دختره بد نبود ! اما خوب هم نبود اگه قبلیو میزاشتن بهتر بود اما اینم رودار بود![]()
دختره بد نبود ! اما خوب هم نبود اگه قبلیو میزاشتن بهتر بود اما اینم رودار بود![]()
شما ها که میگین تموم کردین اگه راست میگین فایل save تون رو بذارین رو سایتنوشته شده توسط samsung_d600
![]()
دختر قبيله عالي بود اسمش ميا بودش كه يه بازيگر معروف توي آمريكا بود كه فيلمي كه بازي كرده بود رو چند هفته پيش گذاشت ( روز بعد از فردا )
اينم سيو فقط اگه دقت كنيد پولهام توي اين بازي حدود 80000000 تومنه كه فكر نكنيد با رمز رفتم . وقتي بازيو تموم كردم نشتم پولشو هك كردم حواسم نبود كه اتوسيو هستش و سيو ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیگرهای ایندفه اش بهترن. کمتر فیگورای آب دوغ خیاری در میارن .
با سلام
اسم اين دختر داخل بازي هستش : emmanuelle vaugier
اينم سايت اين بازيگر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اون مگاترینر +19 رو لینکشو از خود سایتشم کش رفتم !!!:
آقا من يه مشكل دارم .
من تازه سي دي بازي رو گرفتم .
راحت نصب كردم و هيچ مشكلي نبود . سيستمم هم خوبه . گرافيك 512 جي فورس و سي پي يو 3 هزار و رم هم 512
ولي وقتي ميزنم بازي شروع بشه ارور ميده !!!!!!!!!!!!!!!!
راستي من تو درايو e نصبش كردم .
ارور مانند اون ارورهايي هستش كه موقعي كه كامپيوتر با يه برنامه گير ميكنه با كنترل -آلت -ديليت برنامه رو ميبنديم .
اين چشه ؟
من رو كامپيوترم فيفا 2007 رو هم دارم . اون مشكل ايجاد كرده ؟
×-×-×-×-×-×-
بابا يكي بياد به ما هم كمك كنه .
همه بازي رو تموم كردين ما هنوز بسم الله هم نگفتيم .
Last edited by khatamifar; 13-11-2006 at 10:42.
ولي دختره عجب جيگري هست
نه ..!!
مرسی ساسان ! با ترینرت حال کردم . مخصوصا با قسمت کش رفتنش !!!
حالا برای دوستداران لامبورگینی و مک لارن عکس ماشین هایی رو که باهاش بازی رو تموم کردم رو میذارم
این مک لارن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم لامبورگینی :
با سلام
مي خاستم بدونم اين carbon بازی شبکه ای برای گیم نت نداره ( lan )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)