باسلام،بعدازنصب بازی( assassin's creed revelation )دراجرای بازی مشکل دارم
باسلام،بعدازنصب بازی( assassin's creed revelation )دراجرای بازی مشکل دارم
من نسخه ای که دارم الان حجم اش 8.67 است .نسخه بلک باکسه یا نسخه دیگه ای؟ اپدیت 750 مگی را هم گرفتم که اول نصب نمیشد بعد با دستکاری در رجیستری طبق گفته دوستان نصب اش کرده ام
یوبی سافت گیم لانچر را هم نصب کردم
الان که میرم داخل بازی بازم ورژن بازی را میزنه 1
ولی دوباره می یام پچ را نصب کنم مینویسه این پچ مال ورژن یکه
ورژن پیدا شده 1.1 است
و همچنان هم مراحل دزموند را میام برم از بازی می یاد بیرون
راهنمایی کنید که دارم دیوانه میشم
یک چند تا عکس هم از مراحل دزموند بگذارید ببینیم چجوریه
ضمنا با کدوم یکی باید بازی را اجرا کرد؟
AssassinsCreedRevelations.exe
ACRPR.exe
ACRSP.exe
چون قبل از دستکاری با پچ 750 مگی با اولی بازی را اجرا میکردم اما الان اولی هم اصلا اجرا نمیشه و با اون دوتای دیگه اجرا میکنم
الان با یک مشکل مسخره دیگه هم روبرو شدم و اون پریدن سیو هام است
البته از سیو هام کپی دارم
حالا اونا را کجا باید کپی کنم؟چون تو پوشه 40 تو فایل اربیت بازی که کپی میکنم بازم از صفر درصد میاد
اصلا تو پوشه Ubisoft Game Launcher گزینه سیو وجود نداره که سیو ها را کپی کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by masoudtr; 04-12-2011 at 08:00.
نسخه شما بلک باکس نیست. نسخه های بلکباکس توی ستآپشون به طور کاملاً واضح نوشتن که بلک باکس. برای تبلیغ
خدمت اون دوستایی که هی میگن باز هم با نصب پچ از بازی میپره بیرون ...
عزیزای من، شما در حالت درست هم که بازی رو اجرا کنین و برید توی دریچه های مربوط به دزموند، بازی به طور عادی قطع میشه و کلاً از بازی میاد بیرون، چند ثانیه باید صبر کنیدف اونوقت یه صفحه داس، لود آنیموس ظاهر میشه که شما رو به مغز برنامه آنیموس هدایت میکنه.
پس بدونین حتی اگر هم درست باشه باز از بازی میاد بیرون و بعد از چند لحظه میره توی بازی. پس نگران نباشید.
ولی اگه اومد بیرون و باز ارور داد بدونین کار میلنگه.
من که تموم کردم. بینظیر بود
برای اجرای بازی هم باید از این استفاده کرد ACRMP.exe
در مورد سیو هم امیر جان گفتن که کجاست. یکم توجه کنید لطفاً .
ویندوز 7 :
F:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage
ویندوز Xp :
C:\Documents and Settings\AMiR\Local Settings\Application Data\Ubisoft Game Launcher
Last edited by p3inkiller; 04-12-2011 at 11:06.
ببین دوست من
سیوهای بازی تو همون فولدر Ubisoft Game Launcher که گفتم قرار داره. داخل پوشه Ubisoft Game Launcher یه فولدر دیگه هست به نام savegame_storage که p3inkiller عزیز هم اشاره کردند. و داخل این پوشه ، پوشه دیگری با نام شبیه به cGVyc2FtaXI= که داخل اون هم فولدر 40 قرار داره که سیو ها رو اونجا باید بریزی.
توجه هم داشته باش باید با همون یوزر و پسوورد قبلی بازی رو اجرا کنی تا سیوها رو بخونه در غیر اینصورت از اول میره حتی اگه کپی کنی.
سلام دوستان
من بازی رو با کرک دارم انجام میدم اما در حین مبارزات و بازی جهتها یا هر گونه عملی که انجام میدم،خیلی دیر عمل میکنه و حدود 10-20 ثانیه بعد اجرا میشه.بعضی مواقع هم اینطوری نمیشه.چی کار کنم تا این مشکل رفع بشه؟باتشکر
دوستان ...
من اینکرک 783 مگی رو گرفتم ...
ولی بازم توی بازی نمیره ...
باز میره همونجا که میخواد وصل شهبه نت و اینا بعدشم که میزنم افلاین هیچی نمیشه ...
چکار کنم ؟؟
سلام دوستان.
من نسخه ی بلک باکس رو دارم.
آپدیت 1.01 بلک باکس رو هم نصب کردم ولی بازی لگ پیدا کرده!
قبل از آپدیت لگ نداشت!
راهی هست این مشکل حل بشه؟
آقا من هـــــــــــیچ چیز از این تاپیک نفهمیدم !
الانم خواهش میکنم به سوالام تک تک جواب بدید :
1- بازی رو کرک کنم اصلا ؟
2- این روشی که گفتید برای اکانت ساختن و ... برای من نمیشه اینطوری که شما گفتین (به اینترنت کانکت هستم در موقع نصب و بقیه موارد)
3- دقیقا هر فایلی رو از فولدر کرک تو کجا کپی کنم ؟
4- وضعیت فایروال چجوری باشه ؟
5- نیاز به گیم لانچر دیگه ای هست یا همون گیم لانچری که خود بازی میریزه کافیه ؟
لطفا کمک کنید دوستان !
سلام
آقا ما هم دچار مشکل شدیم...
نمیدونی با چه امیدی دیشب رفتم بازی رو خریدم و تصمیم داشتم اگه پا بده تا صبح بازی کنم ولی...!
اول اینکه بازی من ستاپ اصلیه و کرکو کپی نمیکنه
خب بدون پچ همونطور که گفتین یوبیسافت راهشو بسته
پچ رو گرفتم نصب کردم ولی بازم بدون کرک بعد از اینکه روی Play میزدم بازی باز میشد و صفحه همونطور سیاه میموند و Not Responding میشد
دیدم جواب نمیده کرک اسکیدرو که همراه پچ بود رو ریختم
ایندفه بدون اینکه صفحه ی Offline Mode و Play رو نشون بده بازی رو باز میکنه یکم بعدش The Program Has Stopped Working میده...
فقط بار اول بعد از ریختن کرک ACRMP.exe رو باز کردم و شروع کرد که به سرور یوبیسافت وصل شه ولی از بازی پرید بیرون
نظری دارین؟
Last edited by lAsThErO; 05-12-2011 at 10:10.
کسی میدونه چرا بازی من![]()