد رئال مادرید - بایرن مونیخ - چلسی و بارسلونا به نیمه نهایی پا گذاشتند

صعود رئال قطعی بود و با صلابت هم به مرحله بعد پا گذاشت. آمار خط حمله عجیب این تیم کم نظیره (32 گل زده) اما چیزی که بنظرم در مورد رئال قابل تامله خوردن دو گل از آپوئل در برنابئو هستش. اگه قرار باشه دفاعش در مقابل بایرن همین اوضاع رو داشته باشه صعود به فینال فوق العاده دشوار میشه

بایرن تیم جالبی نشون داده. بنظرم سیر یکنواخت این تیم بوده که فقط گه گاهی دچار تزلزل شده( باخت یک صفر به بازل و همینطور برد با هفت گل در برابر همین تیم). نقطه قوت بایرن رو در خط حمله و دروازه می دونم و بنظرم نقطه نگران کننده این تیم دفاعشون هست. مارسی چه در بازی رفت و چه در بازی برگشت موقعیت های خوبی برای گلزنی ایجاد کرد و باواریایی ها نباید توقع داشته باشن که کریس رونالدو و بنزما به همین راحتی فرصت ها رو از دست می دن.

بازی فوق العاده ای میشه بازی رئال و بایرن. بنظرم رئال تیم قوی تری نشون داده اما بایرن یه جورایی راه بردن رئال رو بلده. بنظرم اگه در بازی رفت بایرن حتی یه گل بزنه و گلی هم نخوره توی برنابئو لحظات سختی رو برای رئال رقم میزنه.

پیش بینی من: برد رئال مادرید

چلسی : اگه به بازی های چلسی نگاه کنیم خیلی زود می فهمیم بعد از رئال مادرید بهترین قرعه بهش خورده، شاید بهترین تیمی که چلسی در این دوره از مسابقات باهاش بازی همین بنفیکا بوده. هر چند که آمار چلسی توی خونه واقعا خوب بوده (5 برد از 5 بازی) اما آمار بیرون از خونه اصلا جالب نبوده( 1 برد، 2 مساوی و 2 باخت) اون هم در برابر تیم هایی که هیچ جوره نمیشه اون ها رو تیمهای درجه یک اروپا محسوب کرد. در دقایقی از بازی ها در برابر بنفیکا چلسی به شدت تو لاک دفاعی فرو رفت. من فکر نمی کنم با این نوع بازی حتی در زمین خودش برابر بارسا شانس چندانی داشته باشه.

بارسا در طول این 10 بازی 4 بار برابر میلان بازی کرد و بنظرم با شایستگی به نیمه نهایی رسید( هر چند تیم خوب و اصیل میلان خیلی بارسا رو تحت فشار گذاشت). زدن 33 گل آمار هولناکیه و فکر می کنم با توجه به اینکه بازی برگشت با چلسی توی نیوکمپ هستش ( و چلسی بجای گاس هیدینگ ، دی متئو رو روی نیکت داره) بارسا شانس زیادی برای صعود داره.

پیش بینی من: برد بارسا

به امید دیدن بازی های زیبا

8. 4 کاربر از arvin1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دیشب هم همون طور که قابل پیش بینی بود رئال و چلسی به نیمه نهایی صعود کردن
    در مورد بازی چلسی و بنفیکا به نظرم بازی خوبی بود و هر دو تا تیم موقعیت های زیادی تونستن خلق کنن
    موقعیت های چلسی هم یکمی جدی تر بود و مخصوصا کالو خیلی موقعیت خراب کرد و عجیبه با این بازیی که کرد تعویض نشد در حالی که استوریج روی نیمکت بود!

خب بازی با بارسا هم بازی سختیه و اون چیزی که مشخصه بارسا قویتره و توی یه سری پست ها بازیکنای بهتری داره و مخصوصا از لحاظ تکنیکی و کار تیمی به مراتب شرایط بهتری نسبت به چلسی داره. اما چلسی از پیش حذف شده نیست و حرفایی برای گفتن و بارسا مطمئنا ترجیح می داد که بنفیکا جای چلسی بالا می اومد. چلسی هم به خاطر اون بازی معروف چند سال پیش که توی همین مرحله با بارسا داشت مطمئنا به فکر انتقامه و از حداکثر توانش بهره می گیره. اگه چلسی یکی دو ماه پیش بود من شانسی برای صعود قائل نمی شدم ولی الان از بحران در اومده و بازی های خوبی رو انجام میده...

در مورد بارسا هم حالا جدای از صحبت هایی که توی اینجا میشه توی خارج از نت هم صحبت های زیادی رو می بینم که بر علیه اون میشه. مثلا بعضی از دوستانم میگن که نتایج این چند سال اخیر بارسا همه به خاطر داوریه! که این مشخصه دور از واقعیته و تیمی که می تونه همچین بازی هایی رو انجام بده و همچین بازیکنایی داره رو نمیشه اینجوری کیفیت اونو زیر سوال برد!

اما در مورد داوری اون بازی معروف بارسا و چلسی خیلی آزارم داد که دیگه در مورد اون بازی چیزی نمیشد و فکر کنم حتی اکثر طرفدارای خود بارسا هم دیگه قبول دارن که در اون بازی چه اتفاقاتی پیش اومد. توی اون بازی گاس هیدینگ از نظر تاکنیکی بارسا رو کاملا شکست داد و برنده اصلی اون بازی چلسی بود. اون سال یکی سال هایی بود که چلسی اگه به فینال می رفت می تونست با اون شرایطی که داشت با اقتدار قهرمان بشه که متاسفانه حق اون خیلی خورده شد...

حالا بعد از چند سال چلسی اون مربی بزرگ رو نداره و یه سری از اون بازیکنان اون زمان هم نیستن در حالی که بارسا مثلا نیمکت نشینش فابرگاسه! که جالبه توی یه خبری الان دیدم که مورینیو گفته چلسی هیچ شانسی نداره ولی من میگم شانس داره و از طرفی یه سری بازیکن جدید خیلی خوب نسبت به اون موقع داره مثل ماتا و لوئیز و استوریج و ... و همچین یه سری بازیکن خیلی با تجربه و تاثیرگذار مثل لمپارد و دروگبا و تری داره که فکر می کنم جدای از تجربه بالایی که دارن به فکر انتقام هم باشن...

10. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم مسخره ترین حالت ممکن اینه که رئال و بارسلون تو فینال بخورن به هم . یعنی از این مسخره تر دیگه نمیشه . (همه چیز قابل پیش بینی و بدون کوچکترین شگفتی) .
    احتمالا تو فینال هم مثل همیشه بارسلون برنده میشه . همچین فوتبال قابل پیش بینی اصلا برام جالب نیست . ترجیح میدم بازی های پرسپولیس رو تو جام باشگاهای آسیا دنبال کنم .

در مورد بارسا هم حالا جدای از صحبت هایی که توی اینجا میشه توی خارج از نت هم صحبت های زیادی رو می بینم که بر علیه اون میشه. مثلا بعضی از دوستانم میگن که نتایج این چند سال اخیر بارسا همه به خاطر داوریه! که این مشخصه دور از واقعیته و تیمی که می تونه همچین بازی هایی رو انجام بده و همچین بازیکنایی داره رو نمیشه اینجوری کیفیت اونو زیر سوال برد!
    آخه وحید جان موقعی که داوری به نفع یه تیم خیلی قوی مثل بارسلون بشه ، طبیعیه که همه موضع میگیرن . چون تو حالت طبیعی هم هیچ کس حریف بارسلون نمیشه ، چه برسه به اینکه داور هم به نفع بارسلون بگیره . من به عنوان یه میلانی متعصب خیلی عصبانی و ناراحتم .

12. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام /

نظر شخصیم اینه صحبت کردن در باره ی پنالتی ای که طبق قواعد تئوریزه ی فیفا قابل توجیه و تعریف پذیر هست در بازی دیشب خیلی محلی از اعراب نداره ،
    طبق تصاویری که قبلا بچه ها گذاشتن و الانم سایت گل گذاشتش پویول اگه بیشتر از نستا خطا نکرده مسلما شدتش کمتر هم نبوده
    چطوری وقتی توپ در جریان نیست پنالتی گرفته شده در حالی که اینجور مواقع داورها قبل ازینکه ضربه زده بشه سوت میزنن و به هر 2طرف تذکر میدن که همدیگه رو ول بکنن نه اینکه منتظر بشن کرنر زده بشه تا بلافاصله نقطه پنالتی رو نشون بدن؟
      محتوای مخفی: 4تصویر مربوط به صحنه پنالتی 

14. 8 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اما در مورد داوری اون بازی معروف بارسا و چلسی خیلی آزارم داد که دیگه در مورد اون بازی چیزی نمیشد و فکر کنم حتی اکثر طرفدارای خود بارسا هم دیگه قبول دارن که در اون بازی چه اتفاقاتی پیش اومد.
    مطمئنی؟!! متاسفانه عده زیادی از طرفدارای بارسا یه هیچ صراتی مستقیم نیستند.
    منکر فوق العلاده بودن بارسا نمیشم, ولی متاسفانه بازخورد خیله عظیمی از طرفدارهای بارسا رو وقتی
    میبینم, (منظورم بچه های این انجمن نیست, سوتفاهم نشه. کل جامعه مجازی تا اونجایی که من دیدم رو میگم)
    مخصوصا این اواخر, متوجه میشم که غرور طوری جلوشونو گرفته که هیچی جز تیم خودشون نمیبینند!
    بلاخره گهی پشت به زین و گهی زین به پشت.

16. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مربی بنفیکا: ما مقابل چلسی و داور بازی کردیم؛ این ما بودیم که می بایست به بارسا می رسیدیم

مربی پرتغالی به شدت نحوه قضاوت داور مسابقه را موردانتقاد قرار داد و اعلام کرد که تیمش شایسته صعود به دور بعد بوده

سایت گل- ژرژ ژسوس، مربی باتجربه بنفیکا در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش در استمفورد بریج که با برد 1-2 چلسی به پایان رسید، از نحوه قضاوت داور مسابقه به شدت عصبانی بود.

محتوای مخفی: ادامه 
    در دقیقه 21 بازی بود که فرانک لمپارد از روی نقطه پنالتی برای چلسی گلزنی کرد و دقایق بعد ماکسی پریه را ، از زمین مسابقه اخراج شد تا بنفیکا ده نفره کار را دنبال کند.

درپایان این دیدار ژسوس به اسپورت تی وی گفت:« می خواهم به بازیکنانم تبریک بگویم؛ چون آنها مقابل چلسی و مقابل داور بازی کردند. ما در جزئیات مغلوب حریف شدیم که هیچ ربطی به تیم دیگری نداشت. کارت قرمز ماکسی پریه را و پنالتی کاملا بی دلیل بود و ما درک نمی کنیم که چطور در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا چنین تصمیماتی گرفته می شود. ما واقعا از داوری ضربه خوردیم.»

بعد از برد 0-1چلسی در دیدار رفت، ژسوس درصحبتهایش گفته بود که بنفیکا بهتر از چلسی بازی کرده بود و این مربی پرتغالی درمورد بازی برگشت هم نظر مشابهی داشت

مربی بنفیکا ادامه داد:« ما چه در لیسبون و چه دراینجا بهتر از چلسی بودیم. ما به این خاطر که چلسی تیم برتر بود، نباختیم؛ به این خاطر باختیم که چلسی تیم برتر نبود. حتی وقتی تیم ما 10 نفره بود هم ما تیم برتر میدان بودیم و مطمئن بودیم که می توانیم نتیجه را به نفع خودمان برگردانیم. ما زمان کمی برای به ثمررساندن گل دوم داشتیم ولی باور داشتیم که می توانیم این کار را بکنیم. در دقایق پایانی واقعا سورپرایز بودیم؛ چون واقعا می بایست ریسک می کردیم.»

الان و با صعود چلسی به نیمه نهایی این تیم باید مقابل بارسلونا قرار بگیرد و ژسوس شکی ندارد که تیم کاتالان به دیدار فینال راه خواهد یافت:« بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا، تیمهای بهتری در مقایسه با چلسی را حذف کرده است. زمانی که به مرحله یک چهارم پایانی می رسی، هرچیزی ممکن است ولی چلسی مقابل بارسا هیچ شانسی نخواهد داشت.ما تیمی بودیم که شایستگی بازی مقابل بارسا را داشتیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/4/5

انتقاد روی کاستا از داور دیدار چلسی- بنفیکا

در پایان این دیدار ژرژ ژسوس، سرمربی بنفیکا، در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که تیمش از داوری متضرر شد و اکنون روی کاستا نیز به جمع منتقدان داور پیوست

سایت گل- روی کاستا، مدیر ورزشی باشگاه بنفیکا، پس از شکست 2-1 تیمش مقابل چلسی، از عملکرد داور اظهار نارضایتی کرد

محتوای مخفی: ادامه 
    بازیکنان بنفیکا به پنالتی ای که در دقیقه 21 به نفع چلسی اعلام شد و همچنین اخراج ماکسی پریرا به دلیل دریافت 2 کارت زرد معترض بود.

در پایان این دیدار ژرژ ژسوس، سرمربی بنفیکا، در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که تیمش از داوری متضرر شد و اکنون روی کاستا نیز به جمع منتقدان داور پیوست.

او در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" می دانیم که در چمپیونزلیگ بعضی چیزها می تواند تعیین کننده باشد. در هر دو دیدار مقابل چلسی، شرایط کاملا واضح بود و من با صحبت کردن در مورد داوری نمی توانم کمکی بکنم هرچند من معمولا در این مورد اظهار نظر نمی کنم.

داور می خواست به نحو بدی به بازیکنان بنفیکا کارت زرد نشان بدهد. اگر ما بخواهیم چمپیونزلیگ برای همه باشگاه ها باشد، باید این را در زمین نشان بدهیم."

کاستا همچنین بازیکنان بنفیکا را مورد ستایش قرار داد و گفت:" ما می توانستیم چلسی را شکست بدهیم. دی متئو در این دیدار شیوه ای دفاعی را انتخاب کرد. به نظر می رسد ما 11 بازیکن داریم و آنها 10 نفره شده اند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/4/5

18. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نظر من در مورد پنالتی دوم

من بعد از بازی بیش از 20 بار صحنه رو دیدم
    موقع کرنر داور زمانی بازی رو متوقف میکنه که بازیکنا با هم درگیر شده باشن و به قول معروف به هم گره خورده باشن و ادامه بازی به نفع تیم مهاجم نباشه
    اما بوسکتس اینجا داره خودش رو از دست نستا رها میکنه نستا کنترلی روی بوسکتس نداره در واقع داور باید اجازه بده ضربه کرنر زده بشه و بعد این خطای ادامه دارِ نستا باعث میشه بوسکتس به طور کامل متوقف بشه
    و داور به درستی پنالت گرفت من یک ذره هم در پنالت بودن این صحنه شک ندارم
    اینکه پویول اومد روی نستا خطا کرد هم واقعا دلیل محکمی نیست چون مهم دست نستاست که پیراهن بوستکتس رو محکم گرفته
    پویول از خطا کردن روی نستا چه هدفی داره؟
    هدفش اینه که مثلا نستا رو از بوسکتس دور کنه؟ یا کاری کنه که نستا پیراهن بوسکتس رو رها کنه؟

چیزی که من میبینم خطای ادامه دار نستا روی بوسکتس هست که داور طبق قانون باید اول آوانتاژ بده چون بوسکتس داره فرار میکنه

پنالتی از نظر من کاملا مبتنی بر قانون بود و درست

اما حرف اصلی من همونی هست که بود
    جدای از طرفداران بارسا کسایی (چه طرفدارای میلان چه طرفدارای سایر تیمها) میتونن در مورد داوری حرف بزنن و حرفشون رو جدی گرفت که در مورد اشتباهات داوری بازی رفت هم نظر بدن
    و با احترام به همه دوستان من هر چقدر نگاه میکنم به غیر از آرش کسی دیگه رو نمیبینم که بشه حرفش رو در این زمینه جدی گرفت

چیزی رو که دوستان فراموش کردن اونم دوستانی که ادعای قانون و این حرفها رو دارن اینه که شاید بازی میلان بارسا دو بازی باشه اما در اصل یک بازی 180 دقیقه ایه که در این بازی داور دو پنالتی قطعی و از دید بعضیها سه پنالتی برای بارسا نگرفت و آمبروزینی رو اخراج نکرد و در مقابل یک پنالتی مشکوک برای بارسا گرفت که از نظر بعضیها پنالت بود و از نظر برخی دیگه نه
    Last edited by گرافيكار; 05-04-2012 at 20:05.

20. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •