نه ، نیازی نیست
نه ، نیازی نیست
سلام من کرک skidrow بازی رو که توسایت skidrow زده بود قبل از نصب بازی کرک رو بزنید من چون قبلا نصب کرده بودم بعدا زدم از فایل skrim launcher.exe میخواستم بازی رو اجرا کنم نوشت Updating steam اپدیت میکرد قطع کردم.از فایل TESV.EXE بازی رو اجرا میکنم ولی Fullscreen نیست یه پنجره ی خیلی کوچیک هست اما بازی اجرا میشه این مشکل حل میشه؟
فایل زیر رو دانلود کنید و در محل نصب بازی کپی کرده و فایل reg ( بر اساس نسخه ویندوز 32 و 64 ) رو اجرا کنید
آپدیت 6 مگی پست اول رو هم در محل نصب بازی کپی کنید ( فایل ها باید جایگزین بشند )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد
دستت طلا virus 2009 مشکل حل شد.
Last edited by Babak TechCom; 18-03-2012 at 16:08.
سلام دوستان . منم همین مشکلو دارم بعد اجرا ارم سازنده بازی میاد بعد آرم اژدها بعد گزینه های منو میخواد بیاد از بازی بیرون میاد بر میگرده به دسکتاب و بازی بسته میشه ....
یکی دست یاری به ما برسونه..
سلام
من این بازی رو بدون هیچ مشکلی نصب کرده بودم و بازی می کردم
حدود یک ماه سراغش نرفتم ولی الان که می خوام برم تو بازی این ارور رو میده...چیکارش کنم؟
DINPUT8.dll is not desined to run on windows or it contains an error
من مشکل tearing را دارم.دونه دونه سفید روی صفحه پیداست.راهش چیه؟کارت amd هست
سلام
من هم همین مشکلو داشتم به این ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو تنظیمات رو انجام بده بعد یه فلش هم اگه داشتی readyboost کن تا مشکلات مربوط به رم هم حل بشه ماله منم اینجوری درست شد.
سلام
بازی خوبیه اما مراحلش خیلی کمه من quest های اصلی رو رفتم opional(اختیاری) رو هم فک کنم تموم کردم.تو quest اصلی اخرین مرحله همونیه که اون dragon رو با 3 نفر دیگه تو مه باید میکشی دیگه؟یا مرحله دیگه هم هست؟اصلا پچ داره که quest هاش زیاد بشه؟
Last edited by Babak TechCom; 21-03-2012 at 22:07.
شما اولین نفری هستی که میگه کویستاش کمه، من لول 70 بود کاراکترم و هنوز کلی کویست برام مونده بود. اینم از اون حرفا بودا !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)