تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 405 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[QUOTE=khatmebazar;7281891]
    [/QU

1-ممنون از توضیحات خوبتون ،آموزنده بود اما بفرمایید کدوم یک از رادیاتورهای پانلی موجود در بازار را تایید می کنید ؟ وچرا ؟
    2-دوست عزیز کاملا زدید تو ذوق فروشنده ها که ، با این خداحافظی غم انگیز تون ،رسما حضور فروشنده های فنی رو تایید نکردید!!! حتما که نباید دست به آچار بود به نظر من فروش و خدمات مکمل همند بالاخره خیلی از این دستگاههایی که خدماتیها نصب می کنند ما فروشنده ها کارشناسی قبل از خریدشو انجام می دهیم و اگر اشتباه کارشناسی کنیم که دیگه هر چه خدمات هم خوب باشه کمکی به مشتری نخواهد کرد ... و اکثر فروشنده های نسل جدید در بازارامروز، سواد این کار رو دارن و دوره های آموزشی زیادی دیدند خود من علاوه بر این که فوق دیپلم تاسیسات دارم مدرک فنی و حرفه ای هم دارم و دوره های آموزشی زیادی هم در شرکتهای مختلف گذراندم اما اگر شما و سایر دوستان احساس می کنید حضور ما فروشنده ها کیفیت فروم رو پایین میاره اعلام بفرمایید تا از همه رفیقان خداحافظی کنیم ...
    قربان ما قصد جسارت نداشتیم. خودم همیشه واسه فروشنده های با اخلاق و به قولی کاسب احترام خیلی خیلی خیلی خاصی قائلم. اما فکر کنم خود شما هم با من هم عقیده باشید که بعضی از همکار های شما اصلا مرام و اخلاق کاسبی ندارن و باعث ایجاد خیلی از مشکلات هم واسه مصرف کننده و هم واسه تکنسین میشن.
    اما اون دسته از فروشنده هائی که مرام کاسبی دارن و به فروش به هر قیمتی فکر نمیکنن خیلی هم قابل احترام هستن و حضورشون این تاپیک رو پر بار تر میکنه. دیگه اگه دانش و تخصص هم داشته باشن که نور علی نوره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دلیل اینکه رادیاتور فولادی توصیه میشه اینه که چون مبدل پکیج جنسش مسه، آب با برخورد به مس کاتولیز میشه و اگه این آب کاتولیز شده با آلمنیوم (جنس رادیاتور های پره ای) تماس پیدا کنه ، هیدروژنش جدا میشه و باعث میشه که رادیاتور هوا بگیره. اگه دقت کنی هنگام هوا گیری رادیاتور های آلمنیومی یه بوی خاصی میاد که اون بوی هیدروژنه.
    اما اینکه من رادیاتور آلمنیومی بوتان رو توصیه میکنم اینه که این رادیاتور ها از داخل با یک لایه رنگ محافظت میشه و باعث میشه آب مستقیما به آلمنیوم نخوره. البته رادیاتور های پنلی (فولادی) واقعا کیفیت عالی دارن و گردش آب داخلشون خیلی خوب انجام میشه اما عمر طولانیه رادیاتور های آلمنیومی رو نداره و در ضمن در رادیاتور های پره ای اگه احیانا یک پره سوراخ بشه امکان تعویضش هست اما در پنلی ها باید کل پنل تعویض بشه. و همیچنین اگه احساس شد که تعداد پره های هر قسمت از خونه کمه خیلی راحت میشه بهش پره اضافه کرد اما در پنلی ها این امکان وجود نداره.
    با همه این تفاسیر انتخاب بین فولادی و پره ای (آلمنیومی) سلیقه ای هستش چون هر دوتاش خوبن و هر کدوم یه سری خوبی ها داره.[/QU

1-ممنون از توضیحات خوبتون ،آموزنده بود اما بفرمایید کدوم یک از رادیاتورهای پانلی موجود در بازار را تایید می کنید ؟ وچرا ؟
    2-دوست عزیز کاملا زدید تو ذوق فروشنده ها که ، با این خداحافظی غم انگیز تون ،رسما حضور فروشنده های فنی رو تایید نکردید!!! حتما که نباید دست به آچار بود به نظر من فروش و خدمات مکمل همند بالاخره خیلی از این دستگاههایی که خدماتیها نصب می کنند ما فروشنده ها کارشناسی قبل از خریدشو انجام می دهیم و اگر اشتباه کارشناسی کنیم که دیگه هر چه خدمات هم خوب باشه کمکی به مشتری نخواهد کرد ... و اکثر فروشنده های نسل جدید در بازارامروز، سواد این کار رو دارن و دوره های آموزشی زیادی دیدند خود من علاوه بر این که فوق دیپلم تاسیسات دارم مدرک فنی و حرفه ای هم دارم و دوره های آموزشی زیادی هم در شرکتهای مختلف گذراندم اما اگر شما و سایر دوستان احساس می کنید حضور ما فروشنده ها کیفیت فروم رو پایین میاره اعلام بفرمایید تا از همه رفیقان خداحافظی کنیم ...
    آقا سفر سلامت، اميدوارم بري جايي كه دلت اونجا آرومه ولي ما هدفمون فروش نيست كه اينجائيم هدفمون يادگرفتن از تجربه هاي ديگرانه و البته تا اونجايي كه ميشه ترغيب به كالاي ايراني، شما هم كه داري ميري ديگه ما همش اينجا بوتان خريد و فروش ميكنيم مرتبداداش ما تو فروشگامون كاسبي مي كنيم نه اينجا! كلا ختم بازار ختم كلامو گفتن ديگه، سلامت و موفق باشيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[QUOTE=فروشنده ايراني;7281929]

آقا سفر سلامت، اميدوارم بري جايي كه دلت اونجا آرومه ولي ما هدفمون فروش نيست كه اينجائيم هدفمون يادگرفتن از تجربه هاي ديگرانه و البته تا اونجايي كه ميشه ترغيب به كالاي ايراني، شما هم كه داري ميري ديگه ما همش اينجا بوتان خريد و فروش ميكنيم مرتبداداش ما تو فروشگامون كاسبي مي كنيم نه اينجا! كلا ختم بازار ختم كلامو گفتن ديگه، سلامت و موفق باشيد.
    آقا من منظورم اون دسته از فروشنده هاس که نه اخلاق و مرام دارن و نه دانش فنی. حالا پکیج ایرانی و خارجیش خیلی مهم نیست اما باید با صداقت داشت در فروش. وگرنه شما دوستان که حسابتون جداس. اگه منظورمو بد رسوندم عذر خواهی میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[QUOTE=pedi261;7281959]
    آقا من منظورم اون دسته از فروشنده هاس که نه اخلاق و مرام دارن و نه دانش فنی. حالا پکیج ایرانی و خارجیش خیلی مهم نیست اما باید با صداقت داشت در فروش. وگرنه شما دوستان که حسابتون جداس. اگه منظورمو بد رسوندم عذر خواهی میکنم.
    آقاي ختم بنده منظورم با جنابPedi بود قربان. شما كه ختم كلام رو گفتين و بنده هم موافقم باهاتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز ، رادیاتورهای پانلی با تعداد کنکتورهای یکسان خیلی تفاوت گرمادهی ندارن.مقایسه میره رو ضخامت ورق و گارانتی تعویضشون.برو سراغ پانلیای ترک با گارانتی تعویض بالا.نمی خوام یه چیزی بگم تبلیغ مارک خاصی بشه.اما گارانتی ها هم فرق میکنه.مثلا کان کمه فقط 3 ساله.اما فرولی و سانیکا فکر کنم 10 سالن.من رادیاتور رو اغلب از اینها میگیرم. با پره ای قیمتش تفاوت چندان نمی کنه و همونطور که دوستان تو تاپیکای قبل گفتن خدماتشم خوبه.البته تا حالا من نیازی به خدماتشون تو رادیاتور پیدا نکردم ولی تو یکی از پست های همین تاپیک خوندم فرولی رو حرفش مونده و اومدن بدون هزینه عوض کردن.بازم اگه تهرانی برو طالقانی یا کارگر تحقیق کن.اما هرچی میگیری حواست به تعداد کنکتور و میزان سال گارانتی تعویض باشه.
    دلیل اینکه رادیاتور فولادی توصیه میشه اینه که چون مبدل پکیج جنسش مسه، آب با برخورد به مس کاتولیز میشه و اگه این آب کاتولیز شده با آلمنیوم (جنس رادیاتور های پره ای) تماس پیدا کنه ، هیدروژنش جدا میشه و باعث میشه که رادیاتور هوا بگیره. اگه دقت کنی هنگام هوا گیری رادیاتور های آلمنیومی یه بوی خاصی میاد که اون بوی هیدروژنه.
    اما اینکه من رادیاتور آلمنیومی بوتان رو توصیه میکنم اینه که این رادیاتور ها از داخل با یک لایه رنگ محافظت میشه و باعث میشه آب مستقیما به آلمنیوم نخوره. البته رادیاتور های پنلی (فولادی) واقعا کیفیت عالی دارن و گردش آب داخلشون خیلی خوب انجام میشه اما عمر طولانیه رادیاتور های آلمنیومی رو نداره و در ضمن در رادیاتور های پره ای اگه احیانا یک پره سوراخ بشه امکان تعویضش هست اما در پنلی ها باید کل پنل تعویض بشه. و همیچنین اگه احساس شد که تعداد پره های هر قسمت از خونه کمه خیلی راحت میشه بهش پره اضافه کرد اما در پنلی ها این امکان وجود نداره.
    با همه این تفاسیر انتخاب بین فولادی و پره ای (آلمنیومی) سلیقه ای هستش چون هر دوتاش خوبن و هر کدوم یه سری خوبی ها داره.[/QU

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه مدل دستکاهتو هم بگی بیشتر میتونیم کمکت کنیم. و این که در کدوم شهر ساکنی.
    مدل دستگاه BL-220 و الان که روی وضعیت شوفاژ گذاشتمش بجز صداش مشکلش ظاهرا حل شده، من تهران هستم .

داره خودمونی میشه matin95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام پکیج ایمر گاس دارم تازه تازه نصب کردمش فشار بارش روی 1.5 که میزارم ومواقعی که از اب گرم استفاده میکنیم فشار بار کم میشه و باید دوباره دستی پیچ زیر روباز کنم تا فشار بار معمولی بشه این شده کار هر روزمن که دستی تنظیم کنم توروخدایکی راهنماییم کنه در ضمن نشتی هم نداره ایا باید پیچ زیر پکیج باز باشه اگه باز باشه که فشار میره بالا وقتی هم یکمی میبندمش فشار میاد پایین منکه دیگه گیج شدم چه کار کنم در ضمن وقتی که فشار میره روی 3 اب داغ از زیر پکیج میریزه ایا این طبیعیه

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام پکیج ایمر گاس دارم تازه تازه نصب کردمش فشار بارش روی 1.5 که میزارم ومواقعی که از اب گرم استفاده میکنیم فشار بار کم میشه و باید دوباره دستی پیچ زیر روباز کنم تا فشار بار معمولی بشه این شده کار هر روزمن که دستی تنظیم کنم توروخدایکی راهنماییم کنه در ضمن نشتی هم نداره ایا باید پیچ زیر پکیج باز باشه اگه باز باشه که فشار میره بالا وقتی هم یکمی میبندمش فشار میاد پایین منکه دیگه گیج شدم چه کار کنم در ضمن وقتی که فشار میره روی 3 اب داغ از زیر پکیج میریزه ایا این طبیعیه
    دوست عزیز
    میشه بگی که شما به مدت طولانی از آبگرم استفاده میکنن یا زمان مصرفتون کمه؟
    اگر طولانی مدت از آبگرم استفاده میکنید و فشار مدار شما کم میشه احتمال داره یک جا نشتی داشته باشید اما وقتی شوفاژ روشن خودشو نشون نمیده.
    باید یکم بیشتر توضیح بدی تا بتونم کمکت کنم.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که من شنبه از ایران میرم و امیدوارم که به این زودی ها بر نگردم .
    فعلا مقصدم بلغارستانه. سعی میکنم که بتونم در مورد بعضی مسائل کمک کنم.
    همگی موفق و شاد و سلامت باشید.
    و این که من در میان شما باشم یا نباشم نگذارید پای فروشنده ها به این تاپیک باز شود. (با احترام به همه فروشنده ها اما اینجا حتما باید در زمینه خدمات کار کرده باشید تا بشه رو نظرتون حساب کرد)
    سلامpedi عزیز
    امیدوارم سفر خوبی داشته باشی.من که واقعا چیزی های خوبی از شما یاد گرفتم. از یک طرف خوشحالم که داری از این شغل میکنی و داری میری اون ور از یک طرف ناراحتم که یک همکار خوبو دارم از دست میدم.
    امیدوارم حداقل تو این فروم تنهامون نذاری و به همون سر بزنی.
    سفر به سلامت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من الان که پکیج رو روی رادیاتور گذاشتم بجز صداش هیچ مشکل دیگه ای ندارم ،مشکل از چی بوده؟؟؟الانم پیشنهاد تعویضشو میکنید و اینکه این طرح جایگزین چیه و کجا میشه پرس و جو کرد، بوتان مدل BL220 ممنون از راهنماییتون.

دوست عزیز ما اینجا از دور هر مشورتی بدیم به موثقی تعمیر کاری که از نزدیک دستگاه رو دیده نیست مثلا اینکه نشتی مال مبدله یا یه لوله خیلی رو فرق هزیه تعمیر اثر داره و از راه دور نمیشه فهمید.ولی بطور کلی قیمت قطعه بالاست و اگه خرابی زیاد باشه با توجه به عمر دستگاهت که کم کم ممکنه قطعات دیگه هم خراب بشه منم پیشنهادم تعویض پکیجه.اما برا اینکه هزینت زیاد نشه برو سراغ شرکتهایی که طرح جایگزینی پکیج فرسوده دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •