تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 79 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برای بچه هایی که میخوان مدل wifi بگیرن خوبه به مودمای جیبی وایمکسم یک نگاه بندازن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamidrezavictor; 23-03-2012 at 14:00.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

برای بچه هایی که میخوان مدل wifi بگیرن خوبه به مودمای جیبی وایمکسم یک نگاه بندازن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینا روی سیستم عاملی ISO هم میتونه خوب کار کنه با نه اصلا؟؟ کسی تست کرده که ساپورت میکنه یا نه!؟

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اینا روی سیستم عاملی ISO هم میتونه خوب کار کنه با نه اصلا؟؟ کسی تست کرده که ساپورت میکنه یا نه!؟
    عزیز مودم جیبی wifi میباشد اصلا به سیستم عامل کاری نداره هر وسیله ای که wireless داشته باشه میتونه به این مودم وصل بشه . نوت بوک موبایل تبلت و ...

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

عزیز مودم جیبی wifi میباشد اصلا به سیستم عامل کاری نداره هر وسیله ای که wireless داشته باشه میتونه به این مودم وصل بشه . نوت بوک موبایل تبلت و ...
    من فکر کردم از اون مدل یو اس بی هست که مثل فلشه.اونا رو اطلاع دارین میشه استفاده کرد یا نه؟؟

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من فکر کردم از اون مدل یو اس بی هست که مثل فلشه.اونا رو اطلاع دارین میشه استفاده کرد یا نه؟؟
    سیم کارت ریدر قابلیت استفاده شدن در آیپد را ندارد

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سوال اول رو ترجیح میدم یکی از دوستان که خارج از کشور هستن توضیح بدن
    در مورد این سوالتون هم باید بگم که 3g نیست تو ایران و حداکثر 2.5g هستش و این امکان رو به کاربر میده که بتونید در جاهایی که دسترسی به اینترنت پر سرعت یا وایرلس و جدیدا وای مکس ندارید میتونید از اینترنت لاک پشتی سیم کارتتون استفاده کنید
    البته اینو هم بگم که دوستان میگن سرعت بالایی نداره
    شاید سرعتش بالانباشه ولی بنظر من ایرانسل از همراه اول بهتره و بدون فحش دادن به اپراتور میشه وب گردی کرد ولی در مجموع مفتی گرون هستن
    شما اگه کاربریتون انقد حاد نیست که وقتی میرید مسافرت بخواید تو ماشین به اینترنت وصل بشید ((((بد شانسی تو ماشین تو بیابون بخوان استفاده کنن انتن هم نمیده))) میتونید از اینترنت سیم کارت استفاده کنید
    به هیچ وجه توصیه نمیکنم 3g دار البته همون 4g منظورمون هست....البته تو این مدل خاص بدلیل تفاوت قیمت شدیدی که دارن توصیه نمیشه
    من نسخه 4g را گرفتم. آیا برای استفاده از سیم کارت ایرانسل، باید کار خاصی انجام دهم؟
    Last edited by Honradez; 24-03-2012 at 03:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alirezawater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

1. نکته خاصی نیست فقط بگید موقع خرید از فروشگاه معتبر (اپل استور یا ریتیلر های معروف اون کشور) تهیه کنند و موقع خرید هم فرم های مربوط به مالیات رو پر کنند که بتونن در فرودگاه پول مالیات (حدود 15 تا 20 درصد) رو پس بگیرن.
    با سلام
    یکی از دوستان بنده میخواد بره هند و بهش گفتم از اونجا آی پد جدید بگیره، دیدم اینجا یکی از دوستان نوشته آی پد قبلی رو میگرن و 60 دلار میدی و یه آی پد نو بهت میدن، یعنی آی پد 2 دست دوم رو میگرن + مابه التفاوتش، و یه آی پد جدید نو میدن یا اینکه همون آی پد 2 رو فقط نوش رو بهت میدن

در مورد این پس دادن مالیات هم میشه توضیح بدید، روالش چطوره و اصلا چرا میگرن و که بخوان پس بدن؟

با تشکر

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مالیات برای ساکنین اونجاست ، شما واسه پس گرفتن مالیات توی فرودگاه یه قسمت هایی هست که میتونید اون فاکتوری که بهتون میدن رو تحویل بدین و مالیات رو پس بگیرید حداقل توی پاریس برای لباس به این شکل بود

9. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مالیات برای ساکنین اونجاست ، شما واسه پس گرفتن مالیات توی فرودگاه یه قسمت هایی هست که میتونید اون فاکتوری که بهتون میدن رو تحویل بدین و مالیات رو پس بگیرید حداقل توی پاریس برای لباس به این شکل بود
    تو چین خبر دارین چطوری هست؟؟ اینجوری باز؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با سلام
    یکی از دوستان بنده میخواد بره هند و بهش گفتم از اونجا آی پد جدید بگیره، دیدم اینجا یکی از دوستان نوشته آی پد قبلی رو میگرن و 60 دلار میدی و یه آی پد نو بهت میدن، یعنی آی پد 2 دست دوم رو میگرن + مابه التفاوتش، و یه آی پد جدید نو میدن یا اینکه همون آی پد 2 رو فقط نوش رو بهت میدن

با تشکر
    بله اپل برنامه Recycle داره ولی نه با این قیمت. به طور مثال برای آیپد 2 کاملا سالم (16 گیگ) 225 دلار و برای 64 گیگ 3G براتون 330 دلار از هزینه آیپد جدید کم می کنن.

تو چین خبر دارین چطوری هست؟؟ اینجوری باز؟
    بله چین هم 17 درصد مالیات داره و میشه پس گرفت.

12. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •