باید صلاح مستر پنگون رو غیر فعال کنیید توسط disruptor
باید صلاح مستر پنگون رو غیر فعال کنیید توسط disruptor
دوستان
همچنان مشکل سیو کردن حل نشده
کسی میتونه بیشتر راهنمایی کنه ؟
دوست عزیز شما این همه سلاح رو از کجا پیدا کردی ؟ مال من نداره باید چیکار کنم این سلاح ها رو داشته باشم ؟
Games for Windows Live رو نصب کردی؟ مشکلت چیه دقیقا؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول Games for Windows Live رو نصب کنید بعد موقع اجرای بازی قبل از بالا اومدن بازی دکمه home رو بزنید و یک اکانت افلاین بسازید باید دنبال یه لینک آبی رنگ بگردید که نوشته local serviceنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.من بازیو گرفتم 5تا dvd بود به صورت فشرده.وقتی از حالت فشرده خارج کردم این فایلا اومده.
تو پوشه ستاپ هم ستاپ بازی نیست.الان باید چیکار کنم مگه دوبار نصب نیستش؟
![]()
Last edited by m.77; 02-01-2012 at 15:20.
نه با همون اکسترک کردن نصب میشه ایناهایی که الان نشون دادی دات نت وسایر نرم افزارهای جانبی هستن
با سلام خدمت دوستان عزیز...
آقایان من این بازیرو نسخه ی 5 دی وی دی رو گرفتم
یکبار نصب کردم درست بود تا چند روز بعد دیروز اومدم بازی کنم همش این ارور رو داد
(من فکر کردم شاید برا این بود که به اینترنت وصل بود بازی خراب شده و پاک کردم دوباره نصبیدم همش همین ارور رو میده!!!)
لطفا یکی راهنمایی کنه تا چطوری بدرستمش
درضمن اگر کسی کرک کم حجمی داره که خودش تست کرده که کار میکنه لطفا بهم لینک بده(خوهشا مستقیم)تا من برای اجرای بازی ازین دیمون تولز استفاده نکنم و فکر میکنم بیشتر مشکلش هم بخاطر همین هست!
دوستان یکی این کرک دوم رو مقدار حجمش رو بهمون بگه همچنین آقا یک پیشنهاد چرا دوستان عزیز که تاپیک رو ایجاد میکنن و کرک و ... میزارن اونارو در انجمن ضمیمه نمیکنن تا کرک ها بعد یک مدت خراب نشه و هی کاربرا بیان درخواست بدن و ....
خوب از اول یکجای مطمئن آپلود کنید!!!
ممنون میشم یکی اینو بهم سالمشو بده:
کرک ورژن 2 و اصلاح شده:
CRACK V2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مستقیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرااا کسی جوابگو نیس!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)