برای بچه هایی که میخوان مدل wifi بگیرن خوبه به مودمای جیبی وایمکسم یک نگاه بندازن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بچه هایی که میخوان مدل wifi بگیرن خوبه به مودمای جیبی وایمکسم یک نگاه بندازن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamidrezavictor; 23-03-2012 at 14:00.
اینا روی سیستم عاملی ISO هم میتونه خوب کار کنه با نه اصلا؟؟ کسی تست کرده که ساپورت میکنه یا نه!؟
عزیز مودم جیبی wifi میباشد اصلا به سیستم عامل کاری نداره هر وسیله ای که wireless داشته باشه میتونه به این مودم وصل بشه . نوت بوک موبایل تبلت و ...
من فکر کردم از اون مدل یو اس بی هست که مثل فلشه.اونا رو اطلاع دارین میشه استفاده کرد یا نه؟؟
سیم کارت ریدر قابلیت استفاده شدن در آیپد را ندارد
من نسخه 4g را گرفتم. آیا برای استفاده از سیم کارت ایرانسل، باید کار خاصی انجام دهم؟
Last edited by Honradez; 24-03-2012 at 03:08.
با سلام
یکی از دوستان بنده میخواد بره هند و بهش گفتم از اونجا آی پد جدید بگیره، دیدم اینجا یکی از دوستان نوشته آی پد قبلی رو میگرن و 60 دلار میدی و یه آی پد نو بهت میدن، یعنی آی پد 2 دست دوم رو میگرن + مابه التفاوتش، و یه آی پد جدید نو میدن یا اینکه همون آی پد 2 رو فقط نوش رو بهت میدن
در مورد این پس دادن مالیات هم میشه توضیح بدید، روالش چطوره و اصلا چرا میگرن و که بخوان پس بدن؟
با تشکر
مالیات برای ساکنین اونجاست ، شما واسه پس گرفتن مالیات توی فرودگاه یه قسمت هایی هست که میتونید اون فاکتوری که بهتون میدن رو تحویل بدین و مالیات رو پس بگیرید حداقل توی پاریس برای لباس به این شکل بود![]()
تو چین خبر دارین چطوری هست؟؟ اینجوری باز؟
بله اپل برنامه Recycle داره ولی نه با این قیمت. به طور مثال برای آیپد 2 کاملا سالم (16 گیگ) 225 دلار و برای 64 گیگ 3G براتون 330 دلار از هزینه آیپد جدید کم می کنن.
بله چین هم 17 درصد مالیات داره و میشه پس گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)