1. اين Err فقط توي كامپايلر ديده ميشه. يعني وقتي از EXE برنامه رو اجرا كني ، اين خطا رو نميبيني.
2. قبلا درباره اين موضوع صحبت شده و فكر كنم نان فورس جان در يك تاپيك جواب اين موضوع رو دادند.
البته بحث رو شخص ديگري شروع كرده بود.
1. اين Err فقط توي كامپايلر ديده ميشه. يعني وقتي از EXE برنامه رو اجرا كني ، اين خطا رو نميبيني.
2. قبلا درباره اين موضوع صحبت شده و فكر كنم نان فورس جان در يك تاپيك جواب اين موضوع رو دادند.
البته بحث رو شخص ديگري شروع كرده بود.
با سلام
شما دوست عزيز كه زحمت مي كشي جواب ميدي و تايپ ميكني حداقل آدرس اون تايپيك رو هم بده نه اين كه آدم رو استخوون تو زخم بكنيد
با تشكر
متاسفانه من نميدونم اين لينك كجاست
ميتونستي سرچ كنيد. چون فكر كنم كار شما براي خودتون بايد مهمتر باشه تا براي من.
ولي قاعدتا خيلي راحت توي دسته بندي كه Soldier عزيز كرده ميتوني پيداش كني.
اين كه ديگه خيلي راحته.
فكر كنم دنبال كلمه Password هم بگردي به نتيجه برسي.
Last edited by مرد مباح; 31-12-2007 at 14:08.
ممنون از راهنماييتون
چون در تاپيك جداگانه اي اين مبحث صحبت شده بود من فقط پستي كه كاربرد داره رو توي اين پست قرار ميدم.
هدف از اين كد كه در پائين ميبينيد باز كردن فايل اكسس پسورددار به كمك برنامه است بدون اينكه كسي پسورد رو ببينه.
با تشكر از نان فورس عزيز كه اين جواب رو ارسال نموده بودند. :
ضمنا سايت زير هم منبع خوبي براي اطلاعات ConnectioString ميباشد و انواع اتصالات فايلها به دلفي و يا زبانهاي برنامه نويسي ديگه رو ميتونين اونجا پيدا كنيد. :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by مرد مباح; 13-01-2008 at 12:08.
سلام خسته نباشید
سواله من درباره dbgrid است . من یه dbgrid دارم با یه DBNavigator ویک کلید تو فرمم.می دونید که وقتی می خواهیم تو جدولمون تغییراتی رو بدیم حالا چه اضافه کردن وچه تغییر رکوردها برای ذخیرش باید به یک خط بعد رفت یعنی یک ردیف جدید درست کرد با کلید + روی DBNavigator و یا کلید ایضنی که روی DBNavigator هست فشار داد تا ذخیره بشه ولی من می خوام که وقتی که رکوردی رو به جدولم اضافه می کنم بدون اینکه روی کلید ایضن کلیک کنم ذخیره بشه البته این کارو من می خوام توی کلیدم انجام بدم که کد ADOTable1.Post; روبراش نوشتم و کار کرد ولی موقعی که من هیچ تغییری تو جدولم نمیدم حالا چه تغییر و یا چه اضافه کردن رکورد جدید وقتی که کلید رو فشار میدم یه error میده Adotable1:dataset not in edit or insert mode .خوب یه چیز طبیعیه دیگه بایدم خطا بده حالا باید چیکار کنم از کجا بفهمونم که جدولم تغییر کرده یا نه ؟
![]()
هنوز نتونستم درستش کنم .البته یه متغیر بولین گذاشتم تقریبا نصف کار رو درست کرده و هر وقت مقدار اون false بود عملیات post انجام نمیشه ولی حالا چه جوری اونرو true کنم یعنی تو کدوم event قرارش بدم
حل شد !!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by afshinaghasi; 15-01-2008 at 13:57.
دوست عزیز مطلب عالی است.
واقعا از شما ممنونم.
دوست عزیز آموزشت خیلی عالی است.
ادامه بده.
موفق باشی.
با سلام
برای انتخاب اکسس از منوی پراپرتیز عمل میکنم
میخواستم به صورت دستی آدرس دهی کنم و آدرس دهی نسبی بدم
(می خوام بانکم بغل فایل exe ام باشه تا روی هر سیستمی جواب بده)
اگه کمک کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)