سلام ابدیت تلویزیون ال جی ۶۷۱۰۰ موجود هست که از کامبیوتر بگیرم وطریقه انتقال ان به تی وی لطفا کمک کنید بینهایت ممنون
سلام ابدیت تلویزیون ال جی ۶۷۱۰۰ موجود هست که از کامبیوتر بگیرم وطریقه انتقال ان به تی وی لطفا کمک کنید بینهایت ممنون
سلام و خسته نباشيد عـزيزان
من هر وقت ميرم تو سايت خود شركت LG ايراني يه فايل بروز رساني هستش كه براي 1 سال پيشه ، ميشه فايل بروزرساني جديد اين ال اي دي رو برام قرار بديد ، ممنون عـزيزان من ...
42LV 35000
بیا عزیز .فایل و آموزش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، ممنون دوست محترم ، ولي من تو پست درخواست هم عنوان كردم كه فايل اين سايت براي يك سال پيش هستش آيا سايت خارجي وجود داره كه فايل بروزرساني جديدتري توش باشه ؟
![]()
فایل بالا ترش تاریخ انتشارش 2013 هست حجمش هم خیلی بیشتره.احتمالا جدیدترین باشه زیاد به ورژن فایل توجه نکن تاریخ انتشارش مهم هست
توی ال جی امریکا
این فایل و پیدا کردم
ولی فکر نکنم به مال شما بخوره
Last edited by shahpasand1; 08-07-2013 at 09:22.
بفرما داداش این باید به مال شما بخوره
سلام ، اوني كه شما ميگيد جديدتره و حجمشم بيشتره فريموره دوست محترم ، ممنون از شما ...
ممنون دوست محترم ولي تاريخ انتشار فايل اين سايت دقيقا مثل سايت فارسيشه و قديميه ...
سلام من فايل آبديت 332ls34000-ta رو مي خواستم كسي لينكشو داره بزاره
سلام دوستان من یک تلوزیون 47lm76100 دارم قبلاً چندین بار با خودش آپدیتش کرده بودم ولی این بار که می خواهم به 4.30.11 آپدیش کنم دائم قطع می شود یا می زنه 700 دقیقه دیگر کسی فایل آپدیتش را دارد؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)