تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 421 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها یه مشکلی که من دارم اینه که کلا پیش هرکی که باشم موضوعی برای صحبت پیدا نمیکنم به خاطر همینم همه بهم میگن کم حرفی
    البته دوستام میگن خیلی هم پرحرفی
    ولی وقتی تو یه جمع جدید هستم یا زیاد صمیمی نیستم واقعا موضوعی به ذهنم نمیرسه واسه صحبت

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها یه مشکلی که من دارم اینه که کلا پیش هرکی که باشم موضوعی برای صحبت پیدا نمیکنم به خاطر همینم همه بهم میگن کم حرفی
    البته دوستام میگن خیلی هم پرحرفی
    ولی وقتی تو یه جمع جدید هستم یا زیاد صمیمی نیستم واقعا موضوعی به ذهنم نمیرسه واسه صحبت

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
    لازم نیست شما موضوع بدی بقیه بالاخره دارند راجع به یه چیزی حرف می زنند . تو هم سعی کن نظزتو بگی یا اگه از خودت نظر نداری بگی که مثلا حرف فلانی رو به این دلیل قبول داری. بهت پبشنهاد نمی کنم بگی حرف کیو قبول نداری چون که کم حرفی ممکنه خرابکاری کنی. ولی کلا پر حرفی و کم حرفی در جمع آأمهای غریبه به روحیه آدم بستگی داره فکر نکنم بشه خیلی کاریش کرد. همین کم حرفیم بد نیست آدم اول طرفو بشناسه بعد حرف برنه خیلی بهتر از اینه که یه چی بگه بد پشیمون شه

3. 3 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان...

یه مشکل!این جمله ی "دهنت سرویس" و توابع اون مث دهنت صاف،دهنت آسفالت و ... معنیشون دقیقا چی هست؟ آخه من با یکی که خیلی خودمونی نباشم بکار نمیبرم فک میکنم زشته...مخصوصا دهنت سرویس که فک میکنم یه فحش باشه!!!!اصلا نمیگم...

اینا دقیقون چجورین؟در چه سطحی از ادب قرار میگیرن؟)

5. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

اگه چیزی بگی ، سر صحبت باز میشه اگه حتی بگی چیزی نگو بازم درمورد "چیزی نگو" کلی حرف میزنه واست.چیزی نگو فقط بله درسته آره و نه و تمام.قرار نیست که باهاش 70 ساعت همراه باشی.یه مسیر کوتاهیه به حرفاش گوش بده.خداییش راننده تاکسیا هم زحمت کشن هم کارشون خیلی خسته کنندس.دردشونم هوارکیلومتره
    هرکی زحمت کشه باید حرف بزنه از هر دری ؟
    مشکل اینجاست خوشم نمیاد یکی همش در گوشم حرف بزنه . معمولا تو اتوبوس و تاکسی که هستم دوست دارم فکر کنم . چون تنها جایی هست که کار دیگه نمیشه کرد . اما ...
    بگو روزگاره دیگه چه کنیم. یا هم اصلا تو چیزی نگو تا اونم چیزی نگه
    کلا من فقط سوار میشم سلام میکنم دیگه شروع میشه داستان آقایون
    صندلی جلو نشین خودتو راحت کن
    صندوقم بشینیم باز بحثه شروع میشه کلا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان...

یه مشکل!این جمله ی "دهنت سرویس" و توابع اون مث دهنت صاف،دهنت آسفالت و ... معنیشون دقیقا چی هست؟ آخه من با یکی که خیلی خودمونی نباشم بکار نمیبرم فک میکنم زشته...مخصوصا دهنت سرویس که فک میکنم یه فحش باشه!!!!اصلا نمیگم...

اینا دقیقون چجورین؟در چه سطحی از ادب قرار میگیرن؟)
    بستگی به خودت داره که چقدر بخوای مودب باشی .ولی معنی زیاد بدی نداره. مثلاً همین "دهن سرویس شدن " توی صدا و سیما نیست ولی توی روزنامه و مجله هست.

8. 2 کاربر از behzadshams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

وقتی تو تاکسی هستیم راننده شروع میکنه به صحبت در مورد خودش یا مسائل دیگه چی بگیم که دقیقا دهنشو ببنده ؟

البته جوری که ناراحت نشه .

ممنون
    سلام. چندراه هست که برای من جواب داده ولی حقیقتش هیچ کدوم دعوت به سکوت با زدن کلامی نبوده:
    هیچی نگفتن-سکوت محض
    استفاده از تکنولوژی : هدفون (پیش از سوار شدن آماده!)
    استفاده از تکنولوژی :درآوردن موبایل و اشتغال به اس ام اس پراکنی یا تظاهر به شماره گیری!
    روشهای قدیمی فرو بردن سر در کتاب و نشریه همراه
    فراموش کردن زمان و مکان و فیه مافیه و رفتن به هپروت و حتا چرت!

در نهایت هیچ کدوم جواب داد شرکت پرحرارت و فعالانه در بحث و به چالش کشیدن بد بودن بالا بودن قیمت بنزین و اثبات خوب بودن سرعت گیر در خیابان طوری که طرف دیگه دستکم ساکت نشد مجبور به تعویض مخاطب بشه!

نکته-هیچکدوم اینها نمیتونه آزار دهنده و اجباری باشه بخصوص اگر واقعن شما از مطالعه در مسیر یا گوش کردن به آهنگ یا زدن اس ام اس به دوستی و... لذت ببرید

امیدوارم به دردت بخوره
    +
    کلا من فقط سوار میشم سلام میکنم دیگه شروع میشه داستان آقایون
    انقدر آزار دهنده است و از گوش و ذهنت سواستفاده صورت میگیره، سلام( و خسته نباشید و..) هم نکن! قرار نیست با همه چاق سلامتی بکنیم که ...

سلام دوستان...
    اینا دقیقون چجورین؟در چه سطحی از ادب قرار میگیرن؟
    بله،فحشه! معناش فوق العاده نامناسب...منتها در دسته ای از دشنامها قرار میگیره که عموم مردم معناش رونمیدونند که چقدر غلیظه!! و به شوخی!و جدی بکار میبرند...از جمله ی این دسته :پدرتو در میارم و فلان فلان شده و..
    بله در بکار نبرید

10. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

نوشته شده توسط solo8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان...
    اینا دقیقون چجورین؟در چه سطحی از ادب قرار میگیرن؟
    مجبورید مگه فحش بدید؟
    خیلی هم اگه با کسی خودمونی باشیم باز نباید این کلمات رو بکار ببریم؛ کم کم میبینی روش زیاد میشه 4 تا فحش غلیظ بهت میده. تو هم میمانی چی کار کنی!

12. 5 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

مجبورید مگه فحش بدید؟
    خیلی هم اگه با کسی خودمونی باشیم باز نباید این کلمات رو بکار ببریم؛ کم کم میبینی روش زیاد میشه 4 تا فحش غلیظ بهت میده. تو هم میمانی چی کار کنی!
    بابا مثلا میبینی با یکی خودمونی هستی ولی طرف مثلا دختر خالته بعد نمیشه بعهش بگی دهنت سرویس که! ولی خوب دوستا خودم باشن میگم...واسه اون موارد میگم،طرف هم نمیاد به من جواب فحش بده که)

بله،فحشه! معناش فوق العاده نامناسب...منتها در دسته ای از دشنامها قرار میگیره که عموم مردم معناش رونمیدونند که چقدر غلیظه!! و به شوخی!و جدی بکار میبرند...از جمله ی این دسته :پدرتو در میارم و فلان فلان شده و..
    بله در بکار نبرید
    حدس میزدم،آره مث طرف بهم انداخته! یارو میاد راس راس به زنش میگه این چیه خریدی بهت انداختن!) خیلی بده یه سری چیزا معنیش بده ولی تو مکالمات هست و اکثرا نمیدونن....
    آقا معنیشو میدونی دقیقا؟!
    بستگی به خودت داره که چقدر بخوای مودب باشی .ولی معنی زیاد بدی نداره. مثلاً همین "دهن سرویس شدن " توی صدا و سیما نیست ولی توی روزنامه و مجله هست.
    جدی تو روزنامه و مجله مینویسن دهنت سرویس؟یعنی یه سردبیر ندارن نظارت کنه؟!

14. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جدی تو روزنامه و مجله مینویسن دهنت سرویس؟یعنی یه سردبیر ندارن نظارت کنه؟!
    نمیویسن "دهنت سرویس" که. منم نگفتم به دخترخاله میشه گفت "دهنت سرویس" ! گفتن با مخاطب قرار دادن فرق میکنه.

مثلاً توی مطلب طنز اجتماعی مینویسن "دهنمون سرویس شده" . بنظر من معنی بدی نداره. درمورد این جور چیزا زیاد ریشه یابی نکنید.
    مثلاً اون دوستمون که میگه "جنس رو بهت انداختن" زشته من باهاش مخالفم. یعنی شما وقتی اینو میشنوی متصور میشی که چیزی رو انداختن جایی؟

البته من نمیدون شما چقدر مودبی و لی زیاد سخت نگیر.

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

نمیویسن "دهنت سرویس" که. منم نگفتم به دخترخاله میشه گفت "دهنت سرویس" ! گفتن با مخاطب قرار دادن فرق میکنه.

مثلاً توی مطلب طنز اجتماعی مینویسن "دهنمون سرویس شده" . بنظر من معنی بدی نداره. درمورد این جور چیزا زیاد ریشه یابی نکنید.
    مثلاً اون دوستمون که میگه "جنس رو بهت انداختن" زشته من باهاش مخالفم. یعنی شما وقتی اینو میشنوی متصور میشی که چیزی رو انداختن جایی؟

البته من نمیدون شما چقدر مودبی و لی زیاد سخت نگیر.
    آره درست میگی شما...

دهنم سرویس شد رو از این به بعد میگم ولی دهنت سرویس رو نه)

بهم انداخته هم بده بابا،باور کن یه 10 ثانیه فکر کنی متوجه میشی معنیشو...منظورم شما نیستی منظورم مخاطبته که اینو بهش بگیه...

ممنون از دوستان...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •